ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

کفاشیان: صداوسیما پیشنهاد وزارت کشور را هم نپذیرفت



اخبار,اخبار ورزشی ,فدراسیون فوتبال

 

اخبار ورزشی - کفاشیان: صداوسیما پیشنهاد وزارت کشور را هم نپذیرفت

نماینده‌ای که از سوی رییس سازمان صداوسیما به جلسه آمده بود (تقدس نژاد)، اختیار خاصی برای افزایش رقم پیشنهادی صداوسیما را نداشت و همین شد که هر طرح و برنامه‌ای که مطرح می‌کردیم، نهایتا به نتیجه‌ای نرسید.

رییس فدراسیون فوتبال با تاکید بر بی‌نتیجه ماندن آخرین جلسه با صداوسیما درباره حق پخش تلویزیونی گفت: نماینده صداوسیما اختیار افزایش حق پخش را نداشت و از نظر من جلسه دیگری در کار نیست و ما از امروز مقدمات لازم برای جلوگیری از پخش مسابقه‌های لیگ برتر را فراهم می‌کنیم.

علی کفاشیان پس از جلسه نمایندگان فدراسیون فوتبال، صداوسیما، وزارت ورزش و جوانان و وزارت کشور برای تعیین حق پخش تلویزیونی، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه این جلسه هیچ خروجی نداشت و از نظر من کار تمام شده است و ما از الان به فکر فراهم کردن مقدمات لازم جهت جلوگیری از پخش مسابقه‌های لیگ برتر از صداوسیما خواهیم بود.

وی در واکنش به اینکه آیا صداوسیما حاضر نشد از مواضعش کوتاه بیاید گفت: خیر چنین نبود. نماینده‌ای که از سوی رییس سازمان صداوسیما به جلسه آمده بود (تقدس نژاد)، اختیار خاصی برای افزایش رقم پیشنهادی صداوسیما را نداشت و همین شد که هر طرح و برنامه‌ای که مطرح می‌کردیم، نهایتا به نتیجه‌ای نرسید. من در روزهای آینده با هیات رییسه جلسه‌ای خواهم داشت و اقدامات عملی‌مان را آغاز می‌کنیم.

رییس فدراسیون در پاسخ به اینکه آیا فدراسیون قدرت لازم برای این کار را دارد و از سوی وزارت ورزش و جوانان پشتیبانی می‌شود یا خیر به ایسنا گفت: وزارت ورزش با ماست. در جلساتی که تاکنون برگزار شده و همین طور جلسه امروز از حق و حقوق ورزش و فوتبال دفاع کردند. اما متاسفانه طرف مقابل این موارد را نمی‌پذیرد. با شرایطی که وجود دارد، ما با قاطعیت اقدامات عملی را انجام می‌دهیم و حالا دیگر نمی‌دانیم مراجع و نهادهای امنیتی بالاتر می‌توانند به مسئله ورود کنند تا کار به یک نتیجه مشخصی برسد.

کفاشیان تاکید کرد: ما کوتاه‌بیا نیستیم و پای حرف‌مان و حق و حقوق فوتبال تا آخر ایستاده‌ایم. ما صداقت‌مان را نشان دادیم و یک رفتار کاملا منطقی و حساب شده داشتیم. فدراسیون فوتبال پذیرفت که این موضوع با حضور نمایندگان نهادهای دیگر از جمله وزارت ورزش و جوانان و همین طور وزارت کشور حل و فصل شود و حتی استدلال‌های منطقی را هم آوردیم که آن‌ها می‌توانستند بپذیرند. حتی وزارت کشور هم این منطق را پذیرفته است.

وی در پاسخ به اینکه استدلال صداوسیما در بالا نبردن رقم پیشنهادی حق پخش تلویزیونی چیست و آن‌ها دقیقا چه موضعی نسبت به این مسئله دارند به ایسنا گفت: آن‌ها می‌گویند درآمدهای تبلیغاتی افزایش چندانی در قیاس با هزینه‌ها نداشته و رقمی که به ما اعلام کردند، از نظر خودشان منطقی است. اما ما می‌گوییم آیا درآمدهای تبلیغاتی نسبت به 4 سال پیش دست نخورده است؟! صداوسیما در حالی الان پیشنهاد 22 میلیارد تومانی برای حق پخش امسال را به ما می‌دهد که چند سال پیش با ارقام 17 – 18 میلیارد تومان قرارداد بسته شده است. من فکر می‌کنم بعضی درآمدهای تبلیغاتی نسبت 4 – 5 سال پیش حتی 8 برابر شده است اما آیا صداوسیما نباید بپذیرد که مبلغی که آن سال‌ها بوده الان باید تقریبا 4 برابر شود؟! الان در این جلسه نماینده نیروی انتظامی حضور داشت و آن‌ها هم اذعان می‌کنند که هزینه‌هایشان چند برابر شده است. اساسا هزینه‌های فوتبال مانند سایر هزینه‌های مملکت افزایش یافته و مگر می‌شود ما مبلغی در حدود مبلغ همان سال‌ها را بگیریم؟

کفاشیان همچنین در واکنش به اینکه "واکنش صداوسیما نسبت به پیشنهاد فدراسیون مبنی بر اینکه پخش مسابقه‌های لیگ برتر را یک شرکت دیگر انجام دهد و حتی صداوسیما از این محل درآمد هم کسب کند"، از پیشنهاد جدیدی به صداوسیما در جلسه امروز خبر داد و گفت: موضوعی که شما مطرح کردید را قبلا به صداوسیما گفته بودیم اما آن‌ها نپذیرفتند. حتی در این جلسه پیشنهاد جدیدی هم مطرح شد که آن را معاون امنیتی وزارت کشور عنوان کرد مبنی بر اینکه یک شرکت مشترکی در این خصوص با حضور فدراسیون فوتبال و صداوسیما ایجاد شود و کار پخش تلویزیونی و تبلیغات بازرگانی را انجام دهد هم مطرح شد. وزارت کشور پیشنهاد داد تمام کارها در آن شرکت ا نجام شود و در آخر هر دو نهاد یعنی فدراسیون و صداوسیما در سود و ضرر آن شریک باشند اما صداوسیما متاسفانه این را هم قبول نکرد!

وی در واکنش به اینکه به گفته مناف هاشمی معاون وزیر ورزش و جوانان جلسه دیگری قرار است برای حل و فصل موضوع برگزار شود یا خیر گفت: خیر از نظر من هیچ جلسه‌ی دیگری برگزار نمی‌شود و نتیجه مشخص است. ما منتظر هیچ جلسه‌ای نمی‌مانیم و ا قدامات عملی را انجام می‌دهیم. فدراسیون حسن نیتش را نشان داد و دیدید که با حضور نمایندگانی از نهادهای غیر، کار را دنبال کردیم اما این صداوسیما است که حرف هیچ کدام ما را نمی‌پذیرد.

رییس فدراسیون فوتبال در پایان در پاسخ به اینکه از چه زمانی جلوی پخش تلویزیونی مسابقه‌های لیگ برتر گرفته می‌شود گفت: ما از امروز مقدمات کار را شروع می‌کنیم و در اولین فرصت جلوی پخش تلویزیونی را می‌گیریم و با اطلاع بعضی نهادهای مسئول دیگر، برای فروش حق پخش تلویزیونی به شرکت‌های غیر مورد تایید نهادهای امنی باشند اقدام می‌کنیم. ما کارمان را می‌کنیم مگر اینکه همان طور که گفتم مراجع و نهادهای بالاتر به مسئله ورود کنند تا نتیجه دیگری در بر داشته باشد. 

اخبار ورزشی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
درخواست صداوسیما برای برخورد وزارت ارشاد با سایت ها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

آخرین تغییرات در لیست کابینه یازدهم/رحمانی‌فضلی‌برای‌وزارت‌کشور‌پیشنهاد نخواهد شد



کابینه روحانی,جدیدترین لیست از کابینه روحانی,وزرا روحانی

آخرین تغییرات در لیست کابینه یازدهم
رحمانی‌فضلی‌برای‌وزارت‌کشور‌پیشنهاد نخواهد شد
حضور میلی منفرد و نیلی در دولت بعد

روز گذشته پس از سپری شدن چند روز از طرح نام رحمانی فضلی رئیس دیوان محاسبات به عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی کسب وزارت کشور، برخی از منابع نزدیک به رئیس جمهور منتخب از قطعی شدن پیشنهاد وی برای وزارت کشور خبر دادند. این خبر پس از اظهارات رحمانی فضلی که حاکی از تایید نامزدی وی برای وزارت کشور بود، به سرعت در خروجی رسانه های دیجیتال کشور قرار گرفت.

در حالی که اکثر وزارتخانه ها وزرای پیشنهادی خود را شناخته اند اما هنوز دو وزارتخانه گزینه پیشنهادی خود را نشناخته اند.
به گزارش اعتدال؛ روز گذشته پس از سپری شدن چند روز از طرح نام رحمانی فضلی رئیس دیوان محاسبات به عنوان یکی از گزینه‌های احتمالی کسب وزارت کشور، برخی از منابع نزدیک به رئیس جمهور منتخب از قطعی شدن پیشنهاد وی برای وزارت کشور خبر دادند. این خبر پس از اظهارات رحمانی فضلی که حاکی از تایید نامزدی وی برای وزارت کشور بود، به سرعت در خروجی رسانه های دیجیتال کشور قرار گرفت.

اما شب گذشته لیست پیشنهادی دچار چندین تغییر شد تا از یکسو پیشنهاد رحمانی فضلی برای کسب کرسی وزارت کشور کاملا منتفی شود و از سوی دیگر دوباره تکلیف وزرات کشور بین دو گزینه معلق بماند

بنابر گزارش های دریافتی ، پس از آنکه نام رحمانی فضلی به عنوان گزینه پیشنهادی وزارت کشور مطرح شد مخالفت‌های شدیدی از سوی حامیان و نزدیکان روحانی ابراز شد تا جایی که برخی از حامیان پرنفوذ حجت الاسلام روحانی در جلسه ای خواستار تجدید نظر در رویه انتخاب برخی از وزرا شدند.

در پی تغییراتی که در لیست پیشنهادی صورت گرفته است، علاوه بر اینکه هنوز بین محمد شریعتمداری و علی یونسی برای معرفی وزیر کشور تردید وجود دارد، با اضافه شدن رحمانی فضلی به گزینه های احتمالی معاونت پارلمانی هم اکنون سه گزینه برای تصدی معاونت پارلمانی دولت یازدهم مطرح هستند که عبارتند از ؛ حجت الاسلام تیمور علی عسگری، دکتر محمدباقر نوبخت و دکتر رحمانی فضلی.

از سوی دیگر با توجه به اینکه دکتر فرجی دانا گزینه پیشنهادی وزارت علوم، در فرصت مطالعاتی در کانادا به سر می برد و به طی تماسی با حجت الاسلام روحانی از عدم تمایل خود در مناصب اجرایی  سخن رانده است، طبق آخرین گزارش ها دکتر میلی منفرد، قائم مقام وزارت علوم در زمان مصطفی معین و جعفر توفیقی به عنوان گزینه نهایی به مجلس معرفی خواهد شد.

تغییر دیگری که در کابینه پیشنهاد رخ داده است، حضور دکتر مسعود نیلی در معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور است. بدین ترتیب با معرفی نیلی در این سمت باید شاهد تغییرات دیگری تا روز شنبه در لیست پیشنهادی رئیس جمهور منتخب برای وزارتخانه های اقتصادی باشیم.

اما با توجه به تغییرات اعلام شده، لیست پیشنهادی دکتر حسن روحانی به مجلس نهم به صورت زیر می باشد؛
 معاون اول رئیس جمهور: اسحاق جهانگیری
1-  وزیر امور خارجه: محمد جواد ظریف
2- وزر نفت: بیژن نامدار زنگنه
3-  وزیر نیرو: حمید چیت چیان
 4- وزیر آموزش و پرورش: محمد علی نجفی
 5- وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: سردار حسین دهقان

 6- وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی: سید حسن هاشمی
 7- وزیر راه و شهرسازی: عباس احمد آخوندی
8- وزیر اطلاعات: حجت الاسلام علوی
9- وزیر ورزش و جوانان: مسعود سلطانی فر

10- وزیر دادگستری: حجت الاسلام امیری
11- وزیر علوم تحقیقات و فن آوری: جعفر میلی منفرد
12- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات : محمود واعظی
13- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: علی جنتی
14- وزیر جهاد کشاورزی: محمود حجتی


15-وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی: علی ربیعی
16- وزیر اقتصاد و امور دارایی: علی طیب نیا
17- وزیر کشور: یونسی یا شریعتمداری
18- وزیر صنعت، معدن و تجارت : ........
19- معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور: مسعود نیلی

اعتدال