متفرقه


2 دقیقه پیش

با زخم های زندگی چه کنیم؟

در این سلسله مطالب مباحثی درباره زندگی معنای زندگی روابط و احساسات و ... توسط دکتر شیری ارائه خواهد شد. صبح بخیر: ممکن است شما هم مانند بسیاری از افراد جامعه برای حل مشکلات ...
2 دقیقه پیش

نظر آیت‌الله محقق داماد درمورد سید حسن

آیت الله سید مصطفی محقق داماد، برادر حضرت آیت الله سید علی محقق داماد در پاسخ به سئوالی در خصوص اجتهاد آیت الله سید حسن خمینی، گفت: نظر بنده در مورد ایشان همان نظر اخوی ...

فرماندار تهران: ضعف یک دستگاه در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تاثیر عمیقی نخواهد داشت



اخبار,اخباراجتماعی, فرماندار تهران

 

 اخباراجتماعی - فرماندار تهران: ضعف یک دستگاه در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی تاثیر عمیقی نخواهد داشت

فرماندار تهران گفت: مجموعه‌ای از دستگاه‌های مختلف کشور در کاهش و یا افزایش آسیب‌های اجتماعی نقش دارند و اینطور نیست که تنها یک دستگاه اثرگذار باشد.

عیسی فرهادی روز چهارشنبه در گفت‌و‌گو با ایرنا اظهار کرد: اگر دستگاهی در بخش پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی ضعیف عمل کند این ضعف چندان تاثیر عمیقی نخواهد داشت اما وقتی تمام دستگاه‌های حکومتی ضعیف عمل کنند مشکل حادتر و فراگیرتر خواهد شد.

وی بیان داشت: دراین بین نقش آموزش و پرورش را نباید نادیده گرفت و باید بنیان‌های آموزشی جامعه را از طریق این نهاد تقویت کرد.

فرهادی تقویت بنیان خانواده از طریق آموزش و پرورش را یکی ازکارهای مهم دراین زمینه عنوان کرد و افزود: سایر دستگاه‌های فرهنگی که عضو شورای فرهنگ عمومی هستند باید برای تقویت بنیان خانواده تلاش کنند که اعتباراتی هم برای این منظور در نظر گرفته شده است.

به گفته وی بحث کاهش آسیب‌های اجتماعی بحث موردی نیست که تنها یک دستگاه بتواند انجام دهد بلکه بحث کاملا فراگیری است که تمام دستگاه‌ها را شامل می‌شود.

وی اظهارکرد: کاهش آسیب‌های اجتماعی به لحاظ تاثیراتی که شبکه‌های ماهواره‌ای و غیره درسطح دنیا در یک کشور می‌تواند داشته باشد، حتی یک بحث فرا مرزی است.

فرماندار تهران بیان کرد: برخی ناهماهنگی‌ها که بین بخشی از دستگاه‌های فرهنگی وجود دارد می‌تواند در بروز و افزایش آسیب‌های اجتماعی اثرگذار باشد که باید دنبال کاهش آسیب ناشی از این ناهماهنگی‌ها بود.

فرهادی گفت: خانواده نقش موثری در کاهش آسیب‌ها ایفاء می‌کند، اگر ما خانواده‌های قوی، آگاه و متدین تربیت کنیم قطعا افراد کمتری دچار آسیب‌های اجتماعی می‌شوند.

وی تاکید کرد: هیچ راهی وجود ندارد جز آن که آموزش و پرورش و انجمن اولیاء تقویت شوند و سایر دستگاه‌های فرهنگی نیز برای تقویت بنیان خانواده مثل ازدواج به موقع حل مشکل مسکن و بیکاری جوانان که همه در آسیب‌ها نقش دارند، وارد عمل شوند.
  اخبار اجتماعی - ایرنا


ویدیو مرتبط :
کلاس پیشگیری از آسیب های اجتماعی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

همکاری وزارت بهداشت و شهرداری تهران برای آسیب‌های اجتماعی



 اخباراجتماعی  ,خبرهای  اجتماعی,وزارت بهداشت

معاون اداره سلامت روان وزارت بهداشت از توافق وزارت بهداشت و شهرداری تهران برای راه اندازی 22 مجتمع کارآفرینی و مهارت آموزی بهاران برای ارائه خدمات سلامت خبر داد.

علی اسدی در گفت‌وگو با ایسنا ، درباره همکاری وزارت بهداشت و شهرداری تهران در حوزه آسیب‌های اجتماعی گفت: طبق توافق انجام شده با شهرداری تهران، تا 26 اسفند ماه سال 94 سه مرکز گذری تحت عنوان مددسرا در بزرگراه فتح، اشرفی اصفهانی و خاوران راه‌اندازی شد که کار درمان اعتیاد را با متادون و آگونیست انجام می‌دهند. این مراکز تحت پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران و تهران هستند.

وی افزود: همچنین از طرف شهرداری برای فعالیت چهار مددسرا در سال جدید اعلام آمادگی شده است که برنامه کاهش آسیب اعتیاد در آنها اجرایی شود. تا امروز نیز دو مددسرا توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای رفع نواقص بازدید شدند.

به گفته اسدی، در سامان‌سراهای لویزان و اسلامشهر نیز دو مرکز درمان با آگونیست وابسته به ستاد مبارزه با مواد مخدر مستقر خواهند شد که داروی آن از طرف دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و تهران تامین شده است.

معاون اداره سلامت روان وزارت بهداشت، ضمن اشاره به بررسی نحوه ارائه خدمات سلامت به معتادان در حال بهبودی در هفت مجتمع مهارت آموزی و کارآفرینی بهاران، تصریح کرد: بعد از بازدیدهای کارشناسی، مشخص شد پنج مرکز از نظر فنی آمادگی دارند که آنها نیز فعالیت خود را از 27 اسفندماه آغاز کردند و تحت پوشش سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی هستند. در سال جدید یک مرکز جدید بهاران که تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارد، بعد از رفع نواقص شروع به کار می‌کند.

اسدی ادامه داد: راه‌اندازی این مراکز در راستای توافق با شهرداری درخصوص راه‌اندازی 22 مرکز بهاران در سطح استان تهران است. طبق این توافق قرار بود بعد از اعلام آمادگی شهرداری، خدمات بهداشتی و درمانی را از طرف وزارت بهداشت ارائه شود. راه‌اندازی این مراکز روند خوبی را طی می‌کنند؛ چرا که با توجه به آغاز به کار آنها در پایان سال گذشته، به دلیل فوریت کار سعی کردیم مراحل اداری آنها را کاهش دهیم.

وی همچنین در خصوص راه اندازی این مراکز در سایر استان‌ها گفت: ما این طرح را به صورت پایلوت اجرا کردیم. اگر شرایط مناسب باشد با هماهنگی شهرداری کل، این طرح را در شهرستان‌های دیگر نیز اجرا خواهیم کرد. اگر طبق توافق تا آخر فرردین و اوایل اردیبهشت ماه، شهرداری این مراکز را راه‌اندازی کند، از طرف وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی امکانات درمانی و بهداشتی، برای آنها تامین می‌شود.

 اخبار اجتماعی  - ایسنا