ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

واکنش مدیر شبکه سه به اظهارات کفاشیان


مدیر شبکه سه سیما درخصوص اظهارات رییس فدراسیون فوتبال مبنی بر از جلوگیری از پخش مسابقات لیگ برتر اظهار کرد: فوتبال ورزشی است که مردم به تماشای آن علاقه‌مند هستند و ما اجازه نداریم که با زبان تهدید صحبت کنیم؛ به جهت اینکه برازنده مردم نیست.

خبرگزاری ایسنا: مجید زین‌العابدین، مدیر شبکه سه و رییس شورای سیاست‌گذاری ورزش سیما در پاسخ به پرسش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا مبنی بر وضعیت پخش بازی‌های لیگ برتر از تلویزیون و همچنین اظهارات اخیر علی کفاشیان (رییس فدراسیون فوتبال) درخصوص جلوگیری از پخش این بازی‌ها از تلویزیون، گفت: موضوع حق پخش مسابقات لیگ برتر فوتبال، در حوزه‌ی معاونت اداری و مالی سازمان صداوسیما صورت می‌گیرد، برخلاف بحث خرید رایت بازی‌های آسیایی. اما به طور اجمالی یک استانداردهایی برای پخش مسابقات ورزشی وجود دارد. ما دائما مسابقات مختلف را خریداری و پخش می‌کنیم، در نتیجه نباید حق پخش این بازی‌ها متفاوت با آنچه مرسوم است، باشد.

مدیر شبکه سه سیما با تاکید بر اینکه تلویزیون بنای پخش مسابقات لیگ برتر را دارد، عنوان کرد: حق پخش این بازی‌ها باید مبتنی بر واقعیت‌های موجود،‌ مهرگذاری و پرداخت شود.

وی افزود: عدد پیشنهادی سازمان صداوسیما درخصوص خرید حق پخش بازی‌های لیگ برتر، در سقف عددی است که می‌شود برای حق پخش پیش‌بینی کرد.

رییس شورای سیاست‌گذاری ورزش سیما همچنین با اشاره به اینکه در بسیاری از حوزه‌های ورزشی دیگر،‌ صداوسیما ‌سرمایه‌گذاری کرده و حق پخش را خریداری می‌کند،‌ گفت: ما در حال حاضر پخش بسیاری از مسابقات را دلاری خریداری و پخش کرده‌ایم. در این حوزه سازمان چه درآمدی داشته است؟

مدیر شبکه سه سیما همچنین با بیان اینکه صدا و سیما پخش مسابقات ورزشی را به صورت پیکج کامل برای کل ورزش کشور می‌بیند‌، گفت: رسانه ملی برای خرید خیلی از مسابقات سرمایه‌گذاری کرده است و نگاه صدا و سیما نگاه جامعی برای همه ورزش کشور است. درنتیجه ما مکلف هستیم سرمایه‌های صدا و سیما را برای همه ورزش کشور به کار بگیریم.

زین‌العابدین در بخش دیگری از این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا گفت: اگر صدا و سیما همه هزینه‌ها را برای پخش فوتبال سرمایه‌گذاری کند، به سایر ورزش‌ها نمی‌رسد. اعتباراتی در صداوسیما وجود دارد که برای همه ورزش‌هاست و ما نمی‌توانیم همه این اعتبارات را به فوتبال سوق دهیم.

او با طرح این پرسش که مبنای ارقام‌هایی که برای حق پخش بازی‌ها اعلام می‌شود چه چیزی است و چه کسی آن را تعیین می‌کند‌، گفت: این ارقام باید با یک استانداردی پیشنهاد و تایید شود.

مجید زین‌العابدین در پایان تاکید کرد: همین که صداوسیما رایت سایر مسابقات را خریداری و پخش می‌کند، نشان می‌دهد که در این زمینه هیچ مشکلی ندارد. اگر هم جایی به مشکل برمی‌خورد، طرف مقابل است که باید به مشکل خود رسیدگی کند.

به گزارش ایسنا، آخرین جلسه میان رییس فدراسیون فوتبال و نماینده سازمان صدا و سیما با موضوع حق پخش تلویزیونی امروز - پنجم مهر ماه - در حضور معاون وزیر ورزش و جوانان و وزیر کشور برگزار شد که بی‌نتیجه‌ ماند.

رییس فدراسیون فوتبال با تاکید بر بی‌نتیجه ماندن آخرین جلسه با صداوسیما بر سر حق پخش تلویزیونی گفت: نماینده صداوسیما اختیار افزایش حق پخش را نداشت و از نظر من جلسه دیگری در کار نیست و از امروز مقدمات لازم برای جلوگیری از پخش مسابقه‌های لیگ برتر را فراهم می‌کنیم.


ویدیو مرتبط :
نظر کفاشیان و رسول خادم درباره ی عملکرد شبکه سه

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

واکنش مدیر شبکه تهران به سؤال نامتعارف محمود شهریاری/ قابل دفاع نیست



واکنش مدیر شبکه تهران به سؤال نامتعارف محمود شهریاری/ قابل دفاع نیست

مدیر جدید شبکه تهران با اشاره به اینکه در هر برنامه‌ای ممکن است اتفاقات ناخوشایندی رخ بدهد و شبکه لزوماً از این اتفاقات دفاع نمی‌کند، گفت: اتفاقی که در ویژه‌برنامه عبد مبعث افتاد و سئوال مجری آن برنامه قابل دفاع نیست.

 

محمود شهریاری

 

به گزارش خبرنگار مهر، در ویژه‌برنامه شبکه تهران که به مناسبت عید مبعث با اجرای محمود شهریاری روی آنتن رفت مجری برنامه در اقدامی عجیب از امیر جعفری که بعنوان مهمان در برنامه حضور پیدا کرده بود پرسید: "همسر شما شبیه چه میوه‌ای است؟" طرح این سوال نامتعارف که واکنش امیر جعفری و رسانه‌ها را به دنبال داشت باردیگر لزوم بازنگری و نظارت بر اجرای برنامه‌های زنده تلویزیونی را زنده کرد.

 

این قبیل اشتباهات رایج است

سعید مقیسه، مدیر شبکه تهران در پاسخ به پیگیری مهر درباره این اتفاق و اینکه چرا نظارتی روی سئوالات مجریان برنامه‌های زنده وجود ندارد؟ گفت: اولاً در هر برنامه‌ای ممکن است اتفاقات ناخوشایندی بیفتد و شبکه لزوماً از همه اتفاقاتی که در برنامه افتاده است، دفاع نمی‌کند. از جمله نکته‌ای که شما گفتید و واقعاً قابل دفاع نیست.

وی ادامه داد: اشتباهاتی که برخی مواقع در برنامه‌های زنده می‌افتد، رایج است. ما سعی می‌کنیم عوامل با تمرین و توجه بیشتر از این اشتباهات ناآگاهانه جلوگیری کنند و کمتر دچار این اشتباهات شویم.

مدیر شبکه تهران همچنین درباره اینکه چرا برای ویژه‌برنامه عید مبعث دکور مناسبی طراحی نشده بود و کاملاً سردستی بود؟ توضیح داد: ارزیابی یک برنامه نکات متفاوتی دارد. نمی‌توان به صرف کم جلوه بودن دکور به‌زعم یک خبرگزاری یا گروهی از افراد تلقی کرد که برنامه ضعیف است و توجه لازم نشده است.

 

مقیسه اشاره کرد: گاهی مردم از سادگی برنامه صمیمیت بیشتر را درک می‌کنند. این طور نیست برنامه در قالب استودیویی و مصنوعی انجام شود تا مردم بتوانند ارتباط بیشتر برقرار کنند. برنامه‌ای که جشن است و مخصوصاً در اعیاد مذهبی روی آنتن می‌رود، آنچه برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است، حضور بیشتر در میان مردم، سبک زندگی آنها و اتفاقاتی که مردم با آن رو به رو هستند.

 

دکور در برنامه زنده اصل نیست

وی ادامه داد: بقیه موارد جانبی است. نمی‌خواهم بگویم حتماً این دکور بهترین دکوری بود که طراحی شده اما دکور اصل نیست. اصل محتوای برنامه است. اگر محتوای مناسب برای برنامه تهیه شود، مباحثی همچون دکور و کیفیت فنی قابل اغماض است.

مدیر شبکه تهران در پاسخ به این سئوال که شما در دکور ویژه برنامه عید مبعث مردم را به ساده بودن تشویق نکردید، بلکه با قرار دادن یک مبلمان بسیار لوکس در وسط سکوی سیمانی فرهنگسرای خاوران نبود تجملات را منتقل کردید، گفت: من نگفتم می‌خواستیم پول کمتری خرج کنیم یا می‌خواستیم سادگی را القا کنیم. اصل محتوا است که باید نسبت به آن توجه بیشتری معطوف شود.

 

مقیسه عنوان کرد: مباحثی همچون دکور، تصویربرداری، رنگ و لعاب در درجه دوم و بعد از محتوا قرار دارد و به تناسب برنامه‌هایی که خارج از استودیو برگزار می‌شود کاملاً باید مشهود کمرنگ شود. اگر در دکوری مبلمان خاصی استفاده شده، بهتر است مردم ما بدانند که این طور نیست که ما برای همه دکورها خریدی انجام می‌دهیم و حتماً هر چیزی که در دکور بوده، خریداری شده است.

 

وی در پایان گفت: ممکن است آکسسوار صحنه مواردی که در فیلم‌های دیگر استفاده شد یا اجاره‌ای بوده برای طراحی صحنه برنامه دیگر هم استفاده کند. این‌طور نیست که تجهیزات موجود از پول بیت‌المال خریداری شده است. از سوی دیگر خیلی مواقع هم وسائل صحنه ارزش این را دارد که خریداری شود.../مهر