ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

علایم خستگی مفرط عضله کدام است؟



خستگی مفرط عضله,علائم خستگی مفرط عضله,درمان خستگی مفرط عضله

علایم خستگی مفرط عضله کدام است؟     
خستگی مفرط عضله، احساس خواب آلودگی، بی حوصلگی، سستی و خستگی ناشی از فشارهای فیزیکی بر بدن است.این نوع خستگی مفرط، فعالیت های روزانه را مختل می کند زیرا مانع از حرکت عضله می شود.
در حالت خستگی مفرط، بدن واکنش نشان می دهد و در صورتی که خستگی مفرط ذهنی باشد، فرد دچار احساس خواب آلودگی می شود. علت خستگی مفرط عضله ممکن است ورزشی یا ژنتیکی باشد. اگرچه احساس خستگی به آسانی برطرف می شود، اما در مواردی حتی پزشک قادر به رفع آن نیست که این شرایط ممکن است برای بیمار خطرناک باشد.

با وارد شدن فشار فیزیکی، عضله انرژی خود را از دست می دهد که برای بهبود وضعیت به استراحت نیاز دارد. استراحت ندادن به عضله به ضعیف شدن آن منجر می شود.
۱. علل
پارگی فیبرهای عضله ای بر اثر انجام ورزش های پرقدرت مانند دو، کار با وزنه، بارفیکس، چمباتمه زدن و کار بیش از حد.
۲. علایم خستگی مفرط عضله
-خستگی مفرط که با استراحت هم برطرف نمی شود.
-تب و لرز
-حساس شدن به لمس
-مشکل در هماهنگ کردن حرکت ها
-بی قراری و سردرگمی
-درد مفصل که با ورم یا قرمزی همراه نیست.
-سردردی که به میگرن تبدیل می شود.
-خواب آلودگی شدید
-احساس ناراحتی هنگام حرکت
-کمبود ویتامین
-دردناکی غدد لنفاوی
-گلودرد
-سختی در به خاطر آوردن و فکر کردن
-بیماری های قلبی مانند تصلب شرایین
-لوسمی یا سرطان خون
-تروما مانند آرتریت
-بیماری های عفونی مانند آنفلوآنزا
-افسردگی
-اختلالات خودایمنی مانند ام اس
۳. درمان
-ورزش و استراحت، شنا کردن یا راه رفتن در داخل منزل به مدت ۵ دقیقه
-ایجاد تغییر در برنامه غذایی، افزودن روغن دانه کتان، منیزیم، مکمل های ویتامین و مواد معدنی به برنامه غذایی روزانه و محدود کردن مصرف غذاهای چرب.
-انجام یوگا، یوگا همراه با تنفس صحیح شش ها را از اکسیژن پر می کند.
-داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی مانند آسپرین یا ایبوپروفن که نه تنها باعث شل شدن عضله می شود بلکه درد را کم می کند اما قبل از مصرف دارو با پزشک مشورت کنید.
-ماساژ دادن عضله با روغن های طبیعی که درد را کاهش می دهد، نیز موثر است.
منبع: salamatnews.com

 


ویدیو مرتبط :
‫خستگی مفرط 2‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

دلایل خستگی مفرط چیست؟



 

 

 

دلایل خستگی مفرط

 

انرژی ندارید؟ قوایتان تحلیل رفته است؟ ساعات خوابتان كافی نیست تا احساس نشاط كنید؟ این علائم نشانه های خستگی مفرط است.

 

مانند بسیاری از افراد احساس می كنید آنچه كه لازم است را انجام می دهید. هر زمان كه بتوانید استراحت كرده، ساعات خوابتان كافی وقابل قبول است اما هنگام بیدار شدن این احساس را دارید شبی كه سپری كرده اید فایده ای نداشته و در عرض روز در جستجوی مكانی برای استراحت هستید.

 

بسیاری از افراد از اختلال خواب و احساس خستگی مفرط رنج می برند اما گاهی دلایل این پدیده تا حدودی ناشناخته و حتی عجیب است.

 

وجود باكتری های مضر در روده

 

دو سوم از مردم جهان از مشكل وجود یك باكتری به نام H. Pylori یا Helicobacter pylori رنج می برند كه به ویژه مخاط معده را آلوده می كند. این باكتری مضر در صورت گسترش به بافت های حفاظتی معده حمله كرده و معده را در برابر زخم ها و آسیب های كم و بیش عمیق دیواره معده آسیب پذیر می كند.

 

هنگام خواب ، اسیدی كه معده برای هضم غذا ترشح می كند از خراش هایی كه توسط این باكتری در دیواره معده ایجاد شده ، خارج می شود. سپس اسید به مری راه یافته و موجب گلودردی می شود كه خواب عمیق و آسایش بخش را مختل می كند. در عین حال،‌ احساس خستگی به دلیل كم خونی ناشی از زخم هایی‌كه در معده ایجاد شده اند، افزایش می یابد.

 

راه حل مراجعه به پزشك برای تشخیص باكتری و ارائه درمان مناسب است.

 

تنفس نامنظم

 

تنفس منظم در حال خواب موجب می شود اكسیژن كافی به بدن و اندام های مختلف آن برسد. هنگام خواب گاهی تنفس به دلیل تجمع مخاط یا عوامل دیگر در انتهای گلو راه عبور اكسیژن از طریق بینی به سوی ریه ها را محدود می كند. طبیعتا این انسداد موجب می شود تا بیشتر از طریق دهان تنفس كنید كه مطالعات اخیر نشان می دهد تنفس از طریق دهان چندان مفید نبوده و كمبود اكسیژن در بدن منجر به احساس خستگی عمومی می شود.

 

راه حل؟ صبح و شب با یك محلول شستشوی دهان یا آب نمك غرغره كرده تا مخاط یا موادی كه راه گلو را تنگ می كنند از بین رفته و اكسیژن راه كافی برای رسیدن به ریه ها را داشته باشد. به این ترتیب ، صبح با انرژی كافی از خواب بیدار می شوید.

 

نوشیدن قهوه صبحگاهی ،ایده ای خوب اما غلط

 

برای بسیاری از افراد نمی توان روز را بدون نوشیدن یك قهوه خوب یا چای آغاز كرد. اما مصرف قهوه پس از بیدار شده موجب افزایش آنی و بیش اندازه متابولیسم ( سوخت و ساز) شده كه سپس ناگهان روند آن كاهش می یابد. این گسست موجب كاهش قابل توجه انرژی در ارگانیسم می شود. علاوه بر این، كافئین به روی آب بدن تاثیر می گذارد. پس از بیدار شدن شما ساعات زیادی را در بیرون سپری كرده بی آنكه آب كافی به بدنتان برسانید. پس نوشیدن قهوه از دست دادن آب بدن را تشدید كرده كه در خستگی بیشتر موثر است.

 

راه حل؟ نوشیدن یك لیوان آب هنگام بیدار شدن برای خنثی كردن اثر كافئین.

 

لباس های بیش اندازه راحت

 

پوشیدن لباس های گشاد و بیش از اندازه راحت بدن را به سوی وضعیت استراحت و شل شدن سوق می دهند. بنابراین به طور طبیعی بدن در حال استراحت قرار گرفته و میزان تنفس كاهش می یابد.

 

همچنین مطالعات نشان می دهند رنگ لباس ها نقشی مهم ایفا می كنند. در واقع، لباس های تیره ترشح ملاتونین كه موجب خواب آلودگی می شود را تحریك می كنند.

 

راه حل؟ لباس هایی با برش مناسب كه موجب می شوند بدن به وضع شل شدن دچار نشود و ناگزیر باشید در وضعیت درست بنشینید را به تن كنید. همچنین لباس های سفید و روشن ترشح هورمون سراتونین كه موجب سرحالی می شود را تحریك می كنند. در عین حال، فعالیت مغز را سرعت بخشیده و اعتماد بنفس را افزایش می دهند.

منبع : Jamejamonline.ir