ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

چرا مردم از روحانی مچکرند نه از شما؟



اخبار , اخبار ورزشی ,سخنرانی روحانی در شبکه

اخبار ورزشی - چرا مردم از روحانی مچکرند نه از شما؟

محمد عباسی وزیر پیشین ورزش از اینکه رئیس جمهور در نطق 100 روزه‌اش گفته ورزشی‌ها سراسر قهرمانی به بار آوردند و خودش دوست ندارد مردم بگویند روحانی متشکریم ، خیلی راضی نیست.

رئیس جمهور رو به دوربین سخن می‌گوید. برای مردم از قهرمانان ورزشکارشان می‌گوید. از آنها برای این همه افتخارآفرینی تشکر و سپاس دارد و می‌گوید اگرچه به پاس این افتخار، مردم می‌گویند: « روحانی مچکریم » باید بگویم: «مردم خوب ایران متشکرم.» او سپس می‌گوید برای ورزش هیچ‌کاری نکرده و این فقط یک حس خوب است که نتایج را رقم زده. می‌گوید این موج امید است که چنین موفقیتی را رقم زده است.

حرف‌های او اما چه زود با واکنش وزیر پیشین ورزش روبرو می‌شود که انگار آقای عباسی یک شب تا صبح را نخوابیده تا همه آنچه در تاریخ ورزش ایران رقم خورده را در سیاهه‌ای به نام خود رقم بزند.

 

عباسی که همه اهالی ورزش او را مقصر آنچه ورزش‌مان را در این لبه پرتگاه تاریخی دخالت خارجی می‌دانند حالا از عناوینی می‌گوید که کسب‌شان همزمان شده با 2 ساله مدیریت او. 4 مدال طلای المپیک، 3 نقره و کلی افتخار دیگر المپیکی و موفق‌ترین دوران المپیکی ورزش کشور که در همان دولت احمدی‌نژاد هم مدعیان بسیاری دارد.

 

محمد علی‌آبادی این موفقیت را حاصل تلاش خود می‌داند که او در 4 سال اول حضورش در ورزش توانسته بسترسازی برای موفقیت کشتی، رشد دوومیدانی، تیراندازی ، قایقرانی و ... کند. سعیدلو می گوید هر آنچه بدست آمده ادامه حماسه گوانگژو است. مدیریت او که 8 ماه مانده به المپیک به عباسی واگذار شد همه آن افتخارات را رقم زده است و البته فدراسیون‌ها مستقل از این ادعاها، چنین افتخاری را سبب تلاش‌های خود می‌دانند.

 

چه اینکه یکی مثل سید مهدی هاشمی در تیراندازی هیچ‌گاه در دل همه مشکلات نداشتن فشنگ و دعوا با وزارت ورزش، سازمان تربیت بدنی و وزارت دفاع، هیچ گاه حاضر به پا پس کشیدن نشد و بودجه‌اش هم کمتر متکی به کمک‌های وزارتی بود و با حضور در مجلس خود سعی کرده همیشه بگوید آنچه در مجموعه زیر نظرش رخ داده ، همه از نتایج یک تلاش درون خانوادگی است.

دوومیدانی ایران در گوانگژو افتخارات زیادی داشت اما بعد از این بازی‌ها دستخوش تغییر شد. دونده‌های خوب ایرانی چون سجاد مرادی با بی‌مهری روبرو شدند و اگر درست تدارک می‌دیدند شاید نتایجی درخورتر در دوها هم برایمان رقم می‌خورد اما احسان حدادی . آیا او کشفی یک روزه است؟ کشفی چند ساعته؟ به یکباره رسیده است؟ پس با او چه کردید که بعد از المپیک از ورزش بیزار شد آقای وزیر پیشین؟ چه کردید که نرفت تا با پیراهن تیم ملی ایران قهرمان جهان شود؟ چه کردید که حالا با افتخار در فیلم صد روزگی دولت روی کار آمده می‌گوید:« امید که برگشت ، برگشتم...»

مروری بر اتفاقات کشتی بی‌شک حاصلش نتایجی شیرین‌تر را به همراه دارد. موفق‌ترین رشته ورزشی المپیکی ایران رشته فرنگی بود . آن هم به لطف حضور محمد بنا. هم او که همان قبل از المپیک از رفتارها ، از تغییرات در چارت ریاست فدراسیون ، از سرپرست انتخابی شما و از دخالت‌های رسول خادم در امور مربوط به کشتی فرنگی به ستوه آمده بود اما مردانه ایستاد. او ماند و بچه‌هایش دلاورانه درخشیدند.

 

سئوال اما این است ، چطور چند هفته بعد از المپیک نتوانستید نگه‌اش دارید؟ چرا دلش را شکستید و چرا از کشتی فراری‌اش دارید؟ این که دیگر در حوزه اختیارات شما بود. چطور سیاه‌ترین دوره مدیریتی کشتی ایران را سرپرست منصو‌ب‌تان رقم زد و این رشته را تا کمر زیر بار قرض برد اما هیچ نداشتید تا کمکی به او کنید.

آقای وزیر پیشین در نامه‌تان خطاب به مردم شریف ایران آیا اینها را هم مرقوم فرموده‌اید؟ اگرچه بی‌شک مردم همه خوب اینها را به یاد دارند. به یاد دارند تیم کشتی آزاد ایران چون آه پشت سر داشت چطور قهرمانانش در عین شایستگی از مدال خوشرنگ طلا بازماندند. درست مثل دلی که از مهماندوست در دوره شما شکستند و هیچ نمردید تا مدال‌آورترین رشته المپیکی ما به نسبت تعداد شرکت کننده در 3 المپیک اخیر اینچنین در حسرت طلا بماند. قصه تعلیق و آنچه در دو سال گذشته بر سر ورزش آوردید هم که هزار بار گفته شده و نیازی به بازخوانی‌اش نیست.

فوتبال و والیبال هم که دیگر گفتن ندارد. والیبال امروز حاصل بذری 20 ساله است که به بار نشسته که البته در دوران دو مدیر پیش از شما در دولت‌های نهم و دهم از مدیریت این رشته حمایت شده است و تقویت شده. در فوتبال هم تلاش نافرجام‌تان برای حذف علی کفاشیان و زیر فشار گذاشتن این تیم در راه آماده‌سازی جام جهانی را چه بارها که رئیس فدراسیون در مصاحبه‌هایش گفته بود پس چه خوب می‌دانید که آن تیم بی‌امید.

 

همان تیمی که در قطر رفته بودید تا شاهد حذف و تغییرات احتمالی در همه ارکانش باشید اگر جهانی شد تنها به امید بود. به دعای خیر و به انگیزه‌ای که به یکباره موج آرای ملت بر کشور مستولی کرد. نه اینکه این را روحانی گفته باشد که باوری است تقریبا مشترک میان همه مردم کشور. پس به همین دلیل هم هیچ کس نمی‌گوید از شما متشکر است یا از مسئولان بالاترتان.

آقای عباسی چه زود دست به قلم بردید و چه زود خود را وارث همه موفقیت‌های ورزش معرفی کردید. شما این معلم اخلاق دهه‌های 60 و 70 شاید در دوران مدیریت اجرایی‌تان در وزارتخانه‌های دیگر موفقیت‌هایی داشتید.

 

شاید در ورزش هم تمام تلاش‌تان را کردید اما آنچه از حاصل تلاش‌تان به جای ماند آن سیاهی روزهای بعد المپیک را هم شامل می‌شد. که هیچ از آنها نمی‌گویید.

 

از اینکه وزارتخانه تحت امر شما از بودجه بیش از 200 میلاردی‌اش تنها توانست 40 میلیارد تومان در یک سال جذب اعتبار کند تا اینگونه ورزشی‌ها در تنگنا باشند. این وظیفه شما بود که باید انجامش می‌دادید نه بغل کردن قهرمان المپیکی بعد از مدال طلا. شما بودید که باید پدرانه جلوی اختلاف میان ورزشکار، مربی و رئیس فدراسیونش را می‌کردید. آیا اینچنین کردید؟ به همین دلیل هم هست که مردم نمی‌گویند از شما متشکرند. شما که امید در دوران تان، انگار از ورزش رخت بسته بود.

اخبار ورزشی -خبرآنلاین

 


ویدیو مرتبط :
رنگ روحانی پرید / انتقاد محکم ، معقول و منطقی یک دانشجو به بی کفایتی های روحانی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

روحانی: بزرگان نظام به صحنه بیایند



 

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برای ایجاد آرامش و وحدت ملی در کشور خواستار حضور بزرگان نظام در صحنه شد. به گزارش ایلنا، حسن روحانی روز گذشته طی مصاحبه یی با برخی از رسانه های گروهی ضمن اشاره به وقایع ناگوار روز عاشورا و واکنش های بعدی مردم کشور در پاسخ به خبرنگاران گفت؛ «مردم بعد از حادثه روز عاشورای امسال یک واکنش بسیار قوی را نشان دادند. اولاً مردم ایران خواستند در تاریخ ثبت کنند و به مردم جهان بگویند که جایگاه ولایت، اهل بیت عصمت و طهارت و عاشورا نزد مردم ما چقدر بلند و والاست. عاشورا یکی از ارزش های والای ملی ما و امت اسلامی و کشور ما است. از دیرباز مردم به ائمه و به ویژه به امام حسین(ع) عشق می ورزیدند و اساساً اگر امام حسین(ع) و عاشورا نبود انقلاب ما پیروز نمی شد و ما نظام اسلامی نداشتیم. اگر عاشورا و امام حسین(ع) نبود ما در دفاع هشت ساله در برابر آن همه توطئه هایی که دشمن طراحی کرده بود، پیروز نمی شدیم.» وی افزود؛ «مردم ما می دانند ما با عراق نمی جنگیدیم، امکانات همه جهان بود که علیه ما بسیج شده بود. همه جا عشق به حسین(ع) بود که ما را در برابر تهدیدات گوناگون به پیروزی رساند. بنابراین عاشورا برای ما بسیار مهم است.»

روحانی تصریح کرد؛ «آنهایی که به امام حسین(ع) هتاکی کرده و به اموال عمومی تعرض کردند و آنهایی که قانون را زیر پا گذاشتند تعدادشان زیاد نبود. لذا مردم ما وقتی احساس کردند این عده اندک فریب خورده عاشورا را هتک کردند، خشم و هیجان آنها شعله ور شد و روز چهارشنبه پاسخ محکم و قاطعی به معاندان و ضدانقلاب دادند.» وی که نماینده ولی فقیه در شورای عالی امنیت ملی نیز هست، ادامه داد؛ «در واقع مردم خواستند بگویند هر چیز و هر کس که بخواهد منابع مشروعیت نظام ما و منافع ملی ما را هم تهدید کند و اهانت به مقدسات و ارزش های دینی و انقلابی کند و در واقع امنیت ملی و منافع ملی ما را مورد هجمه قرار دهد، آنها را تحمل نخواهند کرد.»روحانی خاطرنشان کرد؛ «به اعتقاد من پاسخ مردم در تجمع روز چهارشنبه ۹ دی ماه، یک پاسخ قاطع و محکمی بود در برابر هتاکان و در برابر آنهایی که در خارج از کشور با تحلیل های غلط فکر می کنند انقلاب و نظام ما در معرض خطر و در شرف نابودی قرار گرفته است، در حالی که مردم به خوبی می دانند برای این انقلاب چه خون هایی ریخته شده و چه زحمت هایی کشیده شده است.»

وی تاکید کرد؛ «نه تنها در طول ۱۶ سال نهضت اسلامی و ۳۰ سال انقلاب اسلامی، قرن ها تلاش شده تا امروز ثمره آن را به عنوان نظام اسلامی شاهدیم، بنابراین مردم ما هرگز تحمل نمی کنند ضربه یی به نظام و ارزش های ملی و انقلابی ما که از جمله آن ارزش ها نظام و انقلاب و امام و رهبری و قانون اساسی است، وارد شود. مردم هرگونه اهانت نسبت به ارزش ها را تهدید منافع حیاتی خود تلقی می کنند و تحمل نخواهند کرد.» وی که عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز هست در پاسخ به سوال دیگری برای حل معضلات اخیر کشور گفت؛ «من فکر می کنم همه جریانات باید احترام به قانون را به عنوان یک اصل قرار دهند. جریانات سیاسی باید بدانند ثبات و آرامش تنها در سایه احترام به قانون میسر می شود. تعرض به قانون و تعرض به حقوق مردم، تعرض به سمبل های وحدت ما، نقض قانون اساسی و قوانین موضوعه کشور است.

قانونگرایی و احترام به آن برای ما یک اصل بنیادین و اساسی است. حتی اگر کسی تخلف و جرمی مرتکب شده باشد، باز هم باید در برابر او، فقط قانون اجرا شود.» روحانی افزود؛ «حتی نسبت به هتاکان هم فقط اجرای قانون را می خواهیم. برای ما روشن است که قانون می تواند عدالت را برقرار کند، تنبیه افراد مجرم را تعیین کند و هم می تواند حقوق جریانات سیاسی و احزاب را مشخص کند.» عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد؛ «نقد و نقادی در کشور آزاد است اما تحریک مردم به اینکه بیایند در خیابان یا اینکه فکر کنیم مشکل در کف خیابان حل خواهد شد، چیزی نیست که با قانون سازگاری داشته باشد. تجربه کشور ما هم می گوید حرکت های خیابانی برای کسی سودی ندارد. تجارب ماه های اخیر نیز ثابت کرد با این گونه کارها کسی نمی تواند به اهدافی برسد.» وی گفت؛ «اگر کسی اعتراض و نقدی دارد، آزاد است، اما باید در مسیر و بستر قانون باشد. از طرف دیگر بزرگان نظام باید نقش خود را در این زمان ایفا کنند. بیشتر در صحنه باشند و افراطیون و ساختارشکنان را طرد کنند. برای ایجاد آرامش و وحدت ملی به صحنه بیایند، بزرگانی که مورد تایید عامه مردم هستند و سوابق شان در قبل و بعد از انقلاب روشن است با حضور آنها می توانیم انسجام و اعتماد عمومی و ثبات را هرچه بیشتر به کشورمان بازگردانیم.»