ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

راهنمای استفاده از تردمیل



تردمیل, تردمیل چیست, راهنمای استفاده از تردمیل

راهنمای استفاده از تردمیل

تردمیل یکی از محبوب ترین وسیله های هر باشگاه ورزشی به حساب می آید. استفاده از آن با اینکه سخت نیست اما خیلی ها به درستی از آن استقاده نمی کنند. یادگرفتن نحوه استفاده صحیح از تردمیل کمک میکند که تمرینی مفیدتر و ایمن تر داشته باشید.

۱٫ با صفحه کنترل تردمیل آشنا شوید.

از مربی باشگاه بخواهید که آموزش های ابتدایی درمورد صفحه کنترل را در اختیارتان قرار دهد یا قبل از روشن کردن دستگاه دستورالعمل نوشته شده روی آن را مطالعه کنید. اکثر تردمیل ها ویژگی های یکسانی دارند که شامل دکمه استارت و استاپ، دکمه ها مخصوص انتخاب برنامه، دکمه های مخصوص سرعت و شیب و همچنین دکمه مخصوص تنظیم وزن می شود.

2. با ویژگی های ایمنی دستگاه آشنا شوید.

یاد بگیرید که دکمه توقف اضطراری دستگاه کجا قرار دارد. این دکمه معمولاً یک دکمه بزرگ قرمز رنگ در وسط کنسول دستگاه می باشد.

۳٫ سرعت دستگاه را کنترل کنید.

قبل از اینکه برای اولین بار روی دستگاه بپرید و دکمه استارت را بزنید، روی تردمیل ایستاده و پاهایتان را به جای اینکه روی نوار وسط بگذارید روی ریل های کناری دستگاه قرار دهید. برنامه منوآل را انتخاب کرده و برای شروع سرعتتان را بین ۲ تا ۳ mhp تنظیم کنید.

۴٫ آرام شروع کنید.

برای شروع راه رفتن روی تردمیل، معمولاً برای افراد مبتدی راحت تر است که دستهایشان را از دستگیره های کناری دستگاه بگیرند و با سرعت تردیمل پیش بروند. وقتی به یک سرعت مشخص عادت کردید دستگیره ها را رها کنید و عادی راه بروید.

5. به راه رفتنتان عادت کنید.

راه رفتن را با یک سرعت کم که برایتان راحت باشد شروع کنید، مثلاً ۲ mph. سرتان را بالا بگیرید و درست وسط نوار تردمیل راه بروید.

۶٫ سرعت مناسب خودتان را پیدا کنید.

یک سرعت مناسب برای خود پیدا کنید. چند دقیقه اول را حتما با سرعت کم بدنتان را گرم کنید و سپس آرام آرام سرعت دستگاه را بالا ببرید.

7. یک برنامه انتخاب کنید.

اگر یکی از برنامه های خود دستگاه را انتخاب کنید، دستگاه همه مراحل گرم کردن، تمرین و سرد کردن را برایتان تنظیم می کند. این روش برای افراد مبتدی بهتر است.

8. دویدن را امتحان کنید.

وقتی به راه رفتن روی دستگاه عادت کردید، شروع به دویدن نرم روی آن کنید و بعد دویدن های سریعتر را امتحان کنید. اینکار نیاز به تمرین دارد. ممکن است چند مرتبه اول کمی احساس سرگیجه کنید به همین خاطر باید مراقب باشید.

9. وقتی به دستگاه عادت کردید دیگر دستگیره ها را نگیرید.

بزرگترین اشتباهی که افراد در استفاده از تردمیل مرتکب می شوند نگه داشتن دستگیره های موقع راه رفتن یا دویدن است. نگه داشتن دستگیره ها مشکلات مختلفی را می تواند به دنبال داشته باشد:

· کم کردن شدت تمرین (سوزاندن کالری های کمتر و پایین آمدن فواید هوازی تمرین)

· فرم و وضعیت نادرست بدن

· افزایش ریسک کشش عصلانی

· کاهش هماهنگی و تعادل

· کاهش توانایی تنظیم طبیعی وضعیت بدن

۱۰٫ از شیب استفاده کنید.

برای بالاتر بردن شدت تمرین بدون بالا بردن سرعت، شیب دستگاه را زیاد کنید. باز هم می گوییم، در مواقعی که از شیب استفاده می کنید هم دستگیره های دستگاه را نگیرید چون انجام اینکار روی سطح شیبدار باعث می شود که بدن کمی به سمت عقب خم شود.

11. تردمیل را متوقف کنید.

نگه داشتن و متوقف کردن تردمیل در حال حرکت چند راه دارد:

· کاهش سرعت (بااستفاده از صفحه کنترل) تا جاییکه نوار دستگاه متوقف شود.

· زدن دکمه بزرگ قرمز رنگ که سرعت را سریعاً کاهش می دهد.

· مکث کردن گذاشتن پاها در دو ریل کناری تردمیل و خاموش کردن دستگاه.

برای افراد مبتدی دو روش اول توصیه می شود. روش سوم نیاز به کمی هماهنگی و تمرین دارد.

منبع:پارس فان


ویدیو مرتبط :
تردمیل جککسر, تردمیل Turbo 776,تردمیل و لاغری

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

راهنمای خرید و استفاده از بخارشوی خانگی



 

 

بخارشوی,راهنمای خرید

 


از ۳۰۰ سال پیش تا به امروز استفاده از بخار آب و فشار حاصل از آن به زندگی انسانها کمک زیادی کرده است. جیمز وات با اختراع ماشین بخار در ۲۴۰ سال قبل موجب تحولی عظیم در صنعت جهان شد. شاید اختراع بخارشوی نیز بتواند تحولی در نظافت و بهداشت محیط کار و منازل ایجاد کند ...

 

 

این وسیله خانگی که کم کم دارد جای خود را در کنار سایر لوازم خانگی باز می‏کند و در لیست جهیزیه عروس خانم‏ها هم وارد میشود، برای نظافت و تمیزی اغلب سطوح صاف و صیقلی فلزی، سرامیکی، چوبی، سنگی، شیشه‏ای استفاده میشود.

 

برخی از مردم از آن برای تمیز کردن پارچه ‏ها، پرده‏ها، فرش و موکت، لباس و کفش استفاده میکنند که البته کارایی خوبی ندارد و استفاده از بخارشوی برای این موارد توصیه نمیشود. بخارشوی اگر دارای کیفیت و استاندارد خوبی باشد معمولا نتیجه کارش لذتبخش است.

 

 

بخارشوی؛ انواع و اقسام

 

دستگاه‏های بخارشوی معمولا در سه مدل (دستی، تِی بخار و چندمنظوره) تولید می‏شوند. قبل از خرید باید به نیاز خود توجه کنید. باید ببینید میخواهید چه سطوحی را تمیز کنید. آیا کف اتاق پذیرایی یا آشپزخانهتان زود به زود کثیف میشود و هر چند روز نیاز به نظافت و تمیز شدن دارد؟ آیا سطح گاز، سینک ظرفشویی و سطوح فلزی برایتان اهمیت بیشتری دارد؟ و نکته مهم‏تر اینکه چهقدر می‏خواهید هزینه کنید؟

 

 

تِی بخارشوی

 

این مدل از بخار شوی‏ها صرفا جهت تمیز کاری سنگ، سرامیک و پارکت طراحی شده و از آنها نمی‏توان برای تمیز نمودن اجاق گاز و شیشه و پنجره استفاده نمود. این بخار شوی‏ها شبیه به جاروبرقیهای دارای دسته بلند هستند. در صورتی که کف منزل بیشتر از سنگ و سرامیک تشکیل شده اولین اولویت خرید، مدل‏های کف شوی یا در اصطلاح تی بخارشو است. استفاده از این سری دستگاه‏ها با توجه به طراحی خاص جهت کفشویی بسیار آسان و با نتیجه مطلوب است. اگر کف منزل شما سنگ، سرامیک یا پارکت است و می‏خواهید از بخارشوی در تمیزی پنجره و دیوارها نیز استفاده کنید پیشنهاد ما خرید یک تی بخارشوی به علاوه یک دستگاه بخارشوی دستی است. معمولا در این حالت هزینه خرید دو دستگاه کمتر از خرید یک دستگاه بزرگ و چندمنظوره است.

 

 

بخارشوی دستی

 

این نوع بخارشوی بسته به لوازم همراه دستگاه بخارشوی، بیشتر برای تمیز کاری در‏ها، دیوارها، سینک ظرفشویی، اجاق گاز، شیشه و پنجره و قسمت‏هایی که به راحتی در دسترس هستند مورد استفاده قرار می‏گیرد. درصورتی که کف منزل زیاد از سنگ و سرامیک تشکیل نشده و شما نیز هزینه زیادی برای بخا رشوی در نظر نگرفته‏اید، مدل‏های بخارشوی دستی پیشنهاد ماست و درهمین حالت اگر هزینه برای شما چندان مطرح نیست مدل‏های کامل و چندمنظوره گزینه مناسب خرید است.

 

 

بخارشوی چندمنظوره

 

بخارشوی چند منظوره دارای سری‏های متنوع جهت تمیز کاری کف و همچنین در و پنجره‏ها هستند و با آن می‏توان هر جایی را تمیز کرد.

 

 

نحوه کار با بخارشوی

 

تمیز کردن سطوح مختلف توسط بخار با استفاده از دستمال یا برس کامل می‏شود. برخورد بخار با سطوح موجب جدا شدن آلودگیها میشود اما نمیتواند تمیزی را در حد مطلوب فراهم کند. فراموش نکنید دستمال بخارشوی نباید بیش از اندازه مرطوب شود چرا که لک حاصل از حرکت بخارشوی مانع تمیزی کامل خواهد بود.

 

 

میکروب کشی با بخار

 

وسیلهای است که با بهرهگیری از بخارآب در تمیز کردن محیط اطراف به ما کمک میکند. استفاده از نیروی بخار در صورتی که بخار در دمای بالا باشد(۱۰۰درجه سانتیگراد) میتواند در میکروب کشی و پاکیزگی بیشتر مورد استفاده قرار گیرد. از این رو استفاده از بخارشوی میتواند به بهداشت محیط خانه و سلامت افراد خانواده کمک کند.

 

 

کمک به مفاصل و عضلات

 

استفاده از دستگاه بخارشوی موجب میشود برای تمیز کردن سطوح، زیاد خم و راست نشوید و به مفاصل دستتان فشار وارد نشود، عضلات شما دچار خستگی نشود و همچنین پوست دست و ناخنهایتان که معمولا در اینجور کارها دچار آسیب و صدمه میشوند، سالم بمانند. همچنین کمردرد نیز که نتیجه کارهای ریز و درشت خانهداری است احتمالا کمتر به سراغتان خواهد آمد.

 

 

توصیه های ایمنی بخارشوی

 

▪ در بسیاری از مدل‏ها مخزن بخارشوی تحت فشار است. در حین استفاده و گرم شدن از باز کردن در مخزن خودداری کنید.

 

▪ پس از هربار استفاده، برای افزایش عمر دستگاه حدود نیم ساعت به دستگاه استراحت داده و سپس مجددا در مخزن آب ریخته و آن را روشن کنید.

 

▪ بخارشوی را از دسترس کودکان دور نگه دارید و پس از هربار استفاده، درجایی که کودک نتواند آن را بردارد، قرار دهید.

 

منبع : روزنامه سلامت