ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

مربی تیم ملی کاتاجودو پس از استعفا: فدراسیون عمدی مدارک را دیر به سفارت ژاپن ارسال کرد!



تیم ملی جودوی ایران,فدراسیون جودو

مربی تیم ملی کاتاجودو پس از استعفا: فدراسیون عمدی مدارک را دیر به سفارت ژاپن ارسال کرد!

پس از استعفای دسته جمعی در تیم ملی کاتا جودو، مربی تیم ملی گفت: رییس فدراسیون جودو مدارک را دیرتر به سفارت ارسال کرده بود و همین باعث شد روادید ژاپن صادر نشود.

مجتبی باجلان در گفت‌وگو با  ایسنا ، اظهار کرد: حدود سه ماه در اردوهای آماده سازی تیم ملی کاتا جودو برای اعزام به مسابقات جهانی بودیم و قرار بود دور آخر تمرینات از دیروز برگزار شود، اما رییس فدراسیون اعلام کرد که به خاطر مشکلات مالی این اعزام انجام نخواهد شد. این کار آنها اصلا درست نبود، چون آنها از روی عمد مدارک را دیر به سفارت دادند و در نتیجه‌ ویزا ما صادر نشد.

وی افزود: در این مدت اردوهای سختی را سپری کردیم و از همه چیز خود گذشته بودیم، اما به یکباره همه چیز از بین رفت. سفر ما در حالی لغو شد که رییس فدراسیون قول داده بود هر طور شده این اعزام انجام شود.

ملی‌پوش کاتا جودوی ایران با تاکید بر این که از وقتی رستگار در راس فدراسیون جودو قرار گرفته سفرهای مهم کاتا جودو لغو شده است، گفت: ما دو سال پیش در مسابقات قهرمانی جهان در آلمان نایب قهرمان شدیم، اما بعد از آن دو رقابت جهانی بود که فدراسیون تیم را اعزام نکرد. فدراسیون حتی سفر کاتا جودو به تورنمنت ایتالیا را هم لغو کرد، در حالی که این اعزام هیچ هزینه‌ای را برای فدراسیون نداشت و تمام هزینه‌ها را میزبان تقبل می‌کرد.

باجلان ادامه داد: سال قبل در مسابقات قهرمانی آسیا در سنگاپور، نایب قهرمان شدیم که همانجا رییس فدراسیون قول داد، تیم ملی را به مسابقات قهرمانی جهان اعزام کند، اما یک سال بعد و در آستانه مسابقات جهانی این اتفاق افتاد. /ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
مساجدی مربی ایرانی تیم ملی والیبال ژاپن

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وقاحت فدراسیون فوتبال: مردم حق ندارند بدانند چقدر به مربی تیم ملی شان پول می دهیم



 

 

 

وقاحت فدراسیون فوتبال: مردم حق ندارند بدانند چقدر به مربی تیم ملی شان پول می دهیم

 

حمید عسگری - در چند سال اخیر انتخاب مربی برای تیم ملی فوتبال كشور به عنوان یكی از درگیری های اصلی فدراسیون فوتبال تبدیل شده است و مدیران و  رنامه ریزان فوتبال كشور

همچنان چاره و درمان ضعف و عدم نتیجه گیری تیم ملی را در تعویض و جایگزینی مربیان داخلی و خارجی می دانند.

البته در این میان فوتبال مملكت به میدان تمرین و آزمون و خطای مدیران تبدیل شده است، با این دید كه اگر انتخاب مربی داخلی موثر واقع نشد بدون هیچ نگرانی و ناراحتی می توان مربی خارجی را امتحان كرد بلكه خدا بخواهد و یكی از این میان درد فوتبال را بفهمد و دارویی تجویزكند!

اما آنچه مایه تاسف مردم فوتبال دوست كشور است ، میزان سرمایه های ملی و هزینه هایی است كه در این میان توسط دست اندركاران فوتبالی كشور در قالب دستمزدها و قراردادهای نجومی و سنگین با مربیان داخلی وخارجی به هدر می رود و بعضا آدم را یاد قرارداد تركمانچای می اندازد.

اما رنجش دیگر این است كه آقایان هر كدام به طور مستقل و به عنوان قطب اصلی فوتبال كشور(!) به انجام كارهایی می پردازند كه آنها را در زمره امور محرمانه می گنجانند.  به عنوان مثال بحث انتخاب مربی یكی از امور محرمانه آقایان بود. یكی در قالب همان امور به اصطلاح محرمانه با مربی داخلی گمانه زنی می كرد و دیگری در حاشیه خلیج فارس به گلچین مربیان اروپایی مشغول بود.

خب ! خدا را شكر "پرده افتاد و یار جلوه كرد " و  آقای كرش به عنوان گزینه انتخابی معرفی شد؛ آمد و ایران را دید و از میزان امنیت هم خاطرش جمع شد . با مسئولان فدراسیون دیدار كرد و از   علاقه خود نسبت به تیمش!  (تیم ایران) هم گفت. همه آقایان هم از چنین انتخاب دهن پر كنی راضی هستند ولی از مبلغ قرارداد ایشان به علت محرمانه بودن ! كسی چیزی نگفت ؛ با این حال

شنیده ها حاکیست  آمده بود كه قرار است سالی بیش از 2 میلیارد تومان ناقابل به ایشان بدهند ؛ یعنی هر روز بیش از 5 میلیون و پانصد هزار تومان!

هر چند این رقم ، جای چند و چون و ابهام دارد اما دردناک تر این است که آقایان با کمال وقاحت و بدون آن که عرق شرم بر پیشانی شان بنشیند ، زل می زنند به چشم ملت و در پاسخ به این سوال که چقدر از پول ما (بیت المال) را قرار است به این مربی بدهید ، می گویند: نمی گوییم؛ محرمانه است!

و کسی هم نیست که بپرسد مگر برای یك باشگاه خصوصی خودتان مربی آورده اید كه حق داشته باشید مبلغ را نگویید یا مگر از جیب مبارک خودتان دارید خرج می کنید که به کسی ربط نداشته باشد؟ یا از عملكرد خود واهمه دارید كه نكند دوباره هزینه های گزاف به ثمر ننشیند و مورد نكوهش قرار گیرید! یا پای منافع شخصی آنچنانی در میان است؟!

آقایان گمان كرده اند كه سرمایه های ملی و بیت المال این مردم دارایی شخصی خودشان است كه هر جور صلاح خواستند خرج کنند و به مردم هم جواب ندهند!

امروزه ، همه عالم و آدم می دانند که سرمربی فلان کشور عربی چقدر می گیرد ، مربی فلان باشگاه اروپایی با چه مبلغی کار می کند و رقم قرار داد فلان بازیکن آمریکای لاتین چقدر است ولی به ایران که می رسیم ، آقایان چنان می گویند "محرمانه است" که گویا از نقشه های جنگی یا محل استقرار موشک های دوربر سخن می گویند!

البته كارنامه مدیریت مالی آقایان درانتخاب مربیانی كه در یكی دوسال گذشته آمدند و جیبشان را پر كردند و رفتند هویدای بسیاری از شبهات مردم است...../تحلیل:عصرایران