فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

نخستین داور فیلم فجر مشخص شد



 

 

 

 

ابوالقاسم طالبی نخستین گزینه داوری در بیست و هشتمین جشنواره بین الملل فیلم فجر با تایید درخواست مسوولان این جشنواره از وی به عنوان داور، خواستار قضاوت های به دور از حب و بغض در انتخاب آثار برتر در این دوره از جشنواره شد.



طالبی روز چهارشنبه گفت: به جواد شمقدری قبل و پس از انتصاب به عنوان معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قول داده بودم که در راستای مدیریت سینمای ایران هرکمکی که از دستم برآید انجام دهم.چندی پیش صحبتی درباره داوری در جشنواره فیلم فجر با من شد و من نیز برای کمک به این رویداد بین المللی سینمایی این امر را پذیرفتم.



کارگردان فیلم سینمایی دستهای خالی خاطر نشان کرد: اعتقاد دارم داور جشنواره فیلم فجر نباید از میان کسانی باشد که در این رویداد سینمایی فیلم دارند زیرا این موضوع سبب قضاوت ناعادلانه در انتخاب فیلم ها می شود و این مهم باید به دور از هرگونه حب و بغض انجام شود. در دیدارهایی که با شمقدری داشتم تاکید کردم که بهترین داوران برای جشنواره فیلم فجر کارشناسان سینمایی هستند زیرا آنان منافعی در قبال برخی از آثار شرکت کننده ندارند.



طالبی یادآور شد: هیچ کس در داوری معصوم نیست و در این راه مشکلاتی وجود دارد. به اعتقاد من بهترین داوران جشنواره فیلم فجر اساتید دانشگاه ها، جامعه شناسان، سیاستمداران هستند که به نوعی از مخاطبان خاص سینما و حرفه ای محسوب شده و شناخت خوبی نسبت به سینما دارند. در حقیقت قضاوت اقشار فرهنگی به عدالت نزدیک تر است.



وی افزود: متاسفانه برخی که خود را صاحب سینما می دانند در این دوره از جشنواره صحبت هایی را مبنی بر تحریم جشنواره توسط داوران بیان کردند و این درحالی است که برخی از داوران همچون عزت الله انتظامی به دلیل بیماری این مسئولیت را قبول نکردند. حتی از داوران خارجی نیز می توان برای قضاوت فیلم های جشنواره فیلم فجر استفاده کرد زیرا آنان رابطه خاصی با سینماگران ما ندارند.



طالبی در پایان اظهار امیدواری کرد داوران جشنواره فیلم فجر از سال آینده از میان کارشناسان سینمایی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی انتخاب شوند تا قضاوت ها به بهترین نحو ممکن انجام شود.



بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر از ۵ تا ۱۵ بهمن ماه در تهران برگزار می شود.

 

 

 

 

 

 


ویدیو مرتبط :
افتتاحیه جشنواره فیلم فجر 4 ماه بعد از دهه فجر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برگزیدگان سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر مشخص شدند / پرویز پرستویی بهترین بازیگر مرد شد؛ پریناز ایزدیار بهترین بازیگر زن



اخبار,اخبار امروز,اخبار جدید

قطار سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر هم با برگزاری مراسم اختتامیه در شامگاه ۲۲ بهمن به ایستگاه پایانی رسید تا صاحبان سیمرغ‌های این دوره از جشنواره هم مشخص شوند.

به گزارش خبرآنلاین،  ابوالحسن داوودی، محمد داودی، مجتبی راعی، سید جمال ساداتیان، منوچهر شاهسواری، مهدی فخیم زاده و نیکی کریمی برندگان بخش سودای سیمرغ را انتخاب کردند.

در این میان، فیلم «ابد و یک روز» با ۹ سیمرغ و «ایستاده در غبار» با ۴ سیمرغ از شگفتی‌سازان این دوره از جشنواره بودند.

بهترین کارگردانی :
سیمرغ بلورین این بخش به سعید روستایی برای فیلم «ابد و یک روز» اهدا شد.همچنین جایزه ویژه هیات داوران در این بخش به هومن سیدی برای فیلم «خشم و هیاهو» تقدیم شد.

بهترین بازیگر نقش اول زن:
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن به پریناز ایزدیار برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» تقدیم شد.

بهترین بازیگر نقش اول مرد:
سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد به پرویز پرستویی برای بازی در فیلم «بادیگارد» اهدا شد.

بهترین بازیگر نقش مکمل زن:
 سیمرغ بلورین این بخش به شبنم مقدمی برای بازی در فیلم های «نفس» و «زاپاس» اهدا شد.

بهترین نقش مکمل مرد:
 سیمرغ بلورین این بخش به نوید محمدزاده برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» اهدا شد.

بهترین فیلمبرداری:
 سیمرغ بلورین این فیلم به پیمان شادمان فر برای فیلم «خشم و هیاهو» تقدیم شد.

بهترین تدوین:
 سیمرغ بلورین این بخش به بهرام دهقانی برای فیلم «ابد و یک روز» تقدیم شد.

بهترین موسیقی متن:
سیمرغ بلورین این بخش به محمدرضا علیقلی برای فیلم های «امکان مینا» و «دختر» اهدا شد.

بهترین صدا
سیمرغ بلورین این بخش به سعید بجنوردی و محمدرضا دلپاک برای فیلم «لانتوری» تقدیم شد.

بهترین طراح صحنه و لباس:
 سیمرغ بلورین این بخش به محمدرضا شجاعی برای فیلم «ایستاده در غبار» تقدیم شد.

بهترین چهره پردازی:
سیمرغ بلورین این بخش به سعید ملکان برای فیلم «ابد و یک روز» تقدیم شد.

بهترین جلوه های ویژه میدانی و جلوه های ویژه بصری:
سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه میدانی به ایمان کرمیان برای فیلم «ایستاده در غبار» تقدیم شد. همچنین سیمرغ بلورین بهترین جلوه های ویژه بصری به سید هادی اسلامی برای فیلم «بادیگارد» اهدا شد.

بهترین فیلمنامه:
سیمرغ بلورین این بخش به سعید روستایی برای فیلم «ابد و یک روز» تقدیم شد.

بهترین فیلم:
سیمرغ بلورین این بخش به حبیب والی نژاد برای فیلم «ایستاده در غبار» اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیات داوران به هومن سیدی برای فیلم «خشم و هیاهو» رسید و نرگس آبیار نیز برای فیلم «نفس» جایزه بهترین فیلم از نگاه ملی را از آن خود کرد.

در بخش آرای مردمی نیز فیلم «ابد و یک روز» توانست بهترین فیلم از نگاه مردم شود.

اما در بخش نگاه نو، حبیب احمدزاده، حمید فرخ نژاد، مهدی کرم پور، مهتاب کرامتی و سامان مقدم را به عنوان هیات داوران بخش «نگاه نو» سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ های بلورین این بخش را به این فیلم‌ها اهدا کردند:

بهترین فیلم:  سعید ملکان برای فیلم «ابد و یک روز»، بهترین کارگردانی: سعید روستایی برای فیلم «ابد و یک روز» و همچنین سیمرغ بلورین جایزه ویژه هیات داوران به محمد حسین مهدویان برای کارگردانی «ایستاده در غبار».

 

اخبار فرهنگی و هنری - خبرآنلاین