متفرقه


2 دقیقه پیش

با زخم های زندگی چه کنیم؟

در این سلسله مطالب مباحثی درباره زندگی معنای زندگی روابط و احساسات و ... توسط دکتر شیری ارائه خواهد شد. صبح بخیر: ممکن است شما هم مانند بسیاری از افراد جامعه برای حل مشکلات ...
2 دقیقه پیش

نظر آیت‌الله محقق داماد درمورد سید حسن

آیت الله سید مصطفی محقق داماد، برادر حضرت آیت الله سید علی محقق داماد در پاسخ به سئوالی در خصوص اجتهاد آیت الله سید حسن خمینی، گفت: نظر بنده در مورد ایشان همان نظر اخوی ...

حکمت شماره 30



متن عربی حکمت نهج البلاغه
وَ سُئِلَ عَلَیْهِ السَّلامُ: عَنِ الْإِیمانِ، فَقالَ: الْإِیمانُ عَلى أَرْبَعِ دَعائِمَ: ‏عَلَى‏ الصَّبْرِ وَ الْیَقِینِ وَ الْعَدْلِ وَ الْجِهادِ. ‏فَالصَّبْرُ مِنْها عَلى أَرْبَعِ شُعَبٍ: عَلَى الشَّوْقِ وَ ‏الشَّفَقِ‏ وَ الزُّهْدِ وَ التَّرَقُّبِ، فَمَنِ اشْتاقَ إِلَى الْجَنَّةِ سَلا عَنِ الشَّهَواتِ، وَ مَنْ أَشْفَقَ مِنَ النّارِ اجْتَنَبَ الْمُحَرَّماتِ، وَ مَنْ زَهِدَ فِى الدُّنْیَا اسْتَهانَ بِالْمُصِیباتِ، وَ مَنِ ارْتَقَبَ الْمَوْتَ سارَعَ فِى الْخَیْراتِ. وَ الْیَقِینُ مِنْها عَلى أَرْبَعِ شُعَبٍ: عَلى تَبْصِرَةِ الْفِطْنَةِ، وَ ‏تَأَوُّلِ‏ ‏الْحِکْمَةِ، وَ مَوْعِظَةِ ‏الْعِبْرَةِ، وَ ‏سُنَّةِ ‏الْأَوَّلِینَ‏، فَمَنْ تَبَصَّرَ فِى الْفِطْنَةِ تَبَیَّنَتْ لَهُ الْحِکْمَةُ، وَ مَنْ تَبَیَّنَتْ لَهُ الْحِکْمَةُ عَرَفَ الْعِبْرَةَ، وَ مَنْ عَرَفَ الْعِبْرَةَ فَکَأَنَّما کانَ فِى الْاَوَّلِینَ. وَ الْعَدْلُ مِنْها عَلى أَرْبَعِ شُعَبٍ: عَلى غائِصِ الْفَهْمِ، وَ ‏غَوْرِ ‏الْعِلْمِ‏، وَ ‏زَهْرَةِ ‏الْحُکْمِ‏، وَ رَساخَةِ الْحِلْمِ، فَمَن فَهِمَ عَلِمَ غَوْرَ الْعِلْمِ، وَ مَنْ عَلِمَ غَوْرَ الْعِلْمِ ‏صَدَرَ ‏عَنْ‏ ‏شَرائِعِ‏ الْحُکْمِ، وَ مَنْ حَلُمَ لَمْ یُفَرِّطْ فِى أَمْرِهِ وَ عاشَ فِى النّاسِ حَمِیداً. وَ الْجِهادُ مِنْها عَلى أَرْبَعِ شُعَبٍ: عَلَى الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ، وَ النَّهْىِ عَنِ الْمُنْکَرِ، وَ ‏الصِّدْق‏ ‏فِى‏ ‏الْمَواطِنِ‏ وَ ‏شَنَانِ‏ الْفاسِقِینَ، فَمَنْ أَمَرَ بِالْمَعْرُوفِ شَدَّ ظُهُورَ الْمُؤْمِنِینَ، وَ مَنْ نَهى عَنِ الْمُنْکَرِ أَرْغَمَ أُنُوفَ ‏الْمُنافِقِینَ‏، وَ مَنْ صَدَقَ فِى الْمَواطِنِ قَضى ما عَلَیْهِ، وَ مَنْ ‏شَنِئَ‏ الْفاسِقِینَ وَ غَضِبَ لِلَّهِ غَضِبَ اللَّهُ لَهُ وَ أَرْضاهُ یَوْمَ الْقِیامَةِ.
وَ الْکُفْرُ عَلى أَرْبَعِ دَعائِمَ: عَلَى ‏التَّعَمُّقِ‏، وَ التَّنازُعِ، وَ ‏الزَّیْغِ‏، وَ ‏الشِّقاقِ‏، فَمَنْ تَعَمَّقَ ‏لَمْ‏ ‏یُنِبْ‏ إِلَى الْحَقِّ، وَ مَنْ کَثُرَ نِزاعُهُ بِالْجَهْلِ دامَ عَماهُ عَنِ الْحَقِّ، وَ مَنْ زاغَ ساءَتْ عِنْدَهُ الْحَسَنَةُ، وَ حَسُنَتْ عِنْدَهُ السَّیِّئَةُ، وَ سَکِرَ سُکْرَ الضَّلالَةِ، وَ مَنْ شاقَّ ‏وَعُرَتْ‏ عَلَیْهِ طُرُقُهُ، وَ ‏أَعْضَلَ‏ عَلَیْهِ أَمْرُهُ، وَ ‏ضاقَ‏ مَخْرَجُهُ. وَ الشَّکُّ عَلى أَرْبَعِ شُعَبٍ: عَلَى ‏التَّمارِى‏، وَ ‏الْهَوْلِ‏، وَ ‏التَّرَدُّدِ، وَ ‏الِاسْتِسْلامِ‏، ‏فَمَنْ‏ ‏جَعَلَ‏ ‏‏الْمِراءَ‏ ‏دِیناً ‏لَمْ‏ ‏‏یُصْبِحْ‏‏ ‏‏لَیْلُهُ‏‏، وَ ‏مَنْ‏ ‏هالَهُ‏ ‏ما ‏بَیْنَ‏ ‏یَدَیْهِ‏ ‏‏نَکَصَ‏‏ ‏‏عَلى‏ ‏‏عَقِبَیْهِ‏‏، وَ ‏مَن‏ ‏تَرَدَّدَ ‏فِى‏ ‏‏الرَّیْبِ‏‏ ‏وَطِئَتْهُ‏ ‏‏سَنابِکُ‏‏ ‏‏الشَّیاطِینِ‏‏، وَ ‏مَنِ‏ ‏اسْتَسْلَمَ‏ ‏لِهَلَکَةِ ‏الدُّنْیا ‏وَ ‏الاخِرَةِ ‏هَلَکَ‏ فِیهِما. قالَ السَّید الشَریف: وَ بَعْدَ هذا کَلامٌ تَرَکْنَا ذِکْرَهُ خَوْفَ الْإِطالَةِ وَ الْخُرُوجِ عَنِ الْغَرَضِ الْمَقْصُودِ فِى هذَا الْکِتابِ.
ترجمه فارسی حکمت نهج البلاغه

ترجمه دشتی

و درود خدا بر او فرمود: (از ایمان پرسیدند، جواب داد) 1- شناخت اقسام ایمان ایمان بر چهار پایه استوار است، صبر، یقین، عدل و جهاد. صبر نیز بر چهار پایه قرار دارد. شوق، هراس، زهد، انتظار. آن کس که اشتیاق بهشت دارد، شهوتهایش کاستی گیرد، و آن کس که از آتش جهنم می‏ترسد، از حرام دوری می‏گزیند، و آن کس که که در دنیا زهد می‏ورزد، مصیبتها را ساده پندارد، و آن کس که مرگ را انتظار می‏کشد در نیکیها شتاب می‏کند. یقین نیز بر چهار پایه استوار است، بینش زیرکانه، دریافت حکیمانه واقعیتها، پند گرفتن از حوادث روزگار، و پیمودن راه درست پیشینیان، پس آن کس که هوشمندانه به واقعیتها نگریست، حکمت را آشکارا بیند، و آنکه حکمت را آشکارا دید، عبرت‏آموزی را شناسد، و آنکه عبرت‏آموزی شناخت گویا چنان است که با گذشتگان می‏زیسته است. و عدل نیز بر چهار پایه برقرار است، فکری ژرف‏اندیش، دانشی عمیق و به حقیقت رسیده، نیکو داوری کردن، استوار بودن در شکیبایی. پس کسی که درست اندیشید به ژرفای دانش رسیده، و آن کس که به حقیقت دانش رسد، از چشمه زلال شریعت نوشد، و کسی که شکیبا باشد در کارش زیاده‏روی نکرده با نیکنامی در میان مردم زندگی خواهد کرد
. و جهاد نیز بر چهار پایه استوار است، امر به معروف، نهی از منکر، راستگویی در هر حال، و دشمنی با فاسقان، پس هر کس به معروف امر کرد، پشتوانه نیرومند مومنان است، و آن کس که از زشتی‏ها نهی کرد، بینی منافقان را به خاک مالید، و آن کس که در میدان نبرد صادقانه پایداری کند حقی را که بر گردن او بوده ادا کرده است، و کسی که با فاسقان دشمنی کند و برای خدا خشم گیرد، خدا هم برای او خشم آورد، و روز قیامت او را خشنود سازد.
2- شناخت اقسام کفر و تردید و کفر بر چهار ستون پایدار است، کنجکاوی دروغین، ستیزه‏جویی و جدل، انحراف از حق، و دشمنی کردن، پس آن کس که دنبال وهم و کنجکاوی دروغین رفت به حق نرسید. و آن کس که به ستیزه‏جویی و نزاع پرداخت از دیدن حق نابیناست، و آن کس که از راه حق منحرف گردید، نیکویی را زشت، و زشتی را نیکویی پندارد و سرمست گمراهی‏هاست، و آن کس که دشمنی ورزید پیمودن راه حق بر او دشوار و کارش سخت، و نجات از مشکلات دشوار است، و شک چهار بخش دارد، جدال در گفتار، ترسیدن، دودل بودن، و تسلیم حوادث روزگار شدن. پس آن کس که جدال و نزاع را عادت خود قرار داد از تاریکی شبهات بیرون نخواهد آمد، و آن کس که از هر چیزی ترسید همواره در حال عقب گرد است، و آن کس که در تردید و دودلی باشد زیر پای شیطان کوبیده خواهد شد، و آن کس که تسلیم حوادث شد و به تباهی دنیا و آخرت گردن نهاد، هر دو جهان را از کف داد. (سخن امام طولانی است چون در این فصل، حکمتهای کوتاه را جمع‏آوری می‏کنم از آوردن دنباله سخن خوددداری کردم)

ترجمه فیض الاسلام

از امام علیه‏السلام از ایمان پرسیدند، پس آن حضرت (درباره علامات و نشانه‏های ایمان و ضد آن کفر و شک) فرموده است: ایمان بر روی چهار ستون استوار است: صبر و شکیبائی، یقین و باور، عدل و داد، جهاد و کوشش (در راه دین) و صبر از آنها بر چهار گونه است: علاقمندی، ترس، پارسائی، انتظار داشتن، پس هر که به بهشت علاقه داشت خواهشهای نفس را فراموش می‏کند و از آنها چشم می‏پوشد، و هر که از آتش ترسید از آنچه حرام و نارواست دوری می‏گزیند، و هر که در دنیا پارسا شد اندوهها را سبک می‏شمارد، و هر که منتظر مرگ باشد به نیکوکاریها شتاب می‏نماید. و یقین از آنها بر چهار گونه است: بینا شدن در زیرکی، رسیدن به حقائق، عبرت گرفتن از دیگران، روش پیشینیان، پس هر که در زیرکی بینا شد راه راست (در علم و عمل) برای او هویدا گشت، و هر که حکمت و راه راست برای او آشکار گردید به پند گرفتن از احوال آشنا شد، و هر که به پند گرفتن از احوال آشنا شد به آن ماند که در پیشینیان بوده (و حال آنها را دیده و نتائج کردارشان را آزموده پس در مبدا و معاد بر یقین و باور) است. و عدل از آنها بر چهار گونه است: دقت در فهمیدن درست، رسیدن به حقیقت دانائی، حکم نیکو، استوار داشتن بردباری، پس هر که دقت کرد و درست بفهمید حقیقت دانائی را دریافت و هر که حقیقت دانائی را یافت از روی قواعد دین حکم نیکو صادر کرد، و هر که بردبار بود در کار خود کوتاهی نکرده است و در بین مردم خوشنام زندگی کند. و جهاد از آنها بر چهارگونه است: امر به معروف، نهی از منکر، راستی در گفتار، دشمنی با بدکاران، پس هر که امر به معروف (کار شایسته) کند مومنین را همراهی کرده و ایشان را توانا گرداند، و هر که نهی از منکر (ناپسندیده) نماید بینی منافقین و دوروها را به خاک مالیده، و هر که در گفتار راستگو باشد آنچه بر او بوده بجا آورده، و هر که با بدکاران دشمنی نمود و برای خدا خشمناک گردید خدا برای او (بر آنها) بخشم آید و در روز رستخیز او را خشنود (از رحمتش بهره‏مند) می‏گرداند.
و کفر بر چهار ستون استوار است: کنجکاوی (بیجا که از وسوسه نادرست و از اندازه عقل و خرد بیرون باشد) مکابره و زد و خورد نمودن (که آن در حد افراط یعنی تجاوز از حق است) دست کشیدن از حق (که آن در حد تفریط یعنی کوتاهی از حق است) دشمنی و زیر بار حق نرفتن، پس کسی که کنجکاوی (بیجا) کند در راه راست قدم ننهاده، و کسی که بر اثر نادانی بسیار مکابره و زد و خورد نماید کوری و نابینائی او از حق همیشگی است، و کسی که از حق دست بکشد شایستگی نزد او زشت و زشتی و ناپسندی نیکو گردد، و به مستی گمراهی مست شود، و کسی که دشمنی نموده زیر بار حق نرود راههایش دشوار و کارش سخت و طریق بیرون آمدنش (از ضلالت و گمراهی) تنگ باشد. و شک (دو دلی) بر چهار گونه است: گفت و شنود (به باطل و نادرستی) ترسیدن (از اقدام به حق) سرگردانی، تن دادن (به گمراهی و کوشش نمودن در راه رستگاری) پس کسی که جدال و گفت و شنود را عادت و شیوه خویش گردانید شب او بامداد نگشته (از تاریکی شک و دودلی به روشنائی یقین و باور نرسیده) و کسی را که آنچه پیش دارد (جهاد و کوشش در راه حق) بترساند به عقب برمی‏گردد (در کارهای خود به جائی نرسد) و کسی که در دو دلی حیران و سرگردان باشد (و خود را به جایگاه امن و آسوده یقین و باور نرساند) سمهای شیاطین او را پایمال نماید (شیاطین بر او دست یافته هلاکش سازند) و کسی که تباه کردن دنیا و آخرت تن دهد در دنیا و آخرت تباه گردد. (سیدرضی رحمه‏الله فرماید:)

ترجمه سید جعفر شهیدی

(و او را از ایمان پرسیدند، فرمود:) ایمان بر چهار پایه استوار است، بر شکیبایی، و یقین و داد و جهاد. و شکیبایی را چهار شاخه است: آرزومند بودن، و ترسیدن، و پارسایی و چشم امید داشتن. پس آن که مشتاق بهشت بود، شهوتها را از دل زدود، و آن که از دوزخ ترسید، از آنچه حرام است دوری گزید، و آن که ناخواهان دنیا بود، مصیبتها بر وی آسان نمود، و آن که مرگ را چشم داشت، در کارهای نیک پای پیش گذاشت. و یقین بر چهار شعبه است: بر بینایی زیرکانه، و دریافت عالمانه و پند گرفتن از گذشت زمان و رفتن به روش پیشینیان. پس آن که زیرکانه دید حکمت بر وی آشکار گردید، و آن را که حکمت آشکار گردید عبرت آموخت، و آن که عبرت آموخت چنان است که با پیشینیان زندگی را در نوردید. و عدل بر چهار شعبه است: به فهمی ژرف نگرنده، و دانشی پی به حقیقت برنده، و نیکو داوری فرمودن، و در بردباری استوار بودن. پس آن که فهمید به ژرفای دانش رسید و آنکه به ژرفای دانش رسید از آبشخور شریعت سیراب گردید، و آن که بردبار بود، تقصیر نکرد و میان مردم با نیکنامی زندگی نمود. و جهاد بر چهار شعبه است: به کار نیک وادار نمودن، و از کار زشت منع فرمودن. و پایداری در پیکار بادشمنان، و دشمنی با فاسقان. پس آن که به کار نیک واداشت، پشت مومنان را استوار داشت، و آن که از کار زشت منع فرمود بینی منافقان را به خاک سود، و آن که در پیکار با دشمنان پایدار بود، حقی را که بر گردن دارد ادا نمود، و آن که با فاسقان دشمن بود و برای خدا به خشم آید، خدا به خاطر او خشم آورد و روز رستاخیز وی را خشنود نماید.
و کفر بر چهار ستون پایدار است: پی وهم رفتن و خصومت کردن و از راه حق به دیگر سو گردیدن و دشمنی ورزیدن. پس آن که پی وهم گرفت به حق بازنگشت، و آن که از نادانی فراوان، خصومت ورزید، از دیدن حق کور گشت، و آن که از راه حق به دیگر سو شد، نیکویی را زشت و زشتی را نیکویی دید و مست گمراهی گردید، و آن که دشمنی ورزید راهها برایش دشوار شد و کارش سخت و برون شو کار ناپایدار. و شک بر چهار شعبه است: در گفتار جدال نمودن و ترسیدن و دودل بودن، و تسلیم حادثه‏های روزگار گردیدن. پس آن که جدال را عادت خود کرد، خویش را از تاریکی شبهت برون نیاورد، و آنکه از هر چیز که پیش رویش آمد ترسبد پیوسته واپس خزید و آن که دودل بود پی شیطان او را بسود، و آن که به تباهی دنیا و آخرت گردن نهاد هر دو جهانش را به باد داد. (و پس از این سخن گفتاری بود که از بیم درازی و برون شدن از روش کاری که در این کتاب مقصود است نیاوردیم.)


ویدیو مرتبط :
آیا می دانید؟ شماره 30

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

30 نکته درباره شماره حساب سرپرستان خانوار



 

 

 

 

 

30 نکته درباره شماره حساب سرپرستان خانوار

 

حساب هایی که در سال های قبل افتتاح شده است اکثرا فاقد کد ملی است و قابل قبول نیست، لذا باید مجددا حسابی با کد ملی فرد سرپرست خانوار تشکیل شود.

از آنجا که تعداد زیادی از هموطنان درخصوص نحوه دریافت یارانه ها و ثبت شماره حساب، سوالاتی را در پایگاه اطلاع رسانی دولت ثبت کرده اند، در این گزارش 30 نکته ای که بیشتر مورد سوال و ابهام مردم بوده است، مطرح می شود.

پایگاه اطلاع رسانی دولت به هموطنان عزیزی که در مراحل اعلام و ثبت شماره حساب بانکی خود سوال یا ابهامی دارند توصیه کرد گزارش زیر را با دقت بخوانند.

1-در صورت تعویض شناسنامه به هر علتی از شماره سریال شناسنامه جدید استفاده نمائید.

2-سرپرست خانوار می تواند با مراجعه به هر یک از بانک های دولتی یا خصوصی حساب باز کند. بین بانک های دولتی و خصوصی تفاوتی وجود ندارد.

3-شرایط عمومی کلیه کارت های بانکی عضو شتاب شامل بانک های دولتی و خصوصی مورد تایید است.

4-اگر فردی در استان (الف) اقدام به تکمیل فرم اطلاعات اقتصادی کرده باشد و در حال حاضر در استان (ب) ساکن باشد، جهت افتتاح حساب بایستی هنگامی‌که استان الف- (استانی که در سال 1387 اقدام به تکمیل فرم اقتصاد خانوار خود کرده‌اند) جهت ثبت‌نام در سامانه معرفی گردید اقدام به ثبت حساب خود نمایند.

5-در صورتی که در بانک های اعلام شده توسط سیستم حسابی ندارید و یا حساب های شما قدیمی است و نمی خواهید از آنها استفاده نمائید، بانک دیگری را انتخاب نموده و شماره حساب خود را جهت بررسی اعلام نمائید . پس از بررسی و تائید شماره حساب اعلام شده ثبت نهایی می گردد.

6-حساب هایی که در سال های قبل افتتاح شده است اکثرا فاقد کد ملی است و قابل قبول نیست، لذا باید مجددا حسابی با کد ملی فرد سرپرست خانوار تشکیل شود.

7-حساب بانکی باید به نام سرپرست خانوار باشد و حساب سایر افراد یا حساب های مشترک قابل قبول نمی باشد( اگرکسی ازاعضای خانوار شماره حساب داشته ولی خود سرپرست خانوار شماره حسابی نداشته باشد، نمی تواند شماره حساب فردی را که شماره حساب دارد، وارد کند. حتما باید شماره حساب سرپرست خانوار وارد شود.)

8-افرادی که حساب آنها در سامانه شناسایی نشده است می توانند ترجیحا شماره کارت و در غیر اینصورت شماره حساب متمرکز خود را اعلام کنند.

9-تنها حساب های قرض الحسنه، جاری و کوتاه مدت مورد تایید است.

10-حساب های بانکی متمرکز در اولویت قرار دارند. منظور از حساب های بانکی متمرکز، حسابی است که مشتری نیازی به مراجعه به شعبه ای که حساب رادرآن افتتاح کرده، ندارد و در هر شعبه ای از بانک می تواند کلیه امور بانکی را انجام دهد مانند سیبا در بانک ملی وسپهر در بانک صادرات.

11- کسانی که به هر دلیل در زمان فراخوان وزارت رفاه و تامین اجتماعی موفق به اعلام شماره حساب خود نشده اند، می توانند در مراحل بعد که اطلاع رسانی خواهد شد، حساب خود را اعلام کنند.

12-کسانی که کارت بانکی ندارند دقت کنند در ورود شماره کارت یا شماره حساب، فقط اعداد را وارد کرده و حروف و علائم را حذف نمایند مثال شماره حساب 123456/125 به صورت 125123456 وارد می شود.

13-دارندگان کارت بانک سپه شماره کارت خود را از چپ به راست وارد کنند به طوریکه سه رقم آخر خالی بماند. مثال: شماره کارت 9876543219876 به صورت 6-1987-5432-9876 وارد می شود.

14-با توجه به اینکه شماره کارت های بانک سپه 13 رقمی می باشد؛ شما می‌توانید با مراجعه به بانک سپه شماره 16 رقمی جدید کارت خود را دریافت کنید و یا فقط شماره حساب خود را در سایت ثبت نمایید .

15-در صورتی که با وارد کردن شماره ملی و سریال شناسنامه با اخطار "کد ملی وارد شده اشتباه است " روبرو شدید با شماره 0017-900-900 بدون نیاز به پیش شماره از طریق تلفن ثابت یا شماره 48031222- 021 از طریق تلفن ثابت و همراه تماس بگیرید و کد ملی خود را اعلام کنید. 16- شماره حساب اشتباه وارد شده است و از طرف بانک هم شماره حساب تایید شده است و با وارد کردن شماره ملی و سریال شناسنامه سایت پیغام می دهد که" شما قبلا حساب خود را اعلام و تایید کرده اید". برای این مورد شما بایستی با شماره 0017-900-900 بدون نیاز به پیش شماره از طریق تلفن ثابت یا شماره 48031222-021 از طریق تلفن ثابت و همراه تماس بگیرید و کد ملی و نام بانک و شماره حساب اشتباه خود را اعلام کنید تا اصلاح گردد.

17-افرادی که کد ملی آنها توسط سامانه شناسایی نشده‌ باشد و یا با پیغام" کدملی شما هنوز از مرکز آمار اعلام نشده است " به این دلیل است که خود آنها هنگام پرکردن فرم اطلاعات اقتصادی خانوار کد ملی خود را اشتباه وارد کرده اند. بعد از پایان جمع آوری اطلاعات مربوط در مرحله اول از سوی وزارت رفاه، از طرق مختلف با این افراد ارتباط برقرار می‌شود و مشکل آنها برطرف خواهد شد لذا از این بابت نیز هیچ نگرانی وجود ندارد.

18-در صورتی‌که در سامانه اعلام حساب خانوار به اشتباه گزینه "قبول ندارم" کلیک شود، شما می‌توانید مجدداً با ورود به سامانه اعلام حساب خانوار، در سامانه ثبت‌نام نمایید.

19-در صورتیکه در صفحه اول به طور صحیح و کامل تمام فیلدها را پر میکنید اما پس از تایید باز به همان صفحه باز میگردد، احتمالاً تاریخ یا ساعت کامپیوتر شما اشتباه است. درصورتی که نتوانستید وارد سایت شوید از مرورگر دیگری استفاده کنید.

20-در صورتی که با ورود کد ملی و شماره سریال شناسنامه مرتبا به خطای The requested URL could not be retrieved برخورد می کنید، اتصال اینترنت خود را بررسی نموده و پس از اطمینان ، کمی صبر نموده مجددا امتحان نمائید .

21-در صورت مواجه با اطلاعاتی مغایر با اطلاعات هویتی خود و یا اطلاعات حساب خود پس از اطمینان از صحت آن با شماره 9009000017 تماس حاصل فرمائید.

22-در صورتی‌ که سرپرست خانوار به دلایلی از جمله زندانی بودن نتواند شخصاً به بانک مراجعه کرده و برای ثبت در سامانه حساب افتتاح نماید؛ در صورتی‌که سرپرست خانوار دارای شماره حساب قدیمی (منتهی به سال 1388 و ماقبل آن) باشد،‌ می‌توانید در سامانه اعلام حساب خانوار ثبت‌نام نمایید،‌ در غیر این‌صورت سرپرست خانوار می‌تواند با دادن وکالت به شخص دیگری‌، توسط ایشان اقدام به افتتاح حساب نموده و سپس در سامانه ثبت‌نام نماید.

23- کسانی که صاحب فرزند شده‌اند یا به هر دلیلی بعد خانوار آن‌ها تغییر یافته است و یا در صورت بروز هرگونه تغییری در فرم اقتصاد خانوار، بایستی پس از فراخوان استان مورد نظر از سوی وزارت رفاه و تأمین اجتماعی برای ثبت حساب‌های بانکی خود در سامانه اعلام حساب خانوار ثبت‌نام نموده و پس از اعلام مرکز آمار ایران برای اصلاح فرم اقتصاد خانوار خود اقدام نمایند.

24- در پاسخ به این سوال که اگر کسی در مرحله قبل شماره حساب اشتباه وارد کرده آیا زمانی برای اصلاح شماره خواهد بود؟ و تاریخ آن چه موقع است؟ باید گفت که اگر حساب اشتباه باشد، پس از بررسی حساب توسط بانک، مشخص شده و شما می توانید بامراجعه به سایت اعلام حساب خانوار، حساب خود را اعلام نمایید.

25-برای تغییر سرپرست خانوار به‌ دلیل ازدواج،‌ طلاق یا فوت سرپرست خانوار بایستی پس از اعلام مرکز آمار ایران از طریق آن مرکز اقدام نموده و فرم خود را اصلاح نمایند.

26-کنترل و تایید شماره حساب و مطابقت آن با هویت سرپرست خانوار به عهده بانک است.

27-پس از 10روز برای اطلاع از تایید حساب اعلام شده، در صورتی که شماره تلفن همراه در فرم اعلام حساب اعلام شده باشد به دارنده حساب پیامک داده خواهد شد ویا بامراجعه به سایت اعلام حساب خانوار و وارد کردن کد ملی و کد پنج رقمی، نتیجه بررسی حساب اعلام می شود .

28-در حال حاضر امکان تغییر حساب وجود ندارد.

29-اگر افرادی که دارای تمکن مالی برای امرار معاش خود و خانواده هستند، می توانند از دریافت یارانه صرفنظر کنند اما از هر زمان که تمایل به دریافت یارانه داشته باشند، این امکان برای آنها فراهم است که با مراجعه به همین سایت refahi.ir و درج مشخصات و اعلام شماره حساب خود از یارانه نقدی برخوردار شوند.

30-نشانی سایت اعلام حساب خانوار و اصلاح حساب تایید نشده www.refahi.ir است...../تحلیل:عصرایران