ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

زیباترین پیراهن های تاریخ لیگ برتر انگلیس



نگاهی به بهترین پیراهن های خاطره انگیز و دوست داشتنی در تاریخ لیگ برتر انگلیس داریم و خاطرات گذشته را با هم مرور می کنیم.

در این مطلب سراغ پیراهن های زیبا و جذاب و دلربای تاریخ دروازه بان ها آمده ایم. امروزه به واسطه پیشرفت علم و فناوری و هم چنین افزایش درآمدهای فوتبالی، این امکان برای بسیاری از تیم های بزرگ و حتی متوسط ایجاد شده که طی یک فصل از طرح های مختلفی برای بازی های داخلی، حذفی، قاره ای و ملی استفاده کنند. اما با این همه، هنوز نقش و نگار برخی از لباس های ورزشی دو سه دهه گذشته بر ذهن علاقه مندان به فوتبال حک شده و با آن لباس ها، رنگ ها و طرح ها خاطرات بسیاری دارند.

این لباس ها بر تن بازیکنان بزرگی بوده و همین امر باعث شده تا همان لباس های خاص تیم به سمبلی از خاطرات برای فوتبال دوستان سرتاسر جهان بدل شود. در هر حال خیلی گشتیم تا آماری ویژه پیدا کنیم که به پیراهن های لیگ برتر جزیره رسیدیم. نگاهی به بهترین پیراهن های خاطره انگیز و دوست داشتنی در تاریخ لیگ برتر انگلیس داریم و خاطرات گذشته را با هم مرور می کنیم. البته از پیراهن هایی شروع می کنیم که زیبایی کمتری دارند، اما بعد به پیراهن هایی می رسیم که چشم ها را می نوازد، بخوانید و ببینید...

20- 3- 95-1993 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

پیراهن ساده سفید با یقه مشکلی و آستین های یبلند، شورت مشکی و جوراب های سفید؛ لباسی که خیلی ساده، اما شیک و کلاسیک به نظر می رسید. البته زیبایی لباس تاتنهام وقتی دوچندان می شود که بزرگانی چون یورگن کلینزمن آن را بر تن کرده و در مستطیل سبز هنرنمایی می کردند. یادش به خیر!

 

19- فولام 08-2007 (لباس میهمان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

فولام در طول دوران حضورش در لیگ برتر، در بازی های خارج از خانه شانس و توفیق چندانی نداشته است؛ اما شاید همین طرح بسیار زیبا برای آن ها خوش یمن بود و فولام در آن فصل به طور عجیبی از سقوط به دسته پایین تر نجات پیدا کرد. فولامی ها تا حدودی خرافاتی هستند و همیشه در بازی های حساس سعی می کنند از این ترکیب رنگ استفاده کنند.


18- نوریچ 05-2004 (لباس مهمان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

تولیدکنندگان این لباس که بیشتر به فکر برجسته کردن نام و برند تجاری خود بر لباس بودند، طراحی این لباس را هم خود بر عهده داشتند. اما این شرکت تولیدی همراه با حامی مالی نوریچ، لباسی را در اختیار تیم قرار دادند که به حق بهترین لباس چند سال  اخیر این تیم در لیگ جزیره بوده است. درواقع مجبور بوده اند که زیبا باشند تا دل ها را ببرند.

17- اورتون 11-2010 (لباس سوم تیم)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

اورتون طی سال های اخیر لباس های نامانوس و عجیبی را در بازی های خارج از خانه بر تن کرده است. اما لباس سوم آن ها در فصل 11- 2010 بهترین طرح و لباس این تیم در این چند فصل بوده است. ببینید که چقدر قشنگ پیراهن هایشان را طراحی کرده اند و دل می برند.

16- پورتسموث 05-2003 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

تصویر برند تجاری حامی مالی تیمی باعث شد تا طرح لباس پورتسموث کلاسیک و جذاب به نظر برسد.  جالب است بدانید که حامی مالی این تیم تولیدکننده نوعی لباس نوزاد و بچگانه بود که ترکیب رنگ و طرح پیراهن این تیم لیگ برتری را جالب ساخته بود. می بینید که ترکیب رنگ عالی است و حرف ندارد.

15- ناتینگهام فارست 93- 1992 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

خطوط راه راه باریک بر زیبایی های این لباس قرمز افزوده بود، اما وقتی تنها پس از یک فصل حضور در لیگ برتر، بار دیگر به دسته پایین تر سقوط کردند، دیگر از نوع لباس استفاده نکردند. هواداران و بازیکنان این تیم عقیده داشتند که این لباس برای آن ها خوش یمن نبوده است. شاید حق داشته اند، اما کمی هم بی انصافی کرده اند.

14- لیورپول 93- 1992 (لباس مهمان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

طرح لباس لیورپول در این فصل بسیار ساده اما دل چسب بود. سه خط موازی و سفید روی شانه و آستین راست پیراهن این تیم، شاید خیلی ساده به نظر برسد، اما بازیکنان بزرگی چون یان راش با پوشیدن این پیراهن خاطرات خوبی را برای هواداران تیمشان رقم زدند. به ندرت پیراهن های ورزشی با رنگ سبز قشنگ و زیبا هستند، اما پیراهن لیورپول چیز دیگری بود. خیلی ها می رفتند و از مغازه ها این پیراهن را می خریدند.

13- منچسترسیتی 16- 2015 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

پیراهنی زیبا، جذاب، براق، خوش فرم که البته با کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر در پایان فصل، به لباس خاطره انگیز هم بدل شد. ترکیب رنگ آبی آسمانی و سفید در پیراهن من سیتی واقعا چشم نواز بود و حالا دوباره از همین ترکیب رنگ استفاده می کنند و تغییر خاصی نداده اند. آن ها فکر می کنند این طرح خوش یمن بوده و به همین دلیل عوضش نمی کنند.

12- چلسی 04- 2003 (لباس مهمان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

لباس سفید چلسی، با دو نوار آبی و مشکی روی آن، به نوعی نشان دهنده تغییرات بزرگ در این باشگاه به واسطه حضور آبراموویچ روسی بود. تغییرات گسترده به لباس تیم لندنی هم سرایت کرده بودند. زیرا لباس آن ها در این فصل بهتر و زیباتر از سایر فصول قبلی بود. اتفاقا همین پیراهن بود که آن ها را در یادها نگه داشت. همین پیراهن بود که باعث شد چلسی آن فصل خیلی در یادها بماند.

11- آرسنال 03- 2002 (لباس مهمان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

لباس تیره با طراحی نو از سوی شرکت تولیدی معروف که تهیه البسه تیم تحت هدایت آرسن ونگر را برعهده داشت. لوگوی حامی مالی آرسنال در آن فصل که روی پیراهن این تیم نقش بسته بود، زیبایی پیراهن آرسنال را دوچندان کرده و همه چشم ها را به خود خیره می کرد. این تیم با این پیراهن کارهای بزرگی کرد. طرفداران آرسنال مطمئنا یادشان می آید.

10- لیورپول 14-2013 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

طرح این لباس اگرچه عالی بود، اما نمی توان با یک کلمه ساده آن را توصیف کرد. لیورپول این لباس بدون طرح های رنگی را در بازی های خانگی بر تن می کرد. بدون شک استیون جرارد خاطره خوشی از این لباس ندارد، چرا که با همین لباس بود که در زمین خودی لیز خورد، توپ زیر پای مهاجم چلسی افتاد، لیورپول حساس ترین بازی فصل را باخت، و در نهایت هم جام در دستان چلسی قرار گرفت. به همین سادگی. لیورپولی ها با این پیراهن خاطره خوبی ندارند و به احتمال زیاد هم دوستش ندارند.

9- وست برومویچ 2015- (طرح مشابه سال 1968)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

وست بروم به یاد مهاجم سابق خود  جف آسل، در یکی از دیدارهای فصل گذشته، پیراهنی مشابه پیراهن فینال جام حذفی سال 1968 را بر تن کرد. این برای دومین باری است که سازمان لیگ برترت انگلیس اجازه چنین تغییری را می دهد. شاید باور نکنید، اما آن ها هم بعضی کارهایی را که ما در فوتبالمان می کنیم انجام می دهند. در فوتبال ما که اصلا برای عضو کردن پیراهن اجازه ای گرفته نمی شود.

8- بلکبرن 95- 1944 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

پیراهن سفید و آبی با لوگوی قرمز حالی مالی تیم، شورت سفید و جوراب های آبی؛ این یکی از خاطره انگیرترین لباس های بلکبرن در لیگ برتر بود؛ تیمی که تنها یک بار، آن هم در دهه  90، موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر شده است کم کم دیگر باید نام بلکبرن را فراموش کنیم.

7-منچستر یونایتد 94-1992 (لباس سوم تیم)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

طی این چند سال به ندرت منچستر را با لباس سبز و زرد در میدان دیده اید؛ علت آن هم اعتراض هواداران تیم به رنگ و طرح پیراهن تیم بود. این لباس با عنوان «پیراهن صدسالگی باشگاه» به بازار عرضه شد. البته کسی نمی تواند پیراهن قرمز منچستری ها را دستخوش تغییر کند، اما در هر حال این پیراهن هم برای خودش داستانی داشت.

6- چلسی 97- 1995 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

چلسی این پیراهن را تا دو فصل می پوشید. پیراهن آبی با خطوط سفید و زردی که داشت، زیبایی خاصی به این لباس بخشیده بود. بزرگانی چون رود گولیت در لباس چلسی باعث شده بود زیبایی و حس نوستالژیک این لباس برای هواداران تیم لندنی دوچندان شود؛ تیمی که در سال های بعد و با حضور مالک ثروتمند خود دچار تحول بزرگی شد. طرفداران قدیمی چلسی با دیدن دوباره این پیراهن قند در دلشان آب می شود.

5- وستهام 2001- 1999 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

لباس وستهام طی این دو سال بسیار جالب توجه جلوه می کرد، اما این طرح لباس که برگرفته از طرح های لباس تیم های فوتبال قدیمی بود، تنها سه فصل بر تن بازیکنان این تیم بود و دیگر از چنین طرح های نوستالژیکی استفاده نکردند. کلا طرح های نوستالژیک دیگر در باشگاه ها زیاد جایی ندارد.

4- لیدز یونایتد 96- 1995 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

لباس لیدز در این فصل کاملا سفید و بدون هیچ طرح خاصی بود. این لباس در عین سادگی، بسیار چشم نواز بود. لباس سفید لیدزی ها زمانی جالب تر به نظر می رسید که بازیکن سیه چرده ای مثل یبوآ آن را بر تن می کرد، تقابل سفید و سیاه بسیار دیدنی بود.

3- آرسنال 04- 2003 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

آرسنال با این لباس نسبتا ساده در آن سال ها در لیگ برتر یکه تازی می کرد. پیراهن قرمز با آستین های سفید و شورت و جوراب سفید لباسی ساده را بر تن بازیکنان آرسنال به نمایش می گذاشت. توپچی های لندن با همین لباس ساده از قدرت های بلامنازع لیگ برتر در آن زمان بودند. در این مطلب حسابی هوای پیراهن های فصل های مختلف آرسنال را داشته ایم.

2- نیوکاسل 97- 1995 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

این همان لباسی است که نیوکاسل با آن تا آستانه فتح لیگ برتر هم پیش رفت. آلن شیرر، مهاجم افسانه ای نیوکاسل، طی چندین فصل بازی برای نیوکاسل این تیم را به عنوان یکی از قدرت های اصلی فوتبال انگلیس مطرح ساخته بود؛ تیمی خاطره انگیز که همه چیزش برای هواداران خاطره شد، حتی لباس سفید و سیاهش.

1- منچستر یونایتد 94- 1992 (لباس میزبان)

 

اخبارورزشی,خبرهای ورزشی,لیگ برتر انگلیس

 

این لباس تیم قهرمان لیگ برتر در آن سال بود. شاید نتوانید دیگر هیچ لباسی را مانند همین لباس های منچستر زیبا، جذاب، چشم نواز و البته با صاحبان اسطوره ای بیایید. حتما به یاد دارید که اریک کانتونا بازیکن فراموش نشدنی منچستر، چگونه پیراهنش را بر تن می کرد. او همیشه یقه پیراهن خود را کاملا بالا می زد. دیدید که یک پیراهن قرمز سرفهرست پیراهن های زیبای تاریخ لیگ برتر جزیره شد.

  اخبار ورزشی - هفته نامه چلچراغ،برترین ها


ویدیو مرتبط :
10 پیراهن پر فروش لیگ برتر انگلیس 2015

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاریخ‌ سازان لیگ برتر انگلیس


رقابت‌های لیگ برتر انگلیس برای نخستین‌بار از سال 1888 یعنی 127 سال پیش راه‌اندازی شد، اما آنچه امروز ما با عنوان لیگ برتر انگلیس می‌شناسیم از سال 1992 به راه افتاد.

جام جم آنلاین: رقابت‌های لیگ برتر انگلیس برای نخستین‌بار از سال 1888 یعنی 127 سال پیش راه‌اندازی شد، اما آنچه امروز ما با عنوان لیگ برتر انگلیس می‌شناسیم از سال 1992 به راه افتاد. هم اکنون لیگ برتر انگلیس در رده دوم برترین لیگ‌های فوتبال جهان قرار دارد. البته لیگ برتر انگلیس در تمام این سال‌ها رقابت ماراتن‌گونه‌ای با لالیگای اسپانیا داشته است به این ترتیب که گاه لیگ برتر انگلیس در صدر برترین لیگ‌های فوتبال جهان قرار می‌گیرد و گاه این لیگ ماتادورهاست که به صدر می‌رسد. به هر حال لیگ برتر انگلیس اکنون یکی از قدیمی‌ترین، برترین و البته پردرآمدترین لیگ‌های فوتبال جهان محسوب می‌شود.

تاریخ این لیگ پر از لحظات ناب و سرشار از هیجان است. چهره‌های مختلفی تاریخ لیگ برتر انگلیس را با فراز و فرودهای بسیار زیادی روبه‌رو کرده‌اند. پایگاه خبری تحلیلی دیلی‌میل انگلیس نگاهی اجمالی به تاریخ لیگ برتر انگلیس انداخته است و از دل آن بانفوذترین و تاریخ‌سازترین چهره‌ها را بیرون کشیده است. حالا فهرست 50 تاریخ‌ساز لیگ برتر تهیه شده است. ما نگاهی به چند چهره سرشناس و صدرنشین این فهرست می‌اندازیم:

الکس فرگوسن

هیچ جای تعجب نیست که در راس این فهرست سرالکس فرگوسن، سرمربی سابق و اسکاتلندی منچستریونایتد قرار داشته باشد. او بانفوذترین چهره دومین لیگ فوتبال معتبر دنیاست که کوهی از انواع افتخارات را در دست دارد.

فرگوسن هشتم می ‌۲۰۱۳ اعلام کرد از سمت مربیگری تیم منچستریونایتد بازنشسته می‌شود. او در طول ۲۶ سال مربیگری خود ۳۸ جام به‌دست ‌آورد که شامل ۱۳ بار قهرمانی لیگ انگلیس و دو بار قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا بوده است.

این مربی اسکاتلندی سال 1986 پس از عزل ران اتکینسون، سرمربی منچستریونایتد شد تا دوره طولانی‌مدت پرافتخار او در این باشگاه محبوب شهر منچستر آغاز شود.

فرگوسن 2013 بعد از بیستمین قهرمانی در لیگ برتر، از سرمربیگری منچستریونایتد کناره‌گیری کرد. الکس پس از بازنشستگی، کتاب خاطرات خود را منتشر کرد که رکورد فروش کتاب‌های غیرداستانی را شکست. زندگینامه فرگوسن رکورد کتاب‌های ورزشی ایران را هم شکست. این کتاب در کمتر از یک هفته به چاپ دوم رسید. فرگوسن که ستاره‌های متعدد زیادی به فوتبال انگلیس معرفی کرد بی‌ برو برگرد در صدر این فهرست قرار دارد. او پرافتخارترین مربی تاریخ لیگ برتر انگلیس است و تا مدت‌های بسیار طولانی کسی به گرد پای او نخواهد رسید.

اریک کانتونا

کانتونا فقط یک فوتبالیست نبود. او همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داد. او نه تنها یکی از درخشان‌ترین ستاره‌های تاریخ لیگ برتر انگلیس که بانفوذترین و تاریخ‌سازترین بازیکن این لیگ هم به‌شمار می‌رود، اما او چرا یکی از تاریخ‌سازان برتر تاریخ لیگ جزیره است؟ اریک غیرقابل توقف بود. او شخصیت متمایزی نسبت به دیگر بازیکنان داشت و پر از هیجان و قدرت بود. استعداد فوق‌العاده او در کنار شخصیت ناآرامش از او حتی چهره متمایزتری هم می‌ساخت. کانتونا در زمان اوج، برترین بازیکن جهان هم شناخته می‌شد.

زمانی که در منچستریونایتد به اوج رسید بسیاری برای به خدمت گرفتن او تلاش کردند. در سال ۱۹۹۵ اتفاقی رخ داد که تاثیر بسیاری در زندگی فوتبالی اریک کانتونا داشت. در سال 1995 و در جریان دیدار منچستریونایتد و کریستال‌پالاس، اریک کانتونا با یک کارت قرمز از سوی داور روبه‌رو شد. هنگام ترک زمین یکی از تماشاگران به سوی او آب دهان پرت کرده و با سر دادن شعار‌های نژادپرستانه وی را آزار داد تا حدی که هنگام خروج از زمین اریک با یک ضربه پا که بیشتر در کونگ‌فو می‌توان آن را دید به سمت آن تماشاگر حمله کرد. اریک با آن حرکت جنجالی‌ترین اتفاق تاریخ لیگ برتر انگلیس را رقم زد. محرومیت سنگینی برای او در نظر گرفته شد، اما اریک هرگز خلق و خوی خود را تغییر نداد. کانتونا به عنوان متمایزترین شخصیت تاریخ لیگ برتر انگلیس کمک زیادی به یونایتد کرد تا دهه 90 میلادی نخستین قهرمانی خود را پس از سال‌ها به‌دست بیاورد تا پس از آن سلسله قهرمانی پی‌درپی شیاطین سرخ آغاز شود.

آرسن ونگر

19 سال پیش بود که آرسن ونگر گام به آرسنال گذاشت و سکاندار هدایت این تیم شد. زمانی که این اتفاق افتاد بسیاری از خود پرسیدند ونگر چه کسی است؟ ونگر خیلی زود به موضوع مهم رسانه‌ها تبدیل شد و بسیاری این سوال را مطرح می‌کردند که این مرد فرانسوی در هایبوری (ورزشگاه اختصاصی آرسنال که بعدها به امارات تغییر نام داد) چه خواهد کرد؟ برای ونگر خیلی سخت بود که فلسفه‌های خاص خود را با لیگ برتر انگلیس وفق دهد. برای مردی که با ویژگی‌های فیزیکی بازیکنان لیگ برتر انگلیس، نوع بازی تیم‌های حاضر در این لیگ و تکنیک آنها بیگانه بود، شگفت‌آور است که این چنین در لندن و باشگاه آرسنال قدمت داشته باشد و موفقیت‌های زیادی به دست آورد.

چیزی که ونگر به آرسنال بخشید، انقلاب فوتبالی نبود؛ بلکه این مهم است که وی حس پیروزی و جاه‌طلبی را به تمام ستاره‌هایش تزریق کرد، از پاتریک ویرا و دنیس برگ کمپ گرفته تا تیه‌ری هانری. راز ماندگاری ونگر تا حد زیادی به شخصیت متمایز او برمی‌گردد. او بسیار تیزهوش است و می‌تواند نظارتی همه‌جانبه بر تمام امور داشته باشد.

ریچارد اسکودامور

رئیس لیگ برتر انگلیس و مدیر اجرایی این رقابت‌ها نیز در جمع تاریخ‌سازترین‌ها قرار دارد. او از سال 1999 وارد اتحادیه فوتبال انگلیس شد و پیش از آن فعالیت‌های رسانه‌ای مختلفی در روزنامه و تلویزیون داشت. گفته می‌شود سالانه 670 میلیون پوند از راه کسب پخش زنده رقابت‌های تلویزیونی لیگ برتر انگلیس عاید او و اتحادیه فوتبال انگلیس می‌شود. انتقادهای گاه و بیگاه او از چهره‌های شاخص فوتبال انگلیس و همچنین درگیری‌اش با باشگاه‌های ریز و درشت بر سر حق پخش تلویزیونی او را بارها در راس اخبار ورزشی رسانه‌ها قرار داد. درآمدهای حاصل از لیگ برتر توسط او و تیم زیر گروهش سال به سال افزایش می‌یابد. او پول‌های هنگفت و بی‌شماری را که از فوتبال انگلیس حاصل می‌شود در دست دارد. اسکودامور بی‌شک چهره بسیار تاثیر‌گذاری در تاریخ لیگ برتر انگلیس است.

ژان مارک بوسمن

این فوتبالیست کم‌آوازه بلژیکی فوتبال دنیا را تکان داد و به خاطر اتفاقی که برای او افتاد، قانونی به نام «قانون بوسمن» در نقل و انتقالات فوتبال به وجود آمد. شگفت‌آور این که فوتبالیستی که با شهرتی بسیار کم هرگز در انگلیس فوتبال بازی نکرد یکی از تاریخ‌سازان لیگ برتر انگلیس به شمار می‌رود. اما چگونه این اتفاق افتاد؟

لیگ برتر انگلیس اکنون یکی از قدیمی‌ترین و البته پردرآمدترین لیگ‌های فوتبال جهان محسوب می‌شود. تاریخ این لیگ پر از لحظات ناب و سرشار از هیجان است. چهره‌های مختلفی تاریخ لیگ برتر انگلیس را با فراز و فرودهای بسیار زیادی روبه‌رو کرده‌اند

باشگاه بلژیکی لیژ به بازیکن ۲۶ ساله خود، ژان مارک بوسمن پیشنهاد داده بود با کاهش دستمزدش، قرارداد خود را تمدید کند. بوسمن این پیشنهاد را رد کرد و باشگاهش در عوض، جلوی انتقال او به یک باشگاه فرانسوی را گرفت؛ به این ترتیب هیچ راهی برای حضور او در میادین فوتبال باقی نماند. دیوان عدالت اروپا با رسیدگی به این پرونده رای داد که باشگاه‌ها نمی‌توانند بابت انتقال بازیکنان خود که قراردادشان به پایان رسیده، پولی را مطالبه کنند.

این دیوان همچنین مقرر کرد شمار بازیکنان خارجی در تیم‌های فوتبال نمی‌تواند محدود شود. بخش نخست این حکم، خبر خوشی برای دیگر بازیکنان فوتبال بود هرچند بوسمن، خود هرگز نتوانست از این تصمیم بهره‌ای ببرد. این اتفاق توفانی در لیگ برتر انگلیس و دیگر لیگ‌های اروپایی به پا کرد. ده‌ها بازیکن شاغل در لیگ برتر انگلیس با کمک این قانون جدید موفق شدند باشگاه‌های خود را بسرعت عوض کنند و روزهای متفاوت‌تری را پیش روی خود ببینند.

البته هنوز انتقادات زیادی به قانون بوسمن وارد است. یوفا می‌گوید براساس قانون بوسمن باشگاه‌های پولدار، پولدارتر می‌شوند باشگاه‌های فقیر، فقیرتر.

دیوید بکام

بکام ماه گذشته به اینستاگرام پیوست و در همین مدت کم هفت میلیون دنبال‌کننده پیدا کرد. همسر پرآوازه او ویکتوریا بکام نیز پا به پای همسرش از لحاظ محبوبیت در شبکه‌های اجتماعی پیش می‌رود. این زوج هم اکنون روی هم رفته 240 میلیون پوند ثروت دارند. دیوید و ویکتوریا که از مشهورترین انسان‌های زنده کره خاکی به شمار می‌روند در دسته تاریخ‌سازان لیگ برتر انگلیس جای گرفته‌اند. از دیوید که بگذریم باید بپرسیم ویکتوریا چه نقشی در تاریخ لیگ برتر انگلیس دارد؟! دیوید بخشی از نسل طلایی بی‌نظیر باشگاه لیگ برتر انگلیس است.

کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس بعدها استعدادهای فوتبالی خود را با محبوبیت، خوش‌قیافه و خوش‌چهره بودن خود گره زد و بسرعت به یک اسطوره تبدیل شد. اسطوره خوش‌تیپ و خوش‌قیافه انگلیسی‌ها بخش قابل توجهی از محبوبیت خود را مدیون همسرش ویکتوریاست، همان‌طور که همسرش نیز از شهرت همسر فوتبالیست کمال استفاده را برد. در سال‌های اخیر در لیگ برتر انگلیس هیچ فوتبالیستی به اندازه بکام به اوج محبوبیت در میان مردم نرسیده است.

رومن آبراموویچ

ژوئن سال 2003 در تاریخ باشگاه چلسی بسیار پراهمیت است، یعنی وقتی رومن آبراموویچ روسی و پوندهای بی‌شمارش از راه رسیدند تا انقلابی در باشگاه قدیمی و معتبر چلسی به وجود بیاید. زمانی که آبراموویچ با بخشی از ثروت هنگفتش باشگاه چلسی را خرید بسیاری پیش‌بینی کردند این باشگاه با این سرمایه کلان بزودی به یکی از قدرت‌های بی‌رقیب فوتبال انگلیس تبدیل خواهد شد، اتفاقی که تقریبا افتاد. طی مدت 36 ماه از روی کار آمدن آبراموویچ، بیش از 111 میلیون پوند در این باشگاه صرف خرید بازیکنان جدید شد.

این سرمایه‌گذاری‌ها جواب داد و لندنی‌ها به قهرمانی در لیگ برتر، جام حذفی و البته لیگ قهرمانان اروپا رسیدند. در تاریخ لیگ برتر انگلیس هیچ چهره‌ای به اندازه آبراموویچ نتوانسته از لحاظ مالی برای یک باشگاه تاثیرگذار باشد و یک باشگاه معمولی را به یک قدرت قابل توجه در فوتبال اروپا تبدیل کند. سلطه این مولتی میلیاردر روسی بر باشگاه چلسی همچنان ادامه دارد.

خوزه مورینیو

پرتغالی 52 ساله بی‌جهت به‌عنوان «آقای خاص» دنیای فوتبال شناخته نشده است. او نه تنها یکی از مربیان برتر تاریخ فوتبال جهان به شمار می‌رود که عنوان یکی از تاریخ‌سازان لیگ برتر انگلیس نیز در اختیار اوست. او در مقام مربی تمام افتخارات موجود را کسب کرده است و باز هم برای کسب همان افتخارات جاه‌طلبی‌های لازم را دارد. مورینیو افتخارات متعددی در باشگاه‌های پورتو، چلسی، اینترمیلان و رئال‌مادرید دارد، اما تنها افتخاراتش نیست که او را در جمع بانفوذترین‌ها قرار داده است. آقای خاص شخصیت متمایزی دارد.

بسیاری او را مربی مغروری می‌دانند که اخلاق خوبی هم ندارد، اما مورینیو این را نمی‌پذیرد. مورینیو مدام مورد انتقاد کارشناسان و دیگر مربیان لیگ برتر انگلیس قرار دارد و خودش این شرایط را حاصل دشمنی‌های غیرمنطقی می‌داند. در واقع در تاریخ لیگ برتر انگلیس هیچ‌کس به اندازه آقای خاص دشمن نداشته است.