کودکان


2 دقیقه پیش

با بطری نوشابه برای پسر کوچولو هواپیما بسازید

به جای خریدن اسباب بازی های گران قیمت ، می توانید با استفاده از ابزاری که در خانه در اختیار دارید اسباب بازی هایی با کمک فرزندان خود بسازید که هم در هزینه ها صرفه جویی می ...
2 دقیقه پیش

از رایحه درمانی نوزادان بیشتر بدانید

آیا شما می خواهید برای مراقبت از نوزاد خود، یک رویکرد جامع تری را انتخاب کنید؟ آیا شما به عنوان یک پدر و مادر به دنبال درمان های طبیعی برای بچه های کوچک خود هستید؟ آیا می ...

عادت بد غرغر کردن



داستانهای کودکانه,قصه کودکانه,سرگرمی

اون روز مادربزرگم خونه ی ما بود. اومده بود تا چند روزی پیش ما بمونه. اون خیلی مهربونه و ما همه خیلی دوستش داریم و بهش احترام می گذاریم. اون روز با اومدن مادربزرگ متوجه ی یکی از اخلاقای بدم شده بودم. شاید بپرسید کدوم اخلاق پس بذارید براتون تعریف کنم.

از مدرسه اومدم. گفتم: وای هوا خیلی گرمه آدم رو کلافه می کنه. بعد رفتم سر یخچال. یک نوشیدنی خنک می خواستم اما چیزی پیدا نکردم. حسابی کلافه شدم و گفتم: وای من چقدر بدشانسم دارم از گرما می میرم.

بعد که کمی خنک شدم گفتم: امروز کلی تکلیف دارم اصلاً حوصله شو ندارم.

تازه باید کلاس تقویتی ریاضی هم برم. حوصله ی اونو که اصلاً ندارم.

مامان چرا غذایی که درست کردی اینقدر بی نمکه؟ چرا ماست و خیار درست نکردی؟

مامان! مامان! من هفته ی بعد باید برم جشن تولد اصلاً این لباسام رو دوست ندارم.

بابا! چرا خونه ی ما انقدر قدیمیه؟ من اونو دوست ندارم. می شه عوضش کنی.

خلاصه شب شد و می خواستم بخوابم. مادربزرگم به اتاقم اومد و گفت: نوه ی عزیزم، می شه یک کم با هم صحبت کنیم. گفتم آره مادرجون! چی شده؟ گفت: من امروز خیلی به کارات دقت کردم. دیدم تو برای هر چیز کوچکی نق می زنی و بهانه می گیری در صورتی که می تونستی به چیزای بهتر فکر کنی و یا خیلی از چیزایی که به نظرت خوب نمی اومدند تغییر بدی. ولی تو فقط به نقاط منفی همه چیز نگاه کردی و فقط نق زدی. به نظرم بهتره به جای فقط حرف زدن و بد گفتن، به راه حل ها فکر بکنی و کمی راضی تر باشی.

اون شب کمی کمتر خوابیدم و به حرف های مادربزرگم بیشتر فکر کردم و دیدم راست می گه. پس با خودم یک تصمیم مهم گرفتم.

صبح که برای صبحانه بیدار شدم مادرم سفره ی صبحانه رو چیده بود. من کره دوست نداشتم ولی نون سنگک رو که دیدم گفتم حالا امروز با این نون سنگک خوشمزه کره رو هم امتحان می کنم.

همه به هم نگاه کردند و خندیدند. منم با اونا خندیدم.

منبع:tebyan.net


ویدیو مرتبط :
عادت‌های بد و روش ترک آن‌ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

12 عادت بد در استفاده از فناوری



 

 

 11 عادت بد در استفاده از فناوری

 

جام جم آنلاین: هر فناوری تازه‌ای زبان و آداب خودش را دارد كه اگر آنها را فرا نگیریم نمی‌توانیم از آن فناوری به‌درستی استفاده كنیم. عادت‌های نادرست‌ ما در استفاده از فناوری‌های جدید از فرا نگرفتن همین زبان و آداب سرچشمه می‌گیرند و ضرر نهایی آن به خود ما می‌رسد.

در این مقاله 12 عادت متداول در استفاده از فناوری روز فهرست شده‌اند؛ عادت‌هایی كه شاید هركدام از ما گرفتارشان باشیم و ترك كردن‌شان برایمان دشوار باشد، اما بهتر است دست‌كم سعی خودمان را بكنیم.

 

1. جدی نگرفتن امنیت

خیلی از ما حفظ امنیت اطلاعات‌مان را جدی نمی‌گیریم. شاید علت این باشد كه از خطرات پیش روی خود آگاه نیستیم. مثلا در كار كردن با اینترنت، شبكه‌های محلی یا حتی باز كردن ایمیل كوچك‌ترین تردیدی به خودمان راه نمی‌دهیم. این كار مانند این است كه بدون جلیقه نجات وارد آب‌های خروشان بشویم.

كمترین كاری كه می‌توانیم بكنیم نصب برنامه ضد‌ویروس رایگان و به‌روز نگه داشتن آن است. خود‌ ویندوز هم تنظیم‌هایی برای امن نگه‌داشتن كاربر در اینترنت دارد كه بهتر است آنها را هم رعایت كنیم.

 

2. تنبلی در تهیه نسخه پشتیبان

نكته جالب درباره كسانی كه از اطلاعات خود نسخه پشتیبان (بك‌آپ) نمی‌گیرند این است كه همیشه می‌گویند: «آره، واقعا لازمه...» اما همچنان به تنبلی خود ادامه می‌دهند. همه سخت‌دیسك‌ها سرانجام روزی از كار می‌افتند، همه آنها. سخت‌دیسك كامپیوتر شما هم همین‌طور است. پس زودتر دست به كار شوید و از اطلاعات مهم‌تان نسخه پشتیبان بگیرید. می‌توانید این كار را با خریدن سخت‌دیسك جانبی انجام بدهید.

 

3. پاسخ دادن به هرزنامه‌ها

چرا فرستندگان هرزنامه (Spam) به كارشان ادامه می‌دهند؟ چون بسیاری از كاربران به آنها پاسخ می‌دهند. در واقع فرستندگان هرزنامه‌ها تقریباً از درست بودن هیچ‌كدام از نشانی‌هایی كه در فهرست‌شان دارند مطمئن نیستند تا این‌كه كاربران عبارتی مانند «…Remove me from » را در نامه آنها كلیك می‌كنند تا به حساب خودشان از فهرست گیرندگان‌ نامه خارج شوند، اما همین كار باعث می‌شود فرستندگان بفهمند نشانی را درست گرفته‌اند و انبوه هرزنامه‌ها را چندبرابر كنند.

 

4. استفاده از لپ‌تاپ در تختخواب

اگر لپ‌تاپ را مدتی طولانی جایی بگذارید كه زیرش نرم باشد(مانند تختخواب یا مبل) جلوی سوراخ‌های تهویه هوای آن گرفته می‌شود و اجزای درون آن كم‌كم داغ می‌شوند.

اگر در همین حالت باقی بماند ممكن است پردازنده آن بسوزد یا حتی موجب آتش‌سوزی بشود. بهتر است لپ‌تاپ را همیشه روی میز بگذارید یا اگر اصرار دارید روی مبل یا تختخواب با آن كار كنید، كتابی با جلد سخت زیرش بگذارید تا مانعی برای جریان هوای آن ایجاد نشود.

 

5. چاپ كردن‌ همه‌چیز

واقعا چقدر لازم است كه همه ایمیل‌های دریافتی‌تان را چاپ كنید؟ اگر می‌خواهید آرشیوی از نامه‌های دریافتی‌تان داشته باشید بهتر است از نرم‌افزارهای مخصوص‌ این كار استفاده كنید. به این‌ترتیب خواهید دید كه دسته‌بندی كردن نامه‌ها بسیار بهتر انجام می‌شود و جستجو در میان آنها فوق‌العاده آسان‌تر است. هر بار كه می‌خواهید چیزی را چاپ كنید به درختانی كه دارند از بین می‌روند، به خطر گرمایش زمین‌ و... فكر كنید!

 

6 . ذخیره كردن‌ هر چیزی در هر جایی

وقتی قبض برق جدیدی به دست‌تان می‌رسد با آن چكار می‌كنید؟ آن را لای آلبوم عكس می‌گذارید؟ یا بین پرونده‌های اداری‌تان؟ یا وسط سی‌دی‌های موسیقی؟ یا شاید همه اینها همیشه روی میز ناهارخوری‌تان پخش‌و‌پلا هستند؟ فقط 20 ثانیه طول می‌كشد تا قبض برق را سر جایش بگذارید پس پیشنهاد می‌كنم قبل از خواندن ادامه این مقاله، فایل‌های كامپیوتری‌تان را (مخصوصا آنها كه بی‌دلیل روی میزتحریر ویندوز نگهداری می‌شوند) سر‌و‌سامان بدهید و برگردید.

 

7. نخواندن دستورالعمل

وقتی وسیله الكترونیكی جدیدی می‌خریم، معمولا با هیجان بسیار آن را از جعبه‌اش بیرون می‌آوریم و راه می‌اندازیم، اما كوچك‌ترین توجهی به دفترچه راهنمای آن نمی‌كنیم. بعد كه با مشكل مواجه می‌شویم و دستگاه ،

آن‌كاری را كه می‌خواهیم درست انجام نمی‌دهد با نثار‌كردن ناسزای فراوان به سازندگان آن، سراغ دفترچه‌اش می‌رویم و تازه با دستورالعمل‌هایی مواجه می‌شویم كه تأكید كرده‌اند: «پیش از نخستین استفاده این را بخوانید». آن‌وقت از خودمان خجالت می‌كشیم، اما بار دیگر كه وسیله دیگری می‌خریم همین ماجرا تكرار می‌شود.

 

8 . دور انداختن متعلقات

وقتی وسیله الكترونیكی جدیدی می‌خریم(مثلا چاپگر، تلفن همراه، دوربین و...) معمولا جعبه و متعلقات آن را مدتی جلوی چشم‌مان نگه می‌داریم، اما كمی بعد كه می‌بینیم كاری با آنها نداریم و جایمان را تنگ كرده‌اند به انبار تبعیدشان می‌كنیم یا دور می‌اندازیم‌شان. این متعلقات اگر لازم نبودند، همراه دستگاه به خریدار داده نمی‌شدند.

نكته: خیلی از ما حفظ امنیت اطلاعات‌مان را جدی نمی‌گیریم. شاید علت این باشد كه از خطرات پیش روی خود آگاه نیستیم

جعبه بسیاری از دستگاه‌ها حكم كارت گارانتی آنها را دارد. سی‌دی‌های آنها شامل برنامه‌هایی هستند كه شاید ابتدا‌ به كارتان نیایند اما چند ماه بعد باید دنبال‌شان بگردید. كابل‌ها هم همیشه به كار نمی‌آیند، اما اگر یك بار به آنها نیاز پیدا كنید، متوجه می‌شوید كه یافتن كابل مناسب‌ كارتان در بازار چقدر دشوار است.

 

9. بردن دوربین عكاسی به ساحل

دانه‌های ماسه ساحل دریا از مضرترین دشمنان دوربین‌های عكاسی به حساب می‌آیند. این دانه‌ها به‌آسانی به سیستم شاتر دوربین و مكانیسم زوم كردن آن خسارت وارد می‌كنند. باور كنید هر چقدر هم كه احتیاط كنید باز هم ماسه‌ها دست از سرتان برنمی‌دارند. اگر خیلی تمایل به عكاسی در ساحل دارید بهتر است دوربین ضدآب یا مقاوم در برابر آب بخرید.

 

10. سفر با لپ‌تاپ روشن

لپ‌تاپ روشن را از آشپزخانه به پذیرایی می‌برید؟ هیچ اشكالی ندارد. در‌ لپ‌تاپ‌تان را می‌بندید و در حالی كه هنوز روشن است آن را به دوش می‌اندازید و از محل كارتان یك كیلومتر راه می‌روید تا به مترو برسید و بعد از پله‌ها بالا می‌روید تا به خانه برسید؟ این فاجعه است! باید مراقب باشید لپ‌تاپی را كه روشن است زیاد حركت ندهید چون ممكن است آسیبی جدی به سخت‌دیسك آن وارد شود. بهترین راه این است كه پیش از حركت دادن لپ‌تاپ، آن را خاموش كنید یا این‌كه ویندوز آن را طوری تنظیم كنید كه با بستن در‌ لپ‌تاپ، خود به خود خاموش یاHibernate شود.

 

 

11. رها كردن لپ‌تاپ در خودرو

اگر عادت دارید لپ‌تاپ‌تان را همه‌جا با خودتان ببرید، حواس‌تان باشد كه آن را ـ حتی مدتی بسیار كوتاه ـ به حال خودش درون خودرو نگذارید.

بارها پیش آمده است در فرصت كوتاهی كه راننده از خودرو پیاده شده تا در‌ پاركینگ را باز كند، سارقی حرفه‌ای در یك چشم برهم زدن به سراغ لپ‌تاپ رفته و آن را برده است. این كار برای سارقان حرفه‌ای فقط 10 ثانیه طول می‌كشد: شیشه را می‌شكنند، لپ‌تاپ را برمی‌دارند و فرار می‌كنند.

حتی اگر به نظر می‌رسد دور و برتان كسی نیست، باز هم این كار را نكنید، چون سارقان حرفه‌ای جایی نیستند كه شما بتوانید ببینیدشان! شاید لپ‌تاپ‌تان بسیار قدیمی باشد و قیمت چندانی نداشته باشد، اما باز هم مواظب باشید چـــون شیشه خودرو ارزان نیست!

 

12. قفل نكردن گوشی موبایل

اگر روی گوشی تلفن همراه خود رمز نگذاشته باشید در صورتی كه (خدای نكرده) آن را گم كنید یا آن را بدزدند ممكن است به دست كسی بیفتد كه قصد سوءاستفاده داشته باشد. حداقل كاری كه ممكن است بكند این است كه تا آخرین اعتبار گوشی یا تا زمانی كه برای از رده خارج كردن سیمكارت‌ آن اقدام نكنید، تلفن‌های پرهزینه خارج از كشور بزند. شاید هم به دوستان‌تان پیامك بزند و شماره كارت بانكی بدهد تا به این بهانه كه مشكلی برای شما پیش آمده به آن حساب پول بفرستند..../ تحلیل : عصر ایران