ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

برای بی انگیزه بودن درورزش چه باید کرد ؟



 

 

 

بی انگیزه بودن درورزش ,شروع ورزش

 

همه ما تجربه شروع یک راه و شیوه تازه را داریم؛ چه ورزش باشد و چه یک تجارت، شروع هر تلاش تازه بسیار مهیج است و زیبایی های خاص خود را دارد اما بعد از گذشت یک ماه از شروع ورزش، گاهی هیجان و انگیزه ما کم و کمتر می شود و شادابی ما که روزگاری برای ورزش کردن داشتیم، با گذشت زمان، جای خودش را به رخوت و خستگی می دهد. کار سختی است که بخواهید انگیزه تان را نسبت به چیزی که یک بار از آن خسته شده اید، همچنان حفظ کنید.

 

● حفظ انگیزه

 

برای دستیابی به اندامی مناسب، حفظ انگیزه های ورزش کردن، بسیار مهم است؛ برای این کار به مقدار بسیار زیادی قدرت ذهن و تشویق نیاز دارید تا بتوانید ورزش کردن را به طور مرتب ادامه دهید. اگر شما عاشق تناسب اندام هستید، ذهن شما نیاز به انگیزه ای دائمی دارد تا نگذارد شما از تلاش های تان باز بمانید و نا امید شوید. هر قدر یک حرکت برای بدن ما تکراری شده باشد، مغز ما برای انجامش تنبل تر می شود و تمرکز خود را برای انجام آن حرکت، بیشتر و بیشتر از دست می دهد. وقتی ذهن علاقه خود را از دست می دهد، بدن هم تنبل تر می شود. در واقع قبل از آن که شما برای انجام حرکات ورزشی تنبل شوید، تمرکز خود را روی ماهیچه هایی که به کار می گیرید، از دست داده اید و همین موضع باعث تنبلی بدن شما شده است. هرقدر تمرکز شما روی عضلات کمتر باشد، فشار کمتری به کار می گیرید و مفهومش این است که عضله سازی کمتر و چربی سوزی کمتری نصیب تان می شود.

 

راه حل مناسب برای تثبیت موفقیت در برنامه های ورزشی آن است که انگیزه و خوش بینی از دست رفته را باز یابید و نگذارید نا امیدی شما را تسخیر کند. نباید قافیه را ببازید؛ اتفاقی نیفتاده! همچنان می توانید از برنامه تناسب اندام تان مثل سابق لذت ببرید؛ اگر این کار به نظرتان غیرممکن می آید، می توانید یکی از راه های زیر را انتخاب کنید تا دوباره دل تان برای تناسب اندام غنج بزند!

 

یک برنامه کتبی برای تناسب اندام تان تهیه کنید؛ اگر تا امروز این کار را نکرده اید، همین الان شروع کنید. کنترل کردن مقدار کالری غذاها و نوشیدنی هایی که در روز میل کرده و تمام فعالیت های فیزیکی که روزانه انجام می دهید، تصویر واضحی از اهداف و میزان پیشرفت تان به شما می دهد. به این ترتیب انگیزه بزرگی برای ماندن و رقابت در این راه برای تان ایجاد می شود و روند فعالیت تان تا دستیابی به تناسب اندام به قدر کافی هیجان انگیز خواهد شد!

 

یک برنامه کتبی برای تناسب اندام تان تهیه کنید؛ اگر تا امروز این کار را نکرده اید، همین الان شروع کنید. کنترل کردن مقدار کالری غذاها و نوشیدنی هایی که در روز میل کرده و تمام فعالیت های فیزیکی که روزانه انجام می دهید، تصویر واضحی از اهداف و میزان پیشرفت تان به شما می دهد. به این ترتیب انگیزه بزرگی برای ماندن و رقابت در این راه برای تان ایجاد می شود و روند فعالیت تان تا دستیابی به تناسب اندام به قدر کافی هیجان انگیز خواهد شد!

 

از تجربه های یک مربی خصوصی کمک بگیرید. اگر می توانید هزینه بیشتری برای دستیابی به تناسب اندام دلخواه تان صرف کنید، استفاده از کلاس های خصوصی ورزش می تواند به تجدید انگیزه شما کمک کند؛ یک مربی جدید، نه تنها می تواند ورزش های جدیدی به شما توصیه کند بلکه می تواند به شما کمک کند تا دوباره به خودتان نظم و ترتیب دهید؛ این امر نقش بسیار مهمی در تناسب اندام و تاثیر حرکات مختلف بر تک تک اعضای بدن دارد. همچنین همراه شدن با یک مربی خصوصی این مزیت را دارد که شما می توانید روند پیشرفت خود را به او گزارش دهید و انگیزه لازم برای ادامه برنامه تناسب اندام را کسب کنید.

 

کمی استراحت کنید؛ اگر هر روز به باشگاه ورزشی می روید، کمی به خودتان مرخصی دهید و کارتان را سبک تر کنید. بهتر است تعداد روزهای حضورتان در باشگاه را به ۳ روز در هفته کاهش دهید؛ روزهایی که باشگاه نمی روید، می توانید برنامه مفرح تری برای خود درنظر بگیرید؛ مثلا شنا کردن، اسکیت، پریدن، دوچرخه سواری یا پیاده روی. اگر امکانش را دارید، ورزش در هوای آزاد هم حسابی شاداب تان خواهد کرد؛ فقط یادتان باشد هر کدام از این ورزش ها را برای بیش از ۳۰ دقیقه ادامه دهید.

 

برنامه تناسب اندام تان را با استفاده از علم و دانش روز، تقویت کنید. سعی کنید با خواندن مقاله های پر مغز، ذهن تان را نسبت به نکات اساسی و تاثیر گذار در تناسب اندام و سلامت بدن آگاه کنید. هرقدر علم تان نسبت به تاثیر فعالیت فیزیکی بر بدن بیشتر باشد، سخت تر می توانید یک جا بنشینید و وقت تان را به بطالت بگذرانید و این دانسته ها را انکار کنید؛ پس تا می توانید، مقاله های تناسب اندام مجلات را مطالعه کنید!

منبع:مجله سیب سبز


ویدیو مرتبط :
انگیزه های مثبت بچه دار شدن و انگیزه های نامناسب.../ صوت

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اخلاق حلقه ی گمشده درورزش



مربي سابق تيم ملي:بي اخلاقي ها به خاطر فشار رواني زياد در فوتبال است.مربي سابق تيم ملي فوتبال درخصوص مسايل اخلاقي اخير در اين رشته ورزشي؛‌گفت:‌کساني که با فوتبال سر و کار دارند همه روزه فشار رواني زيادي را تحمل مي کنند که همين موضوع بداخلاقي ها ر در فوتبال تشديد کرده است.

 

"هومن افاضلي"‌ در گفت وگو با ايرنا،‌افزود: فوتبال يک پديده اجتماعي است اما در اين رشته ورزشي هيچ کس اعم از بازيکن،‌مربي و مدير امنيت ندارد از اين رو مقدار فشارهاي رواني بر اين گروه بيشتر از ساير گروه هاي اجتماعي است.وي افزود: به عنوان مثال همه اعم از کارشناس و غير کارشناس به بازيکنان فوتبال اعتراض مي کنند که پول زيادي دريافت مي کنند اما به همان اندازه براي تيم سودمند نيستند.

 

افاضلي خاطرنشان کرد: البته اين مساله درخصوص مربيان طور ديگري است، کادر فني فوتبال در ايران خيلي زودتر از آنچه که بايد دچار تغيير مي شود و يا با يک باخت،آنها بايد منتظر همه گونه فشار از همه طرف باشند.

 

اين مربي فوتبال تصريح کرد: مديريت در فوتبال نيز معضلاتي مشابه اين موارد دارد مديران فوتبالي ابتدا بايد به مديران بالادستي که بعضا نيز ورزشي نيستند پاسخگو باشند علاوه براين آنها بايد به ساير گروه هاي اجتماعي اعم از کارمند،‌دانشجو، کارگر و غيره که به عنوان هواداران تيم به شمار مي روند نيز پاسخ دهند که برآوردن انتظارات تمامي اين گروه ها به حق کار بسيار دشواري است.

 

افاضلي در ادامه اظهار داشت:‌ با تمام اين مشکلات همه از بازيکنان و کادر فني تيم هاي فوتبال انتظار دارند در شرايطي که ضربان قلبشان بين 170 تا 180 متغير است بهترين تصميم را بگيرند اين درحالي است که افراد عادي دراين ضربان با وجود بهترين شرايط بدترين تصميمات زندگي خود را مي گيرند.

 

به اعتقاد وي، تماشاگران فوتبال درايران نيز عامل ديگر بد اخلاقي ها در اين رشته ورزشي به شمار مي روند آنها متعلق به قشر خاصي هستند که متاسفانه براي ديدن و استفاده از فوتبال به ورزشگاه نمي آيند اين گروه معضلات خارج از محيط ورزش و فوتبال را به ورزشگاه مي آورند و خود را در ورزشگاه تخليه رواني مي کنند.

 

افاضلي اظهار داشت: اين درحالي است که پيش از اين تماشاگران فوتبال در ايران محدود به يک قشر خاص نبودند به عنوان مثال پدران همراه با فرزندان خود در ورزشگاه حضور مي يافتند و از تماشاي فوتبال لذت مي بردند که امروزه متاسفانه اين گونه نيست و يا چنانچه باشد بسيار کم و نادر است.

 

مربي سابق تيم ملي فوتبال درادامه از بعضي رسانه ها به دليل توجه بيش از اندازه به حاشيه ها نيز انتقاد کرد و افزود:درحال حاضر پرداختن به حاشيه ها به يک رويه و اصل براي بعضي از رسانه ها تبديل شده است.

 

افاضلي خاطرنشان کرد:آنها به جاي اينکه به متن ورزش توجه کنند تنها به حاشيه ها مي پردازند و اين بدين معني است که همگي در يک چرخه اي افتاديم که برآيند آن منفي است.به گفته اين مربي فوتبال،باشگاه ها نيز بايد بيش از اين به کار هاي فرهنگي بپردازند به طوريکه خانواده ها تمايل بيشتري براي حضور در ورزشگاه ها پيدا کنند و مخاطبين متنوع تري را در ورزشگاه ها ببينيم.

 

وي درمورد راهکارهاي برون رفت از اين موضوع نيز ابتدا به مساله پيش فروش صندلي ها اشاره کرد و افزود:‌ چنانچه فدراسيون فوتبال صندلي ها را از قبل پيش فروش کند قسمت اعظم مشکلات سکوها برطرف خواهد شد با اين کار هم به باشگاه ها کمک شده هم ره گيري هواداران و تماشاگران براي مسوولان آسان تر خواهد شد.

 

افاضلي افزود:‌در بخش رسانه ها نيز بايد ديدگاه ها تغيير کند و با يک تجديد نظر کلي محتوي و شيوه انعکاس اخبار را تغيير دهيم.به اعتقاد وي رسانه ها بايد از سطحي نگري و منفي گري به سمت عميق نگري و مثبت نگري حرکت کنند تاحاشيه هاي اين ورزش از بين برود.فاضلي تصريح کرد:همچنين براي مديريت در ورزش نيز بهتر است از ورزشي ها استفاده کنيم چرا که مديران ورزشي تصميماتي که اتخاذ مي کنند ورزشي است.