ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

نکاتی برای خانم‌هایی که شکم بزرگی دارند



 

 

شکم بزرگ

 


خانم‌ها عقیده دارند که ممکن نیست با وجود داشتن چربی آویزان روی شکم، اندام زیبایی داشت. بسیاری از خانم‌ها از این مشکل رنج می‌برند. اگر شما هم از داشتن شکم بزرگ عذاب می‌کشید و نمی‌توانید آن را کوچک کنید، حداقل می‌توانید با رعایت نکاتی ساده آن را مخفی کنید تا کمتر دیده بشود. در اینجا نکاتی را برای شما بیان می‌کنیم که به شما کمک می‌کند تا چربی زیادی شکم خود را بپوشانید و این تصور را ایجاد کنید که شکم صاف و مناسبی دارید.

 

۱-شلواری بپوشید که که کمر آن روی شکم شما قرار بگیرد، نه بالای شکم و نه زیر آن؛ در این صورت شکم شما نصف دیده می‌شود! شلوارهایی که پاچه‌های آن از زانو به پایین به تدریج گشاد می‌شود و در کمر چسب و تنگ است(Boot-cut)، می تواند به کوچکتر نشان دادن شکمتان کمک کند.


۲-پیراهن‌هایی انتخاب کنید که پارچه چین‌دار و چروکی داشته باشد. هیچ کس نمی‌تواند تشخیص بدهد که گوشت شکم شما این چین‌ها را ایجاد کرده است یا پارچه لباس.

 

۳-پیراهن و بلوزهای مدل Wrap (مدلی که یک طرف لباس روی طرف دیگر پیچیده می‌شود) بپوشید. این مدل بالاتنه باعث می‌شود که سینه شما به دو قسمت تفکیک بشود و کمر مشخص‌تری ایجاد کند، در نتیجه شکم شما کوچکتر به نظر می‌رسد.

 

۴-دامن هایی که خط کمر آن پایین‌تر است، شکم شما را کوچکتر نشان می دهد.

 

۵-شلوار جینی انتخاب کنید که سایز آن از اندازه واقعی شما یک سایز بزرگتر باشد، در این صورت شلوار کمی شل است و به راحتی دورکمر شما قرار می‌گیرد، در نتیجه شکم شما را می‌پوشاند.


۶-تی‌شرت و بلوزهایی بپوشید که پایین آن بلند و تا پایین کمر باشد. این مدل بالاتنه به راحتی قسمت جلوی شکم را می‌پوشاند و ران شما را در دوطرف لاغرتر نشان می‌دهد.

 

۷-شلوارهای پلیسه دار نپوشید، چون پلیسه و چین قسمت کمر تنها باعث می‌شود که به ناحیه شکم توجه بیشتری بشود.

 

۸-به طور کلی جیب، پلیسه و چین در ناحیه پشت، جلو و پهلوی شکم باعث می شود که به قسمت میانی بدن شما بیشتر توجه بشود و شکم شما بزرگتر به نظر برسد.

 

۹-از پوشیدن پیراهن‌های آستین کوتاه تنگ و تی‌شرت‌های کوتاه خودداری کنید. در عوض مدل‌های تونیک و بلندتر و کمی جادار و آزاد را انتخاب کنید.

 

۱۰-از پوشیدن کت، مانتو ، پیراهن و هر نوع لباس کمردار جدا خودداری کنید. کمر باعث ایجاد جمع‌شدگی و چین در قسمت شکم می‌شود و دور شکم را بزرگتر از آنچه که هست، نشان می‌دهد.


ویدیو مرتبط :
فاطمه یاس خانم ، کوچولویی که در بزرگی می خواهد دکتر شود

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نکاتی که خانم های باردار باید بدانند



باردار,بارداری

 

 

اغلب خانم های حامله حداقل به 8 ساعت خواب شبانه احتیاج دارند. ممکن است عده ای به استراحت بیشتری نیاز داشته و در طول روز هم استراحت نمایند.

 


1- ورزش

 

ورزش هم برای مادر و هم برای جنین مفید است. مهم ترین ورزش، پیاده روی در هوای آزاد است. راه رفتن باعث تقویت عضلات شکم شده و در ماه های آخر به پایین آمدن سر نوزاد در لگن نیز کمک می کند.

 

از انجام ورزش های سنگین که خطر افتادن، زمین خوردن و ضربه را برای مادر در پی دارد، باید اجتناب کرد. شنا در بارداری اشکالی ندارد. ولی بهتر است تحت نظر پزشک خود ورزش کنید.

 

 

2- استراحت

 

اغلب خانم های حامله حداقل به 8 ساعت خواب شبانه احتیاج دارند. ممکن است عده ای به استراحت بیشتری نیاز داشته و در طول روز هم استراحت نمایند.

 

اگر شغل خانم حامله نیاز به ایستادن زیاد دارد، باید هر چند مدت یک بار، چند دقیقه بنشیند و پاهای خود را بالا نگه دارد و چشم هایش را ببندد و چند دقیقه استراحت نماید. اگر شغل خانم حامله نیاز به نشستن زیاد دارد، باید در هر ساعت چند قدمی راه برود.

 

زنان باردار باید از پوشیدن جوراب های تنگ که جریان خون پاها را مختل می کنند و باعث بزرگ شدن سیاهرگ‌های پا و ایجاد واریس می شوند، خودداری نمایند

 

 

3- استحمام

 

معمولا خانم های حامله بیشتر عرق می کنند و به علت تغییرات هورمونی، ترشحات تناسلی بیشتری دارند. استحمام روزانه نه تنها آرامبخش است، بلکه از عفونت های مختلف نیز جلوگیری می نماید.

 

موقع حمام کردن از آب ولرم استفاده نمایید، چرا که آب داغ خصوصا در سه ماهه اول و آخر حاملگی موجب سرگیجه می شود. دوش گرفتن هر روز به مدت کوتاه توصیه می شود.

 

 

4- مراقبت از دندان ها

 

به محض اطمینان از حامله بودن، به دندانپزشک مراجعه نمایید تا لثه ها و دندان‌های تان معاینه شود. حداقل یک بار در روز دندان های خود را مسواک بزنید (مخصوصا قبل از خواب). از خوردن شیرینی و آب نبات های سفت و نوشابه های رنگی و گازدار خودداری کنید.

 

 

5- لباس خانم باردار

 

از ماه چهارم به بعد لباس های راحت و گشاد بپوشید. از کمربند و سینه بند تنگ استفاده نکنید.

 

از پوشیدن جوراب های تنگ که جریان خون پاها را مختل می کنند و باعث بزرگ شدن سیاهرگ‌های پا و ایجاد واریس می شوند، خودداری نمایید.

 

 

6- مراقبت از پستان‌ها

 

حدود ماه سوم و چهارم حاملگی بایستی از سینه‌بندهای بزرگتر از اندازه معمول استفاده شود.

 

از ماه پنجم حاملگی به بعد ممکن است مایع زرد و شفافی که آغوز نامیده می شود، از پستان زن باردار ترشح شود. این ترشحات ممکن است در اطراف نوک پستان بماند و خشک شود.

 

فقط با آب ولرم نوک پستان ها را شستشو دهید، چرا که صابون و الکل باعث خشکی پوست و حتی زخم و ترک نوک پستان می شود.

 

 

7- روابط زناشویی

 

اگر خانمی سابقه سقط و خونریزی، پارگی زودرس کیسه آب و یا زایمان زودرس دارد، روابط زناشویی برای او به خصوص در سه ماهه اول حاملگی بطور قابل ملاحظه ای محدود می شود. در غیر این صورت داشتن روابط زناشویی در حاملگی آزاد است.

 

در طول ماه آخر بارداری بهتر است از آمیزش خودداری شود.

 

یک خانم باردار، تا آخر بارداری خود نباید بیش از 10 تا 12 کیلوگرم اضافه وزن پیدا کند. چاقی زیاد ممکن است باعث بروز مشکلاتی در حاملگی و زایمان آنها شود

 

 

8- مسافرت

 

قبل از مسافرت با پزشک مشورت نمایید. چنانچه مسیرهای طولانی را با اتومبیل طی می کنید، هر دو ساعت یکبار از ماشین پیاده شده و چند قدم راه بروید.

 

در اواخر حاملگی مسافرت های طولانی توصیه نمی شود.

 

استفاده از کمربند ایمنی توصیه می شود.

 

 

9- تغذیه

 

در سه ماه اول حاملگی حتی‌الامکان بر دفعات غذا خوردن خود بیافزایند و حجم هر وعده غذایی را کاهش دهند.

 

برای تأمین کلسیم بدن، مادران روزی 2 تا 4 لیوان شیر مصرف کنند. در صورت عدم علاقه به شیر از منابع دیگر کلسیم مانند: پنیر، کشک و ماست استفاده نمایند.

 

رژیم غذایی روزانه مادران بهتر است شامل: گوشت، لبنیات، سبزیجات و میوه جات باشد.

 

از خوردن: شیرینی، چربی و نشاسته زیاد خودداری کنید.

 

یک خانم باردار، تا آخر بارداری خود نباید بیش از 10 تا 12 کیلوگرم اضافه وزن پیدا کند. چاقی زیاد ممکن است باعث بروز مشکلاتی در حاملگی و زایمان آنها شود.

 

 

10- داروها

 

فقط داروهایی را مصرف نمایید که توسط پزشک تجویز شده است. بیشترین اثراث سوء داروها در سه ماهه اول حاملگی است.

 

 

منبع : پزشک آنلاین