فرهنگ و هنر


2 دقیقه پیش

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس

تشریفات بهبود | تشریفات و خدمات مجالس | برگزاری مراسم عروسی | باغ عروسی تشریفات ۵ ستاره بهبود با مدیریت بهبود اصلانی صاحب سبک در اجرای دیزاین های ژورنالی و فانتزی ، اجرا ...
2 دقیقه پیش

خواندنی ها با برترین ها (81)

در این شماره از خواندنی ها با کتاب جدید دکتر صادق زیباکلام، اثری درباره طنز در آثار صادق هدایت، تاریخ فلسفه یونان و... آشنا شوید. برترین ها - محمودرضا حائری: در این شماره ...

ده نمکی: توهین می کنید، هرگز به برنامه شما نمی آیم!



 

ده نمکی: توهین می کنید، هرگز به برنامه شما نمی آیم!

 

شب گذشته در هنگام پخش برنامه هفت که به موضوع تاثیر ستاره ها در فروش فیلم ها می پرداخت، سخنان حمیدرضا صدر کارشناس این برنامه موجب عصبانیت و واکنش مسعود ده نمکی شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پرتال آفتاب، شب گذشته، حمیدرضا صدر که پیش از این همواره در برنامه های ورزشی و به ویژه برنامه های مربوط به فوتبال به عنوان کارشناس ظاهر می شد، در برنامه هفت حاضر شد تا به عنوان کارشناس سینما در مقابل فریدون جیرانی بنشیند و درباره بحران مخاطب سخن بگوید. صدر در لابلای سخنانش به اخراجی ها-۲ اشاره کرد و آن را فیلمی ساخته شده از چندین شوخی پیاپی معرفی کرد که اگر جای بعضی از این شوخی ها با یکدیگر تغییر کند، اتفاقی نخواهد افتاد.

ده نمکی با لحنی عصبانی سخن را آغاز کرد و خطاب به جیرانی گفت: چرا شما در همه برنامه هایتان به اخراجی ها که پرمخاطب ترین فیلم ایران بوده است توهین می کنید؟ وی خطاب به جیرانی افزود: از شما توقع داریم وقتی که در این برنامه حاضر می شوید، از حقوق سینماگرها دفاع کنید و به آنان احترام بگذارید. ده نمکی ادامه داد: چیزی که اخراجی ها را اخراجیها کرد، مجموعه ای از عوامل بود، نه صرف حضور تعدادی ستاره در فیلم. اخراجیها اولین فیلم دفاع مقدس است که توسط بخش خصوصی ساخته شده است. چرا به این راحتی توهین می کنید؟

وی در ادامه بازی اکبر عبدی در این فیلم را با بازی او در فیلم «مادر» اثر زنده یا علی حاتمی مقایسه کرد و گفت: باید ببینیم چه اتفاقی افتاده است که عبدی با آن همه استعداد به اینجا می رسد. گفتنی است، صدر درباره بازی عبدی در اخراجی ها با عنوان «لودگی» یاد کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پرتال آفتاب، در میان گفتگوی جیرانی و صدر، ناگهان اعلام شد که مسعود ده نمکی کارگردان اخراجی ها پشت خط است و می خواهد توضیحاتی ارائه کند. ده نمکی با لحنی عصبانی سخن را آغاز کرد و خطاب به جیرانی گفت: چرا شما در همه برنامه هایتان به اخراجی ها که پرمخاطب ترین فیلم ایران بوده است توهین می کنید؟

وی خطاب به جیرانی افزود: از شما توقع داریم وقتی که در این برنامه حاضر می شوید، از حقوق سینماگرها دفاع کنید و به آنان احترام بگذارید.

ده نمکی ادامه داد: چیزی که اخراجی ها را اخراجیها کرد، مجموعه ای از عوامل بود، نه صرف حضور تعدادی ستاره در فیلم. اخراجیها اولین فیلم دفاع مقدس است که توسط بخش خصوصی ساخته شده است. چرا به این راحتی توهین می کنید؟

فریدون جیرانی مجری برنامه در پاسخ به انتقاد ده نمکی گفت: «فروش سرسام آور اخراجی ها مهم است و باید تحلیل شود. ذکر کلمه «سرسام آور» از سوی جیرانی کافی بود تا آتش خشم ده نمکی دوباره شعله ور شود. کارگردان اخراجی ها با ذکر این که «از انتقاد ناراحت نمی شوم، بلکه توهین ناراحتم می کند» گفت: شما همیشه درباره اخراجی ها از کلمات نامناسب مثل سرسام آور و لودگی و... استفاده می کنید. می گویید فروش این فیلم به خاطر بازیگرانش بوده است، اما همین بازیگرها را به فیلم های دیگری بردند تا موفقیت اخراجی ها را تکرار کنند، اما نتوانستند. گزارشها و آمار می گویند که حدود ۷میلیون در سینماها این فیلم را دیده اند. اگر مردم فیلمی راپسندیدند شما باید به سراغ آن فیلم بروید.

پس از گفتن این سخنان توسط ده نمکی، جیرانی برای قطع کلام او چندین بار از او تشکر کرد، اما بازهم فایده ای نداشت و ده نمکی گفت: من هرگز به برنامه شما پا نخواهم گذاشت. شما مدام توهین می کنید.

جیرانی نیز در پاسخ گفت: مرسی از توضیحتان و انتقادتان و اعتراضتان!

در ادامه، پس از قطع ارتباط تلفنی ده نمکی، صدر به سخن آمد و گفت: قصد توهین نداشتم. فیلمی که تا این حد فروش کرده است، طبیعی است که مورد اشاره باشد.

وی در ادمه، اخراجی ها را مانند «گنج قارون» -فیلم پرفروش سینمای قبل از انقلاب که شخصیت معروف آن، علی بیغم در فرهنگ عامه جایی برای خود گشوده بود- فیلمی پرفروش دانست که باید از لحاظ جامعه شناختی مورد توجه قرار گیرد و افزود: اما به هرحال، باید انتظار داشت که کسانی این فیلم را نپسندیده باشند.

وی در پایان سخنانش باز به بازی اکبر عبدی اشاره کرد و گفت: عبدی در دلشدگان و مادر خیلی خوب بازی می کند، اما در اخراجی ها کاملا عادی است.

گفتنی است در ابتدای این برنامه، پولساز ترین بازیگران سال ۸۸ معرفی شدند که در این میان، امین حیایی و محمدرضا شریفی نیا که هر دو در اخراجی ها حاضر بودند، با ۴میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان، پولسازترین بازیگران سال ۸۸ انتخاب شدند. سید جواد رضویان و اکبر عبدی بازیگران دیگر اخراجیها نیز در این جدول سوم و چهارم بودند و پس از آنان، رضاعطاران، مهناز افشار، شهاب حسینی، رضا شفیعی جم، نیکی کریمی و الناز شاکر دوست به عنوان پولسازترین بازیگران سال معرفی شدند.

سوال پیامکی این برنامه نیز این بود که چه فیلمی به خاطر حضور ستاره ها پرفروش شده است؟ و جواب ۶۳درصد از مردم این بود؛ اخراجی ها ۲!.... /پرتال آفتاب



ویدیو مرتبط :
مسعود ده نمکی در برنامه بعضیها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نامه منوچهر متکی به خانواده های ایرانی:با برنامه می آیم/پورمحمدی: قصد حضور در انتخابات را دارم



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

نامه منوچهر متکی به خانواده های ایرانی: رئیس جمهور برای مردم باید کسی بیش از یک همدرد باشد/ با برنامه می آیم

منوچهر متکی کاندیدای جبهه پیروان در نامه ای به خانواده های ایرانی رسما اعلام کاندیداتوری کرد

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر متکی در نامه ای خطاب به خانواده های ایرانی رسماٌ کاندیداتوری خود را در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد .

وزیر امور خارجه سابق کشورمان که نامش از مدت ها پیش در محافل عمومی و سیاسی به عنوان یکی از گزینه های ریاست جمهوری مطرح بود پیش از این اظهار نظر در خصوص کاندیداتوری اش را به آینده نزدیک موکول کرده بود اما سر انجام امروز با نوشتن نامه ای خطاب به مردم رسما وارد کارزار ریاست جمهوری شده است .

متکی قصد دارد تا 24 خرداد ماه در خصوص رئوس برنامه ها و اقدامت مهم خودش در نامه هایی با قشر های مختلف مردم سخن بگوید .

بنا بر این گزارش متن نامه منوچهر متکی به این شرح است :

«بسم الله الرحمن الرحیم»

خانواده های  محترم ایرانی

هم میهنان سرافراز

با تقدیم صمیمانه ترین سلام ها

کشور عزیزمان  بیش از هر زمان در انتظار تغییر نگاه برای ساختن و پرداختن فردای خویش است.بی تردید هنگامه آن فرا رسیده است که عادلانه وعاقلانه تاریخ مان را مرور کنیم که چه گفتیم وچه کردیم؟و باز در کنار هم بیندیشیم  که چه باید گفت و چه باید کرد؟

باور کنیم در سایه عظمت اسلام واستقلالی که میراث مجاهدت امام عزیز (ره) وشهیدانمان است،در کشوری به غنای انسانی و طبیعی ایران، پیشرفت وعدالت نه یک آرزو و شعار که رسالت و راهبرد تاریخی امروز و هر روز ماست.

رسالتی که بی تردید  سهم دولت در آن ممتاز است . دولت متعهد است که که بجای  قناعت به گذران این روزهای خود به  کمتر از تحقق آرمان زندگی عزتمندانه مردم رضایت ندهد. انصاف حکم می کند تلاش ها   و  دستاوردهای افتخار آمیز همه ی دولت ها را  در کنار قدم هایی که برداشته نشد و یا به خطا برداشته شد قرار دهیم  و ببینیم که وضع امروزین ما حاصل جمع همه اقدامات درست و نادرست است.

انتظار می رفت در بستر تاکیدات مکرر رهبری شرایط زندگی ما مردم به ویژه در وضع معیشت بیش از گذشته مورد اصلاح قرار گیرد نه آن که در خوش بینی مفرط وجهل مرکب کسانی که تحریم را سپر ناکارآمدیشان کرده اند توجیه شود .

مگر قرار نبود عزم همه دولتمردان جزم گردد تا جراحی بزرگ اقتصاد کشور با هدف مندی  یارانه ها ضامن عزت هر چه بیشتر مردم و حلال مشکلات شود؟ در حالی که شبیخون تورم و بیکاری، شاهرگ حیات اقتصادی خانواده ها را در مرز تهدید قرار داده است ، مگر مقرر نبود با رفع فقر ، فساد و  تبعیض حرکت در مسیر توسعه و آبادانی کشور تسهیل شود؟حال چگونه زمینه ی بروز ارقام بی سابقه ای از فساد مالی  فراهم آمده است؟

سوال اساسی این است که مگر مدیریت کشور با تکیه  بر درآمد های حاصل از  ذخایر نفت وگاز  که طی سال های اخیر نیمی از درآمدهای یکصد ساله اخیر را به خود اختصاص داده است چه پیچیدگی خاصی دارد که از عهده هر کس وهمه کس بر نیاید

؟نیاز امروز ما به هنر  مدیریت جهاد گرایانه ای است که فرصت شناس  ،بلکه فرصت ساز باشد  و هر پدیده ای را به نفع  و منافع ملی  مبدل سازد .مدیریتی که در تعامل هوشمندانه با دنیا  ظرفیت های  سیاست خارجی را در خدمت رونق اقتصاد داخلی به کار گیرد، نه آنکه  با خود نمایی و قهرمان سازی  هزینه  های سیاسی واقتصادی  کشور داری را افزایش  دهد . نیاز امروز ما بیش از هر زمان دیگر به نقش آفرینی مدیرانی منصف است که در همه عرصه ها به ویژه در بهره گیری از توانمندی فرزندان ملت و نخبگان در حاشیه مانده با عدالت و درایت عمل نمایند .

باور کنیم برای ما امروز صداقتی که بیممان دهد از دروغی که فریبمان دهد  بهتر است .پیشرفت وعدالت شاخص هایی دارد که از هر آمار اقوالی صادق تر است و بی تردید وقت آن رسیده است که مسیر طی شده را درست ببینیم و آینده را بدرستی  بسازیم.

نامه متکیاینجانب  با درک همین  ضرورت های تاریخی ،بایدها و به ویژه نباید های مدیریت کشور در عرصه های گوناگون از مسائل اقتصادی تا سیاست خارجی ، از ساحت اساسی  فرهنگ وهنر تا موضوعات اجتماعی معتقدم که باید  بیش از  گذشته  حکمت و حکومت را به ائتلاف گرفت  و حاکمان و حکیمان  را هم نشین کرد  تا  خود فرمان عمل را  در تدبیر کشور داری  بدست گیرند.

بر همین انگیزه با استعانت از  درگاه الهی  و بیعت دوباره با رهبر حکیم انقلاب اسلامی  و کسب اذن و اجازه از  محضر خانواده های بزرگوار ایرانی  علی الخصوص خانواده های معظم شهدا  مصمم به حضور در انتخابات ریاست جمهوری شده ام  تا با توکل و تحرک برنامه تحول کشور را به ویژه در گره گشایی از ائین زندگی روزمره  مردم عرضه دارم  .

نمی خواهم به بها و بهانه انتخابات  که به راستی ابزار است و نه هدف، خود سالاری کنم که اولین "من بهترم " را شیطان گفت و مطرود شد و نمی گویم که همه چیز را می دانم که آن که این گفت هیچ نمی دانست . اما اطمینان دارم برنامه ای متناسب با باور های رهبری و مطالبات مردم را ارائه خواهم داد تا دست کم در دولتی با نام و نشان جمهوری اسلامی ،رئیس جمهور برای مردم کسی بیش از یک همدرد باشد و چیزی بیش از وعده ی آینده دهد.

تا حکمت الهی چه باشد و رای مردم بر چه افتد.

بنده خدا - منوچهر متکی

هشتم اسفند یک هزاروسیصد و نودویک 

پورمحمدی: به سبب احساس تکلیف نسبت به انقلاب و کشور، قصد حضور در انتخابات را دارم

پورمحمدی گفت: به سبب احساس تکلیف نسبت به انقلاب و کشور قصد کاندید شدن در انتخابات دارم و طی چند روز آینده به صورت قطعی آمدن یا نیامدن خود را اعلام می‌کنم.

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل در «میز انتخابات» این اتحادیه از حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی رئیس سازمان بازرسی کل کشور دعوت کرده و با وی دیدار کردند.

براساس گزارش فارس، این دیدار صبح امروز در دفتر مصطفی پورمحمدی برگزار شد و دانشجویان دیدگاه‌ها و نظرات خود را درباره مسائل کشور و آرایش جریان‌های سیاسی بیان کردند.

تحلیل شرایط کشور، آرایش جریانات سیاسی در آستانه انتخابات 92، شرایط بین‌المللی، نقش جامعه روحانیت در عرصه انتخابات‌های گذشته و پیش رو، رویکرد برخی چهره‌های سیاسی نسبت به نظام پارلمانی و نوع ارتباط‌گیری با پایگاه‌های اجتماعی، عملکرد سازمان بازرسی و ارزیابی عملکرد پورمحمدی در این سازمان و وزارت کشور مهمترین محورهای سخنان دانشجویان در این دیدار بود.

مصطفی پورمحمدی در واکنش به این بخش از سخن دانشجویان که پیشنهاد مشاوره وی به سایر نیروهای انقلاب را مناسبت‌تر از کاندیداتوری وی طرح کردند، ضمن اشاره به سوابق سیاسی، اطلاعاتی، قضایی و اجرایی خود گفت: اگر کسی بتواند حجت شرعی و عقلی را به جهت نیامدن بنده به عرصه انتخابات تمام کند اینجانب از این حجت احساس آرامش خواهم کرد چراکه بواسطه حضور در عرصه‌های مختلف اداره کشور در این 34 سال نه شهوت شهرت و نه شهوت قدرت و مقام دارم بلکه به سبب احساس تکلیفی که نسبت به انقلاب و کشور دارم قصد حضور داشته و طی چند روز آینده به صورت قطعی آمدن یا نیامدن خود را اعلام می کنم./فارس