ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

تاثیر ورزش بر ذهن کودکان



ورزش و سلامتی

کودکان نیاز دارند که فعال باشند، ورزش کنند‎

 

کودکان نیاز دارند که فعال باشند، ورزش کنند ، بدوند، کوه نوردی کنند، برقصند، بازی های رایانه ای انجام دهند و فوتبال بازی کنند، آنها احساس بهتری خواهند داشت، سالم تر خواهند بود و قادر خواهند بود به آسانی یاد بگیرند.

بازی فوتبال برای کودکان :
بازی فوتبال به کودکان کمک می کند که مهارت های اجتماعی همانند اشتراک گذاری، رعایت کردن نوبت، همکاری کردن و یادگیری شکست و پیروزی را در خود به وجود آورند و مهارت های فیزیکی مانند دویدن، هماهنگی چشم و دست و مهارت کنترل توپ را تقویت کنند.

همچنین زمانی که کودک با کودکان دیگر مشغول انجام کاری است یک حس تعلق و مشارکت پیدا می کند.

ورزش کودک همچنین یک آزادکننده خوب برای استرس است و می تواند به کودکی که درخوابیدن، تمرکز کردن و ارتباط با دوستان مشکل دارد کمک کند. قدم زدن زیاد به صورت فعالیت روزانه ،می تواند به سالم نگه داشتن وزن کودک کمک کند. کودکانی که فعال هستند احتمال تبدیل شدن آنها به یک بزرگ سال فعال بیشتر است.

چند ساعت فعالیت بدنی برای کودکان لازم است؟
کودکان(و بزرگسالان) نیاز دارند همه روزه با هر چند راهی که می توانند فعال باشند.

خردسالان(۱ تا ۳ ساله) و کودکان پیش دبستانی(۳ تا ۵ ساله) باید هر روز به مدت حداقل ۳ ساعت و به صورت پراکنده در طول روز فعالیت فیزیکی داشته باشند.

کودکان نوپا نیازی ندارند که تمام فعالیت فیزیکی سه ساعته شان را با هم دیگر و بصورت یک جا انجام دهند، این فعالیت فیزیکی می تواند در طول روز متراکم شود و شامل فعالیت های سبک مانند بشین وپاشو، قدم زدن در اطراف خانه و به همان اندازه شامل انجام دادن فعالیت های شدید مانند دویدن و پریدن شود، بازی فعال بهترین راه برای فعالیت فیزیکی کودکان نوپا است.

کودکان ۵ الی ۱۲ ساله ترکیبی از فعالیت های متوسط و شدید به مدت ۶۰ دقیقه در روز توصیه می شود، مثال های فعالیت های متوسط شامل پیاده روی سریع، دوچرخه سواری یا هر نوع از بازی فعال می شوند.

فعالیت های شدید کودکان را به نفس نفس زدن می اندازد و شامل ورزش های حرفه ای مانند فوتبال و والیبال و به همان اندازه فعالیت های مانند رقص ورزشی، دویدن و مسابقات شنا می شود.کودکان معمولا فعالیت را در ترتیب های متناوب که از چند ثانیه تا چندین دقیقه تنظیم شده اند متراکم و فشرده می کنند، بنابراین هر نوع بازی فعالی معمولا شامل چند فعالیت شدید و فشرده می شود.

از همه مهم تر آنکه کودکان به فرصتی نیاز دارند تا در انواع فعالیت هایی که سرگرم کننده هستند و متناسب توانایی ها، مهارت ها و علاقمندی های آنها است شرکت کنند.تنوع همچنین سلسله ای از سود های سلامتی، تجربیات و چالش ها را به کودکتان ارائه می دهد.

ورزش سالم برای کودک
اگر ورزش شروع بر غلبه کردن بر زندگی کودک کرد این شمایید که باید بیاندیشید که آیا مشکلی وجود دارد که نیاز باشد شما به جستجوی آن بپردازید، کودکان و افراد جوانی که بیش از حد ورزش می کنند احتمال اینکه آسیب ببینند و دچار مشکلات جسمی شوند بیشتر از نفع بردن آنها از ورزش کردن است.آنها ممکن است بیش ازحد ورزش کنند بخاطر اینکه مشکلاتی در زندگی یشان وجود دارد، بسیاری از افراد جوان با اختلالات تغذیه ای نیز بیش از حد ورزش می کنند، در این مورد با کودکتان صحبت کنید و از پزشکتان راهنمایی بخواهید.

 

اهمیت ورزش

کودکان باید از فعالیت فیزیکی لذت ببرند‎

 

کودکان باید از فعالیت فیزیکی لذت ببرند.
اگر دیگر افراد خانواده زندگی فعالی داشته باشند احتمال آنکه کودکان نیز فعال شوند بیشتر است، بدین ترتیب اینکه شما نیز فعال باشید برای سلامتی آنها مهم است.

تشویق کردن کودکان بزرگتر، مانند آنهایی که درمقطع دبیرستان هستند به ادامه ی فعالیت ها نیز حائز اهمیت است.

کودکان نوپا تا حداقل به سن ۸ یا ۹سالگی و بعضی اوقات بیشتر نرسند برای ورزش های رقابتی آماده نیستند.

هر چند که کودکان نوپا به قواعد بازی علاقه مند هستند، اما آنها نمی توانند تا زمانی که بزرگتر نشوند قوانین بازی را دنبال کنند.

پیاده روی کنید، بپرید، دوچرخه سواری کنید و بجای سوار ماشین شدن از یک اسکیتر(شکل زیر) یا مکان های دو استفاده کنید.

دنبال زمین بازی های حوالی خودتان بگردید.

به توپ ها ضربه بزنید و آنها را پرتاب کنید.

فعالیت های آبی می تواند سرگرم کننده باشد اما به نظارت نیاز دارد.

رقص، ژیمناستیک، حرکات نرمشی یا هنرهای رزمی در یک سطح ابتدایی و غیررقابتی فعالیت های سرگرم کننده وجالبی هستند.

بسیاری از کودکان از باشگاه های ورزشی مخصوص کودکان لذت می برند.

از ورزش کودکتان حمایت کنید،علاقه مندیتان را نشان دهید،با ورزش کردن و تماشا کردن و ماندن در کنار آنها به آنها دل گرمی بدهید.

اگر در خانه باغچه ای دارید کودکتان را تشویق کنید که به شما در این امر کمک کند.

منبع: برترینها

 


ویدیو مرتبط :
تحریک ذهن کودکان و تاثیر آن در قدرت یادگیری آنها

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

تاثیر قصه ها بر ذهن کودکان



 

قصه کودکان


قصه ها برای کودکان خردسال فقط یک محرک روانی و شنیداری نیستند، بلکه کارکردهای فراوانی برای این گروه از کودکان دارند

اکثر ما در کودکی ها ی خود روزهایی را به یاد می آوریم که بزرگترها برای سرگرم کردن و یا کوتاه نمودن شب های بلند زمستان با قصه، مثل و چیستان اعضای خانواده را گرد هم می آوردند و لحظات استثنایی و دلپذیری را در پس این داستانهای راز گونه و پر معنا فراهم می کردند لحظاتی که تا کنون در یاد و خاطره باقی مانده است.
نویسندگان حوزه کودک و نوجوان هم چنین روانشناسان رشد بر این عقیده هم رای هستند که قصه-ها برای کودکان خردسال فقط یک محرک روانی و شنیداری نیستند، بلکه کارکردهای فراوانی برای این گروه از کودکان دارند .
کودکان از طریق قصه ها با محیط پیرامون خود آشنا میشوند. هر قصه ای میتواند فضایی را به وجود بیاورد که کودکان هنگام رویارویی با نمونه های واقعی، رفتار و واکنش مناسبی را از خود نشان دهند.

قصه ها به کودکان یاری می رسانند تا ارتباط ها را درک کنند رابطه ای که بین شخصیت های یک قصه وجود دارد، می تواند به کودک یاری برساند که خود چگونه این موارد را در زندگی رعایت کند.

 

 

موضوع مهم دیگر که تاثیرزیادی بر فرایند اجتماعی شدن کودک دارد این است که قصه ها پیامها و ارزش هایی را به مخاطب خود منتقل می کنند کودک در اثر شنیدن، تکرار شنیدن و حتی فکر کردن به قصه میتواند این پیامها را جذب کند و ارزشهای خانوادگی، اجتماعی و انسانی را بگیرد.غیرمستقیم بودن این پیامها موجب میشود که برای کودک دلنشین تر، جذاب تر و دوستداشتنی تر شود

 

هم چنین قصه ها قدرت تمرکز و دقت کودکان را افزایش میدهند .کودکان در اثر شنیدن این توانایی را به دست می آورند تا بتوانند شنیدن فعال را تجربه کنند. آنها حتی برای اینکه بتوانند ماجرا را دنبال کنند، ضروری است که دقت و تمرکز لازم را برای خوب شنیدن تمرین کنند.

برای منظم شدن و فعال شدن کودکان در امور هم قصه گویی یک آموزش جذاب است قصه ها می توانند به کودکان یاد بدهند که چگونه روی کار تمرکز کنند و با دقت آن کار را پیش ببرند.

در عین حال قصه ها موجب میشوند تا کودکان بتوانند با گسترهای از کلمه ها آشنا شوند. کلمه هایی که ممکن است در گفتگوی روزانه هیچ وقت مورد استفاده قرار نگیرند همچنین قصه ها موجب می شوند تا کودکان با تجربه ها، احساسها، عواطف و شیو ههای نگرش بزرگترها آشنا شوند.

کودکان از آن جا که هنوز تجربه گستردهای در شناخت دنیا ندارند، سعی می کنند که با ارتباط دادن بین آموخته های قبلی و موضوعهای جدید به تعادل ذهن خود کمک کنند. این روند معمولا با تخیل کودک عجین میشود و او را یاری میکند که با منطق خود به کشف و شناخت دنیا اقدام کند و بر اساس چنین روندی است که از قصه های تخیلی لذت می برند و از آنها بهره برداری میکنند.
کارکردها و ارزش های قصه ها به مراتب بیشتر از آن است که بخواهد به همین چند مورد خلاصه شود. اما همین موارد با ارزش میتواند دلایل مهمی باشد که بتوان از طریق قصه ها به رشد عاطفی، اجتماعی، کلامی و ذهنی کودک یاری نمود.