گردشگری


2 دقیقه پیش

مناظر بی نظیر زمین‌های گلف در آمریکا

در زندگی چیزهای کمی بهتر از بازی گلف در میان رشته کوه های باشکوه، بیابان های بی ثمر یا اقیانوس های خروشان وجود دارد. هر ایالت آمریکایی حداقل یک زمین گلف با مناظر بی نظیر ...
2 دقیقه پیش

باشکوه‌ترین مراکز خرید در جهان

برای اغلب مردم، خرید کردن بخشی از تفریح آن‌ها و برای‌شان مهم است! برای برخی دیگر، تاریخ و فرهنگ مهمتر است اما در صورتی که دو مورد بالا را باهم ترکیب کنید می‌توانید علاوه ...

4 جزیره تماشایی آمریکای لاتین



به منظور کشف گوهر واقعی آمریکای مرکزی و جنوبی به اقیانوس بروید و جزیره ها را بگردید.
به منظور کشف گوهر واقعی آمریکای مرکزی و جنوبی به اقیانوس بروید و جزیره ها را بگردید.

مکانهای تفریحی آمریکای لاتین

جزیره ها اغلب در یک کشور جزء جالب ترین و بکرترین مکان های آن کشور محسوب می شوند

 

 همان طور که  می بینید، جزیره ها اغلب در یک کشور جزء جالب ترین و بکرترین مکان های آن محسوب می شوند. این مکان های تقریباً مجزا، بهترین جا برای غواصی، رسیدن به آرامش، شنا و امتحان کردن آب های برخی از سواحل جنگلی در جهان می باشند.

۱-کایه کائولکر (Caye Caulker) در بلیز

مکانهای تفریحی آمریکای لاتین

 «کایه کائولکر»، یکی از دسته جزایر کوچک سواحل بلیز شمالی است

 

 «کایه کائولکر»، یکی از دسته جزایر کوچک سواحل بلیز شمالی است. «کایه کائولکر»، به دلیل آرامش بی نظیرش، از سایر جزایر «بلیزی» معروف تر است.

هیچ کجای این جزیره، قانونی برای چگونگی پوشش پیدا نخواهید کرد و برای بسیاری از مشاغل مهم نیست که مشتریانشان با پای برهنه آن جا بروند.

محبوب ترین ساحل «کایه کائولکر»، «اسپلیت» (Split)، نام دارد. این منطقه، ساحلی است که به وسیله ی یک خلیج کوچک ایجاد شده و این خلیج، قسمت شمالی این جزیره را از قسمت جنوبی آن جدا می کند. آب این جا آرام و تمیز است.

 صخره های مرجانی نزدیک به آن، از رسیدن امواج به ساحل جلوگیری می کنند. با شنا کردن و زیر آبی رفتن توسط لوله ی تنفسی در ساعت دو بعدازظهر، می توانید از این ساحل زیبا لذت کافی را ببرید.

 در همان اطراف ساحل، مغازه هایی به چشم می خورد که انواع نوشیدنی های میوه ای بسیار خوش مزه را برای شما سرو می کند. از قسمت شمالی این جزیره به نام جنگل «کایه کائولکر»، که یکی از منابع جنگلی درختان همیشه سبز ساحلی به رنگ قرمز و سیاه کمیاب است، دیدن کنید.

این درختان ریشه هایی دارند که در آب های شور رشد می کنند. آن ها به عنوان محل سکونت گونه های کمیاب پرندگانی مانند «چکاوک نادر منگرُو» (mangrove)، به کار می روند.

 از کرانه ی شرقی «کایه کائولکر»، صخره ی مرجانی بلیزی از دور دست دیده می شود. یعنی یک سایه ی آبی تیره که محل زندگی دسته ای از ماهی های غول پیکر و انگل هایی به رنگ نئون است. 

آمریکای لاتین,4 جزیره تماشایی آمریکای لاتین

محبوب ترین ساحل جزیره «کایه کائولکر»، «اسپلیت»  نام دارد

 

  ۲- باستی منتوز (Bastimentos) در پاناما

   آمریکای لاتین,4 جزیره تماشایی آمریکای لاتین

 جزیره ی «باستی منتوز»، بخشی از دسته جزایر جمهوری پاناما است

 

 جزیره ی «باستی منتوز»، بخشی از دسته جزایر جمهوری پاناما است که «بوکاس دِل تورو» (Bocas del Toro) نامیده می شود. قسمت اعظم این جزیره، در پارک ملی آبی جزیره ی «باستی منتوز» با مساحت ۲۴۱۹۷۷۵۲۸ مترمربع از حیات وحش قرار دارد و پذیرای کسانی است که به دیدن آن جا می آیند.

 این پارک، محل زندگی میمون ها، کوالا ها و هزاران گونه ی حشرات و دوزیستان است. پارک ملی آبی جزیره ی «باستی منتوز»، چندین ساحل دارد که دیدن آن ها ارزشمند است.

ساحل «قورباغه ی قرمز»، نام خود را از قورباغه هایی به رنگ روشن قرمز گرفته است که در اطراف این ساحل زیبا زندگی می کنند. این قورباغه ها سمی هستند، اما اگر شما آن ها را آزار ندهید، آن ها نیز به شما آسیبی نمی رسانند.

گردشگران به این جا می آیند تا شنا کنند و از آب آبی روشن و تمیزش لذت ببرند. شما نیز می توانید در کلبه های طبیعی و زیبای حاشیه ی این جزیره و یا منازل لوکس کنار ساحل قورباغه ی قرمز بمانید و روزهای خوشی را برای خود به ارمغان بیاورید.
    آمریکای لاتین,4 جزیره تماشایی آمریکای لاتین

قسمت اعظم جزیره ی «باستی منتوز» در پارک ملی آبی این جزیره قرار دارد

آمریکای لاتین,4 جزیره تماشایی آمریکای لاتین پارک ملی آبی جزیره ی «باستی منتوز»، چندین ساحل دارد که دیدن آن ها ارزشمند است

 

  ۳-جزیره ی ایزابلا (Isabela Island) در اِکوادُر

  مکانهای تفریحی آمریکای لاتین

جزیره ی ایزابلا، برخی از پرطرفدارترین و کمیاب ترین مکان های غواصی و شنا را دارا است

 

 جزیره ی «ایزابلا»، ایستگاه معروف بسیاری از سفرهای دریایی به سمت جزایر«Galàpagos» است. این جزیره، برخی از پرطرفدارترین و کمیاب ترین مکان های غواصی و شنا را دارا است.

 این مکان ها به دلیل تنوع باورنکردنی گیاهان، حیوانات دریایی و امکان شنا در کنار نهنگ ها، دلفین ها و شیرهای دریایی اش شهرت دارد.

 جزیره ی «ایزابلا»، بزرگ ترین جزیره ی «Galàpagos» است و نسبت به تمام جزایر موجود در مجمع الجزایر، دارای لاک پشت های «گالاپاگوزی وحشی» بیشتری می باشد.

 در جنوبی ترین قسمت «ایزابلا»، می توانید مرکز پرورش این لاک پشت ها را ببینید که اولین  گام در راستای احیای جمعیت رو به انقراض آن ها است.  کسانی که به پرندگان علاقه دارند، باید به جزیره ی «ایزابلا»، که یکی از بهترین مکان های آن ها است، بروند.

 این جزیره، تنها مکان موجود در دنیا است که می توان در آن «سهره های مانگرُو»، که اخیراً تبدیل به گونه ای در حال انقراض شده است را یافت. مرغ های آبزی مانند پنگوئن های «هُمبُلت»، غاز ها، و قره غازها، جمعیت ساحل را تشکیل داده اند و گاهی اوقات برای صید ماهی به داخل آب می روند.

مکانهای تفریحی آمریکای لاتین

 جزیره ی «ایزابلا»، بزرگ ترین جزیره ی «Galàpagos» است

  مکانهای تفریحی آمریکای لاتین

  مرغ های آبزی مانند پنگوئن های «هُمبُلت» و غاز ها جمعیت ساحل جزیره ی «ایزابلا» را تشکیل داده اند

   مکانهای تفریحی آمریکای لاتین

جزیره ی «ایزابلا» نسبت به تمام جزایر موجود در مجمع الجزایر، دارای لاک پشت های بیشتری می باشد

 

  ۴- جزایر شناور یوروز (Uros Floating Islands) در پِرو

   مکانهای تفریحی آمریکای لاتین

جزایر شناور «یوروز»، گذرگاه کوتاهی از شهر «پِرویان» کشور پونو، هستند

 

جزایر شناور «یوروز»، مجموعه ای از چهل جزیره ی مصنوعی واقع در قسمت غربی دریاچه ی «تیتیکاکای» پِرو است. این جزایر، گذرگاه کوتاهی از شهر «پِرویان» کشور پونو، هستند.

 مردم این جزیره، «نی های توتورا» که از ته دریاچه رشد می کنند را به هم بافته و جزیره ایجاد کرده اند. بر اساس افسانه ای محلی، مردمان «یوروز»، این جزایر را برای فرار از غارت هندیان مرکز پِرو ساختند. «یوروزی ها»، خود را برای ساخت جزایر محدود نمی کنند.

 مردمی که این جا زندگی می کنند، لباس هایی سنتی که از پارچه هایی به رنگ روشن دوخته شده اند، را می پوشند. آن ها، قایق های کوچک را نیز از همان نی های شنی ای می سازند که برای ساخت جزایر به کار می برند.

شما می توانید یکی از این قایق ها را سوار شوید و در جزایر اطراف گشتی بزنید. در جزایر «یوروز»، هیچ هتلی وجود ندارد، اما می توانید در یکی از هتل های کنار دریاچه ی «تیتیکاکای پونو» بمانید.   

مکانهای تفریحی آمریکای لاتین

 مردمی که در یوروز زندگی می کنند، لباس هایی سنتی که به رنگ روشن دوخته شده اند، را می پوشند

مکانهای تفریحی آمریکای لاتین

مردم جزایر «یوروز»، «نی های توتورا» که از ته دریاچه رشد می کنند را به هم بافته و جزیره ایجاد کرده اند

    مکانهای تفریحی آمریکای لاتین

  

 منبع:لاپلاس


ویدیو مرتبط :
جاذبه های آمریکای لاتین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رقابت ایران و اسرائیل بر سر آمریکای لاتین



 

 

 

رقابت ایران و اسرائیل بر سر آمریکای لاتین

 

وزیر گردشگری اسرائیل در راستای بهبود وجه این رژیم در آمریکای لاتین و مقابله با نفوذ ایران در این منطقه، از معدنکاران شیلی که به تازگی از زیرزمین نجات یافته اند دعوت کرده تا به هزینه اسرائیل به تل آویو سفر کنند.

اسرائیل برای مقابله با نفود ایران در آمریکایی لاتین، از معدنکاران نجات یافته در شیلی دعوت کرد به این رژیم سفر کنند.

روزنامه الشروق الجدید چاپ قاهره در مطلبی با عنوان "رقابت ایران و اسرائیل بر سر آمریکای لاتین" نوشت:" از آغاز سال جاری میلادی، وزارت امورخارجه اسرائیل تلاش های خود را برای ایجاد جای پا در آمریکای لاتین و مقابله با حضور ایران در این قاره ثروتمند شروع کرده است."

در این گزارش آمده است: در راستای این جنگ سرد، ایران به گرمی بسیار، از هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا در تهران استقبال کرد و در مقابل، اسرائیل هم از معدن کاران شیلی که پس از 69 روز از زیر زمین نجات یافته بودند دعوت کرد تا از اسرائیل بازدید کنند.

چاوز روزسه شنبه گذشته وارد ایران شد تا با همتای ایرانی خود مذاکره و رایزنی کند. وی در نهمین سفر خود به ایران که آن را "وطن دوم " خود می داند با استقبال گرم ایران روبه رو شد.

سران ایران و ونزوئلا درباره پیگیری 186 توافقنامه امضا شده میان دو کشور در پنج سال اخیر گفت وگو کردند. هم اکنون حجم تجارت میان ایران و ونزوئلا به رقم چهار میلیارد و 600 میلیون دلار رسیده است.

چاوز به طور مستمر از روند هسته ای ایران حمایت می کند و در زمینه انتقاد از سیاست ای خارجی آمریکا با احمدی نژاد شریک می شود. این دو رئیس جمهور تاکنون بارها خواهان برقراری نظم جدید جهانی و اصلاح شورای امنیت شده اند.

اسرائیل، آمریکا و هم پیمانانش، ایران را به تلاش برای تولید سلاح هسته ای متهم می کنند اما تهران این موضوع را رد و تاکید می کند که برنامه هسته ای ایران با اهداف صلح آمیز و از جمله تولید برق راه اندازی شده است.

تهران همچنین تل آویو را متهم می کند که برای دور کردن نگاه ها از زرادخانه تسلیحات هسته ای خود، به تحریک اقدامات علیه برنامه هسته ای ایران می پردازد.

در اوایل سال جاری نیز در اسرائیل انتقاداتی از نادیده گرفتن آمریکای لاتین در سیاست خارجی این رژیم مطرح شد . منتقدان معتقدند همین بی توجهی باعث شد تا تهران روابط خود را با بسیاری از کشورهای این قاره غنی، تقویت کند. قاره ای که آمریکایی ها آن را حیات خلوت خود می دادند.

همچنین در ماه ژوئیه گذشته نتیجه یک بررسی توسط "مرکز مبارزه با تروریسم" اسرائیل نشان داد ایران حضور سیاسی و اقتصادی خود را در آمریکای لاتین نهادینه کرده و از آن برای "شیعه سازی" و "صادر کردن انقلاب اسلامی" استفاده می کند موضوعی که برای واشنگتن، چالش آمیز خواهد بود.

" استاس مسیجنکوف" وزیر گردشگری اسرائیل نیز در راستای بهبود وجه این رژیم در آمریکای لاتین و مقابله با نفوذ ایران در این منطقه، از معدنکاران شیلی که به تازگی از زیرزمین نجات یافته اند دعوت کرده تا با سفر به اسرائیل از اماکن مقدس مسیحیان دیدن کنند.

روزنامه صهیونیستی "جورزالیوم پست" در این باره نوشت که وزیر گردشگری اسرائیل از 33 معدن کار شیلیایی و همسرانشان دعوت کرد به هزینه این رژیم ، یک هفته را در اسرائیل بگذرانند و  روز میلاد مسیح را در اماکن مقدس مسیحیان در اسرائیل باشند...../تحلیل:عصرایران