آشپزی


2 دقیقه پیش

این نوشیدنی بعد از افطار برایتان لازم است

حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید. همشهری آنلاین: حالا ...
2 دقیقه پیش

فیلم: یک ویدئوی خوشمزه از کیک آلبالو

حالا که کم کم دارد فصل آلبالو فرا می رسد، ما هم برای شما یک کیک آلبالویی خوشمزه آموزش می دهیم. شاید با نگاه به ظاهر این کیک احساس کنید که تهیه آن سخت است، اما پس از دیدن این ...

خواص تغذیه‌ای و درمانی گیاه پیازچه



خواص پیازچه,آشنایی با خواص پیازچه


آشنایی با خواص تغذیه‌ای و درمانی پیازچه

پیازچه ها علاوه بر طعم دادن به انواع غذاها،‌ دارای خواص فراوان دیگری نیز هستند.

پیازچه‌ مانند سیر و تره‌فرنگی عضوی از خانواده Allium محسوب می‌شوند و پیاز آن قبل از این که به طور کامل رسیده شود از زمین چیده می شود.

بسته به موقعیت جغرافیایی که پیازچه در آن به وجود آمده و رشد کرده است اسامی متفاوتی برای آن برشمرده‌اند که عبارت هستند از Scallion, Spring onion, green onion و….

برخی از خواص درمانی پیازچه عبارتند از:

کاهش قند خون
کاهش کلسترول خون بالا
کاهش فشارخون بالا
کاهش ریسک پیشرفت سرطان کولون و دیگر سرطان‌ها

جالب است بدانید همان اجزایی که مسئول بوی خاص پیازچه هستند، بیشترین فواید را برای سلامتی به ارمغان می آورند.

از اجزای تشکیل دهنده پیاز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- آلیل پروپیل دی سولفاید
تحقیقات نشان داده این ترکیب، سطوح قند خون را کاهش می‌دهد.

۲- کوئرستین
کوئرستین آنتی‌اکسیدانی است که در پیازچه‌ها یافت می شود و دارای فواید ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی است.

۳- کروم
پیازچه ها غنی از کروم هستند. کروم یک ماده معدنی ضروری است که بدن از آن برای تنظیم گلوکز، سوخت و ساز بدن و ذخیره‌سازی ماکرونوترینت‌ها (درشت مغذی‌ها) استفاده می‌کند.

۴- ویتامین C
پیازچه‌ها سرشار از ویتامین C هستند. ویتامین C علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، از بدن در برابر بیماری‌های قلبی – عروقی، بیماری‌های مربوط به چشم و نیز چین و چروک‌های پوستی محافظت می‌کند.

روش های استفاده از پیازچه ها
پیازچه ها،‌سبزیجات چند منظوره‌ای هستند که طعم ملایمی دارند و می‌توان از آن‌ها در بسیاری از غذاها استفاده کرد.

ساقه سبز و حباب سفید رنگ پیازچه‌ها، هر دو خوراکی هستند.

پیازچه را می‌توان به صورت خام همراه با سبزی خوردن مصرف نمود یا این که آن را به صورت خام در کنار خوراک‌های مرغ و گوشت‌ها به صورت تزئین زیبایی قرار داد و البته همراه با غذا آن را خورد.

علاوه بر این، پیازچه‌های ریز ریز شده و خرد شده را می‌توان درون سالادها، سُس‌ ها و سوپ‌ها ریخت و یا این که آن را بر روی غذاهایی چون پیتزاها، ماکارونی‌ها و… قرار داد.

منبع : elmekeshavarzi.mihanblog.com


ویدیو مرتبط :
خواص درمانی جالب گیاه دم اسب و یا علف هفت بند

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

گیاه معجزه گر و مهمترین خواص درمانی بابونه



بابونه,خواص بابونه,خاصیت بابونه

زمانی که خواص گیاهان را مطالعه می کردم به یک گیاهی برخورد کردم که واقعا فوق العاده و عجیب بود.
فواید بسیار زیادی که برای این گیاه شمرده اند واقعا حیرت آور است بنابراین به نظرم جالب آمد که آنها را به اطلاع شما هم برسانم.
بابونه
 گیاهی ضد درد ـ ضد التهاب ، ضد اسپاسم عضلات
این گیاه از خانواده کاسنی بوده و طبیعتی گرم و خشک دارد .
مهمترین مواد موثره : بیزابولول ـ کامازولن ـ آپی جنین ـ لوتئولین.
مهمترین خواص درمانی بابونه :
1 ـ خواص گوارشی : رفع سوء هاضمه ـ ضد اسپاسم گوارشی ـ تقویت معده ـ تقویت اشتها ـ ضد نفخ و بادشکن ـ رفع اسهال عصبی ، جلوگیری از زخم معده ـ کمک درمان مسمومیت های غذایی ـ کمک درمان زخم معده ـ درمان ورم کبد و طحال
2 ـ خواص مغزی بابونه : تقویت حافظه ـ تقویت اعصاب و مغز ـ آرام بخش ـ ضد میگرن ـ خواب آور ـ ضد اضطراب ـ ضد بیقراری ـ درمان سرگیجه ـ کمک درمان تشنج های عصبی و صرع
3 ـ خواص قلبی و عروقی : گشاد کننده عروق ـ کاهنده فشار خون ـ رقیق کننده خون ــ درمان کم خونی
4 ـ خواص پوستی : ضد التهاب پوستی که همانند کورتون ها عمل می کند ولی عوارض آن ها را ندارد ـ رفع و درمان اگزما ـ کمک درمان جوش غرور و آکنه ـ ضد ورم و قرمزی پوست ـ برطرف کننده زخم های جلدی ـ ترمیم سوختگی ـ تقویت کننده پوست ـ تنگ کننده منافذ پوست ـ ضد عفونی کننده پوست ـ کنترل عفونت های پوستی
خواص عمومی :
افزاینده قدرت سیستم ایمنی بدن ـ ضد سرفه ـ خلط آور ـ درمان گلو درد ـ درمان سرماخوردگی ـ ضد التهاب ریه و حنجره ـ ضد التهاب مفاصل ـ ضددرد ـ شل کننده عضلانی ـ درمان دردهای نقرسی ـ کنترل علائم بیماری های روماتیسمی ـ رفع ورم کلیه و مثانه ـ درمان سخت ادراری ـ قاعده آور ـ تقویت رحم ـ کنترل و درمان اختلالات دوران یائسگی ـ کنترل علائم کولیت روده ای ـ رفع خستگی
عصاره بابونه ضد حساسیت ، التیام دهنده زخم ، باکتریواستاتیک ، باکتریسید(میکروب کش) ، ضد قارچ می باشد. همچنین بیزابولول خود به عنوان یک ماده افزایش دهنده جذب پوستی در فرمولاسیون کرم ها (اشکال ترانس درمال) به کار گرفته می شود. برخی از مواد جدا شده از عصاره تام بابونه اثر مهاری روی آنزیم هایی که در سنتز میانجی های التهابی مسیر آراشیدونیک اسید نقش دارند را دارا می باشند.
عصاره ی بابونه و فرآورده های دارویی های حاوی این گیاه موجب افزایش سرعت ترمیم زخم و کاهش ترشحات و در نتیجه خشکی زخم می گردند . همچنین در درمان زخم بستر ـ سوختگی ناشی از آفتاب و ادرار سوختگی نوزدان کاربرد دارد.
بابونه به عنوان دارویی رسمی در فارماکوپه های آلمان ، انگلستان ، فرانسه و سوئیس وارد شده و اثرات بالینی آن ثابت شده است.
مقدار مصرف :
یک قاشق مرباخوری (حدود 5 گرم) در یک فنجان آب جوش دم کرده (پس از 3 دقیقه) 2 تا 3 بار در روز مصرف کنید.
کرم موضعی : 2 تا 3 بار در روز ، هر بار کمی کرم ، روی موضع مالیده شود.
عوارض جانبی :
ممکن است به طور نادر واکنش های خفیف آلرژیک بروز نماید و در صورت مصرف بیش از اندازه ممکن است سردردـ پیدایش زخم در دهان ـ ورم چشم ـ تعریق زیاد بروز می کند.
به دلیل خاصیت رقیق کنندگی خون ، بیمار حداقل 7 روز قبل از عمل جراحی مصرف گیاه را قطع کند.
منبع:hashpazi.ir