متفرقه


2 دقیقه پیش

با زخم های زندگی چه کنیم؟

در این سلسله مطالب مباحثی درباره زندگی معنای زندگی روابط و احساسات و ... توسط دکتر شیری ارائه خواهد شد. صبح بخیر: ممکن است شما هم مانند بسیاری از افراد جامعه برای حل مشکلات ...
2 دقیقه پیش

نظر آیت‌الله محقق داماد درمورد سید حسن

آیت الله سید مصطفی محقق داماد، برادر حضرت آیت الله سید علی محقق داماد در پاسخ به سئوالی در خصوص اجتهاد آیت الله سید حسن خمینی، گفت: نظر بنده در مورد ایشان همان نظر اخوی ...

بیایید اصولگرا شوید!



 اخبارانتخابات ,خبرهای انتخابات,انتخابات مجلس وخبرگان

بیایید اصولگرا شوید!
تلاش برای مصادره برندگان انتخابات

 با روشن شدن سمت و سوی انتخاب مردم در دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان، اقبال عمومی به لیست های مخالف فهرست ائتلاف اصولگرایان برخی از محافل و رسانه های اصولگرا یک بار دیگر استراتژی خود پس از انتخاب حسن روحانی به ریاست جمهوری را دنبال می کنند. آن ها قصد دارند برندگان انتخابات دو مجلس که میانه میدان اصولگرایی و اصلاح طلبی ایستاده اند و البته حاضر نشدند در انتخابات زیر تابلوی اصولگرایان وارد میدان شوند را متقاعد کنند که پیروزی خود در این انتخابات را به حساب اصولگرایی واریز کنند.


معمولا احزاب از تاکتیک تمارض سیاسی و یا دوپینگ سیاسی بهره می‌برند. این اعمال در کشور ما نیز مسبوق به سابقه است؛ از جمله کارهایی که اردوگاه اصولگرایی تقریباً پیش و بعد از انتخابات ریاست جمهوری 92 انجام دادند، تلاش در جهت مصادره کاندیدای پیروز یا نزدیک به پیروز انتخابات است. موضع‌گیری‌های آنها در مقابل حسن روحانی نیز از همین ناحیه قابل تفسیر است. پیش از انتخابات اردوگاه اصولگرایی نقطه انجماد سیاسی خود را بر روی سعید جلیلی متمرکز کرده بود و دیگرانی چون محمدباقر قالیباف، محسن رضایی و علی اکبر ولایتی نیز رد آستین داشتند. مسلماً، حتی در رویای خود نیز خواب حمایت از روحانی را نیز نمی‌دیدند.


ائتلاف سازنده، سناریوی بازنده
حسن روحانی در کنار آیت‌الله هاشمی و محمدرضا عارف از جمله کاندیداهای طیف اصلاح‌طلبان بودند. با عدم احراز صلاحیت آیت‌الله هاشمی، تحول‌خواهان در کارزار انتخابات دو نماینده بیشتر نداشتند؛ حسن روحانی و محمدرضا عارف. عارف اگر چه به لحاظ تبار، عیار و هویت سیاسی، بر حسن روحانی برای اصلاح‌طلبان چربش بیشتری داشت، اما روحانی به دلیل حضور در نهادهای امنیتی ـ نظامی و سیاسی، قدرت چانه‌زنی بیشتر و بهتری با نهاد قدرت نسبت به عارف داشت و اینگونه نیز شد، روحانی با تدبیر عقلای قوم منتخب اتاق فکر اصلاح‌طلبان شد. در کنار این اتاق فکر نباید از ایثار عارف گذشت؛ عارف با تاسی از فرمان سید محمد خاتمی و بسیاری از بزرگان اصلاح‌طلب ردای نامزدی از تن به در آورد و عرصه را برای یک ائتلاف فراگیر تاریخی، در اختیار روحانی گذاشت.

 

ائتلاف نتیجه داد و حسن روحانی رئیس‌جمهوری ایران شد. از فردای همان روز اردوگاه اصولگرایان، برای ترمیم زخم تازه سر باز کرده ناشی از شکست انتخاباتی‌شان، در بوق و کرنا کردند که: «حسن روحانی اصلاح‌طلب نیست»، «اصلاح‌طلبان از دوپینگ روحانی استفاده کردند»، «اصلاح‌طلبان از ترس مرگ خودکشی کردند»، «اصلاح‌طلبان از ترس اینکه آبرویشان نرود، نماینده آنها کنار کشید»، «اصلاح‌طلبان تنها چند درصد رای داشتند» و گمانه‌هایی از این جنس که از حیز شمار بیرون رفت. اصولگراها به همین جا تمکین نکردند، تا جلسه معارفه و تشکیل کابینه هم به انتظار نشستند.

 

اما خبری نشد؛ همه می‌دانستند که روحانی رئیس‌جمهوری ایران شده است و به شدت وام‌دار اصلاح‌طلبان و تحول‌خواهان. اصولگرایان اما استراتژی دیگری در سر داشتند، آنها با این سناریو که روحانی دارای تبار اصولگرایی است،فکر می‌کردند که می‌توانند او را در رودربایستی قرار دهند تا بلکه او به سوی آنان میل کند! تحلیلگران سیاسی این رفتار اصولگرایان را سناریویی برای «مصادره برنده انتخابات» ریاست‌جمهوری ارزیابی کردند.


تلاش برای مصادره برندگان انتخابات
روز گذشته و به دنبال اعلام نتایج اولیه و غیرقطعی برخی حوزه‌های انتخابیه، خبرنگاران دو خبرگزاری با افراد منتخب تماس گرفته اند. بر اساس گزارش واصله، خبرنگاران رسانه های یاد شده در تماس با نامزدهای لیست امید و مستقل از آنها خواسته اند، خود را نمایندگان اصولگرا و حتی مدافع برخی جناحهای خاص معرفی کنند.این خبرنگاران در تماسهای خود به منتخبان اعلام کرده اند که اکثریت قریب به اتفاق منتخبان، اصولگرا هستند و بهتر است آنها نیز همراه شوند.


تلاش محافل تندروها برای مصادره نتایج انتخابات
روزنامه ایران نیز در کانال تلگرام خود نوشته است: «رسانه‌ها و محافل تندرو منتظر گزارش مراجع مسئول در انتخابات باقی نمانده و همچنان با پمپاژ شایعه و انتشار حدس و گمان‌های خود تحت عنوان «خبرهای فوری» به القای حس پیروزی جبهه خودی و شکست جبهه رقیب می‌پردازند.» به طور مثال در قضیه انتخابات خبرگان که هنوز هیچ اطلاعات روشنی اعلام نشده است، یکی از مدعیان تحلیلگری این جناح نوشت که ۶۰ درصد لیست مورد حمایت آنها به خبرگان راه یافته‌اند. “ایران» افزود: «اما وقتی در صدر و ذیل ادعاهای این دسته از به اصطلاح تحلیلگران انتخاباتی جریان تندرو تامل می کنید روشن می شود که مواد خام او برای صدور این حکم در باره نتیجه انتخابات خبرگان همان نمودارها و جدول‌های از پیش ساخته است.»


وضعیت ۱۸۵ حوزه انتخابیه مجلس
خبرگزاری تسنیم، نیز روز گذشته نوشت: آمار غیررسمی نتایج شمارش آرا انتخابات دهمین دوره مجلس نشان می‌دهد که اصول‌گرایان پیشتاز این انتخابات هستند. براساس این گزارش، تاکنون وضعیت ۱۸۵ حوزه انتخابیه مجلس دهم در سراسر کشور مشخص شده است که تاکنون اصولگرایان با ۸۰ نامزد نسبت به اصلاح‌طلبان با ۵۳ نامزد پیشتاز ورود به بهارستان بوده‌اند. از سویی دیگر تاکنون از میان ۱۸۵حوزه انتخابیه دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، ۳۳ حوزه به دور دوم کشیده شده است.

 

رسانه‌های نزدیک به اصول‌گرایان، از راه یافتن نامزدهای اصول‌گرایان، مانند احمد خاتمی، احمد علم‌الهدی، هاشمی شاهرودی، محسن مجتهد شبستری به مجلس خبرگان خبر داده‌اند. از نتایج انتخابات تهران نیز هنوز خبری در دست نیست. وبسایت‌های نزدیک به اصلاح‌طلبان می‌گویند در تهران فهرست «خبرگان مردم» که از سوی اصلاح‌طلبان و حامیان دولت حسن روحانی حمایت می‌شد، پیشتاز است.


خبرگزاری «فارس» نیز فهرستی منتشر کرد که به گفته این خبرگزاری نتیجه شمارش ۲۰ درصد آرای مجلس خبرگان در تهران است. در این فهرست هاشمی رفسنجانی و حسن روحانی در راس قرار دارند، اما احمد جنتی و محمد یزدی نیز در ردیف‌های پایین آن دیده می‌شود. خبرگزاری فارس همچنین فهرستی از نامزدهای راه‌یافته به مجلس با مشخص کردن گرایش سیاسی آنها منتشر کرده است. این فهرست «نتایج غیررسمی» انتخابات مجلس است. در این فهرست حدود ۱۱۲ اصول‌گرا، حدود ۶۰ نماینده اصلاح‌طلب و طرفدار دولت و حدود ۲۵ نفر نیز مستقل معرفی شده‌اند.


تغییر فهرست در پی اعلام نتایج انتخابات
در این میان رسانه‌های وابسته به اصول‌گرایان فهرست انتخاباتی این جناح را پس از انتشار نتایج برخی حوزه‌ها تغییر داده‌اند. کانال تلگرامی روزنامه ایران نوشت: «در حالی که لیست هر دو جناح رقیب (لیست اصولگرایان و اصلاح‌طلبان) در استان‌های مختلف از قبل مشخص شده بود، صبح امروز و در پی اعلام نتیجه انتخابات، نام شماری از برندگان از لیست امید (حامیان دولت) در برخی رسانه‌ها در لیست اصولگرایان درج شد».

 

این گزارش می‌گوید «تحریف در معرفی گرایش سیاسی نمایندگان جدید احتمالا اولین تلاش جناح مخالف دولت برای لابی‌گری و به اصطلاح جذب نمایندگان مستقل و میانه به اردوی اصول‌گرایان خواهد بود. ساعتی پیش از این برخی سایت‌ها گزارش دادند که شماری از خبرنگاران رسانه‌های مخالف دولت به محض اعلام نتایج انتخابات در استان‌ها در تماس با نامزدهای لیست امید و مستقل از آنها خواسته‌اند، خود را نمایندگان اصول‌گرا و حتی مدافع برخی جناح‌های خاص معرفی کنند.»


سناریوی مصادره کردن برندگان انتخابات در میان اصولگرایان، در شهرهای کوچک و بزرگ اتفاق افتاده است. تلاش‌های آنها در این انتخابات نیز هویداست. به نظر می‌رسد این تلاش‌ها بیش از آنکه از نظر اصولگرایان حرکت با چراغ خاموش برای اصولگرا کردن کاندیداهایی که چندان هویت مشخصی ندارند، تحلیل می‌شود، اعتراف به شکستی از پیش تعیین شده است، خود چراغ سبز آن را نشان می‌دهند.

 

 اخبار انتخابات  -  همدلی/آیت وکیلیان ملکی


ویدیو مرتبط :
موزیک ویدئوی بیایید ، بیایید با صدای امیر اثنی عشری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اگر می خواهید با رفتار کودکتان آشنا شوید.



رابطه کودک با مادر بهترین روابطی است که بین دو انسان برقرار می‌شود و این روابط می‌تواند برای سالهای بعد، آموزنده باشد و یا الگویی برای شخصیت بعدی کودک و رابطه او با سایرین باشد. تقریبا همه مادران کوشش دارند که رابطه آنان با فرزندانشان تا حد امکان مطلوب باشد. در این رابطه فقط مادر دخالت ندارد، بلکه کودک نیز در این امر سهیم است.

بنابراین لازم است بعضی از خصوصیات اخلاقی کودک را در سنین مختلف مورد مطالعه قرار دهیم. و هر قدر مادر در این خصوصیات آگاهی کاملتری داشته باشد، بهتر می‌تواند با او کنار بیاید، اگر بداند که با وجود همه کوششهای او ، باز هم همه چیز آرام و بی دردسر نخواهد بود، در این صورت با مشکلات ، رابطه صحیحی برقرار خواهد ساخت.

کودک

هر قدر مادر ، ماهر ، با استعداد و مهربان باشد، رابطه او با کودکش آرامتر و بی دردسرتر خواهد بود. و در نتیجه مشکلات آینده‌اش ، برای مادر قابل پیش بینی خواهد بود. تغییرات اخلاق و رفتار کودک حتی در قسمتهای پیچیده و بغرنجی از آن ، مانند رابطه او با مادرش هم ، دارای نظم و ترتیب و قابل پیش بینی است.

میزان سازگاری و همکاری کودک با شما ، تنها بستگی به طرز رفتار و مهارت شما در تربیت کودک ندارد، بلکه به نحوه قابل ملاحظه‌ای با تغییرات خود کودک در حال رشد و نمو نیز دارد. در ضمن باید بدانید، وقتی کودک شما در مقابلتان مقاومت به خرح می‌دهد، اغلب کودکان در این سن ، چنین نیستند. در این صورت عکس العمل شما با این موضوع فرق خواهد داشت.

کودکان شیرخوار

هر کودک شیرخواری حسب تفاوتهای فردی در برخورد با مادر برای ارضای نیازهای فیزیولوژیکی ، رفتار خاصی دارد. در این خصوص مادران باید بگذارند تاکودک خود برنامه غذایش را تنظیم کند و تقاضای طبیعی‌اش معین کند که چه موقعی باید بخورد و بخوابد. اما در حقیقت این مساله تمام هدف نیست، بلکه نیمی از آنست. روش بزرگ کردن کودک، بنا به عکس العمل او در برابر احتیاجات طبیعی و فطری کودک و بر حسب نظم و ترتیب آن ، توسط مادر تنظیم می‌گردد. در این صورت هر نوع نیاز کودک برآورده می‌شود.

بعضی از کودکان ، تابع نظم مادرند و بعضی در این قالب نمی‌گنجند. آنچه ما در جستجوی آن هستیم، ترکیبی از این دو حالت است. یعنی تنظیم شخصی و خود به خود کودک که شامل نیروهای داخلی و خارجی هر دو است. گاهی تقاضای کودک، مافوق توانایی مادر است، در این صورت مادر باید خود را در برابر تقاضاهای زیاد طفل ، محافظت کند.

البته هدف اصلی سازش و تطابقی است که بین طرفین برقرار می‌شود، ولی اگر کودک نسبت به تعدیل تقاضاهای خود ، استعداد و توانایی نشان ندهد، این وظیفه مادر است که اقدام نماید و در مقابل تقاضاهای کودک ، خودداری نشان دهد. چنین حالتی فقط تملق به زمان شیرخوارگی ندارد، بلکه متعلق به تمام سالهای برخورد است.

کودک

کودکان 18 ماهه


کودک هیجده ماهه در حالیکه ظاهرا «بزرگ شده است و کاملا» جست و خیز دارد ولی از نظر روابطش با مادر خیلی شبیه بچه ی شیر خوار است او دوست دارد بیشتر بگیرد تا بدهد. او از چیزهایی که می‌داند و می‌تواند، استفاده کافی می‌کند و نیازها و احتیاجهای خود را به سایرین می‌فهماند. او بوسیله اشاره و تلفظ کلماتی مانند «آه ـ آه» به سرعت منظور خود را می‌فهماند. جواب «نه» را از دیگران به راحتی قبول نمی‌کند. می‌داند که کلمه «نه» راحتترین و متداولترین کلمه‌ای است که بکار می‌رود.

کودک هیجده ماهه وقتی راه می‌رود، ب حرکت پاها فکر می‌کند و دوست دارد هر چه به دستش می‌رسد، بگیرد. احساس او نسبت به زمان بسیار کم است. او هر چه را که می‌خواهد، همین الان می‌خواهد. مدتی نخواهد گذشت که کودک هیجده ماهه بر اثر رشد، این مراحل را پشت سر می‌گذارد و در سن دو سالگی مادر می‌بیند که او اخلاق خوشی دارد و آدم مطیعی است.

کودک بیست و یک ماهه


کودک در این سن دوست دارد. هر چه که مورد علاقه‌اش است، همراهش باشد. از تغییر وضعیت ناراحت است و چون گنجینه‌ای لغات او کامل نیست، نمی‌تواند منظورش را بفهماند بنابراین به گریه و ناسازگاری کردن، متوسل می‌شود.

مادر خوب و والدین آگاه ، سعی دارند منظور کودک را به سرعت درک و عملی کنند چون در غیر این صورت با لجبازی و ناسازگاری کودک روبه رو خواهند شد. امنیت کودک وقتی عادی است که همه چیز مثل سابق باشد. از تغییر جا یا تغییر لباس و غذا متنفر است.خوشا به حال کودک بیست و یک ماهه ای که والدینش ، واقعی بودن نیازهای او را تشخیص دهند.

کودک دو ساله


برای یک کودک دو ساله ، برعکس کودک هیجده ماهه ، اطاعت ، کاری دلپذیر و آسان است. گذشت شش ماه به کودک این را می‌دهد که در مقابل والدینش فرمانبردار خوبی باشد. کودک در دو سالگی بیشتر اوقات ، شنونده و اجرا کننده بسیار خوبی است. این حالتها جزء ذات کودک است، و اگر والدین بدانند که در چه مدت این تغییرات صورت می‌گیرد تقاضاها و انتظارهای خود را از کودک ، با امکانات و قدرت او تطبیق می‌دهند و در نتیجه ، در امر تربیت او توفیقهای بیشتری عایدشان می‌شود.

کودک

کودک دو سال و نیمه


کودک در این سن ، منفی باف ، لجوج و سرسخت است. اگر مادر بخواهد با عجله لباس او را تنش کند، کودک فریاد می‌زند: «خودم می‌خواهم بپوشم» و اگر پدر به او بگوید: «لباست را بپوش» خواهد شنید که می‌گوید: «می‌خواهم مامان لباس تنم کند.» کودک دو و نیم ساله متلون است. اگر مادر به طرف او رود. بابا را می‌طلبد و به عکس اگر بابا به طرفش برود، مامانش را می‌خواهد. او در دنیایی از تضاد سیر می‌کند. و این کلمات بر زبان او جاری است: «می‌کنم .. نمی‌کنم .. می‌خواهم .. نمی‌خواهم .. می‌توانم .. نمی‌توانم .. بله .. نه»

انتخابهای او چند تایی است و در هر دقیقه ، نوعی را می‌پسندد، اگر انواع باشد همه را طالب است اگر جلوی او را نگیرند، ممکن است مدتها از یک سمت به سمت دیگر حرکت کند. اگر مادر به او بگوید: «مربا می‌خواهی» می‌گوید «نمی‌خواهم» اما به محض اینکه مربا کنار گذاشته شود، او مربا می‌خواهد.

مشکل مادر برای تربیت او ، این است که باید حتی الامکان او را در مسیر یک طرفه قرار دهد. کارهای روزانه را خودتان انتخاب کنید و فرصت انتخاب به او ندهید. وقتی می‌خواهید او را با خود به بیرون ببرید، در حالیکه از تفریح در بیرون برایش سخنرانی می‌کنید لباس تنش کنید. اگر از او برای بیرون رفتن ، اجازه بخواهید، کلاهتان پس معرکه است. به هر قیمت که می‌دانید از پرسشهایی که او باید چواب «نه» را ادا کند، پرهیز نمایید. به او زیاد فرصت انتخاب ندهید. اگر این فرصت را داشته باشد، مطمئن باشید که از فرصت خود راضی نیست.

در تمام دستورها، خواهش و تقاضاهایش تکبر و غرور زیاده از حدی دیده می‌شود. لذا مادر باید به جای نشستن و غصه خوردن ، راه و روش تسلط بر فرزند را بیاموزد و این مطلب را همواره در نظر داشته باشد، سعی کند کودک حرفهای او را بدون چون و چرا بشنود و به عکس در مقابل کارهای بی‌اهمیت تسلیم شود. مثلا «بگوید: البته ... بله قربان ... حتما»

مادران باید به خاطر داشته باشند که کودک 5/2 ساله ممکن است. رفتارش با شما بسیار خوب یا بد باشد، اما او شما را بسیار دوست دارد و تمناهای زیادی از شما دارد. جالبترین استعدادهای خود را می خواهد به شما نشان دهد، و دوست ندارد آنها را حتی پدرش ببیند. اگر گاهی وقتها که شما را خیلی ناراحت و خسته کرده، فرصتی بدست آورده و قدری استراحت کنید تا ب صبر و حوصله بیشتری به سوی او بازگردید.

کودک دو و نیم تا سه ساله


بسیاری از کودکان در این سن ، در مرحله عجیبی قرار می‌گیرند، آنها میل دارند به زمان شیرخوارگی برگردند، از نظر احساسی می‌توانند این مرحله را با مادر تجدید کنند. دوست دارند دوباره از پستان مادر شیر بخورند، خود را در آغوش مادر جای دهد، برایش بسیار دلپذیر خواهد بود. کودک 5/2 ساله‌ای به مادرش می‌گفت: «من کوچولو هستم» نمی توانم حرف بزنم. دندان ندارم غذا بخورم. دوست دارم شیر بخورم.»

آنها دوست دارند در کالسکه بخوابند و از شیشه بوسیله پستانک شیر بخورند. وقتی مادری این نیاز کودک خود را بداند، سعی در برطرف کردن آن کرده و به موقع او را از این تخیل بی جا نجات می‌دهد. اغلب مادران ، کودک در این سن را مسخره کرده و با توجه به کودکان دیگر خود ، حس حسادت آنانرا تحریک و حسود بار می‌آورند. اما اگر کودک از زنده کردن دوران شیرخوارگی خود به اندازه کافی تجربه بدست آورد، خواهد توانست رشد کند و مستقل تر و بالغ تر بشود و سپس همواره به جلو نگاه کند نه به عقب.

کودک

کودک سه ساله


این سن برای مادر و فرزند دوره آرام و رضایت بخشی است. کودک از کلمه «ما» بسیار استفاده می‌کند. اغلب وجود مادر را بر خود ترجیح می‌دهد. کودک در ابتدای مرحله 5/2 سالگی روی کلمه «من» و احتیاجات شخصی خودش متمرکز است، بعد روی کلمه «شما» و تقاضای او بر «شما» تکیه دارد و بالاخره به مرحله دوستانه و مشترک می‌رسد.

او در جهت متضاد گم نمی‌شود و سعی ندارد که هر دو جهت را انتخاب کند بلکه یک جهت را انتخاب کرده و روی آن می‌ایستد. گاهی والدین می‌توانند با فرزند سه ساله ی خود چانه نزنند. او را متقاعد کرده و به امید پاداش به انجام کاری مجبور سازند.

در سه سالگی قدرت بکارگیری کلمات به نحو قابل ملاحظه ای افزایش می‌یابد. او می‌تواند در جواب سخن سایرین حرف بزند. میل فراوان دارد در اموری که جنبه امر و بهره در آینده دارد، شرکت کند. کودک سه ساله گاهی که با دلیل و منطق صحبت می‌کنید، بخوبی گوش می‌دهد، و حتی گاهی اوقات ممکن است اگر دلیل خوبی برایش بیاورید. کارهایی را که انجامش را دوست ندارد، به راحتی انجام دهد. تقاضای او از بزرگترها خیلی کمتر از سابق و کنار آمدن با او آسانتر است.