گردشگری


2 دقیقه پیش

مناظر بی نظیر زمین‌های گلف در آمریکا

در زندگی چیزهای کمی بهتر از بازی گلف در میان رشته کوه های باشکوه، بیابان های بی ثمر یا اقیانوس های خروشان وجود دارد. هر ایالت آمریکایی حداقل یک زمین گلف با مناظر بی نظیر ...
2 دقیقه پیش

باشکوه‌ترین مراکز خرید در جهان

برای اغلب مردم، خرید کردن بخشی از تفریح آن‌ها و برای‌شان مهم است! برای برخی دیگر، تاریخ و فرهنگ مهمتر است اما در صورتی که دو مورد بالا را باهم ترکیب کنید می‌توانید علاوه ...

برای جلوگیری از بیماری در سفر چه کنیم؟


فرقی نمی کند مسافرت کاری باشد یا تفریحی، ممکن است شما به دلایل مختلفی مانند تغییرات آب و هوایی، خوردن غذاهای مختلف و قرار گرفتن در معرض میکروب ها بیمار شوید اما می توانید با رعایت چند نکات و انجام دادن برخی کارها از آن جلوگیری کنید.





صبح بخیر: فرقی نمی کند مسافرت کاری باشد یا تفریحی، ممکن است شما به دلایل مختلفی مانند تغییرات آب و هوایی،  خوردن غذاهای مختلف و قرار گرفتن در معرض میکروب ها بیمار شوید اما می توانید با رعایت چند نکات و انجام دادن برخی کارها از آن جلوگیری کنید.

1.مراکز بهداشتی محل را جستجو کنید

برای جلوگیری از بیماری در سفر چه کنیم؟

قبل از این که مقصد خود را مشخص کنید، درباره مراکز کنترل و پیشگیری بیماری آن محل تحقیق کنید. سایت های مربوطه اطلاعات کافی در اختیار شما قرار می دهند، به عنوان مثال اگر واکسن خاصی احتیاج داشته باشید، می توانید قبل از سفر بزنید و خود را کاملا آماده کنید.


2.آب بنوشید

برای جلوگیری از بیماری در سفر چه کنیم؟

یکی از مهمترین دلایل بیماری، کم آبی بدن است. سردرد، عصبانیت، خستگی، گیجی و غیره می تواند دلیل بر هیدراته نبودن بدن باشد. فقط حواس تان باشد که خود آب هم می تواند آلاینده هایی را در بر داشته باشد بنابراین سعی کنید آن را تازه بنوشید و بطری های آب مهر و موم شده را خریداری کنید.


3.از بینی تان محافظت کنید

برای جلوگیری از بیماری در سفر چه کنیم؟

بیشتر باکتری های از طریق بینی به بدن تان وارد می شوند بنابراین سعی کنید هر از چند گاهی بینی خود را با اسپری های مخصوص بینی بشویید و آن را تمییز نگه دارید. محصولات ضد باکتری مانند نئوسپورین می تواند در این راه به شما کمک کند. این مواد با مرطوب نگهداشتن بینی، از ورود باکتری های مضر به سیستم بدن تان جلوگیری می کند. 


4.از ضد عفونی کننده استفاده کنید

برای جلوگیری از بیماری در سفر چه کنیم؟

یکی از راههایی که منجر به بیماری می شود، جرم های روی دست شما است. در سفر شما چیزهای زیادی را لمس می کنید و تقریبا انجام ندادن این کار غیر ممکن است. باکتری و ویروس ها می توانند تا 3 روز روی اشیا زنده بمانند، بنابراین ضد عفونی کردن دست هایتان بهترین و آسان ترین روش است.

دستمال های مرطوب هم می توانند در این راه به شما کمک کنند. به کمک آن می توانید لوازمی مانند ریموت کنترل تلویزیون اتاق هتل، کلید اتاق، گوشی تلفن و بسیاری از لوازم دیگری را که پر از جرم هستند، تمییز کنید.


5.بخوابید

برای جلوگیری از بیماری در سفر چه کنیم؟

یکی از اتفاق هایی که برای شما در سفر می افتد، کم خوابی است که نتایج بدی برای بدن تان دارد. کم خوابی نه تنها موجب استرس روحی و فیزیکی شما می شود بلکه به سیستم ایمنی بدن تان نیز آسیب می رساند. بنابراین هنگامی که به مسافرت می روید، حداقل 6 ساعت در شب بخوابید.


6.مراقب غذاهایی که می خورید، باشید

برای جلوگیری از بیماری در سفر چه کنیم؟

یکی از لذت های سفر تجربه کردن رستوران های و غذاهای جدید و محلی است. اگر چه این کار را به شما پیشنهاد می کنیم اما باید مراقب باشید. یکی از چیزهایی که باید به آن توحه کنید، پاکیزگی است. به عنوان مثال اگر می خواهید غذاهای خیابانی را تست کنید، از تمییزی فضایی که غذا در آن درست شده، اطمینان حاصل کنید. 


7.چای سبز بنوشید

برای جلوگیری از بیماری در سفر چه کنیم؟

تغییرات محیطی می تواند بر سیستم ایمنی بدن شما تاثیر بگذارد اما شما می توانید با مصرف مواد خاصی آن را همچنان قوی نگهدارید. قرص هایی بدین منظور وجود دارد اما اگر به دنبال راههای طبیعی هستید چای سبز و چای زنجبیل را به شما پیشنهاد می کنیم. میوه ها را نیز به رژیم غذایی خود اضافه کنید. مرکبات و توت ها بهترین دوستان شما در سفر هستند.


8.برخی قرص ها را به همراه داشته باشید

برای جلوگیری از بیماری در سفر چه کنیم؟

به همراه داشتن قرص هایی مانند آسپرین، ضد آلرژی، شربت سرفه و سرما خوردگی و آنتاسید در سفر ضروری است. یادتان نرود اگر قرص خاصی نیز مصرف می کنید، آنها را هم به همراه داشته باشید زیرا فراموش کردن آنها نتایج بدی برای بدن تان در بر خواهد داشت.


ویدیو مرتبط :
درمان بیماری اوتیسم + علایم بیماری - دکتر سید حسن ضیایی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بیماری‌های شایع زنان باردار در سفر



 

بیماری های زنان باردار, زنان باردار

 

زنان باردار پیش از سفرهای نوروزی، باید از وضعیت بهداشت و موادغذایی و آب‌وهوای منطقه مقصد اطلاعات کافی کسب کنند.

دکتر لادن سیفی، جراح زنان و مامایی درباره مشکلات و بیماری های شایع در زنان باردار در طی مسافرت می گوید:

 مسمومیت غذایی در اثر مصرف موادغذایی آلوده، عفونت‌های ادراری ناشی از رعایت نکردن بهداشت ناحیه تناسلی، دردهای عضلانی و شکمی در اثر خستگی یا کم‌خوابی سفر، لخته‌شدن خون در عروق در اثر بی‌حرکتی، کم‌آبی بدن و عفونت‌های ایجادشده از شایع‌ترین خطراتی هستند که ممکن است، زنان باردار را حین سفرهای نوروزی تهدید کنند.

 زنان باردار باید پیش از سفرهای نوروزی، از وضعیت بهداشت و مواد غذایی و آب و هوای منطقه مقصد اطلاعات کافی کسب کنند.

 تغذیه زنان باردار
عواملی مانند استرس، به هم خوردن وضع تغذیه، وجود بیش از حد نمک در انواع آجیل‌ها، چیپس‌ و پفک و غذاهای شور مانند خیارشور و ماهی شور نه‌تنها در زنان باردار، بلکه در سایر افراد نیز می‌تواند باعث افزایش فشار خون شود.

 بنابراین زنان باردار باید حین سفر از مواد غذایی سالم و مطمئن، کم‌چرب، کم‌نمک و لبنیات پاستوریزه استفاده کنند.

زنان باردار باید از پوشیدن لباس‌های تنگ یا ساق تنگ پرهیز کنند، اما پوشیدن جوراب واریس برای این افراد توصیه می‌شود

هرچند لبنیات محلی خوشمزه‌تر هستند اما احتمال آلودگی آنان بیشتر است و دارای چربی فراوانی هستند که برای زنان باردار توصیه نمی‌شود.

 در ضمن باید این افراد، مایعات فراوان مانند آب سالم، دوغ کم‌نمک و میوه‌های آبدار مصرف کنند، زیرا زنان باردار در معرض خطر لخته شدن خون در عروق هستند که کم‌آبی بدن، این حالت را تشدید می‌کند.

هر نوع بیماری از جمله مسمومیت‌های غذایی در زنان باردار نسبت به زنان غیرباردار خطرناک‌تر است، زیرا ویروس‌ها می‌توانند از جفت عبور کرده و سلامتی جنین را تهدید کنند. بنابراین زنان باردار باید غذای خود را از مکان‌هایی که مورد تایید وزارت بهداشت است، تهیه کنند.
ماشین گرفتگی

سرگیجه و بیماری حرکت
زنان باردار برای جلوگیری از سرگیجه و تهوع یا ماشین‌گرفتگی که به اصطلاح بیماری حرکت گفته می‌شود، می‌توانند از داروهای ضدتهوع یا متوکلوپرامید به صورت قرص استفاده کنند.

 البته استفاده از این قرص‌ها برای موارد خفیف و متوسط توصیه نمی‌شود و در موارد شدید نیز باید تحت نظر پزشک معالج استفاده شود.

 زنان باردار می‌توانند تا ابتدای ماه نهم با هواپیما سفر کنند. ولی زنان بارداری که زمینه زایمان زودرس، خونریزی یا جفت سر راهی دارند، طبیعی تلقی نمی‌شوند و باید از سفر کردن با هواپیما پرهیز کنند.

 همچنین ممکن است رگ‌های زنان باردار به علت کم‌تحرکی در هواپیما و ماشین لخته شود. این زنان برای پیشگیری از این مورد باید هر یک تا دو ساعت یکبار به مدت 5 دقیقه راه بروند و پاهایشان را موقع نشستن حرکت بدهند.

 در ضمن زنان باردار باید از پوشیدن لباس‌های تنگ یا ساق تنگ پرهیز کنند، اما پوشیدن جوراب واریس برای این افراد توصیه می‌شود.

 همچنین رفتن زنان باردار به مناطقی که تیم پزشکی آنجا مستقر نیست، مانند کوه و بیابان توصیه نمی‌شود، زیرا هر لحظه می‌تواند شرایط این افراد غیرطبیعی شود.

 ضمنا زنان باردار باید قبل از سفر با پزشک معالج خودشان مشورت کنند و هرگاه حین سفر علائم خطرناکی مانند ورم پا همراه با درد یا تغییر رنگ، خونریزی یا ریزش آب و قطع حرکات جنین مشاهده کردند باید در اسرع وقت نزد پزشک مراجعه کنند تا به طور اورژانسی درمان شوند.

منبع: jamejamonline.ir