متفرقه


2 دقیقه پیش

با زخم های زندگی چه کنیم؟

در این سلسله مطالب مباحثی درباره زندگی معنای زندگی روابط و احساسات و ... توسط دکتر شیری ارائه خواهد شد. صبح بخیر: ممکن است شما هم مانند بسیاری از افراد جامعه برای حل مشکلات ...
2 دقیقه پیش

نظر آیت‌الله محقق داماد درمورد سید حسن

آیت الله سید مصطفی محقق داماد، برادر حضرت آیت الله سید علی محقق داماد در پاسخ به سئوالی در خصوص اجتهاد آیت الله سید حسن خمینی، گفت: نظر بنده در مورد ایشان همان نظر اخوی ...

معمای لاریجانی



اخبار,اخبارسیاسی,شورای هماهنگی اصولگرایان

 شورای هماهنگی اصولگرایان که بعدها به «شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان» تغییر نام داد چند جلسه‌ای را برای دور هم جمع کردن اصولگرایان تشکیل داده است. طبق گفته‌های فعالان سیاسی هدف از وجود چنین شورایی برقراری اتحاد، وحدت و انسجام در بین نیروهای اصولگراست تا شاید بتوانند در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی کرسی‌های بیشتری به دست آورند.


غایبان شورای ائتلاف اصولگرایان چه کسانی بودند؟
کمتر از دو ماه به انتخابات مجلس فرصت باقی است، اما همچنان جریان اصولگرا به دنبال جذب چهره‌های برند و تاثیرگذار همچون؛ محمدباقر قالیباف و علی اردشیر لاریجانی است تا از این طریق به اهداف مد نظر خود برسند تا شاید اشتباهی که در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 مرتکب شدند را تکرار نکنند. به گفته برخی از کارشناسان سیاسی علی لاریجانی با حضور تندروها و همفکری با آن‌ها مخالف است و به همین دلیل در جلسات شورای ائتلاف غیبت دارد.

 

یکشنبه شب چهارمین جلسه شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان به ریاست آیت‌الله موحدی کرمانی با عدم حضور بسیاری از گرو‌ه‌ها، احزاب و چهر‌ه‌های سیاسی اصولگرا برگزار شد. در این جلسه سعید جلیلی به ائتلاف اصولگرایان پیوست، اما خبری از حضور علی لاریجانی، علی اکبر ولایتی و محمدباقر قالیباف در این جلسه بیان نشد چه برسد به آن که ائتلافی میان آن‌ها با اصولگرایان به تصویب و امضاء درآمده باشد. به عبارتی این اشخاص بار دیگر دست رد به سینه شورای ائتلاف اصولگرایان زدند.

 

غلامعلی حداد عادل، سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان درباره نتایج این شورا به ایسنا گفته است، در این جلسه علاوه بر اعضای قبلی، آیت‌الله صدیقی، سعید جلیلی و حمیدرضا حاجی بابایی نیز حضور داشتند، اما آقایان آقاتهرانی و تقوی به دلیل همزمانی سخنرانی در این جلسه حاضر نبودند، اما سعید جلیلی به این ائتلاف پیوسته است.


نمی‎توانیم تندروها را کنار بزنیم
دیروز آیت‌الله موحدی کرمانی رئیس شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان در دیدار با دبیران دو حزب جمعیت حامیان انقلاب اسلامی و جمعیت انسجام اسلامی درباره تلاش برخی افراد تندرو برای حضور در این ائتلاف گفت: این موضوع یکی از مشکلات سر راه ماست که اگر بخواهیم آنان را در شرایط فعلی از اصولگرایی کنار بزنیم جامعه نمی‌پذیرد چراکه آنان در بخش‌های مختلفی نفوذ کرده‌اند.

 

او با تاکید بر اینکه با هرگونه سهم‌خواهی مخالفیم تصریح کرد: بعضی‌ها به دنبال سهم‌خواهی هستند و حتی بیشتر از سهم خود می‌خواهند که ما می‌خواهیم آن را کنترل کنیم. اگر همه اصولگرا‌ها دور هم جمع شوند آن‌ها در این مجموعه دیگر جایگاهی نخواهند داشت. موحدی کرمانی در ادامه درباره برخی مباحث مطرح شده برای حرکت مستقل علی لاریجانی در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ضمن رد این موضوع گفت: لاریجانی در تماسی با بنده ابراز وفاداری خود را اعلام کرده‌اند و بعید می‌دانم حرکتی مقابل ائتلاف اصولگرایان انجام دهند. لاریجانی بنایی ندارد در انتخابات سال جاری لیستی جدا ارائه دهد.


اصولگرایان مشق‌شان را شب آخر می‌نویسند
چندی پیش، اسدالله بادامچیان، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی به باشگاه خبرنگاران گفته بود، اصولگرایان از وضعیت مطلوبی برای شرکت در انتخابات مجلس دهم برخوردار هستند. وی با تاکید بر اینکه اصولگرایان قطعا به وحدت کامل دست خواهند یافت، گفت: در زمان باقیمانده تا انتخابات وحدت اصولگرایان سرعت خواهد گرفت، چراکه تجربه ثابت کرده که ایرانیان مشق‌شان را شب آخر می‌نویسند.


ائتلاف با افراد بی‌معناست
با این حال این پرسش مطرح می شود که حضور جلیلی و غیبت لاریجانی در این ائتلاف چه اثراتی را برای اصولگرایان در بر خواهد داشت؟ آیا اصولگرایان به وحدت و ائتلاف حداکثری خواهند رسید؟ بیت‌الله بدرلو، فعال سیاسی در گفت‌وگو با «ابتکار» درباره جلسه شورای ائتلاف اصولگرایان و پیوستن سعید جلیلی به این ائتلاف اظهار کرد: کلیت به وجود آمدن چنین شورایی جهت شکل گیری اتحاد و ائتلاف در بین نیروهای اصولگرا تعریف شده است.

 

بنابراین شورای ائتلاف قرار است خلاءهای موجود در بین اصولگرایان را جبران کند تا به همگرایی بیشتری دست یابند. وی در ادامه افزود: متاسفانه بخشی از نیروها، احزاب و اشخاص سیاسی اصولگرا خارج از چارچوب جریان‌های سیاسی جای دارند به دلیل اینکه جریان سیاسی به درستی تعریف نشده است. بدرلو با بیان اینکه شورای ائتلاف اصولگرایان باید از احزاب سیاسی هم طیف خود برای ائتلاف دعوت کند نه افراد، تاکید کرد: اینکه بخواهیم با فرد یا افرادی هیچ فعالیت سیاسی در کارنامه خود ندارند و با آن‌ها به ائتلاف دست یابند دیگر اتحاد معنا ندارد.

 

به گفته وی، اقدام اخیر شورای ائتلاف اصولگرایان، ائتلاف با فرد بود نه احزاب سیاسی اصولگرا. بنابراین در نفس و ذات اقدامی که این شورا انجام داده است با اصول و چارچوب حزبی و سیاسی مغایرت دارد. بدرلو مشکل برخی از افراد را سهم خواهی از شورای ائتلاف اصولگرایی دانست و در این باره افزود: بعضی از اشخاصی که در این جلسات دور یکدیگر جمع می‌شوند به دنبال سهم هستند نه ائتلاف و اتحاد. وی به غیبت‌های پی در پی علی لاریجانی در این جلسات اشاره کرد و گفت: اختلاف نظر لاریجانی با برخی از گروه‌ها و اشخاصی که در این جلسات حضور دارند، بیشتر از اشتراکات است.

 

این فعال سیاسی به میزان تاثیرگذاری وجود لاریجانی در این شورا اشاره کرد و در ادامه بیان کرد: قطعا حضور علی لاریجانی در این شورا تاثیرگذار خواهد بود و غیبت وی در جلسات ممکن است اثراتی منفی برای اصولگرایان داشته باشد. به هر حال لاریجانی در ادبیات سیاسی امروز حرفی برای گفتن دارد و به عقیده من، وی می‌تواند رهبری اعتدال را بر عهده داشته باشد. بدرلو با اشاره به اینکه جریان‌های سیاسی در یک نقطه تعریف نمی‌شوند، اظهار کرد: عملکرد جریان‌های سیاسی در یک بازده شکل می‌گیرد. بنابراین افراد تندور یا در این بازده جایی نخواهند داشت یا حداقلی از یک بازده سیاسی را در بر می‌گیرند.


نفوذ تندروها و جریان انحرافی در بدنه اصولگرایی
حسین کنعانی‌مقدم، دبیرکل حزب سبز ایران نیز در این باره به «ابتکار» گفت: بحث حضور سعید جلیلی در ائتلاف اصولگرایان مساله جدیدی نیست به دلیل اینکه صحبت در مورد پیوستن وی به ائتلاف اصولگرایان مطرح بود. وی در این باره اضافه کرد: در این شورا اشخاص، گروه‌ها، احزاب و گروه‌های سیاسی اصولگرا حضور دارند. این فعال سیاسی اصولگرا به غیبت علی اردشیر لاریجانی در این شورا اشاره کرد و گفت: به نظر من، لاریجانی همان رفتاری که محمدرضا عارف با اصلاح‌طلبان داشت را اجرا می‌کند. بنابراین اگر لاریجانی به ائتلاف با اصولگرایان نرسد مستقل خواهد آمد.

 

او با بیان اینکه شورای ائتلاف اصولگرایان کار بزرگی را شروع کرده است، تاکید کرد: این شورا بسیاری از افراد، احزاب و جریان‌های سیاسی اصولگرا را همراه خود کرده است، اما تا زمانی که این شورا کادر رهبری، نقشه راه و برنامه منسجمی را مبنای اصلی کار خود قرار ندهد بعید به نظر می‌رسد ائتلافی شکل بگیرد. به گفته دبیرکل حزب سبز ایران، اصولگرایان نیازمند ائتلاف سیاسی هستند نه ائتلاف انتخاباتی.

 

کنعانی مقدم به سخنان آیت‌الله موحدی کرمانی که گفته است در شرایط فعلی اصولگرایان نمی‌توانند تندروها را کنار بزنند، اظهار کرد: به اعتقاد من، دو گروه یعنی تندروها و جریان انحرافی برای اصولگرایان خطرناک قلمداد می‌شوند. اگر جلوی تندروها و نفوذ آن‌ها در جریان‌ها سیاسی اصولگرا گرفته نشود، قطعا همان بلایی که جریانی انحرافی بر سر اصولگرایان آورد، رخ می‌دهد. وی در پایان تصریح کرد: آقایان؛ علی اکبر ولایتی، محمدباقر قالیباف و محسن رضایی در شورای ائتلاف دارای نمایندگانی نیزهستند. روح‌الامینی نماینده محسن رضایی و فکر می‌کنم جمعیت رهپویان به عنوان نماینده علی لاریجانی در شورای ائتلاف اصولگرایان دارد.

اخبار انتخابات  مجلس  -  ابتکار 


ویدیو مرتبط :
لاریجانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اگه دنبال چندتا معمای جالب می گردی!!



 

1- شوهر کردن دختر پادشاه

دختر پادشاهي از پدر خود ميخواهد، كه او را تنها به كسي شوهر دهد كه بتواند به پرسشهاي منظوم او پاسخ گويد، بزرگان و اميرزادگان، همه از پاسخ گفتن درمي مانند و سرخود رادر اين راه برباد ميدهند. تا آنكه دلاك كچلي در پاسخگويي به پرسشهاي دختر پادشاه توفيق حاصل مي كند. پرسشهاي آن دختر چنين بود:

من اگر آهوي شده به كوهها بگريزم، چه مي كني؟ 2- من اگر مشتي دانه شده، برزمين ريختم، چه مي كني؟ 3- من اگر گُلي شده بر كوهها رُستم، چه مي كني؟ 4- من اگرسيبي شده به درون صندوقي رفتم، چه مي كني؟ پاسخ آن دلاك كچل چه بود؟

 

 

 


2- خويشاوندي

دو مرد نسبت به هم، دايي وخواهر زاده اند. يعني اولي دايي دومي و خواهر زاده اوست، دومي نيز دائي اولي و خواهرزاده وي مي باشد. چطور چنين چيزي ممكن است؟

 

3- جهانگردي
جهانگردي توسط قبيله اي وحشي دستگير شد. اما به او اجازه داده شد تا جمله اي بگويد.ولي بدين شرط كه اگر جمله او صحت داشته باشد او را در روغن جوشان بسوزانند و اگر غلط باشد، با تيرزهرآگين مورد هدف قرار دهند. جهانگرد هوشيار با كمي فكر پاسخ داد كه موجب نجات او از مرگ شد. به نظر شما پاسخ او چه بود؟

 

4- زندان
زنداني داراي دو در است، يكي در آزادي و ديگري دَرِ اعدام. اين زندان داراي دو زندانبان است كه يكي از آنها راستگو و ديگري دروغگوست. خودِ زندانبانان همديگر را به خوبي مي شناسند. در اين زندان مردي محبوس است كه نمي داند كداميك از زندانبانان راستگو، و كداميك دروغگو است؟ به او اجازه مي دهند، از هر يك از زندانبانان كه دلش مي خواهد سؤالي بكند و از پاسخ طرف مقابل بفهمد در آزادي كدام است تا از آن خارج شود. پرسشي كه او بايد بكند تا به آزادي او بينجامد چيست؟

 

5- لانگرهانس
جزاير «لانگرهانس» در كجا هستند؟

 

 

 

پاسخ معماها