ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

تمایل هیدینک برای بازگشت به چلسی


سرمربی پیشین تیم ملی هلند به شیوه‌ای غیرمستقیم از تمایل خود برای بازگشت به تیمی که سال 2009 هدایت آن را برعهده داشت، اشاره کرد.

خبرگزاری تسنیم: در روزهایی که زمزمه اخراج ژوزه مورینیو از چلسی به خاطر کسب نتایج ناامید کننده در فصل جاری به گوش می‌رسد، برخی شروع به گمانه‌زنی درباره جانشینان احتمالی آقای خاص کرده‌اند که گاس هیدینک هلندی یکی از آنها است. هیدینک همان کسی که سال 2009 سکان هدایت چلسی بحران زده را از لوئیز فلیپه اسکولاری تحویل گرفت و به اوضاع تیم سر و سامان داد و آن را تا آستانه فینال لیگ قهرمانان اروپا برد.

به نظر می‌رسد که خود او نیز به بازگشت به استمفوردبریج تمایل دارد و این در حالی است که از پایان فاجعه‌آمیز همکاری‌اش با تیم ملی هلند - تیمی که به خاطر تصمیمات اشتباه وی از رسیدن به مرحله نهایی یورو 2016 بازماند – هنوز زمان زیادی نمی‌گذرد.

هیدینک در پاسخ به این سؤال که آیا احتمال روی کار آمدن وی به عنوان جانشین مورینیو وجود دارد، از ارائه پاسخ قطعی خودداری کرد اما به صورت غیر مستقیم به تمایلش برای قبول این مسئولیت اشاره داشت.

او به سایت فوتبال اینترنشنال گفت: فوتبال طراز اول همیشه جذاب است. من در این اواخر پیشنهاداتی داشته‌ام اما هیچ یک از آنها فرصت شغلی مناسبی که می‌خواستم نبودند. ببینیم چه می‌شود. فعلاً فقط می‌توان منتظر بود. بگذارید موضوع بازگشتم به چلسی در حد یک شایعه بماند.

چلسی در نیم فصلی که هیدینک هدایتش را برعهده داشت، علاوه بر ساندن چلسی به مرحله نهایی لیگ قهرمانان اروپا، قهرمانی در جام حذفی را برای آبی‌پوشان لندن به ارمغان آورد.


ویدیو مرتبط :
بازگشت دروگبا به چلسی | چلسی TV

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ابراز تمایل بن علی برای بازگشت به تونس



 

ابراز تمایل بن علی برای بازگشت به تونس

 

 

زین العابدین بن علی که روز جمعه گذشته پس از یک ماه اعتراضات مردمی ، مجبور به فرار به عربستان سعودی شد برای بازگشت به کشورش ابراز تمایل کرده است.

 

به گزارش عصر ایران، رویترز خبر داد: بن علی در تماس تلفنی با محمد الغنوشی نخست وزیر موقت تونس، تمایل خود را برای بازگشت به کشورش اعلام کرد ولی نخست وزیر پاسخ می دهد: بازگشت شما غیرممکن است.

نجیب الشابی وزیر مستعفی کابینه ائتلافی تونس گفت که رئیس جمهور فراری در مکالمه تلفنی با نخست وزیر می گوید که خواهان بازگشت به تونس است که با مخالفت نخست وزیر روبه رو می شود.

دلیل عربستان برای میزبانی از رئیس جمهور فراری

سعود الفیصل وزیر امور خارجه عربستان سعودی گفت: میزبانی از زین العابدین بن علی به معنی اقدامی علیه ملت تونس نیست. این برای نخستین مرتبه نیست که عربستان فردی را که پناه آورده، می پذیرد.

الفیصل اضافه کرد: میزبانی از کسی که پناه آورده، یک عرف عربی است و کسی که پناه آورده؛ پناه داده می شود. عربستان سعودی نیز در این زمینه به شیوه ای عمل کرده که از سال های دور در پیش گرفته بود.

وی در عین حال دوباره گفت: ریاض به بن علی اجازه فعالیت سیاسی نخواهد داد و برای ادامه میزبانی از فردی که پناه می آورد شرط ها و ضوابطی وجود دارد. ما در کنار ملت تونس در راستای اهداف آن هستیم.

وزیر خارجه عربستان سعودی ادامه داد: روابط خیلی خوبی با ملت تونس داریم. امیدواریم این ملت ثبات پیدا کند و آنچه را که از پیشرفت، شکوفایی و آزادی می خواهد به دست آورد.

بن علی چگونه فرار کرد؟

براساس گزارش منتشر شده در خبرگزاری یونایتدپرس، بن علی در هنگام فرار تونس، کشور مقصد را تعیین نکرده بود.

یک منبع آگاه نزدیک به بن علی گفت: معمر قذافی رهبر لیبی به بن علی پیشنهاد کرد به لیبی بیاید اما او گفته بود می خواهد دور از شمال غرب آفریقا باشد.

بن علی پس از آن با یک مقام سعودی تماس برقرار می کند که میزبانی او با پذیرش و استقبال مقامات ریاض روبه رو می شود و این درحالی است که دیگر کشورهای جنوب خلیج فارس درخواست پذیرش بن علی را رد می کنند.

این منبع ادامه داد: پرواز هواپیمای بن علی در آسمان کشور مالت بعد از فرار از تونس، نه با هدف اقامت بلکه برای سوخت گیری کافی برای ادامه مسیر بوده است.

درباره نحوه خروج بن علی از تونس نیز گفته شده است: واحدها و فرماندهانی از ارتش تونس کاخ ریاست جمهوری را محاصره کرده و بن علی را میان دو گزینه فرار یا سرنگونی و قتل وی مخیر می کنند.

بن علی هم گزینه اول را بر می گزیند و به سرعت و با عجله با حمایت گارد ریاست جمهوری و پیگیری دولت لیبی و تامین امنیتی دولت فرانسه، خود را به فرودگاه بین المللی تونس می رساند و با یک فروند هواپیمای اختصاصی شرکت هواپیمایی تونس، این کشور را ترک می کند. همچنین به دلیل محدودیت زمانی، بن علی امکان در اختیار گرفتن هواپیمای تشریفاتی مخصوص خود را پیدا نمی کند.../عصر ایران