ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

حواشی عجیب مراسم برترین‌های اخلاق؛ از بریدن سر ویسی تا خودشیفتگی فدراسیون



 

حواشی عجیب مراسم برترین‌های اخلاق؛ از بریدن سر ویسی تا خودشیفتگی فدراسیون

جشن برترین های اخلاقی فوتبال ایران هفته گذشته برگزار شد اما این جشن حاشیه های زیادی داشت.

به گزارش جام نیوز به نقل از قاصد، اولین حاشیه دعوت از عبدالله ویسی به مراسم برترین های اخلاقی بود و این مربی خوش اخلاق و بی حاشیه تصور می کرد که قرار است از او به عنوان یکی از مربیان با اخلاق تقدیر کنند، زیرا مسئولان فرهنگی فدراسیون به او گفتند متنی برای سخنرانی خود آماده کند.

زمانی که ویسی متن خود را آماده کرد و بر روی صحنه فراخوانده شد علیه برخی از مربیان منشوری بازگشته به فوتبال سخن گفت و به درستی از این مسئله انتقاد کرد.

همین مسئله باعث شد ابتدا بلندگوی سالن را هنگام حرف های تند و تیز ویسی قطع کنند و بعد هم به او جایزه ای ندهند! تا باعث دلخوری این مربی اخلاق گرا و رک گو شود.

اما حاشیه دوم و جالب تر این بود که مسئولان کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال که خودشان برگزار کننده این مراسم بودند از خودشان تقدیر کردند و به خودشان جایزه دادند! برای این کار هم مجبور شدند سختی های زیادی متحمل شوند.

مجری برنامه که خودش یکی از مسئولان فرهنگی فدراسیون بود ابتدا نام خود را اعلام کند و بعد از پشت تریبون کنار بیاید و از پله ها پایین برود و بعد از سوی دیگر از پله ها بالا برود و جایزه خودش را از همکارانش بگیرد!!

درگذشته می گفتند مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید اما ظاهرا از مشک فدراسیون فوتبال فقط خودشان باید تعریف کنند زیرا مشک فرهنگی فدراسیون فوتبال بوی خوشی ندارد و همه کارشناسان از ضعف فرهنگی فوتبال و فدراسیون بارها سخن گفته اند .

اگر مسئله شیث رضایی و نصرتی را نادیده بگیریم شعارهای زننده و غیر اخلاقی که هر هفته در ورزشگاه ها سر داده می شود نیز یکی از دلایلی است که مسئولان فرهنگی باید به خودشان جایزه بدهند زیرا آنها هیچ موفقیتی در عرصه فرهنگی نداشته اند و باید قربان صدقه خودشان بروند.

نکته جالب دیگر در این انتخاب ها، در کمیته داوران رخ داد که ناظران با اخلاقی مانند عبدالله باعزم، میرزا بیگی و فنایی را در اختیار داشته اما میز بغلی خود یعنی یدالله سلیمانی که معاون خودشان است را به عنوان ناظر برتر داوری معرفی کرده اند.

از آن سو نیز انتخاب غیاثی که جدال تلویزیونی‌اش در اوج عصبانیت حتی به سوژه خنده بازار هم تبدیل شد به عنوان یکی از برتربن‌ها معرفی شد که البته جای سئوال داشت.

در حوزه نظارت بر مسابقات نیز شهبازی معرفی شد در حالی که افرادی مانند رودنیل و دزفولی وجود داشتند که می‌توانستند این عناوین را به خود اختصاص دهند. متاسفانه این سنت بد که فقط افراد نزدیک به خودمان را می‌بینیم و به فعالیت مثبت دیگران توجه نمی‌کنیم در فوتبال نهادینه شده و برخی از این برگزیده‌ها نیز در چنین شرایطی بی تردید خوشحال هستند.

باید قبول کرد در جامعه هوشمندی زندگی می‌کنیم که همه چیز به خوبی از سوی افکار عمومی رصد می‌شود و باید به توانمندی و فعالیت‌های مثبت دیگران هم توجه کنیم.

آیا بهتر نبود برای انتخاب برترین‌های اخلاق فوتبال مانند انتخاب مربی یا بازیکن اخلاق از میان جامعه ناظران و مدرسان برای انتخاب گزینه اصلح رای‌گیری کنند؟


ویدیو مرتبط :
حواشی مراسم برترین‌های لیگ شانزدهم فوتبال ابران در برج میلاد

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

هشدار ایران درباره سرنگونی بشار اسد به بهانه داعش / اقدام عجیب و ضد داعشی امارات/مهلت داعش برای بریدن سر نظامیان لبنانی



اخبار,سرنگونی بشار اسد


اخبار بین الملل - هشدار ایران درباره سرنگونی بشار اسد به بهانه داعش

 

  معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه گفت: هر گونه شیطنت و رفتار خاص به بهانه مبارزه با داعش که باعث تحول بنیادین در سوریه شود، تبعات سخت برای ائتلاف، آمریکا و صهیونیست ها دارد.

به گزارش ایرنا، «حسین امیرعبداللهیان» در نشست عراق و ائتلاف بین المللی علیه تروریسم که عصر پنج شنبه در پژوهشکده مطالعات استراتژیک خاورمیانه برگزار شد، اظهار داشت: ما نمی خواهیم بشار اسد رییس جمهوری مادام العمر سوریه باشد اما اجازه هم نمی دهیم که دولت این کشور و محور مقاومت از طریق تروریست ها سرنگون شود.

 

----------------------------

 

اقدام عجیب و ضد داعشی امارات

دولت امارات ورود اتباع مصری، تونسی و الجزایری زیر ۴۰ سال را به خاک خود ممنوع و اعلام کرد که هدف از این تصمیم جلوگیری از ملحق شدن اتباع این سه کشور به گروه‌های تروریست در عراق و سوریه است.

دولت امارات ورود اتباع مصری، تونسی و الجزایری زیر ۴۰ سال را به خاک خود ممنوع و اعلام کرد که هدف از این تصمیم جلوگیری از ملحق شدن اتباع این سه کشور به گروه‌های تروریست در عراق و سوریه است.

به گزارش شبکه خبر به نقل از روزنامه الشروق، تصمیم دولت امارات مبنی بر ممنوعیت اعطای روادید به اتباع مصری، تونسی و الجزایری زیر 40 سال سبب بحران در روابط امارات با الجزایر شده است.
الجزایر در واکنش به این اقدام امارات، تهدید کرد که مقابله به مثل خواهد کرد.

برخی منابع دلیل توقف اعطای روادید به اتباع الجزایری، تونسی و مصری را با مسائل و ملاحظات امنیتی مرتبط دانستند و از توضیح بیشتر در این باره خودداری و تلاش کردند که این اقدام را این طور توجیه کنند که هدف از آن جلوگیری از ملحق شدن اتباع این سه کشور به گروه‌های تروریست در عراق و سوریه است.

این توضیح در حالی ارائه شده است که بیشترین کسانی که به تروریست ها در عراق و سوریه ملحق می شوند، با عبور از مرز ترکیه است.

 

----------------------------

 

مهلت داعش برای بریدن سر نظامیان لبنانی

گروه های تروریستی تکفیری داعش و جبهه النصره با برخی از خانواده های نظامیان ربوده شده لبنانی تماس برقرار و تهدید کرده اند که اگر مطابق دستور آنها عمل نکنند، فرزندانشان را سر می برند.

به گزارش ایرنا، رسانه های لبنانی روز پنجنشنبه به نقل از اعضای خانواده نظامیان ربوده شده لبنانی، اعلام کردند که داعش و جبهه النصره برای آنها مهلت هایی بین یک تا 3 روز تعیین کرده اند.

گروه های تروریستی تکفیری، خانواده نظامیان ربوده شده لبنانی را تحت فشار گذاشته تا در میدان ریاض الصلح در مرکز بیروت و مقابل ساختمان های دولت و مجلس با نصب چادر بطور شبانه روزی تحصن کنند.

این گروه ها همچنین تاکید کرده اند که خانواده نظامیان ربوده شده لبنانی باید مقابل زندان رومیه بیروت هم دست به تحصن 24 ساعته بزنند.

خروج حزب الله از سوریه ، مبادله نظامیان ربوده شده با تکفیری های موجود در زندان رومیه ( هر نظامی در مقابل 15 زندانی) ، دریافت پول ، باز شدن گذرگاه هایی برای ورود و خروج آنها به شهرک عرسال در شمال شرق لبنان از جمله درخواست های گروه های تروریستی تکفیری است.

اکنون مذاکرات غیرمستقیمی بین دولت لبنان و گروه های تروریستی تکفیری از طریق میانجی قطری ادامه دارد تا نظامیان ربوده شده لبنانی نجات پیدا کنند.

دولت لبنان اعلام کرده است که برخی از مطالبات تروریست های تکفیری غیرقابل اجرا هستند.

گروه های تروریستی تکفیری داعش و جبهه النصره یازدهم مرداد ماه گذشته به شهرک عرسال حمله و این شهرک را برای 5 روز اشغال کردند.

داعش و جبهه النصره تعدادی از نیروهای ارتش و امنیت داخلی لبنان را ربوده و تاکنون « علی السید»،« عباس مدلج» و « محمد حمیه» را سربریده اند.

پدر «محمد یوسف» از نظامیان ربوده شده لبنانی گفت که ربایندگان 3 روز به او مهلت داده و گفته اند که اگر به مطالبات آنها پاسخ داده نشود، سر یوسف را می برند.

خانواده نظامیان ربوده شده لبنانی چند روز گذشته جاده اصلی بیروت – دمشق که شرق لبنان ( منطقه بقاع ) را به پایتخت وصل می کند و جاده بیروت – طرابلس (شمال لبنان) را بستند که موجب نارضایتی و اعتراض مردم منطقه شد.

این خانواده ها اعلام کرده اند که گروه های تروریستی تکفیری داعش و جبهه النصره در تماس های تلفنی که به نظر می رسد از داخل شهرک عرسال است از آنها می خواهند دست به چه اقداماتی بزنند که مصاحبه علیه دولت، ارتش و حزب الله و بستن راه ها از جمله آنها است.

خانواده نظامیان ربوده شده سرانجام راه های بیروت به شرق و شمال لبنان را باز کردند و از صبح امروز در میدن ریاض الصلح در مرکز بیروت با نصب چادر تحصن مفتوح خود را شروع کردند.

نیروهای امنیتی لبنان همه جاده های منتهی به میدان ریاض الصلح و کاخ نخست وزیر و ساختمان مجلس لبنان را بسته و تنها از مسیر « الجامع العمری» امکان تردد خودروها وجود دارد.

پدر یوسف تاکید کرد: ربایندگان خواستار تحصن در مقابل زندان رومیه شدند اما به آنها گفتم که امکان ندارد زیرا بشدت مراقبت و کنترل می شود.

خانواده نظامیان ربوده شده تاکید می کنند لهجه اغلب اعضای داعش و جبهه النصره با آنها تماس می گیرند، سوری و یا لبنانی نیست و بیشترخارجی هستند و از ما می خواهند که برای نجات فرزندانمان عجله کنیم و دولت را تحت فشار قرار دهیم.

گروه های تروریستی تکفیری داعش وجبهه النصره خانواده « ابراهیم مغیط» سرباز ربوده شده را تهدید کرده اند که فرزندشان را در 24 ساعت آینده سر می برند اگر تحرکات علیه دولت را افزایش ندهند.

ربایندگان برای وادار کردن خانواده نظامیان ربوده شده لبنانی مدعی می شوند که هیچ طرفی برای نجات فرزندانشان با آنها مذاکره نمی کند و باید برای شروع مذاکرات دولت را تحت فشار قرار دهند.

« وائل ابوفاعور» وزیر بهداشت لبنان بعداز ملاقات با خانواده نظامیان ربوده شده لبنانی در میدان ریاض الصلح بیروت خطاب به گروه های تروریستی تکفیری تاکید کرد: بریدن سر نظامیان ربوده شده فقط روند مذاکرات را تخریب و تلاش ها برای حل این پرونده را با شکست مواجه می کند.

وی خاطرنشان کرد: دولت در گفت وگوها و پیگیری پرونده تا حل نهایی جدی است و تلاش می شود تا « حلقه مفقوده» در این پرونده بزودی پیدا شود.
اخبار بین الملل -