ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

علت عصبانیت عنایتی از مسئولان پدید



اخبار,اخبار ورزشی, عنایتی

 
 اخبار ورزشی - عصبانیت عنایتی از مسئولان پدیده؛ هنوز حضورم در این تیم قطعی نیست

مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال صبای قم تأکید کرد حضورش در تیم پدیده مشهد حضور قطعی نشده است.

رضا عنایتی ابتدا در مورد اقدام باشگاه پدیده در رسانه‌ای کردن قرارداد بازیکنان گفت: «من کاری با دیگران ندارم اما در مورد خودم باید بگویم که باشگاه پدیده به هیچ عنوان حق نداشت قرارداد مرا رسانه‌ای کند. نمی‌دانم این موضوع چرا اخیراً در ایران باب شده که قراردادها را رسانه‌ای می‌کنند در حالی که این موضوع شخصی است و نباید رسانه‌ای شود. من به هیچ عنوان دوست نداشتم مبلغ قراردادم رسانه‌ای شود و این کار باشگاه درست نبود.»

وی در پاسخ به این سوال که آیا مبلغ قراردادت درست است، افزود: «بله، درست است ولی دلیلی نداشت وقتی هیچ چیز قطعی نشده، این قرارداد رسانه‌ای شود. هنوز برخی بندها و جزئیات باید به این قرارداد اضافه شود که فعلاً این اتفاق نیفتاده است. در حال حاضر حضور من در پدیده قطعی نیست و در مورد برخی مسائل باید با مسئولان باشگاه صحبت کنم.»

عنایتی با اعلام اینکه با چند تیم لیگ برتر مذاکره کرده است، گفت: «من با سه چهار تیم مذاکره کردم ولی بهتر است اسمی از آنها نیاورم، چون هنوز با پدیده به توافق کامل نرسیده‌ام و همانطور که گفتم باید در مورد برخی جزئیات صحبت کنیم. باز هم می‌گویم که دلیلی نداشت قراردادم را رسانه‌ای کنند. شاید در دنیا وقتی بازیکنان بزرگ جابجا می‌شوند مبلغ قرارداد مشخص می‌شود که معمولاً برای خرید و فروش بازیکن است اما رسانه‌ای کردن دستمزد حرفه‌ای نیست.»

 وی در خصوص اینکه چرا اینقدر زود برای انتخاب تیم فصل آینده‌اش تصمیم‌گیری کرده است، افزود: «وقتی قراردادم تمام می‌شود دوست ندارم منتظر بمانم، به همین دلیل تصمیم گرفتم با پدیده مذاکره کنم. از طرفی شرایط و امکانات این باشگاه خوب است و مهمتر اینکه قرار است در تیم شهرم بازی کنم. من پیشنهادهای بهتری داشتم ولی حاضر شدم با پدیده قرارداد امضا کنم و امیدوارم توافق ما نهایی شود.»

مهاجم پیشین تیم فوتبال استقلال با امضای قرارداد با تیم پدیده عملاً فرصت بازگشت دوباره به این تیم و خداحافظی از فوتبال در جمع آبی‌پوشان را از دست داد. وی در این خصوص گفت: «فکر می‌کنم فرصت حضور در استقلال و خداحافظی از فوتبال در این تیم را از دست دادم. تبریک می‌گویم به آنهایی که بین من و هواداران استقلال فاصله ایجاد کردند ولی آنها بدانند این بلا سر خودشان هم خواهد آمد.»

عنایتی در پاسخ به این پرسش که "چه زمانی از فوتبال خداحافظی خواهی کرد؟"، گفت: «اصلا صحبت از خداحافظی نکنید! فعلاً تا سه سال دیگر بازی خواهم کرد و برای سه سال آینده برنامه‌ریزی دارم. حالا باید ببینم بعد از سه سال شرایط چطور خواهد شد.»
 اخبار ورزشی - تسنیم


ویدیو مرتبط :
نشان دادن عدد 4 توسط رضا عنایتی و توضیح علت ان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عصبانیت،علت عصبانیت وراههای کنترل آن



مطالعه عصبانیت ,دلیل عصبانیت ,مشکل روحی و روانی عصبانیت

همه می دانیم عصبانیت چیست و همه ما آن را احساس کرده ایم. یا به صورت یک ناراحتی ناگهانی یا به صورت یک خشم و غضب تمام و کمال. عصبانیت یک احساس کاملاً طبیعی و حاکی از سلامتی است. اما وقتی کنترل آن از دست برود و مخرّب شود، می تواند مشکلاتی را ایجاد کند؛ مشکلاتی را در محل کار، در روابط شخصی و در کل زندگی و می تواند این احساس را در شما به وجود آورد که گویی شما تحت تأثیر یک احساس غیر قابل پیش بینی و بسیار قدرتمند قرار دارید. این مقاله قصد دارد به شما کمک کند تا عصبانیت را کاملاً درک کرده و آن را کنترل نمایید.

عصبانیت چیست؟
طبق نظر دکتر چارلز اسپیلبرگر، روانشناسی که مطالعه عصبانیت را به صورت تخصصی انجام می دهد، عصبانیت یک حالت احساسی است که شدت آن از ناراحتی جزیی تا خشم بسیار شدید و جنون متغیر است. مثل سایر احساسات، با تغییرات روانی و بیولوژیکی همراه است. وقتی عصبانی می شوید، ضربان قلب و فشارخون و همین طور سطح هورمون های انرژی، آدرنالین و نورآدرنالین، بالا می رود.

عصبانیت می تواند سبب بروز مشکلات خارجی و داخلی در بدن شود. ممکن است شما از فرد خاصی (مثلاً یک همکار یا سرپرست) یا یک اتفاق (ترافیک سنگین، پرواز لغوشده) عصبانی شوید. ممکن است عصبانیت شما به علت نگرانی یا فکر و خیال در باره مشکلات شخصی تان ایجاد گردد و خاطره حوادث و اتفاقات تکان دهنده یا ناراحت کننده می تواند احساس عصبانیت را در شما به وجود آورد.

دلیل عصبانیت زیاد شما چیست؟ آیا مشکلی درونی شما را اینگونه زود عصبی می کند یا اینکه به دلیل مشکل روحی و روانی عصبانیت شما ظاهر می شود؟ در ادامه خواهید خواند که دلیل عصبانیت شما کدام است.

به طور کلی عصبانیت مى‏تواند عوامل گوناگونى داشته باشد از جمله: 1- حسادت، 2- کم‏ حوصلگى و کم‏ ظرفیتى، 3- ضعف و ناتوانى مزاج، 4- عدم اعتماد به نفس و خودکم‏بینى، 5- حساسیت‏هاى افراطى، 6- منفى‏بافى و سوء ظن به دیگران، 7- همانندسازى و تقلید از والدین، همسالان و همکلاسان و... .

مطالعه عصبانیت ,دلیل عصبانیت ,مشکل روحی و روانی عصبانیت

مهارتهای كنترل عصبانیت را بیاموزید تا استرس را در خود كاهش دهید. یكی از بزرگترین موانع در راه تحقق موفقیت شخصی و شغلی عصبانیت می‌باشد...

 

چگونه عصبانیت خود را کنترل کنیم؟


1- فکر کردن
یک نفس عمیق بکشید و تا شماره 10 بشمارید. اندیشیدن و تفکر به شما اجازه می دهد نفس بکشید، آرام بگیرید و سپس به موقعیت برگردید و به جای تصمیم حساب نشده، منطقی رفتار کنید. حتی ممکن است باز تصمیم به فریاد کشیدن بگیرید، ولی این کار را با اطمینان انجام خواهید داد.

2- گذشت و بخشش
عصبانیت معمولا باعث تنفر می شود. تنفری که می تواند با بخشش کاملا از بین برود. شما مجبور نیستید در لحظه فردی را که به صورت رو در رو با او در بحث و مشاجره هستید بخشیده و سکوت کنید. بلکه بخشیدن به هر طریق و در هر زمان حتی هنگام عصبانیت نیز از درون شما را آرام می کند.

مطالعه عصبانیت ,دلیل عصبانیت ,مشکل روحی و روانی عصبانیت

3- کنترل خشم
اگر شما فردی عصبانی هستید که خشم و غضب در تمام لحظات همراه شماست و این ویژگی بر زندگی خصوصی شما تاثیر سوء گذاشته است، آگاه باشید که شما بیشتر از هر شخص، به مشاوره با روانشناس نیازمندید.

4- درمان
گاهی وقت ها عصبانیت و خشم ما آنقدر ممتد و ریشه ای است که حتی خودمان باور نمی کنیم که این رفتار ما غلط و غیر عادی می باشد. در این زمان مشاوره، تنها راه تشخیص علت خشم و ارائه راه هایی برای کنترل آن است.

5- خلاقیت
برای رها شدن از خشم خلاق باشید. جیغ بزنید و یا یک بالش را پرتاب کنید، نرمش کششی انجام دهید، روزنامه های قدیمی را پاره کنید، یک توپ را با دست فشار دهید و یا آن را به سمت دیوار پرتاب کنید و یا به آن لگد بزنید. شاید به نظر شما این کارها مسخره باشد. ولی همین کارهای ساده می تواند از اتفاقات بسیار بزرگ و وحشتناک جلوگیری کند.


گردآوری: بخش روانشناسی صبح بخیر
منبع:
tebyan.net

hawzah.net