ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

فرانسه 1- انگلیس1؛احتیاط دردونتسک



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

فرانسه 1- انگلیس1؛احتیاط دردونتسک

لسکات در دقیقه 29 سانتر استیون جرارد را به گل اول بازی تبدیل کرداما نصری 10 دقیقه بعد بازی را به زیبایی مساوی کرد

سایت گل – فرانسه و انگلیس در نبردی پایاپای به تساوی یک بر یک رسیدند.

مردان لوران بلان بیشتر از انگلیس مالکیت تپ را در اختیار داشتند و دو گل این بازی در ورزشگاه دونباس آره‌نا در دونتسک در نیمه اول زده شد.

پیش‌بینی می‌شد انگلیس دفاعی بازی کند اما روی هاجسون با قرار دادن الکس اکسلاد-چمبرلن 18 ساله در ترکیب تیمش همه را شگفت‌زده کرد. چمبرلن اولین بازی ملی خود در دیدارهای رسمی را انجام می‌داد و به استوارت داونینگ ترجیح دادهش ده بود.

دنی ولبک هم در ششمین بازی ملی خود به اندی کارول ترجیح داده شد.

در فرانسه هم یان ام‌ویلا غایب بود و لوران بلان نخواست ریسک کند و باعث بازگشت مصدومیت او شود. آلو دیارا جانشین او شده بود.

فرانسه از سمت چپ حملاتی را ترتیب می‌داد. در دقایق ابتدایی بود که فرانک ریبری از فضای پشت گلن جانسن گریخت و توپ را به سمیر نصری سپرد و ضربه نصری از کنار دروازه جو هارت به بیرون رفت.

انگلیس چند دقیقه بعد موقعیتی عالی برای گل‌زنی داشت. اشلی یانگ فیلیپ مکسس را پشت سر گذاشت و پاسی عالی به جیمز میلنر داد. او که هوگو یوریس را پیش رو داشت او را جا گذاشت ولی ضربه‌اش به کنار دروازه برخورد کرد.

انگلیس همیشه زمانی که در جریان بازی نمی‌تواند گل بزند دل به ضربات ایستگاهی می‌بندد و این بار هم این ضربات به کمک آنها آمد. استیون جرارد در دقیقه 30 پشت توپ ایستاد و با ضربه‌ای استادانه به سبک دیوید بکام توپ را روی دروازه ارسال کرد. جولیون لسکات از فاصله‌ای نزدیک و در حالتی نامتعادل و در حالی که از آفساید گریخته بود با ضربه سری محکم یوریس را مغلوب کرد.

آلو دیارا که روی گل لسکات نتوانسته بود کاری انجام دهد تلاش کرد با زدن گل جبران کند. او روی ضربه ایستگاهی نصری با ضربه سری دیدنی خواست گل‌زنی کند اما هارت توپ را با واکنشی فوق‌العاده برگرداند. سپس ریبری توپ را سانتر کرد و دوباره دیارا سر زد اما این بار توپ از کنار دروازه به بیرون رفت.

سرانجام در دقیقه 39 بود که حملات فرانسه نتیجه داد. پس از چند پاس، ریبری توپ را به نصری سپرد و او از پشت محوطه جریمه با ضربه‌ای دیدنی توپ را به گوشه دروازه هارت، هم‌تیمی‌اش در منچسترسیتی زد.

انگلیس نیمه دوم را بهتر آغاز کرد و در ابتدای این نیمه بود که اورا روی جرارد خطا کرد اما داور این خطا را نادیده گرفت.

اسکات پارکر در این نیمه بازی‌اش افت کرد؛ مشخص نبود به دلیل مصدومیت یا خستگی. اما در هر حال فرانسه از سمت او موقعیت‌های خوبی به دست آورد و یک بار کریم بنزما که نمایشی پایین‌تر از انتظارات داشت شوتی محکم به سمت دروازه حریف زد که هارت آن را دفع کرد. سپس خود پارکر مقابل شوت فلوران مالودا ایستادگی کرد.

فرانسه بیشتر به حمله دست زد و یک بار ضربه تماشایی یوهان کابایه داشت به شکلی خطرناک به سمت دروازه هارت می‌رفت که ولبک توپ را با پشت پا به کرنر زد. کمی بعد هم جرارد ضربه بنزما را بلوکه کرد.

فرانسه با آوردن حاتم بن‌عرفه و ماروین مارتین تهاجمی‌تر شد و در انگلیس هم جرمین دفو و تئو ولکات به بازی آمدند. اما این بازیکنان تاثیر چندانی نداشتند و در نهایت بازی با تساوی به پایان رسید./گل


ویدیو مرتبط :
آلمان1-انگلیس1(نیمه نهایی جام جهانی 1990)

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نماز احتیاط را چگونه بخوانم؟





نماز




کسی که نماز احتیاط بر او واجب است، بعد از سلام نماز باید فورا نیت نماز احتیاط کند و تکبیر بگوید و حمد را بخواند و به رکوع رود و دو سجده نماید. پس اگر یک رکعت نماز احتیاط بر او واجب است، بعد از دو سجده تشهد بخواند و سلام دهد، و اگر دو رکعت نماز احتیاط بر او واجب است، بعد از دو سجده یک رکعت دیگر مثل رکعت اول بجا آورد و بعد از تشهد سلام دهد.




نماز احتیاط سوره و قنوت ندارد و باید نیت آن را به زبان نیاورد، و احتیاط واجب آن است که سوره حمد و "بسم الله " آن را هم آهسته بگوید.


اگر پیش از خواندن نماز احتیاط بفهمد نمازی که خوانده درست بوده، لازم نیست نماز احتیاط را بخواند، و اگر در بین نمازاحتیاط بفهمد، لازم نیست آن را تمام نماید.

اگر پیش از خواندن نماز احتیاط بفهمد که رکعت های نمازش کم بوده، چنانچه کاری که نماز را باطل می کند انجام نداده، باید آنچه از نماز را که نخوانده بخواند و برای سلام بی جا دو سجده سهو نماید، و اگر کاری که نماز را باطل می کند انجام داده، مثلا پشت به قبله کرده، باید نماز را دوباره بجا آورد.

اگر بعد از نماز احتیاط بفهمد کسری نمازش به مقدار نماز احتیاط بوده، مثلا در شک بین سه و چهار یک رکعت نماز احتیاط بخواند، بعد بفهمد نماز را سه رکعت خوانده، نمازش صحیح است .

اگر بعد از خواندن نماز احتیاط بفهمد کسری نماز کمتر از نماز احتیاط بوده، مثلا در شک بین دو و چهار، دو رکعت نماز احتیاط بخواند، بعد بفهمد نماز را سه رکعت خوانده، باید کسری نماز را به نماز متصل نموده و نماز را هم دوباره بخواند.

اگر بعد از خواندن نماز احتیاط بفهمد کسری نماز بیشتر از نماز احتیاط بوده، مثلا در شک بین سه و چهار، یک رکعت نماز احتیاط بخواند، بعد بفهمد نماز را دو رکعت خوانده، چنانچه بعد از نماز احتیاط کاری که نماز را باطل می کند انجام داده، مثلا پشت به قبله کرده، باید نماز را دوباره بخواند و اگر کاری که نماز را باطل می کند انجام نداده، باید دو رکعت کسری نمازش را بجا آورد و نماز را هم دوباره بخواند.


اگر بین دو و سه و چهار شک کند و بعد از خواندن دو رکعت نماز احتیاط ایستاده یادش بیاید که نماز را دو رکعت خوانده، لازم نیست دو رکعت نماز احتیاط نشسته را بخواند.

اگر بین سه و چهار شک کند و موقعی که دو رکعت نماز احتیاط نشسته یا یک رکعت ایستاده را می خواند یادش بیاید که نماز را سه رکعت خوانده، باید نماز احتیاط را تمام کند و نمازش صحیح است .

اگر بین دو و سه و چهار شک کند و موقعی که دو رکعت نماز احتیاط ایستاده را می خواند پیش از رکوع رکعت دوم یادش بیاید که نماز را سه رکعت خوانده باید بنشیند و نماز احتیاط را یک رکعتی تمام کند و بنابر احتیاط مستحب نماز را دوباره بخواند.

اگر در بین نماز احتیاط بفهمد کسری نمازش بیشتر یا کمتر از نماز احتیاط بوده، چنانچه نتواند نماز احتیاط را مطابق کسری نمازش تمام کند بایدآن را رها کند و کسری نماز را بجا آورد و بنابر احتیاط واجب نماز را دوباره بخواند مثلا در شک بین سه و چهار اگر موقعی که دو رکعت نماز احتیاط نشسته را می خواند یادش بیاید که نماز را دو رکعت خوانده، چون نمی تواند دو رکعت نشسته را به جای دو رکعت ایستاده حساب کند به احتیاط واجب باید نماز احتیاط نشسته را رها کند و دو رکعت کسری نمازش را بخواند و نماز را هم دوباره بجا آورد.

اگر شک کند نماز احتیاطی را که به او واجب بوده بجا آورده یا نه چنانچه وقت نماز گذشته به شک خود اعتنا نکند و اگر وقت دارد در صورتی که مشغول کار دیگری نشده و از جای نماز برنخاسته و کاری هم مثل روگرداندن از قبله که نماز را باطل می کند انجام نداده باید نماز احتیاط را بخواند و اگر مشغول کار دیگری شده یا کاری که نماز را باطل می کند بجا آورده یا بین نماز و شک او زیاد طول کشیده احتیاط استحبابی آن است که نماز احتیاط را بجا آورد و نماز را هم دوباره بخواند اگر چه می تواند بنا بر انجام نماز احتیاط گذارد و بر همان اکتفا نماید.

اگر در نماز احتیاط رکنی را زیاد کند یا مثلا به جای یک رکعت دو رکعت بخواند نماز احتیاط باطل می شود و بنابر احتیاط واجب باید دوباره نماز احتیاط، و اصل نماز را بخواند.

موقعی که مشغول نماز احتیاط است اگر در یکی از کارهای آن شک کند چنانچه محل آن نگذشته باید بجا آورد و اگر محلش گذشته باید به شک خود اعتنا نکند مثلا اگر شک کند که حمد خوانده یا نه، چنانچه به رکوع نرفته باید بخواند و اگر به رکوع رفته باید به شک خود اعتنا نکند.

اگر در شماره رکعت های نماز احتیاط شک کند، باید بنا را بر بیشتر بگذارد ولی چنانچه طرف بیشتر شک نماز را باطل می کند بنابر کمتر گذارد و احتیاط مستحب آن است که نماز احتیاط را دوباره بخواند و بعد از آن اصل نماز را اعاده نماید.

اگر در نماز احتیاط چیزی که رکن نیست سهوا کم یا زیاد شود، سجده سهو ندارد .

اگر بعد از سلام نماز احتیاط، شک کند که یکی از اجزاء یا شرایط آن را بجا آورده یا نه به شک خود اعتنا نکند.

اگر در نماز احتیاط تشهد یا یک سجده را فراموش کند احتیاط آن است که بعد از سلام، آن را قضا نماید اگر چه واجب نیست .

اگر نماز احتیاط و قضای یک سجده یا قضای یک تشهد یا دو سجده بر او واجب شود باید اول، نماز احتیاط را بجا آورد.

حکم گمان در رکعت های نماز حکم یقین است، مثلا اگر در نماز چهار رکعتی انسان گمان دارد که نماز را چهار رکعت خوانده نباید نماز احتیاط بخواند ولی اگر در غیر رکعت ها گمان پیدا کند، باید به احتیاط عمل نماید و دستور در هر موردی طور مخصوصی است که در کتاب های مفصل گفته شده است .

حکم شک و سهو و گمان در نمازهای واجب یومیه و نمازهای واجب دیگر فرق ندارد، مثلا اگر در نماز آیات شک کند که یک رکعت خوانده یا دو رکعت، چون شک او در نماز دو رکعتی است، نمازش باطل می شود.