گردشگری


2 دقیقه پیش

مناظر بی نظیر زمین‌های گلف در آمریکا

در زندگی چیزهای کمی بهتر از بازی گلف در میان رشته کوه های باشکوه، بیابان های بی ثمر یا اقیانوس های خروشان وجود دارد. هر ایالت آمریکایی حداقل یک زمین گلف با مناظر بی نظیر ...
2 دقیقه پیش

باشکوه‌ترین مراکز خرید در جهان

برای اغلب مردم، خرید کردن بخشی از تفریح آن‌ها و برای‌شان مهم است! برای برخی دیگر، تاریخ و فرهنگ مهمتر است اما در صورتی که دو مورد بالا را باهم ترکیب کنید می‌توانید علاوه ...

ولخرج ترین جهانگردان دنیا


نوروز تقریبا با سفر و گردشگری گره خورده است. کمتر کسی را می توان پیدا کرد که در این ایام برنامه ای هرچند مختصر تدارک نبیند. شاید بی مناسبت نباشد اگر به همین بهانه سراغ خوش سفرترین مردمان برویم و ببینیم بیشترین مقصد های گردشگری دنیا کدامند.





مجله مطب:
نوروز تقریبا با سفر و گردشگری گره خورده است. کمتر کسی را می توان پیدا کرد که در این ایام برنامه ای هرچند مختصر تدارک نبیند. شاید بی مناسبت نباشد اگر به همین بهانه سراغ خوش سفرترین مردمان برویم و ببینیم بیشترین مقصد های گردشگری دنیا کدامند. شاید شما هم بدانید با تغییراتی که در زمینه صنعت جهانگردی و قدرت خرید مردم دنیا در حال رخ دادن است، شمار جهانگردان آسیایی از جمله چینی ها رو به افزایش گذاشته است. به همین دلیل کشورهای غربی مانند انگلستان و فرانسه تلاش می کنند تعداد بیشتری از جهانگردان چینی را ترغیب به سفر به کشورهای خود کنند.

از عواملی که باعث توانمندی بیشتر آسیایی ها برای مسافرت های خارجی شده، شهری شدن، افزایش درآمدها و برداشته شدن محدودیت ها بر مسافرت های خارجی است. شرکت های هواپیمایی ارزان قیمت هم مسیرهای پروازی از هند و سایر کشورهای آسیایی برقرار کرده اند. چین، بعد از فرانسه و آمریکا سومین مقصد جهانگردان است. در عین حال میلیون ها چینی هم خود به عنوان جهانگرد هر سال به خارج سفر می کنند. طبق اعلام سازمان جهانی گردشگری، مسافرت های بین المللی چینی ها از 10 میلیون مورد در سال 2000 به 83 میلیون در سال 2012افزایش داشته است.

در سال 2012 جهانگردان چینی 102 میلیارد دلار خرج کرده اند.این رقم نسبت به سال 2011، 40 درصد رشد نشان داده است. این رقم همچنین از مجموع پول خرج شده توسط جهانگردان آمریکایی و آلمانی بیشتر است. در نه ماه اول سال 2013، پول خرج شده توسط چینی ها 28 درصد افزایش داشته است.



جهانگردان چقدر خرج می کنند؟

موسسه تحقیقاتی کوتری (COTRI) می گوید که «جهانگردان نوین چینی» بسیار اهل مسافرتند، تحصیل کرده اند و عمدتا کمتر از 45 سال سن دارند. طبق تازه ترین برآورد این موسسه در 12 ماه آینده مسافران چینی 129 میلیارد دلار خرج خواهند کرد.

دلیل سفر: تجارت یا تفریح؟

انتظار می رود که تا سال 2030، شمال شرقی آسیا پربازدیدکننده ترین مقصد جهانگردی در دنیا باشد، هر چند اگر نسبت جمعیت را در نظر بگیریم، اروپا محبوبترین مقصد برای مسافران بین المللی خواهد بود. سازمان جهانی گردشگری اعلام کرده که بخش بزرگی از جهانگردان در بین سال های 2010 و 2030 از آسیا و اقیانوسیه خواهند بود. از جمله مقاصد پرطرفدار برای گردشگران آسیایی، سایر کشورهای آسیایی است.

مسافران آسیایی به کدام کشورها می روند؟

گفته می شود که جاذبه اصلی برای مسافرانی که از سرزمین اصلی چین به خارج سفر می کنند، خرید است. آنها همه چیز، از کالاهای لوکس گرفته تا شیر خشک بچه می خرند. به ویژه در مورد هنگ کنگ، این مساله به دلیل نبود مالیات فروش و شهرت هنگ کنگ در زمینه اجناس اصل است. در شش سال گذشته مسافرت چینی ها به آمریکا افزایش بسیاری داشته است؛ به طوری که از 397هزار و 600 مورد در سال به یک میلیون و 400 هزار سال رسیده است ولی تعداد مسافرت ها به ژاپن و انگلستان کمی کاهش داشته است.

سازمان ملی گردشگری ژاپن می گوید که شمار مسافران ژاپنی به منطقه شرق آسیا مانند کره همچنان در حال کاهش است. بیشتر گردشگران ژاپنی به ویتنام، تایلند و هاوایی می روند. در میان مقاصد اصلی جهانگردان هندی، سنگاپور، امارات متحده عربی و مالزی قابل ذکر است. مسافرت هایی که از هند به تایلند می شود، از سال 2007 تاکنون بیش از 50 درصد افزایش داشته است. کشورهای اروپایی و آسیایی تلاش می کنند که شرایط سفر چینی ها را به کشورهای خود سهل تر کنند، از جمله با تسهیل مقررات دریافت روادید. از جمله کشورهایی که به این کار اقدام کرده اند، کره جنوبی، فرانسه و انگلستان هستند.





ویدیو مرتبط :
حمله رزیلاها به جهانگردان استرالیایی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ولخرج ترین مربی دنیا معرفی شد


سرمربی سابق چلسی در صدر ولخرج‌ترین مربیان یک دهه اخیر فوتبال جهان قرار گرفته است و بعد از او مانوئل پیگرینی در رده دوم قرار گرفته است.

خبرگزاری ایسنا: سرمربی سابق چلسی در صدر ولخرج‌ترین مربیان یک دهه اخیر فوتبال جهان قرار گرفته است و بعد از او مانوئل پیگرینی در رده دوم قرار گرفته است.

به گزارش گلوبوی برزیل، ژوزه مورینیو را می‌توان «ولخرج‌ترین» مربی دنیا دانست. او از سال 2004 به این طرف، طی دو دوره مربیگری‌اش در چلسی (‌از 2004 تا 2007 و از 2013 تا کنون) و دورانی که روی نیمکت اینترمیلان و رئال‌مادرید نشسته، 903 میلیون یورو برای خرید بازیکن خرج کرده؛ مبلغ هنگفتی که هیچ مربی دیگری نتوانسته به آن برسد.

البته این تنها در زمینه خرید بازیکن است و طراز مالی باشگاه‌ها را در نظر نگرفته است. برای مثال مورینیو در چلسی بازیکنان زیادی از جوله شورله، دی بروین، لوکاکو، ماتا و داوید لوئیز را فروخت و با این پول توانست بازیکنان جدید بخرد و در واقع پولی از باشگاه برای خرید بازیکن نگرفت.

او در اینتر نیز با فروش ابراهیموویچ توانست پول لازم را برای خرید اتوئو، لوسیو و اسنایدر به دست آورد و در واقع همین حربه‌هاست که او را آقای خاص فوتبال جهان کرده است. البته «آقای خاص» در روزهایی که هدایت چلسی را بر عهده داشت، از سرمایه‌گذاری‌های کلانی که رقیبان چلسی برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ برتر می‌کنند، انتقاد کرد و آن را به عنوان خرید عنوان قهرمانی خواند. وی همچنین گفت: زمانی که آبراموویچ به چلسی آمد، او را متهم به خرید قهرمانی کردند. حالا منچسترسیتی، یونایتد و لیورپول همین کار را می‌کنند.

مانوئل پیگرینی هم که سرمربی رئال مادرید بود زمانی که کهکشانی‌ها کریستیانو رونالدو، کریم بنزما و ژابی آلونسو را به خدمت گرفتند، در رده دوم جا گرفته است.

همچنین در این فهرست کارلو آنچلوتی که از فصل جدید او را روی نیمکت بایرن مونیخ خواهیم دید در رده سوم قرار گرفته است. این رقم در زمان حضورش در رئال‌ مادرید، میلان، چلسی و پاری‌سن‌ژرمن به ثبت رسیده است. کارلتو تنها ۲۲ میلیون یورو کمتر از مربی پرتغالی خرج کرده است.

روبرتو مانچینی که این فصل با اینتر نتایج خوبی کسب کرده است در رده بعدی قرار دارد. او زمانی که در سیتی بود خیلی ولخرجی کرد و البته همین ولخرجی هم باعث شد تا سیتی با او قهرمان لیگ برتر شود.

پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ در رده پنجم قرار گرفته است. البته او خوش‌شانس بوده است که آکادمی لاماسیا در زمان او چند بازیکن خوب را به تیم بارسلونا اضافه کرد و در واقع این تیم به خرید بازیکن اقدام نکرده است ولی در عین حال ریخت و پاش‌های او در بایرن مونیخ باعث شده است تا او در رده پنجم قرار گیرد.