ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

رازهای پنهان کی‌روش


کارلوس کی‌روش از مدت‌ها قبل روی بازیکنان تیم ملی برنامه‌ریزی و آنها را اولویت بندی کرده است. طوری که اگر یکی از آنها بنا به دلایلی نتواند در اردو حاضر شود، بازیکن جایگزینش می‌آید و به لیست اضافه می‌شود.

ایران ورزشی: کارلوس کی‌روش از مدت‌ها قبل روی بازیکنان تیم ملی برنامه‌ریزی و آنها را اولویت بندی کرده است. طوری که اگر یکی از آنها بنا به دلایلی نتواند در اردو حاضر شود، بازیکن جایگزینش می‌آید و به لیست اضافه می‌شود. برای درون دروازه، کی‌روش علیرضا حقیقی و علیرضا بیرانوند را انتخاب کرده و برای گزینه سوم هم اولویتش محمدرضا اخباری است. اگر او به تیم المپیک برود یا به هر دلیلی در اردو حضور نداشته باشد، یکی از بین سوشا مکانی و محمدرشید مظاهری جایگزین می‌شوند تا سومین دروازه‌بان تیم ملی باشند.

در قلب دفاع، پژمان منتظری و سیدجلال حسینی مدافعان اصلی تیم ملی محسوب می‌شوند. اولویت‌های بعدی قلب خط دفاع، مرتضی پورعلی گنجی و محمدحسین کنعانی‌زادگان هستند. دو مدافع جوانی که فعلا پشت خط مانده‌اند تا فرصت بازی به دست بیاورند. اولویت بعدی کی‌روش در قلب خط دفاع نیز عزت پورغاز است. مدافع میانی ملوان که برای این اردو نیز به تیم ملی دعوت شده.

در دفاع راست گزینه اول کی‌روش وریا غفوری است و نفر دوم رامین رضاییان. اگر به هر دلیلی یکی از این دو در اردو نباشد خسرو حیدری یک خط به عقب می‌آید و نقش دفاع راست را بازی می‌کند. برای دفاع چپ هم اولویت کی‌روش در این روزها احسان حاجی‌صفی است. اولویت‌های بعدی هم به ترتیب میلاد محمدی، مهرداد قنبری و میثم مجیدی هستند. برنامه‌ریزی کی‌روش در اولویت بندی بازیکنان را اینجا می‌توان دید. میلاد محمدی طبق توافق باید به اردوی تیم المپیک می‌رفت. پس باید مهرداد قنبری به اردو دعوت می‌شد. قنبری البته از ناحیه رباط صلیبی آسیب دید تا نوبت به نفر چهارم کی‌روش در دفاع چپ برسد. یعنی میثم مجیدی که در استقلال بازی می‌کند و یکی از بازیکنان اصلی این تیم است.

برای خط میانی و دو هافبک تدافعی، کی‌روش روی حضور امید ابراهیمی و آندرانیک تیموریان حساب باز کرده. اولویت‌های بعدی کی‌روش برای این دو پست، سعید عزت‌اللهی و علی کریمی هستند. دو هافبک جوانی که به ترتیب در روستوف و سپاهان بازی می‌کنند و قادرند آینده تیم ملی در خط میانی را بسازند.

اما یک نکته جالب. علی کریمی که در اردوی قبلی تیم ملی حضور داشته، برای این اردو غایب است. او باید همراه تیم المپیک به مسابقات غرب آسیا برود و برای این تیم بازی کند. پس کی‌روش برای پست هافبک دفاعی باید اولویت بعدی‌اش را دعوت کند. یک جابه‌جایی در لیست به‌وجود می‌آید. عزت پورغاز به تیم ملی دعوت می‌شود تا یکی از مدافعان میانی باشد. مرتضی پورعلی گنجی هم یک خط به جلو می‌آید تا جانشین علی کریمی در اردو باشد.

برای پست شماره 10 کی‌روش روی حضور اشکان دژاگه برنامه‌ریزی کرده. او اما یک جایگزین دارد. مسعود شجاعی نفر بعد از دژاگه است که باید در این پست بازی کند. بعد از آنها هم نوبت به امید عالیشاه می‌رسد. بال چپ پرسپولیس که کی‌روش در بازی مقابل گوام از او در نقش هافبک نفوذی پشت مهاجم استفاده کرد تا نشان دهد روی عالیشاه در این پست حساب کرده است.

برای بال راست، نظر کی‌روش روی مهدی طارمی، مهدی ترابی و بعد از آنها خسرو حیدری است. اینها بازیکنان سمت راست را تشکیل می‌دهند. برای سمت چپ هم وحید امیری و علیرضا جهانبخش در اولویت قرار دارند. بازیکنانی که هر یک می‌توانند در ترکیب اصلی حاضر شوند و به عنوان بازیکن فیکس بازی کنند.

در نوک حمله نیز اولویت کی‌روش، سردار آزمون است. او اگر به هر دلیلی نباشد، رضا قوچان نژاد مهاجم بعدی است و در غیاب او کاوه رضایی به تیم ملی دعوت خواهد شد. درست مثل یکی دو اردوی قبل که این اتفاق رخ داد و مهاجم ذوب‌آهن به تیم ملی دعوت شد.

کی‌روش البته جابه‌جایی‌هایی را هم در دستور کار قرار خواهد داد. مثلا او می‌تواند در غیاب آزمون از مهدی طارمی در نوک خط حمله استفاده کند یا علیرضا جهانبخش را به بال راست ببرد و از وجود او در این پست استفاده کند. برنامه‌ریزی کی‌روش روی بازیکنان و اولویت بندی آنها البته نکته اصلی است که سرمربی تیم ملی با دقت تمام انجامش داده و به نتیجه هم رسیده است.


ویدیو مرتبط :
کتاب رازهای پنهان گوگل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

7 روش پنهان كردن هویت در اینترنت



فیس‌بوك,اطلاعات شخصی‌ در اینترنت  

 

آیا به این فكر كرده‌اید هویت شما در اینترنت چگونه است؟ یا این كه اطلاعات شخصی‌تان كه در سایت‌های مختلف ثبت شده دقیق بوده یا تنها اطلاعاتی درهم و بدون اساس است؟ اهمیت این سوال‌ها به این دلیل است كه اگر اطلاعات‌تان به صورت كامل در اختیار افراد سودجو قرار گیرد، ممكن است عواقب بسیار سختی برایتان به همراه داشته باشد. به همین دلیل و به منظور جلوگیری از این اتفاقات لازم است شما هویت حقیقی‌تان را در فضای اینترنت پنهان كنید.در همین خصوص در اینجا به روش‌های پنهان كردن اطلاعات دقیق‌تان می‌پردازیم.

 

1. پاك كردن اطلاعات شخصی در سایت‌ها: هیچ راهی برای پاك كردن اطلاعات عمومی موجود در اینترنت وجود ندارد. برای نمونه محتویات دفتر تلفن‌های عمومی كه شامل اطلاعات مربوط به كاربران است، همگی در اینترنت موجود است. بااین حال اگر از عضویت در سایت‌هایی چون facebook، Twitter، MySpace و Linkedln خسته شده‌اید، می‌توانید با كمك Suicide Mashin Web2/0 وارد هر یك از این سایت‌ها شده و تمام اطلاعات شخصی‌تان را به طور كامل پاك كنید.

 

2. بستن راه‌های ردیابی اطلاعات: همه ما با قابلیت‌هایی به نام بلاك كردن آشنا هستیم. كمپانی Abine دارای نرم‌افزاری است كه تمام افرادی را كه شما در اینترنت ردیابی می‌كنند، شناسایی كرده و هنگامی كه این افراد می‌خواهند اطلاعات موجود در رایانه‌تان را بدزدند، راه آنها را مسدود می‌كند. البته این راه حل نمی‌تواند برای اطلاعاتی كه در حال حاضر در فضای اینترنت وجود دارد، امنیتی ایجاد كند، فقط جلوی انتشار بقیه اطلاعات خصوصی‌تان را می‌گیرد.

 

3. استفاده از سرویس پاكسازی اطلاعات: اگر هدف اصلی شما پاكسازی تمام اطلاعاتی است كه درباره شما بوده و در اینترنت قرار می‌گیرد، كمپانی Abine دارای سرویس دیگری به نام DeleteMe است. برای استفاده از این سرویس ابتدا لازم است شما در این سایت عضو شده تا كمپانی به طور خودكار تمام اطلاعات شخصی شما را كه سایت‌های جمع‌آوری اطلاعات از طریق اینترنت گردآوری كرده‌اند، پاك كند.

البته توجه داشته باشید كه این سرویس توانایی پاكسازی اطلاعات شخصی شما را به طور كامل ندارد و تنها می‌تواند سایت‌هایی را كه در فهرست مربوط به سایت‌های گردآورنده اطلاعات شخصی قرار دارند شناسایی كند. همین موضوع باعث می‌شود شما با احتیاط بیشتری در مواجهه با دیگر سایت‌ها عمل كنید تا به هیچ عنوان اطلاعات‌تان در اختیار سایت‌های اینچنینی قرار نگیرد. برای این كه این سرویس بتواند به شما خدمات ارائه كند لازم است شما مشخص كنید علاقه دارید كدام یك از آدرس‌هایتان پاك شود؛ چرا كه شما نمی‌توانید تمام آدرس‌های مربوط به خودتان را به طور كامل پاك كنید.

 

4. پنهان كردن IP آدرس‌هایتان: در حقیقت برنامه‌هایی طراحی شده است كه می‌تواند IP آدرس‌ها را به طور كامل تغییر دهد؛ به طور مثال برنامه‌ای چون Virtual World Computing's Cocoon هویت حقیقی شما را استتار كرده و آدرس شما را به عنوان یك Cocoon نمایش می‌دهد. Cocoon به شكل یك فیلترشكن هوشمند عمل می‌كند، یعنی اگر شما از طریق این برنامه به اینترنت متصل شوید، تنها آدرس‌هایی كه Cocoon بخواهد نمایش داده می‌شود و آدرس‌های حقیقی شما به طور كامل پوشانده خواهد شد.

علاوه بر اینها نرم‌افزار فوق تمام cookie‌ها را در صورت تمایل در فهرست مربوط به Cocoon account شما قرار می‌دهد. براساس ادعای یكی از طراحان این برنامه، Cocoon امكان هرگونه دزدی هویت شما هنگام استفاده از شبكه‌های WiFi را از بین می‌برد. البته این نرم افزار این كار را با كمك رمزگذاری تمام اطلاعات مربوط به شما در مواقع جا به جایی انجام می‌دهد.

 

5. چشم بسته با terms of service موافقت نكنید: آنچه دلالان اطلاعات در اینترنت به دست می‌آورند باید از طریق منبعی تامین شود. در خیلی موارد كاربران اینترنت با میل خود این اطلاعات را در اختیار این كمپانی‌ها قرار می‌دهند.

یكی از روش‌هایی كه شما با خواست خودتان اطلاعات را در دسترس دیگران قرار می‌دهید، موافقت با terms of service موجود در سایت‌های مختلف است. با این كار در حقیقت اطلاعات مربوط به شما به افراد دیگری فروخته می‌شود. در عمل اگر شما زمان بگذارید و پیش از توافق با terms of service آنها را بخوانید، مسلما به هیچ عنوان با چنین درخواست‌هایی موافقت نخواهید كرد.

برای نمونه نرم‌افزاری در سایت Facebook طراحی شده كه دارای امكان sync كردن فهرست تلفن‌های موجود در گوشی تلفن همراه‌تان با اسامی دوستان شما در فضای اینترنت است. چنانچه شما از این قابلیت استفاده كنید، فهرست اسامی و شماره تلفن دوستان‌تان را در اختیار اینترنت قرار خواهید داد كه این كار به خودی خود می‌تواند نتایج بسیار خطرناكی را به همراه داشته باشد.

 

6. ایجاد هویت‌های متفاوت: اگر شما نمی‌توانید تمام اطلاعات مربوط به خودتان را از روی اینترنت پاكسازی كنید، بهتر است از راه حل دیگری استفاده كنید. در این روش شما چند هویت متفاوت از خودتان را در اینترنت ایجاد می‌كنید. بهتر است این هویت‌ها تا حد امكان از یكدیگر متفاوت باشد تا به هیچ عنوان كسی نتواند حقیقت اطلاعات مربوط به شما را تشخیص دهد.

برای نمونه چند account مختلف در فیس‌بوك ایجاد كنید یا به تمام سایت‌هایی كه فرم‌های مربوط به اطلاعات شخصی‌تان را پر كرده‌اید سر بزنید و برخی اطلاعات شخصی‌تان را تغییر دهید.

 

7. چیزی را پاك نكنید، بلكه دوباره بنویسید: هیچ وقت سعی نكنید اطلاعات وارد شده‌تان را پاك كنید. بهتر است مواردی را از اطلاعات قبلی‌تان كم یا به آن اضافه كنید. تمام اطلاعات مربوط به شما به صورت دیجیتال وارد اینترنت می‌شود و توسط یكسری از برنامه‌های كدگذاری كه به طور دائم به دنبال اطلاعات جدید هستند، كنترل می‌شود.

این برنامه‌ها به صورتی برنامه‌نویسی شده است كه تمام برنامه‌های پاك شده را ذخیره می‌كند، ولی فایل‌های تدوین شده یا فایل‌هایی را كه اسامی مشابهی دارد روی فایل‌های پیشین ذخیره می‌كند. شكل‌های قبلی فایل‌های تدوین شده برای مدت زمان چند ماه نگهداری می‌شود، ولی در نهایت فایل‌های قبلی به طور كامل پاكسازی خواهد شد.

منبع:infoworld.com