فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

مهناز افشار: از نگاه کارگردان به «پل چوبی» نگاه کنید



 

 

اخبار,خبر,هنر,اخبار ایران

 

 

 

بازیگر فیلم سینمایی «پل چوبی» گفت: اگر از نگاه کارگردان با «پل چوبی» همراه شوید، فیلم برایتان جذاب تر خواهد بود.

 

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «پل چوبی» با حضور مهدی کرم پور (کارگردان)، علی سرتیپی (تهیه کننده)، خسرو نقیبی (فیلمنامه نویس)، بهرام رادان و مهناز افشار (بازیگران) با اجرای محمود گبرلو برگزار شد.

 

در این نشست به دلیل کمبود وقت منتقد سینمایی حضور نداشت.

 

مهدی کرم پور در ابتدای نشست به روند نگارش فیلمنامه اشاره کرد و گفت: یک سال و نیم پیش با خسرو نقیبی شروع به نگارش فیلمنامه کردیم، البته ایده اولیه از سال 85 شکل گرفت. ما سه بار فیلمنامه را نوشتیم و سه فیلمنامه کامل نوشته شد اما دوست نداشتیم آنها را بسازیم تا در نهایت به «پل چوبی» رسیدیم و آن را ساختیم.

 

علی سرتیپی تهیه کننده در ادامه نشست به روند تولید فیلم اشاره کرد و گفت: سالهاست با آقای کرم پور دوست هستیم و ایشان فیلمنامه ای را ارایه دادند که به نظر بسیار خوب بود. قبول کردیم این فیلم را بسازیم و امکانات و تجهیزات مورد نیاز را تا جایی که نیاز است فراهم کنیم و این کار را نیز انجام دادیم.

 

 

نقیبی: دغدغه ساخت یک رمانس عاشقانه داشتیم

 

خسرو نقیبی فیلمنامه نویس در ادامه نشست به روند شکل گیری فیلمنامه اشاره کرد و گفت: نگارش فیلمنامه حاصل یک رفاقت ده ساله است. این هفتمین متنی است که نوشته شده و سومین فیلم سینمایی است که با مهدی همکاری داشتم. در طی این سالها به زبان مشترک رسیدیم و این حاصل رفاقت چندین و چند ساله است. به گونه ای فیلمنامه را آماده کردیم که به آن اعتقاد داریم و پای آن می ایستیم.

 

وی در ادامه گفت: مدت ها بود دغدغه ساخت یک رمانس عاشقانه داشتیم؛  عاشقانه ای که برای جامعه امروز و شرایط امروز مناسب باشد و فرمول عاشقانه های بزرگ را رعایت کردیم و فیلم با قواعد یک رمانس سوار است. تمام سعی مان در زمان نوشتن فیلمنامه و اجرای آن که برعهده کرم پور بود سعی شده با تمام جزئیات اجرا شود و حاصل کار تلاش صمیمانه و موفق جمعی از دوستان است که من به عنوان فیلمنامه نویس از آن رضایت کامل دارم.

 

 

افشار: از نگاه کارگردان فیلم را نگاه کنید

 

مهناز افشار درباره چگونگی حضور در فیلم توضیح داد: کار با آقای کرم پور را در «چه کسی امیر را کشت» تجربه کردم. نگاه متفاوتی در فیلمنامه وجود داشت که باعث شد آن کار را قبول کنم. در مورد این کار هم همین طور است، این فیلم قصه جذابی داشت. البته تمام کارها نقاط قوت و ضعفی دارد اما اگر از نگاه کارگردان با فیلم همراه شوید برایتان جذاب تر خواهد بود.

 

 

رادان: امیر جوانی شرقی است

در ادامه نشست «بهرام رادان» درباره ویژگی های فیلمنامه توضیح داد: در روزگاری که تصمیم گرفتیم، گزیده و کمتر کار کنیم، فیلمنامه ها باید دارای ویژگی های خاصی داشته باشد تا بتوانیم آن را انتخاب کنیم.به نظرم این فیلمنامه ویژگی لازم را داشت. شخصیت امیر برایم بسیار جذاب بود. او مردی شرقی است با تمام حس شک، عشق و خیانت که در دورن اکثر مردها وجود دارد. برخی از لحظات وقتی بخشی از دیالوگ ها را بیان می کردم نسبت به آنها حس عجیبی داشتم.

 

وی در ادامه گفت: نمونه های امیر در جامعه کم نیستند، در ارایه این شخصیت سعی کردم در بازی و راه رفتن و دوستان در انتخاب لباس و گریم کمک کنند تا از ژست دور باشیم و این شخصیت را به گونه ای ملموس و قابل درک برای مخاطب ارایه دهیم. امیدوارم مردم با داستان فیلم ارتباط برقرار کنند و با شخصیت ها همذات پنداری کنند.

 

در ادامه نشست، کرم پور درباره استفاده از گفتار متن در فیلم توضیح داد: فیلم راوی اول شخص دارد و یک روایتی است از اول تا انتهای قصه از هیچ فلاش بک یا فلاش فورواردی استفاده نشده و کل فیلم براساس یک فلاش بک روایت می شود. استفاده از گفتار متن یک شیوه روایی است که آن را برای این فیلم می پسندیدم. تعدد بازیگران فیلم نیز به دلیل تعدد کاراکترهاست که از خوش اقبالی من بازیگران حرفه ای سینما کاراکترهای فیلم را بازی می کنند.

 

نقیبی در این باره توضیح داد: تمام قصه یک فلاش بک بلند است یک سال زندگی سخت امیر در فیلم روایت می شود که در زمانی که از این سختی خلاص می شود یک بار تمام آن را مرور می کند.

 

نقیبی در خاتمه نشست گفت: فیلم «پل چوبی» فیلم به روزی است که اگر وقایع سال 88 را مرور کنید خواهید دید تنش های آن روزها در فیلم وجود دارد و این را در نظر بگیرد اگر وقایع دهه 80 را در نظربگیرید وقایع قصه درست و سرجایش روایت شده است..../ farsnews.com


ویدیو مرتبط :
آنونس فیلم پل چوبی بهرام رادان و مهناز افشار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فروش 186 میلیونی یک گالری در سه روز؛ مهناز افشار و ماهایا پطرسیان هم از هفت نگاه اثر هنری خریدند



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

فروش 186 میلیونی یک گالری در سه روز؛

مهناز افشار و ماهایا پطرسیان هم از هفت نگاه اثر هنری خریدند

در میان فروش 186 میلیونی هفت نگاه ستاره های سینمایی نیز اثر هنری خریدند.

به گزارش سینماپرس، پنجمین هفت نگاه با استقبال جالب توجه قشرهای مختلف مردم حتی سوپراستارهای سینما رو به رو شده است؛ همه 29 نقاشی و مجسمه به فروش رسیده در سه روز نخست کاری هفت نگاه در فرهنگسرای نیاوران را مردم خریداری کرده اند که در میان آنها ستاره های بازیگری سینما نظیر مهناز افشار و ماهایا پطرسیان نیز دیده می شوند.

 

186 میلیون تومان مجموع فروش 29 نقاشی و مجسمه در سه روز آغاز به کار هفت نگاه پنجم است که همچنان نقاشی خط آبی فیروزه ای رنگ 25 میلیون تومانی علی شیرازی گرانقیمت ترین اثر به فروش رسیده در آن محسوب می شود.

 

اثری با ترکیب بندی مربع که به لحاظ فرم، روایتی ایرانی و از نگاه در هم پیچیدگی خطوط و حروف یادآور معنویتی ست که در معماری های اسلامی به کار می روند.

 

از حیث رتبه بندی ارزش ریالی آثار هنری به فروش رسیده آثار 14 میلیونی زنده یاد ژازه طباطبایی و ایرج شافعی به صورت مشترک حائز رتبه دوم اند و آثار 10 میلیون تومانی تاها بهبهانی و پرویز کلانتری در جای سوم ایستاده اند در حالی که نقاشی آبستره بیتا وکیلی همچنان با قیمت هشت میلیون تومان در رتبه چهارم است.

 

اما از منظر بیشترین تعداد اثر به فروش رسیده از یک هنرمند «سعید معیری زاده» با فروش هفت تابلو که ارزش ریالی هر یک از آنها یک و نیم میلیون تومان بوده، در صدر ایستاده است. از این منظر از پرویز کلانتری و زنده یاد ژازه طباطبایی هر یک دو اثر به فروش رسیده؛ از کلانتری آثار ده و پنج میلیون تومانی و از ژازه آثاری با قیمت های 14 و شش میلیون تومانی. از هر یک از هنرمندان زیر هم در سه روز گذشته یک اثر به فروش رسیده است: فریده لاشایی، لیلی متین دفتری، ناصر اویسی، جعفر روح بخش، محمد علی ترقی جاه، ایرج زند، علی اکبر صادقی، ابراهیم حقیقی، احمد وکیلی، بهنوش فروتن، نیلوفر قادری نژاد، عنایت الله نظری نوری، سناز دزفولیان، ندا معین افشاری، علی مشهدی الاصل،احمد رضا یار احمدی، حسین چراغچی، علی ترقی جاه، راشین قربی، زهرا مداح، حامد توکلی، مهرداد ختایی، سحر صالحی، مهتا معینی، امیر حسین ردایی، مهدی صبورمنش، طلیعه کامران، سلیم ناظریان، محسن فولاد پور، نعیمه رزاقی، شادی داوریان، احمد محمد پور ،فاطمه بهرامی و اخوان.

 

پنجمین هفت نگاه از پنجشنبه 21 اردیبهشت در دو گالری فرهنگسرای نیاوران آغاز به کار کرده است که در آن آثار نزدیک به 300 هنرمند در معرض فروش قرار گرفته است. پنجمین فروش سال هنرهای تجسمی تا پنج خرداد 91 دایر خواهد بود و علاقمندان می توانند همه روزه از ساعت 11 صبح تا 8 بعد از ظهر به فرهنگسرای نیاوران واقع در انتهای خیابان پاسداران ، به روی پارک نیاوران ، فرهنگسرای نیاوران مراجعه کنند./سینماپرس