ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

کی‌روش شیرهای پارسی را قدرتمند کرد


روزنامه‌ "تلگراف" انگلیس در گزارشی به بررسی شرایط حضور کی‌روش در فوتبال ایران پرداخت.

ایسنا: روزنامه‌ "تلگراف" انگلیس در گزارشی به بررسی شرایط حضور کی‌روش در فوتبال ایران پرداخت.

ایران یکی از تیم‌های حاضر در جام‌جهانی 2014 برزیل است که در اولین دیدار خود در این رقابت‌ها باید به مصاف نیجریه برود. روزنامه‌ "تلگراف" انگلیس در گزارشی به بررسی وضعیت تیم ملی فوتبال پرداخته است و از کارلوس کی‌روش به عنوان سرمربی موفقی یاد کرد که توانسته قدرت را دوباره به تیم ملی ایران برگرداند.

در گزارش روزنامه‌ "تلگراف" آمده است: برای کارلوس کی‌روش فرقی نمی‌کند در رئال مادرید باشد، دستیار سرآلکس فرگوسن باشد و یا این که روی نیمکت ایران بنشیند. او همیشه شور و شوق خودش را دارد و این اشتیاق به کار را به بازیکنانش منتقل می‌کند. احساس کارلوس کی‌روش در کارش همیشه یکسان است. او نقش اصلی را در موفقیت تیم ملی ایران در راه صعود به جام‌جهانی داشت و توانست "شیرهای پارسی" را بالاتر از کره جنوبی در دوئلی سخت به عنوان تیم نخست به جام‌جهانی برساند. به این ترتیب کسی که در جنگل‌های موزامبیک به دنیا آمده توانست در رشد و پیشرفت ایران گام بلندی بردارد.

شخصیت کارلوس کی‌روش منحصر به فرد است. او در تمرین‌ها اصول و قواعد را هیچگاه زیر پا نمی‌گذارد و سعی می‌کند از رسانه‌ها دوری کند. شاید همین دلیلی بود که مسئولان رئال‌مادرید خیلی زود در سال 2004 درهای خروجی باشگاه را به او نشان دادند. او هیچگاه نتوانست با سیاست‌های فلورنتینو پرس هماهنگ باشد.

وقتی به کارنامه کارلوس کی‌روش نگاه می‌کنیم مهم‌ترین چیز نشستن سال‌های زیاد در کنار سرآلکس فرگوسن در منچستریونایتد بود. علاوه بر آن او توانست در جام‌جهانی 2010 هدایت تیم ملی کشورش را بر عهده بگیرد و با این تیم از مرحله گروهی پس از برزیل صعود کند اما قطعا کار کردن در ایران با آنچه کی‌روش با آن سر و کار داشته کاملا متفاوت است و البته تعجبی هم ندارد زیرا این چیزی است که احتمالا خود او نیز می‌دانسته و با آگاهی از آن هدایت تیم ملی ایران را بر عهده گرفته است.

کی‌روش درباره شرایط فوتبالی ایران می‌گوید: ایران کشوری است که با فوتبال نفس می کشد و فوتبال در روح و خون ایرانی‌ها جاری است. در ایران همه بازی‌های تیم ملی را دنبال می‌کنند و به شدت منتظر کسب نتایج خوب این تیم هستند. رسانه‌ها همیشه پا فشاری زیادی برای موفقیت دارند و مردم ایران شکست‌های تیم ملی‌شان را نمی‌پذیرند. آنها دوست دارند تیم ملی‌شان همیشه پیروز شود.

کارلوس کی‌روش در سال 2011 هدایت تیم ملی ایران را بر عهده گرفت و از آن زمان توانسته نتایج خوبی با ایران کسب کند. از مهم‌ترین اقدامات کارلوس کی‌روش در تیم ملی ایران می‌توان به نظم بخشیدن به خط دفاع تیم ملی ایران اشاره کرد که در دیدارهای انتخابی جام‌جهانی تنها دو بار دروازه‌ خود را باز شده دید. رهبر خط دفاع ایران سیدجلال حسینی است که با نظم بخشیدن به تیم ملی ایران را بر دوش می‌کشد.

از دیگر اقدامات کارلوس کی‌روش آوردن بازیکنان دو رگه به تیم ملی ایران بوده است که مهم‌ترین آنها رضا قوچان‌نژاد، بازیکن ایرانی – هلندی و اشکان دژآگه بوده است. دژآگه قبل از حضور در تیم ملی ایران در تیم ملی زیر 21 ساله آلمان عضویت داشت. این اقدامات باعث شد تا «شیرهای پارسی» قدرتمند شوند.

همه چیز در ایران برای کارلوس کی‌روش خوب و منظم پیش نمی‌رود. برنامه تمرینی ایران قبل از جام‌جهانی باعث سردرد کی‌روش شده است. مربی پرتغالی پیش از این اعلام کرده بود با 14 روز تمرین نمی‌توان در جام‌جهانی نتایج خوبی گرفت و باید این کشور بیش از پیش خودش را برای جام‌جهانی آماده کند. کی‌روش حضور در جام‌جهانی را برای فوتبال ایران به رسیدن به "بهشت" تشبیه کرده بود. اکنون برزیل آزمون سخت برای "شیرهای پارسی" محسوب می‌شود و باید دید آیا آنها می‌توانند در آنجا نتایج خوبی بگیرند یا خیر.

ایران در جام جهانی 2014 برزیل در گروه F مسابقات با آرژانتین، نیجریه و بوسنی و هرزگوین همگروه است و در اولین دیدار خود به دیدار نیجریه، قهرمان آفریقا خواهد رفت.


ویدیو مرتبط :
۴ غرش شیرهای پارسی در مرحله گروهی جام ملتها2015

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

"شاهزاده‌های پارسی" به شکار "شیرهای بین النهرین" می‌روند



 

 

تیم ملی فوتبال ایران با لقب "شاهزاده‌های پارسی" سه شنبه شب در نخستین دیدار خود در مرحله گروهی پانزدهمین دوره رقابت‌های جام ملت‌های آسیا با عراق، مدافع عنوان قهرمانی این رقابت‌ها دیدار خواهد کرد.

 

انتظارها به سر رسید و تیم ملی فوتبال ایران سه شنبه شب نخستین دیدار خود در مرحله گروهی مسابقات فوتبال جام ملت‌های آسیا را برگزار می کند. تیم ایران به عنوان یکی از مدعیان همیشگی آسیا در قطر نیز خود را در قامت یک مدعی می بیند، هرچند که در داخل کشور، کمتر کسی نسبت به این تیم امیدوار است.

بازی ایران با عراق که با عنوان شیرهای بین النهرین در این رقابت‌ها حضور یافته، یادآور دیدار این دو تیم در همین مرحله در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا در سال 1996 است. در آن دیدار ایران به عراق با نتیجه 2 بر یک باخت اما پس از آن مقابل تایلند و عربستان به برتری رسید و در ادامه هم تیم کره جنوبی را متحمل شکست سنگینی کرد و جام ملتها را رویایی ادامه داد، گرچه در ضربات پنالتی به عربستان باخت و در نهایت سوم شد. این نخستین رویارویی این دو تیم در جام ملت‌های آسیا از آن تاریخ به بعد است.

این بار ایران نمی خواهد بازنده دیدار نخست خود باشد ضمن اینکه فوتبال ما در این سال‌ها بارها و بارها همسایه غربی خود را شکست داده و به لحاظ روحی در وضعیت مطلوبی قرار دارد. پیروزی شاگردان افشین قطبی در این دیدار تا حدود زیادی می تواند متضمن صعود ایران به دور حذفی رقابت‌ها شود با این حال باید دید تدابیر مربیان ما برای دیدار با شاگردان ولفگانگ سیدکا تا چه حد کارگشا خواهد بود چراکه عراقی‌ها با مربیگری این مربی آلمانی با آمادگی بسیار بالایی در دوحه حضور پیدا کرده‌اند.

تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی به مصاف عراق می رود که در ترکیب این تیم عربی بازیکنانی حضور دارند که تجربه بازی در لیگ ایران را دارند و یا اینکه بارها با تیم‌های کشورمان بازی کرده‌اند. حوار ملامحمد، جاسم کرار، عماد محمدرضا، صالح صدیر و... به خوبی با بازیکنان ایرانی آشنا هستند و می دانند، نقاط ضعف و قوت تیم ما کجاست. این موضوع کار افشین قطبی و تیمش را دشوارتر می کند، آنهم در شرایطی که تک تک امتیازهای سه دیدار مقابل عراق، کره شمالی و امارات برای او و تیمش در گروه "مرگ" مایه "زندگی" است.

تیم ملی فوتبال کشورمان تا به امروز 23 بار مقابل تیم ملی عراق قرار گرفته است که در این بین 13 بار پیروزی به ملی پوشان ایران رسیده، پنج بار بازی با نتیجه تساوی خاتمه یافته است و عراقی ها نیز در پنج مسابقه با پیروزی از زمین خارج شده‌اند.

بازی شماره یک - 1/6/1962

* ایران یک - عراق یک، ورزشگاه امجدیه (دیدار دوستانه)

گل: پرویز کوزه کنانی برای ایران

بازی شماره 2 - 3/6/1962

* ایران یک - عراق 2، ورزشگاه امجدیه (دیدار دوستانه)

گل: پرویز کوزه کنانی برای ایران

بازی شماره 3 - 12/12/1363

* ایران 4 - عراق صفر، ورزشگاه امجدیه تهران (مسابقات انتخابی المپیک)

گل‌ها: حمید شیرزادگان (3 گل)  و مصطفی عرب

بازی شماره 4 - 2/1/1964

* عراق صفر - ایران صفر، ورزشگاه بغداد (مسابقات انتخابی المپیک)

بازی شماره 5 - 7/3/1966

* ایران 2 - عراق یک، ورزشگاه امجدیه تهران (دیدار دوستانه)

بازی شماره 6 -  7/3/1969

* ایران 2 - عراق یک، ورزشگاه امجدیه تهران (تورنمنت دوستانه)

گل‌ها: پرویز قلیچ خانی و اکبر افتخاری برای ایران

بازی شماره 7 -  10/5/1972

*  عراق صفر - ایران 3، ورزشگاه ملی بانکوک (جام ملت‌های آسیا)

بازی شماره 8 - 13/9/1974

* ایران یک - عراق صفر، ورزشگاه آزادی تهران (بازی‌های آسیایی)

گل: حسن روشن (76)

بازی شماره 9 - 26/9/1975

* ایران یک - عراق یک، ورزشگاه آزادی تهران (انتخابی المپیک)

بازی شماره 10 -  1/6/1976

* ایران 2 - عراق صفر، ورزشگاه آزادی (جام ملت‌های آسیا)

گل‌ها: ناصر نورایی (45) و حسن روشن (57)

بازی شماره 11 - 5/11/1989

* عراق صفر - ایران صفر، ورزشگاه کاظما کویت (تورنمنت صلح و دوستی)

بازی شماره 12 - 22/10/1993

* عراق 2 - ایران یک، ورزشگاه دوحه (انتخابی جام جهانی)

گلها: احمد راضی (20) و علاء کاظم جابور (37) برای عراق و علی دایی (21) برای ایران

بازی شماه 13 - 7/12/1996

* ایران یک - عراق 2، ورزشگاه آل مکتوم دبی امارات (جام ملتهای آسیا)

گل‌ها: علی دایی (77 - پنالتی) برای ایران و حسام ناجی (37) و خالد صبیر (69) برای عراق

بازی شماره 14 - 18/10/2000

* عراق صفر - ایران یک، ورزشگاه سیدان

گل: علی دایی (77)

بازی شماره 15 - 7/9/2001

* عراق یک - ایران 2 ، ورزشگاه بغداد (مقدماتی جام جهانی)

گل‌ها: عماد محمد رضا برای عراق و علی دایی و علی کریمی برای ایران

بازی شماره 16 - 12/10/2001

* ایران 2 - عراق یک، ورزشگاه آزادی (مقدماتی جام جهانی)

گل‌ها: مهدی مهدوی کیا و علی کریمی برای ایران و قطان برای عراق

بازی شماره 17 - 5/9/2002

* عراق صفر (6) - ایران صفر (5)، ورزشگاه عباسیون دمشق (تورنمنت غرب آسیا)

بازی شماره 18 - 13/8/2003

* ایران صفر - عراق یک، ورزشگاه آزادی تهران (تورنمنت ال جی)

گل: جاسم سوادی (52)

بازی شماره 19 - 23/6/2004

* ایران 2 - عراق یک، ورزشگاه آزادی تهران (تورنمنت غرب آسیا)

گل‌ها: جواد نکونام (4) و آرش برهانی (54) برای ایران و احمد مناید (35) برای عراق

بازی شماره 20 - 4/10/2006

* عراق صفر - ایران 2، ورزشگاه ملک عبدالله اردن (تورنمنت ال جی)

گل‌ها: شیث رضایی (25) و مهدی رجب زاده (70)

بازی شماره 21 - 16/6/2007

* عراق صفر - ایران صفر، ورزشگاه ملی امان (تورنمنت غرب آسیا)

بازی شماره 22 - 25/6/2007

* عراق یک - ایران 2

گل‌ها: صالح صدیر (85 - پنالتی) برای عراق و حسین بادامکی (9) و هاشم بیک زاده (20) برای ایران

بازی شماره 23 - 1/10/2010

* عراق یک - ایران 2، ملک عبدالله امان (تورنمنت غرب آسیا)

گل‌ها: مصطفی کریم (69) برای عراق و سیدجلال حسینی (57) و محمد غلامی (82) برای ایران.../مهر