ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

9 نکته در مورد استفاده از تردمیل!



تردمیل,خرید تردمیل,چگونگی استفاده از تردمیل

9 نکته در مورد استفاده از تردمیل!
خیلی از افراد به‌دلیل مشغله‌کاری، کمبود وقت و... نمی‌توانند در یک باشگاه ورزشی ثبت‌نام کنند و ترجیح می‌دهند وسیله ورزشی تهیه و در محیط خانه ورزش کنند. یکی از وسایل ورزشی که امروزه در خیلی از خانه‌ها یافت می‌شود، تردمیل است، اما هنگام استفاده از این وسیله به ظاهر ساده هم باید به نكته‌هایی توجه كرد.

 

پس قبل از خرید تردمیل این 9 نکته را به یاد بسپارید:
1) برای انتخاب تردمیل به وزنتان توجه کنید:

اغلب خریداران تردمیل وقتی به مراکز فروش تجهیزات ورزشی مراجعه می‌کنند، نوع تردمیل را با توجه به بودجه مالی‌‎شان انتخاب می‌کنند. این روش کاملا غلط است چون هر تردمیلی خصوصیات منحصر به فردی دارد؛ مثلا بعضی از تردمیل‌ها برای افراد کم وزن ساخته شده‌اند و بعضی برای افراد سنگین‌وزن با بیشتر از 110 کیلوگرم وزن.


2) در انتخاب تردمیل به سرعت آن توجه کنید:

تردمیل‌های مد یا مدیکال، تردمیل‌های گرانقیمت و حساسی هستند که معمولا در کلینیک‌های پزشکی ورزشی و بیمارستان‌ها از آنها استفاده می‌شود. سرعت حرکت این نوع تردمیل‌ها پایین است. تردمیل‌های باشگاهی برعکس تردمیل‌های مدیکال سرعت بالا و توان بیشتری دارند. تردمیل‌های خانگی هم همان‌طور که از نامشان پیداست، طوری طراحی شده‌اند که برای خانه مناسب هستند. این نوع تردمیل‌ها نیز امکانات متعدد و سرعت محدودی دارند.


3) به نوع و مارک تردمیل دقت کنید:

اگر تردمیل خیلی ارزان‌قیمت باشد و کیفیت پایینی داشته باشد، ممکن است به‌تدریج دچار لرزش شود و همین لرزش‌ها می‌تواند به مفاصل اندام تحتانی بدن آسیب وارد کند پس نوع تردمیل معیار مهمی در انتخاب است.


4) تردمیل را در محیطی مناسب قرار دهید:

اتاقی که تردمیل را در آن قرار می‌دهید، باید فضای کافی داشته و اطرافش خلوت باشد. قرار گرفتن تردمیل در کنار اجسام محکم و برنده مانند میز شیشه‌ای یا گلدان و... خطرناک است چون همیشه احتمال سقوط ورزشکار از روی دستگاه وجود دارد. همچنین اتاق باید تهویه خوبی داشته باشد.

 

تردمیل,خرید تردمیل,چگونگی استفاده از تردمیل

 

5) از تردمیل درست استفاده کنید:

خیلی از افراد ابتدا روی نوار گردان تردمیل می‌ایستند و سپس دكمه شروع را فشار می‌دهند و شروع به دویدن می‌کنند. این کار کاملا غلط است. برای شروع اول باید دو پا در کناره دستگاه قرار داده و سپس با سرعت آهسته تردمیل روشن شود و‌ فرد آرام روی نوار گردان تردمیل قرار گیرد و به‌تدریج سرعت را بالا ببرد.


6) حتما طناب تردمیل را به پیراهنتان وصل کنید:

همه تردمیل‌ها دكمه شروع و پایان دارند. دكمه پایان با یک طناب نازک به پیراهن ورزشکار وصل می‌شود. معمولا هم اغلب کاربران تردمیل از آن استفاده نمی‌کنند. این دكمه برای این است که وقتی فاصله فرد از دستگاه زیادتر می‌شود و امکان افتادن او از روی دستگاه وجود دارد؛ با کنده شدن نوار از دكمه؛ دستگاه خود به خود خاموش و بدین ترتیب از آسیب و واژگون شدن ورزشکار جلوگیری ‌شود.


7) تردمیل برای بعضی از بیماران خطرناک است:

تردمیل نیز مانند خیلی از وسایل ورزشی دیگر برای بعضی‌ها مناسب است و برای بعضی‌ها نا‌مناسب. برخی از افراد مبتلا به بیماری قلبی، ریوی، دیابت و... هستند. این بیماران نمی‌توانند با سرعت بالا روی تردمیل بدوند. این نوع ورزش نه‌تنها برای آنها سودی ندارد بلکه احتمال آسیب به قلب و ریه را بیشتر می‌کند. توانایی بیماران در استفاده از تردمیل باید به‌وسیله پزشک مشخص شود. همچنین افرادی که آرتروز اندام تحتانی (زانو یا مفصل ران) دارند، نباید از تردمیل به‌خصوص از نوع خانگی استفاده کنند چون احتمال تشدید درد مفاصل در این افراد وجود دارد ولی فردی که وزن مناسب و سلامت کامل جسمی دارد هیچ منعی در استفاده از تردمیل ندارد.


8) بدون کفش روی تردمیل نروید:

افرادی که روی تردمیل می‌دوند، حتما باید کفش کتانی مناسب و جوراب به پا داشته باشند. کوبیدن پاشنه و کف پای بدون حفاظ به مرور بر مفاصل و استخوان‌ها فشار می‌‌آورد و به آن صدمه می‌رساند.

 

9) هر روز از تردمیل استفاده نکنید:

نیازی نیست که هر روز از تردمیل استفاده کنید و به ورزش روزانه خود تنوع دهید؛ یعنی اگر 2 روز با تردمیل کار می‌کنید، 3-2 روز هم در پارک ورزش کنید. چون استفاده مدام از تردمیل باعث صدمه به زانو یا مفاصل دیگر می‌شود.
منبع : هفته نامه سلامت

سیمرغ


ویدیو مرتبط :
تردمیل جککسر, تردمیل Turbo 776,تردمیل و لاغری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

9 کار اشتباه هنگام استفاده از تردمیل



تردمیل,فواید تردمیل,شیوه صحیح استفاده از تردمیل

9 کار اشتباه هنگام استفاده از تردمیل
استفاده از تردمیل به ظاهر آسان به نظر می رسد، اما در واقع آنقدر هم ساده نیست! برخی اشتباه ها و عدم آگاهی از شیوه صحیح استفاده از تردمیل می تواند روی عملکرد و نتایج تأثیر منفی داشته باشد. در این مطلب به ۹ اشتباه استفاده از تردمیل اشاره می کنیم.

 

1. استفاده از کفش های کهنه و نامناسب
کفش ورزشی تأثیر بسزایی بر عملکرد ورزشی شما دارد، پس هنگام انتخاب کفش، عملکرد و ساختار کفش را بیشتر در نظر بگیرید تا زیبای و ظاهر کفش. به دنبال کفش هایی باشید که پدهای اضافه در کف برای محافظت از پاشنه و جلوی پا دارند، مخصوصا" در هر ضربه ای که هنگام فرود به پا وارد می کنید. دقت کنید از این کفش ها فقط در پیاده روی یا دویدن استفاده کنید. این کفش ها مناسب کلاس رقص یا آیروبیک نیستند. اگر تپه نوردی یا پیاده روی سریع انجام می دهید، به دنبال کفش هایی با ارتفاع متعادل باشید، مانند Nike Free Runner.

 

2. به پاهای تان نگاه می کنید
نگاه کردن به پاها هنگام راه رفتن روی تردمیل باعث می شود تا تعادلتان را از دست بدهید. همچنین می تواند باعث آسیب دیدگی گردن و سایر نقاط بدن شود، مخصوصا" زمانی که ران هایتان به عقب می روند. این کار به عضله ران، ستون فقرات و زانو ها فشار وارد می کند. جلو را نگاه کنید، خودتان را صاف نگه دارید، شانه هایتان را یکسان نگه دارید و سینه را به جلو بدهید. اینطوری ران، زانو و کمر هم شما را همراهی می کنند. حالا یک تعادل مناسب در کل بدن برقرار شده است.

 

3. پاهایتان را می کوبید
فرود آمدن با پای صاف می تواند موجب آسیب دیدگی شود. جان هیگینز پروفوسور دانشگاه تگزاس می گوید: شما هی متمایل به عقب هستید در حالیکه تردمیل به جلو می رود. فشار وارد آمده بر ران و کمر باعث آسیب دیدگی عضلات پشتی می شود. همچنین موجب از دست رفتن تعادلتان می شود. تا جایی که می توانید حالت عمودی خودتان را حفظ کنید. همانطور که خیلی طبیعی راه می روید یا می دوید. روی قسمت میانی یا جلوی پا فرود بیایید، نه روی پاشنه.

 

4. همیشه یک کار روتین را انجام می دهید
 شاید انجام یک برنامه ساده و یکسان تردمیل به صورت روزانه برای شما راحت باشد. اما به مرور زمان کالری کمتری می سوزانید، چون عضلات خودشان را با این برنامه سازگار می کنند. هر ۴ هفته یکبار حداقل یک جنبه از ورزشتان را عوض کنید. از دستگاه الیپتیکال یا پله استفاده کنید، یا پیاده روی را بیرون از خانه انجام دهید. تغییرات روتین باعث می شوند تا عضله از زیر فشار متوالی که از یک زاویه به خود عضله و مفصل وارد می شوند بیرون بیاید.

 

5. بیش از اندازه از دست ها استفاده می کنید
چرخاندن و تاب دادن دست ها هنگام پیاده روی واقعا" موثر نیست. با این کار شما انرژی از دست می دهید و نمی توانید به طور طولانی تمرین را ادامه دهید. تا زمانی که به سرعت بالا می رسید، دست ها را در کنار بدن نگه دارید. هر وقت به مرحله دویدن رسیدید، دست ها را با زاویه ۹۰ درجه تاب دهید. آزادی را تا حدی حفظ کنید و دست ها را بیش از اندازه سفت نگه ندارید.

 

6. گام های خیلی بلندی دارید
باز کردن پا برای پوشش سطح بیشتری از زمین، فرم و مؤثر بودن تمرین را از شما می گیرد. کسی که گام های بلندی بر می دارد، با هر گام در حال جهش به نظر می رسد و در این صورت انرژی اضافه زیادی مصرف می شود، در نتیجه خیلی مدت این شخص نمی تواند مدت طولانی تمرین کند، همچنین ریسک مصدومیت را هم افزایش می دهد. مؤثر ترین روش دویدن، برداشتن ۳ قدم در هر ثانیه است، همچنین پاهایتان باید خیلی کم باید از زمین بلند شوند. راه رفتن روی سطح شیبدار کالری بیشتری نسبت به راه رفتن روی سطح صاف می سوزاند.


7. به جلو قوز می کنید
 بنجامین فیگوئرا یک فیزیولوژیست از چری هیل می گوید که اگر در هر جهتی بیش از اندازه خم شوید، بدنتان باز هم برای حفظ تعادل تلاش می کند. قوز کردن به جلو می تواند موجب پرورش یک قوز خارجی رو به جلو شود، که باعث از دست رفتن تعادل و درد های پشت در آینده می شود. بالا تنه تان را محکم و با ثبات حفظ کنید. اگر نمی توانید وضعیت بدنی استاندارد را حفظ کنید، سرعت تردمیل را کم کنید.

 

8. بیش از اندازه تمرین می کنید
درد عضلانی، ضربان قلب استراحتی تند تر و درد های کوچک با هر تمرین از نشانه های بیش تمرینی هستند. اگر هر کدام از این علائم را احساس کردید، تمرین را متوقف کنید، برنامه تمرینتان را دوباره ارزیابی کنید و ذره ای به خودتان استراحت دهید. تمرینات شدید باید تنها دو تا سه بار در هفته انجام شود. برای آمادگی جسمانی کلی، تمرینات متوسط بین ۳ تا ۵ بار در هفته برای اکثر مردم کافی است.

 

9. در حالت خودکار قرار گرفته اید
وقتی یک تمرین را مرتب تکرار و تکرار می کنید، بدن شما با آن سازگار می شود و در نهایت به فلات تمرینی می رسید. ۳ مؤلفه تمرین شامل شدت، تعداد و زمان است. برای اطمینان، هر هفته تنها یکی از این مؤلفه ها را افزایش دهید. اگر می خواهید این هفته طولانی تر بدوید، در کنارش سریع تر دویدن را امتحان نکنید. شدت را بعد از آن که تعداد و زمان را بیشتر کرده اید، افزایش دهید. هر دفعه هم تا ۱۰ % افزایش کافی است. با بستن وزنه به پا نیز می توان شدت و سوختن کالری را افزایش داد.
منبع : eghtesadonline.com