کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

کودکتان دچار آلرژی نمی‌شود اگر ...


آیا خوردن بادام زمینی و میوه های مغزدار بیشتر در مدت بارداری واقعاً ریسک ابتلا به آلرژی ها را کاهش می دهد؟




صبح بخیر: آیا خوردن بادام زمینی و میوه های مغزدار بیشتر در مدت بارداری واقعاً ریسک ابتلا به آلرژی ها را کاهش می دهد؟ مطالعه جدیدی که در دانمارک انجام شد این موضوع را نشان می داد و کشف کرد که مادران بارداری که در طول بارداری شان میوه های مغزدار می خوردند، کودکانشان آلرژی کمتری داشتند.

اکاترینا ماسلووا و همکارانش در این تحقیق، حدود 62000 مادر دانمارکی را از طریق یک نظرسنجی مورد ارزیابی قرار دادند. این مادران بین سال های 1996 و 2002 وضع حمل کرده بودند. پژوهشگران سوابق پزشکی کودکان آنها را از 18 ماهگی تا 7 سالگی بررسی کردند.

بعد از مقایسه الگوهای مصرف میوه های مغزدار در میان مادران و نرخ آلرژی در کودکان آنها، پژوهشگران کشف کردند که نرخ مصرف میوه های مغزدار با نرخ ابتلا به آلرژی ارتباط دارد و مادرانی که میوه مغزدار بیشتری مصرف کرده بودند، کودکانشان کمتر به آلرژی آسیب پذیر بودند. بعد از بررسی عوامل خارجی، تیم تحقیق مشخص کرد که کودکان مادرانی که میوه های مغزدار می خورند، 21 درصد کمتر به آسم مبتلا می شوند و نرخ ابتلا به آلرژی تا 7 سالگی 34 درصد کاهش می یابد.

مادرانی که بیش از یک بار در هفته میوه های مغزدار می خوردند کودکانشان در 18 ماهگی 25 درصد کمتر به آسم مبتلا می شدند. در کل، نرخ ابتلا به آلرژی در میان کودکانی که مادرانشان در طول بارداری میوه مغزدار خورده بودند، کمتر بود.

البته داده های مختلفی در این مورد وجود دارد، ولی این تحقیق نشان می دهد که شاید بهتر باشد در طول بارداری به خوردن میوه های مغزدار ادامه دهید و از خوردن آنها اجتناب نکنید.


ویدیو مرتبط :
‫آلرژی و چگونه بدانیم آلرژی داریم‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آیا در حمام کردن کودکتان دچار مشکل هستید؟



آیا تاکنون در حمام کردن کودک تان دچار مشکل شده اید؟ هر پدر و مادری به این سؤال پاسخ مثبت می دهد. پس راه حل چیست؟ می توان گفت راه حل قطعی وجود ندارد اما با انجام بعضی موارد می توان به نتایج مفیدی دست یافت.

حمام کردن کودک

برای کودک تان توضیح دهید که چرا به حمام نیاز دارد. والدین نمی توانند شکل میکروب ها را به کودکان نشان دهند ولی به کودکان می فهمانند که میکروب ها همه جا وجود دارند و حمام نرفتن بچه ها باعث می شود میکروب ها روی رشدشان تأثیر بگذارند.

برای کودک در باره میکروب ها صحبت کنید و بگویید اگر بهداشت را به طور مرتب رعایت نکند، بیمار می شود. اگر کودک این موضوع را درک کند، به حمام کردن علاقه مند می شود. به کودک تان توضیحات کافی بدهید و لغات بیشتری در این زمینه به دایره لغات او بیفزایید.

آیا تاکنون سیستم جایزه دادن را امتحان کرده اید؟ مثالی از این سیستم، لوح برچسب است. هر بار که کودک را به حمام می برید، یک برچسب به او بدهید. یک ردیف فضای خالی ایجاد کنید تا کودک برچسب ها را روی آن بچسباند. در پایان هر ردیف برچسب، یک جایزه بزرگ به او بدهید.

گاهی می توانید به جای برچسب از بسته های ستاره استفاده کنید که مقرون به صرفه تر نیز می باشد. هر بار به کودک برچسب های بیشتری بدهید تا در یک ردیف بچسباند. (حتی اگر برچسبی افتاد اجازه بدهید دوباره بچسباند.) به این ترتیب او صبر و حوصله را می آموزد و یاد می گیرد چگونه منتظر چیزی بماند، حتی اگر نتیجه ای نداشته باشد. این امر به آنها یاد می دهد برای به دست آوردن چیزهایی که دوست دارند تلاش کنند.

حمام کردن کودک

حمام را وسیله سرگرمی و تفریح کودک قرار دهید! بگذارید او اسباب بازی های ضدآبش را با خود به حمام ببرد. نظیر: باربی، ماشین، عروسک، آدم آهنی، اردک پلاستیکی و اسباب بازی هایی که روی آب شناور می مانند و مخصوص وان حمام هستند. فقط مواظب باشید اسباب بازی ها داخل لوله فاضلاب فرو نروند که در این صورت مشکل جدیدی ایجاد می شود.

شما می توانید از تمام این نظرات یا یکی از آنها و یا تلفیق آنها با نظرات خود استفاده نمایید. توجیه در باره لزوم حمام کردن کودک منطقی است. هیچ کس دوست ندارد کاری را انجام دهد که دلیل آن را نمی داند.

کودکان چیزهایی را که به آنها نمی گوییم، نمی دانند. بنابراین پس از مرحله توضیح در باره حمام کردن، آن را وسیله سرگرمی کودک قرار دهید و سپس سیستم جایزه را امتحان کنید. این روش ها را با هم تجربه نمایید. با استفاده از اسباب بازی، کودک را سرگرم کنید و به آنها برچسب بدهید تا در وان حمام فرو کند!