ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

بازی شطرنج رئیس و وزیر


«کسی جرأت برکناری مرا ندارد» این جمله از علی کفاشیان که معلوم نشد جدی است یا شوخی، شطرنج وزیر و رئیس را وارد مراحل تازه‌تری کرد.

خبر ورزشی: «کسی جرأت برکناری مرا ندارد» این جمله از علی کفاشیان که معلوم نشد جدی است یا شوخی، شطرنج وزیر و رئیس را وارد مراحل تازه‌تری کرد.

به فاصله چند ساعت یكی، دو ملی‌پوش تا جایی كه جان در بدن داشتند، جلوی وزیر برای «رئیس» زدند تا در نهایت گودرزی بگوید ملی‌پوشان از رسیدگی فدراسیون به وضعیت آنها راضی هستند! جالب اینكه در جلسه‌ای كه با حضور علی لاریجانی و وزیر ورزش و خبرنگاران برگزار شد، مدام به اصحاب رسانه توصیه می‌شد از وزیر سؤال فوتبالی نپرسید!

شطرنج وزیر و رئیس از مدت‌ها قبل شروع شد و همه را به یاد دعوای علی‌آبادی و دادكان می‌اندازد كه در آستانه جام جهانی 2006 رخ داد و دودش به چشم تیم ملی رفت. الان هم تقریباً همین شرایط را شاهد هستیم و البته همه مسئولان می‌گویند در صدد رفع مشكلات ملی‌پوشان هستند، چه مسئولان وزارت و چه مسئولان فدراسیون فوتبال.

در ماجرای پولادی و بقیه سربازها سعی و تلاش می‌كنیم تا قانون را دور بزنیم! البته این دور زدن اگر به خاطر تیم ملی باشد، شاید به زحمت بتوان در این مورد خاص استثنا قائل شد اما كلاً بازیكنانی كه به هر دلیل به سربازی نرفته‌اند، دچار تخلف شده و باید ماجرای كارت‌های جعلی به طور قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد.

شاید كفاشیان تلاش كند به خاطر كروش مشكل پولادی را حل كند و شاید وزیر ورزش هم به ارگان‌های ذیربط نامه بزند اما اصل قضیه نباید فراموش شود و پولادی باید بعد از جام ملت‌ها پاسخگو باشد. در حال حاضر با توجه به اصرار همه برای بازی كردن پولادی، روحیه حاج‌صفی و بیك‌زاده در حد صفر است (یعنی اگر نباشد، عجیب است) اما اینكه مسئولان سعی كنند حداقل در این چند روز به تیم ملی كمك كنند، فی‌نفسه اتفاق بدی نیست حتی اگر همچنان در حال شطرنج باشند و به یكدیگر نیش و كنایه بزنند.


ویدیو مرتبط :
فیلم آموزش شطرنج -آخر بازی -پیاده رونده وزیر - 95 درصد تساوی

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم با سخنان رئیس‌جمهور/ روحانی: اهل لج‌بازی نیستیم/ نمی‌خواهیم دانشگاه باشگاه سیاسی باشد



اخبار,اخبار سیاسی,جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم


 اخبار سیاسی  - شروع جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم با سخنان رئیس‌جمهور

جلسه مجلس شورای اسلامی برای رسیدگی به برنامه و صلاحیت محمود نیلی احمدآبادی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فنآوری با سخنان رئیس‌جمهور آغاز شد. جعفرزاده ایمن‌آبادی و ابراهیم نکو نمایندگان ناطق موافق وزیر پیشنهادی و جمیری و عزیز اکبریان نمایندگان مخالف خواهند بود. جلسه امروز البته با 93 غایب آغاز شد!

جلسه علنی نمایندگان مجلس شورای اسلامی دقایقی بعد از هشت صبح با اعلام علی لاریجانی رئیس نهاد قانون‌گذاری کشورمان آغاز شد. نشست علنی صبح امروز مجلس با حضور 195 تن از وکلای ملت رسمیت یافت که بر این اساس مجلس کار خود را با 93 کرسی خالی آغاز کرده است.

به گزارش «تابناک»، قرار است در جلسه علنی امروز پارلمان صلاحیت و برنامه‌های محمود نیلی احمدآبادی سومین وزیر پیشنهادی دولت یازدهم برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد بررسی قرار گیرد.

حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان چهارشنبه گذشته در نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس «محمود نیلی‌احمدآبادی» را به عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به مجلس معرفی کرد و هیئت رئیسه مجلس نیز روز یکشنبه هفته جاری ضمن اعلام وصول این نامه، نشست علنی امروز را به بررسی صلاحیت این گزینه پیشنهادی اختصاص داد.

رئیس‌جمهور پیش از این «جعفر میلی‌منفرد» و «رضا فرجی‌دانا» را به عنوان وزاری پیشنهادی علوم به مجلس معرفی کرده بود که میلی‌منفرد نتواست از پارلمان رأی اعتماد بگیرند، اما فرجی‌دانا پس از کسب رأی اعتماد مجلس در آبان‌ماه سال گذشته تنها 10 ماه سکاندار این وزارتخانه بود چراکه وکلای ملت مردادماه سال جاری به دلیل انتصابات وی و عملکرد نادرستش در این وزارتخانه رای اعتماد خود را پس گرفتند.

قرار است در جلسه امروز رئیس‌جمهور به دفاع وزیر پیشنهادی خود بپردازد. طبق آیین‌نامه داخلی مجلس، حجت‌الاسلام روحانی یک ساعت فرصت دفاع از نیلی‌احمدآبادی را دارد و سپس 2 مخالف و 2 موافق برنامه‌های وزیر پیشنهادی علوم، به ترتیب یک نفر مخالف و یک نفر موافق، هر کدام حداکثر 15 دقیقه سخنرانی خواهند کرد.

پس از اتمام سخنرانی مخالفان و موافقان برنامه‌های وزیر پیشنهادی، محمود نیلی پشت تریبون خواهد رفت و حداکثر 30 دقیقه فرصت دارد به تشریح سوابق و برنامه‌های خود، بپردازد.

در پایان نیز رئیس مجلس صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری را به رأی بهارستان‌نشینان می‌گذارد.

 

                                     ....................................................


رئیس جمهور وارد صحن علنی مجلس شد

جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی و با حضور 195 نفر از نمایندگان آغاز شد.

به گزارش تابناک، بررسی صلاحیت محمود نیلی احمدآبادی وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم در دستور کار جلسه علنی امروز مجلس قرار دارد.

حسن روحانی رئیس جمهور اسلامی کشور نیز دقایقی پیش به منظور شرکت در جلسه رای اعتماد محمود نیلی احمد آبادی، وارد صحن علنی مجلس شد.

نمایندگان در ادامه جلسه علنی امروز و پس از بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی علوم طرح حمایت از آمران به معروف را مورد رسیدگی قرار می‌دهند.

همچنین دو نفر از اعضای کمیسیون‌های کشاورزی و بهداشت به عنوان ناظرین مجلس در شورای ایمنی زیستی انتخاب می‌شوند.

تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت صنعت در خصوص کالاهای استراتژیک نیز از دیگر دستورکارهای جلسه علنی امروز مجلس است.

نمایندگان در ادامه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، اصلاح قانون تعاونی نمودن تولید و حمایت از احداث، تجهیز و نوسازی مساجد را مورد بررسی قرار می‌دهند.

در آغاز جلسه علنی مجلس محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در صحن پارلمان حضور یافته بود.

----------------------------

روحانی: اهل لج‌بازی نیستیم/ نمی‌خواهیم دانشگاه باشگاه سیاسی باشد

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی با تاکید بر اینکه دولت اهل لج‌بازی نیست،‌ گفت: در برابر مجلس شورای اسلامی برای سوال از وزرا و استیضاح از آنها به رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی طبق قانون اساسی احترام می‌گذاریم.

به گزارش ایسنا، رییس‌جمهور در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در دفاع از وزیر علوم پیشنهادی دولت، با بیان اینکه منشاء مشروعیت حقوقی و سیاسی را آرا و نظرات مردم به وجود می آورد، گفت: مشروعیت دینی و مذهبی را هم جدا از مقبولیت اجتماعی و مشروعیت سیاسی نمی‌بینیم.

روحانی با بیان اینکه مهم‌ترین هدف دولت و مجلس و قوای سه‌گانه و همه مسئولین جمهوری اسلامی ایران، اصلاح جامعه، استقرار نیکی‌ها و پاک کردن جامعه از رذایل اخلاقی است، خاطرنشان کرد: هر کجا با هم بودیم، دست به دست هم دادیم، هم‌دل و همنوا بودیم و دل نازک نبودیم بلکه دل به هم دادیم پیروز شده‌ایم. از جمله در سیاست خارجی و سیاست داخلی و اقتصاد گام‌های مهمی به جلو برداشته‌ایم و برای امنیت کشور، منطقه و جهان قدم‌های استوار برداشته‌ایم.

وی با بیان اینکه هر کجا که خدای ناکرده بین ما اندک فاصله‌ای ایجاد شده است دشمن از آن شکاف فاصله استفاده کرده است، افزود: دولت همان‌طور که بارها اعلام کرده است در برابر مجلس شورای اسلامی راه ادب و اخلاق و قانون را در پیش می‌گیرد و بین ما و شما حکم و حاکم، قانون اساسی است.

رییس‌جمهور با بیان اینکه داور اصلی بعد از خداوند بزرگ،‌افکار عمومی است، گفت: افکار عمومی قضاوت خواهد کرد و همیشه از ما وحدت می‌خواهد چون افکار عمومی ملت ما نه فاصله را می‌پسندد و نه خدای ناکرده لج‌بازی را می‌پسندد.

به گزارش ایسنا، روحانی در ابتدای صحبت‌های خود افتخار همه مسلمانان و آزادگان عالم را وجود مقدس ابا عبدالله‌الحسین (ع) و راه و سیره او دانست و گفت: سراسر نهضت امام حسین (ع) برای ما درس اخلاق و ادب، ایستادگی، فداکاری و حرکت برای مصالح امت اسلام است چون او برای اصلاح همه نابسامانی‌ها و مفاسد، ظلم و فشارهای نابجا و انحرافات در جامعه ایستاد و می‌خواست نیکی و خوبی در جامعه استقرار یابد و بدی و رذالت را از جامعه بزداید.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود در مجلس، با بیان اینکه در حال حاضر درآمد اصلی کشور یعنی درآمد نفت حدود 30 درصد کاهش یافته است، گفت: البته همیشه در مساله نفت تنها اقتصاد حاکم نبوده بلکه معمولا سیاست و توطئه جهانی نیز نقش دارد. از طرفی ناامنی و بی ثباتی منطقه را فرا گرفته و چشم امید مسلمانان مردم منطقه و دوستان ما به ایران اسلامی است. ما امروز شاهد یک تفاهم، توافق، همفکری و همدلی در سایه‌ی رهنمودهای رهبری هستیم.

روحانی همچنین خاطر نشان کرد:‌ پارسال در چنین ایامی بود که در جمع شما نمایندگان، وزیر مودب و دانشور ما از شما رای اعتماد گرفت. گرچه نمایندگان محترم در مقطع دیگر در چارچوب حق قانونی خود اعتمادشان را پایدار نساختند و اعتماد خود را از وزیر پس گرفتند و به ناچار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دو نوبت با سرپرست اداره شد. وزیر پیشنهادی فعلی می‌تواند بار سنگین مسئولیت را به دوش بگیرد.

وی همچنین با اشاره به حساسیت و اهمیت وزارت علوم و نقش دانشگاه در عرصه‌های حساسی همچون انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد:‌دانشگاه نیاز دارد که مرکز علم و دانش باشد امروز دانشگاه‌ها به لحاظ کمیت وضع خوبی دارند اما ما نیاز داریم از لحاظ کیفیت دانشگاه‌ها را در مسیر توسعه بیشتر قرار دهیم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که دانشگاه به فضای آرامی نیازدارد، گفت:‌ ما نمی‌خواهیم بگوییم دانشگاه از سیاست بی‌خبر باشد اما نمی‌خواهیم که دانشگاه باشگاه سیاسی باشد ما دانشگاهی می خواهیم که از مسائل سیاسی آگاه باشد اما شعارهایش را از سیاسیون نگیرد. گروه‌های سیاسی باید از طریق حزب و تشکیلات سیاسی فعالیت کنند اما با این وجود ما از تشکل‌های دانشجویی استقبال کرده و به نظرات آنها احترام می‌گذاریم ما می‌خواهیم محیط دانشگاه آرام باشد خوشبختانه از آغاز دولت تا امروز چه وزیر علوم و چه سرپرستان این وزارت‌خانه تلاش کردند تا محیط دانشگاه آرام باشد.

به گزارش ایسنا، رییس‌جمهور با بیان اینکه ما می‌خواهیم دانشگاه‌ ما به تولید متصل باشد، گفت: می‌خواهیم پیشرفت علمی ما در کتاب‌ها و مقالات علمی منحصر نماند و زنجیره علم و دانش تا تولید و فتح بازار و برندهای جدید ادامه یابد.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه باید به صنعت متصل باشد، گفت: دانشگاه باید به کشاورزی و خدمات متصل بوده و به نیازهای امروز جامعه توجه کند و آنطور نباشد که فارغ‌التحصیلانی از دانشگاه داشته باشیم که نیاز امروز جامعه ما به آنها نیست در حالیکه جامعه نیازهایی دارد که برای رفع آن فارغ‌التحصیل به اندازه کافی نداشته باشیم پس نیازمند دکترین و برنامه‌ریزی جدید در آموزش عالی هستیم.

روحانی با تاکید بر اینکه ما نمی‌خواهیم دانشگاه‌ها مرکز سیاست بازی باشد، تصریح کرد: دانشگاه نباید جولانگاه این جناح و آن جناح باشد چون می‌خواهیم اعتدال و آرامش در دانشگاه حاکم باشد پس هر کس مسئول آموزش عالی است باید بداند مبنا شایسته‌سالاری است و این جناح و آن جناح برای ما فرقی ندارد.

وی افزود: به هر سه وزیر پیشنهاد شده برای وزارت علوم سفارشات مساوی داشتم و به هر سه عرض کردم ما می‌خواهیم کیفیت علمی دانشگاه‌هایمان افزایش یابد و به دنبال توسعه علمی توام با توسعه اخلاقی و فرهنگی در دانشگاه هستیم.

رییس‌جمهور ادامه داد: به هر سه وزیر گفتم می‌خواهیم دانشگاه مومن، پایبند به اصول نظام و انقلاب و خدمتگزار به ملت بزرگ ایران داشته باشیم و کسی باید مسئولیت را بپذیرد که مدیریت، لیاقت و علم و دانش کافی و لازم را داشته باشد و تعهد و اخلاق را مورد توجه قرار دهد.

روحانی با اشاره به اینکه دولت امروز فراجناحی است، افزود: در این دولت معتدلین هر دو جناح حضور دارند و خواهش من از شما نمایندگان مجلس این است که برای وزارت علوم رای فراجناحی ملی را مورد توجه قرار دهید تا دانشگاه‌ها بتوانند بر مبنای مسیر پایدار و بلندمدت برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند.

وی با تاکید بر اهمیت آموزش عالی و دانشگاه‌ها برای توسعه کشور، تصریح کرد: دکتر محمود نیلی احمد‌آبادی جزو دانشمندان کم‌ادعای ماست که مقالات علمی بسیاری داشته از جمله هشتاد مقاله ISI و 90 مقاله علمی و پژوهشی و پژوهش‌هایی که زیر نظرشان انجام شده و شخصی است که دانشگاه را با صنعت در کنار هم مدیریت کرده است.

روحانی با اشاره به اینکه دکتر نیلی پژوهش‌های بسیار تاثیرگذار بر عهده داشته است، گفت: ایشان در دانشگاه‌های معتبر درس خوانده‌اند از جمله شیراز، شریف و ژاپن و در مراکز علمی توانسته‌اند استعداد درخشان خود را به نمایش بگذارند.

رییس‌جمهور با بیان اینکه فردی که می‌خواهد مدیریت بخش وزارت علوم را بر عهده بگیرد باید اندیشمند و صاحب نظر باشد و قدرت مدیریت داشته باشد، گفت: دکتر نیلی مدیریت را از رده‌های پایین شروع کرده است و تا رده‌های بالا مراحل را طی کرده است.

وی با بیان اینکه دکتر نیلی فردی انقلابی و حاضر در دوره دفاع مقدس بوده است، تصریح کرد: برای ما بسیار مهم است کسانی امروز بار مسئولیت را بر دوش بگیرند که انقلاب را باور داشته باشند و پایبند به اصول نظام باشند یعنی ولایی باشند و ولایی بیندیشند و آماده فداکاری برای ملت باشند.

روحانی افزود: افتخار من این است که در دولت بسیاری از وزرا میدان‌های جنگ را تجربه کرده و من آشنایی‌ام با برخی از آنها به دوره جنگ و دفاع مقدس مربوط می‌شود و ما می‌بوسیم آن کفشی را که روی آن غبار جبهه، جنگ و میدان نبرد نشسته باشد.

رییس‌جمهور اضافه کرد: امروز با کاندیدایی مواجه هستیم که حدود هفت سال از زندگی و دوران جوانی‌اش را در میان نهاد انقلابی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مسئولیت بر عهده داشته است.

روحانی با بیان این‌که کسی که امروز مسئولیت را بر عهده می‌گیرد باید آرام، معتدل بوده و اخلاق حسنه اسلامی داشته باشد، گفت: بسیار مهم است که ما اصل صداقت و راستگویی را در همه جا مدنظر قرار دهیم. مخاطب من برخی رسانه‌هایی هستند که گاهی نکات اخلاقی را مدنظر قرار نمی‌دهند. اگر می‌خواهیم راجع به فردی قضاوت کنیم باید مهمترین شاخص یعنی اخلاق را رعایت کنیم. اخلاق از نیلی احمدآبادی، وزارت علوم، دولت و نظام، مهم‌تر است و در رأس اخلاق راستگویی و امانت قرار دارد.

رئیس جمهور همچنین اظهار کرد: پیامبر و امام صادق (ع) فرموده‌اند که نه طول رکوع و سجده بلکه راستگویی و امانت‌داری باید معیار باشد، اما بعضی به نماز وسجده طولانی عادت کرده‌اند، اما نسبت به افراد با راستگویی و صداقت قضاوت نمی‌کنند. در برخی رسانه‌ها آمد که نیلی احمدآبادی مطلوب واقعی رئیس جمهور برای آموزش عالی نیست و وی برای دست‌گرمی به مجلس فرستاده شده و قرار است نفر دیگری معرفی شود. این دروغ است. زیرا من با نیلی احمدآبادی صحبت کرده و بر اساس تحقیقات خود به این نتیجه رسیدیم وی لیاقت‌های لازم را دارد.

روحانی بابیان این‌که مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم اشکالی ندارد، اظهار کرد: ولی چرا دروغ گفته می‌شود، از نظر ما نیلی فردی شایسته بوده و می‌تواند به خوبی بار مسئولیت را به عهده بگیرد. ما باید توجه کنیم که روزی باید نزد خداوند پاسخگو باشیم پس چرا به افراد اتهام می‌زنیم؟ آقای رسانه محترم که هر چیزی را برای نوشتن آزاد می‌دانی چرا به افراد اتهام می‌زنید؟

وی در ادامه تأکید کرد: دولت همان حساسیت‌های مجلس را دارد. مجلس و دولت در یک مسیر هستند و دولت محمود نیلی احمدآبادی را فردی لایق، باتجربه، شایسته، توانمند، پایبند به انقلاب، نظام و فرامین رهبری، انسانی آماده برای فداکاری و تلاش، انسانی معتدل و اخلاقی می‌داند.

روحانی در پایان گفت: من امروز از نمایندگان درخواست می‌کنم با رأی قاطع خود به وزیر پیشنهادی علوم مردم، دانشجویان و دولت را خوشحال کنند.


 اخبار سیاسی  - تابناک،ایسنا