ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

ناپدید شدن یک میلیون فرانک در فدراسیون اسکی!



اخبار,اخبار ورزشی,فدراسیون اسکی

بازرسی‎ها در فدراسیون اسکی نشان می‎دهد هیچ سندی از هزینه پرداختی فدراسیون بین‎المللی بابت حضور در مسابقات جهانی طی ۱۲ سال گذشته در این فدراسیون نیست و این یعنی ناپدید شدن یک میلیون فرانک سوئیس!

 فدراسیون بین المللی اسکی (FIS) از جمله فدراسیون هایی است که به خاطر درآمدزایی از راه های مختلف و به خصوص جذب اسپانسر و پخش تلویزیونی به لحاظ مالی اوضاع بسیار خوبی دارد و مهم اینکه از این شرایط مناسب مالی برای کمک به فدراسیون های عضو در جهت دستیابی به اهدافش دریغ نمی کند.

در همین راستا مسئولان فدراسیون بین المللی اسکی که توسعه ورزش اسکی و نظارت و جهت دهی توسعه آن را همراه با ایجاد و حفظ روابط دوستانه بین فدراسیونهای عضو و جلوگیری از هرگونه تبعیض نژادی ، دینی ، سیاسی یا در زمینه های دیگر علیه فدراسیون های عضو یا اعضای آنها، به عنوان دو هدف اصلی و مهم سرلوحه فعالیت هایش قرار داده معیارهایی برای کمک به فدراسیون های عضو مدنظر دارد که یکی از مهمترین آنها مسابقات جهانی است؛ مسابقاتی که دو سال یک بار برگزار می شود و فدراسیون جهانی برای حضور کشورهای مختلف در این رقابت ها به آنها کمک مالی می کند.

ایران از جمله کشورهایی است که در فهرست کمک های مالی فدراسیون جهانی اسکی قرار دارد؛ اتفاقا به جز مسابقات جهانی آمریکا که بنا به دلایلی تیم ایران در آن شرکت نکرد، اسکی بازان ایران طی سال های گذشته در ادوار مختلف مسابقات جهانی که به میزبانی کشورهای مختلف برگزار شده، شرکت کرده اند و این یعنی دریافت کمک مالی از فدراسیون جهانی که تقریبا معادل هزینه های اعزام، اسکان و ... می شود؛ این در حالی است که برخی بررسی ها و بازرسی ها در فدراسیون اسکی نشان می دهد که هیچ سندی بابت دریافت و چگونگی هزینه کرد کمک مالی فدراسیون جهانی به ایران وجود ندارد!

ناپدید شدن یک میلیون فرانک سوئیس
به گزارش مهر، «یک میلیون فرانک سوئیس» برآورد هزینه ای است که طی ۱۲ سال گذشته توسط فدراسیون جهانی اسکی به ایران داده شده است اما هیچ سندی بابت دریافت و چگونگی هزینه کرد این رقم در فدراسیون اسکی وجود ندارد و این یعنی ناپدید شدن یک میلیون فرانک سوئیس در ساختار وگردش مالی فدارسیون اسکی!

اینکه این پول به کجا رفته و در چه زمینه ای هزینه شده اصلا مشخص نیست ضمن اینکه خبرنگار مهر هم کسب اطلاع کرده که خزانه دار فدراسیون اسکی تا به امروز طی سه مرحله نامه نگاری با سیستم بازرسی کشور اعلام کرده هیچ اطلاعی در مورد سندهای خزانه داری این فدراسیون ندارد!

دیگر اینکه ناصر طالبی پس از اتمام دوره سرپرستی و در آغاز ریاستش در فدراسیون اسکی طی نامه ای به تمام افرادی که به نوعی در امور فدراسیون دخیل بودند از آنها خواست اسناد مرتبط با کمک های مالی دریافتی از فدراسیون جهانی را به وی ارائه کنند، بهرام شمشکی (پسر رئیس پیشین فدراسیون) از جمله این افراد بود. جالب اینکه وی در پاسخ به این درخواست رئیس فدراسیون گفته تمام اسناد مربوط به ورود و خروج های مالی فدراسیون نزد پدرم است!

در هر صورت اینکه کمک مالی FIS برای حضور ایران در مسابقات جهانی اسکی طی ۱۲ سال گذشته، به کجا رفته و احیانا به حساب شخصی چه افرادی واریز شده ابهام بزرگی است در کنار  بسیاری از مشکلات و حاشیه های این روزهای فدراسیون اسکی و مدیریت آن که چندماه بیشتر از ریاستش نمی گذرد.


 اخبار ورزشی  -  مهر


ویدیو مرتبط :
دوربین خبرساز(حاشیه های مجمع فدراسیون اسکی)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فدراسیون اسکی، نماد ناکارآمدی وزارت ورزش و جوانان می شود؟



اخبار,اخبارورزشی,فدراسیون اسکی


 اخبار  ورزشی - فدراسیون اسکی، نماد ناکارآمدی وزارت ورزش و جوانان می شود؟

به نظر می رسد برخی روش های دوران احمدی نژاد در اعمال سلایق فردی و باندی برای تصدی حداکثری قدرت، در خصوص فدراسیون اسکی در حال اجراست و الّا چرا باید فردی باید بعد از انقضای مهلت قانونی ،‌همچنان در رأس فدراسیون بماند و انتخابات نیز برغم مهیا بودن همه شرایط برگزار نشود؟!

 فدراسیون اسکی ، در حال تبدیل شدن به نمادی از سوء‌مدیریت در وزارت ورزش و جوانان است. هم اکنون مدت هاست که از مهلت  6 ماهه سرپرستی ناصر طالبی بر این فدراسیون گذشته است،‌ این در حالی است که طبق قانون، باید قبل از انقضای این مدت انتخابات برگزار می شد تا رئیس فدراسیون مشخص شود.

با این حال،‌ مقامات وزارت ورزش و جوانان به لطایف الحیل برگزاری انتخابات را به تعویق می اندازند به گونه ای که از اوایل تیرماه که موعد برگزاری انتخابات بود تا به امروز ،‌خبری از انتخابات نیست!


 در ابتدای مرداد امسال ،‌قضیه حتی به مجلس نیز کشیده شد و رحیم زارع، از نمایندگان مجلس طی تذکری به وزیر ورزش و جوانان، اعلام کرد کسانی که می خواهند انتخابات را به تعویق بیندازند،‌دنبال تغییر آیین نامه هستند تا بتوانند نیروهای خود را در رأس فدراسیون بگمارند.

اینک آن پیش بینی به واقعیت پیوسته و آیین نامه جدیدی از سوی وزیر ورزش و جوانان در خصوص ریاست فدراسیون ها ابلاغ شده است تا وضعیت فدراسیون اسکی پیش از بیش در هاله ای از ابهام فرو رود زیرا بیم آن می رود برخی مسوولان وزارت ورزش و جوانان که کاندیداهای موجود را نمی پسندند، بکوشند به استناد آیین نامه جنجالی جدید،  آنها را از کاندیداتوری منع کنند! این در حالی است که همه این کاندیداها مراحل قانونی کاندیداتوری شان را طی کرده اند و تنها به دلیل سوء‌ مدیریت موجود و برگزاری نشدن انتخابات، در حالت تعلیق مانده اند! وانگهی هیچ کس نمی تواند "‌حقوق مکتسبه"‌ شهروندان را نادیده بگیرد.

به نظر می رسد برخی روش های دوران احمدی نژاد در اعمال سلایق فردی و باندی برای تصدی حداکثری قدرت، در خصوص فدراسیون اسکی در حال اجراست و الّا چرا باید فردی باید بعد از انقضای مهلت قانونی ،‌همچنان در رأس فدراسیون بماند و انتخابات نیز برغم مهیا بودن همه شرایط برگزار نشود؟!

این که چه کسی در رأس فدراسیون اسکی قرار بگیرد ، موضوعیت خاص ندارد بلکه آنچه مهم است ،‌ نقض آشکار قانون در وزارت ورزش و جوانان است. اگر امروز در برابر این بازی غیرقانونی در خصوص فدراسیون اسکی اعتراض و انتقاد نشود،‌ فردا همین سناریو در خصوص سایر فدراسیون ها تکرار می شود و سرانجام موج قانون گریزی از سطح وزارت ورزش نیز فراتر می رود و سایر ارکان دولت را هم دربر می گیرد.

شاید گفته شود فدراسیون اسکی ، جزو فدراسیون های مهم نیست. در پاسخ باید گفت که اولاً برای اهالی این ورزش، این فدراسیون مهم ترین است. ثانیاً در انتخابات برگزیدن رئیس کمیته ملی المپیک، هر رئیس فدراسیونی یک رأی دارد، بنابراین کسانی که سودای ریاست کمیته ملی المپیک را دارند ، بسیار علاقه مند هستند که نزدیکان خودشان بر رأس فدراسیون ها باشند تا درانتخابات رأی بیشتری بگیرند.


ثالثاً و مهم تر از همه،‌آنچه رخ می دهد، عملاً نقض قانون است که متأسفانه از سوی یکی از وزارتخانه های دولت تدبیر و امید صورت می گیرد و وزیر ورزش و جوانان هم تا کنون مانع از استمرار نقض قانون در خصوص انتخابات فدراسیون اسکی نشده است و ای بسا عده ای بخواهند در سایه سکوت وزیر، به قلع و قمع کاندیداهای موجود بپردازند و خودی هایشان را به ریاست فدراسیون برسانند.

منتظر می مانیم تا ببینیم آیا وزیر ورزش و جوانان، کار از منظر تدبیر و امید برای برون رفت از این وضعیت ناگوار انجام خواهد داد یا یک نمره منفی به حساب دولت منظور خواهد کرد؟ 

 اخبار ورزشی - عصر ایران