ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

ایران حامی بلاتر در انتخابات FIFA!


ایران از ریاست بلاتر در انتخابات ماه می فیفا حمایت می کند. این خبر تایید نشده ای است که البته همه روسای فدراسیون فوتبال آسیایی از آن با خبرند.

عصر ایران: ایران از ریاست بلاتر در انتخابات ماه می فیفا حمایت می کند. این خبر تایید نشده ای است که البته همه روسای فدراسیون فوتبال آسیایی از آن با خبرند.

چند روز قبل نامزدهای انتخابات ریاست فیفا نهایی شدند و در کنار سپ بلاتر ، لوییز فیگو ، شاهزاده علی بن ال حسین و میشل فان‌پراگ هم قرار گرفتند. نامزدهایی در روز29 ماه می برای ریاست فیفا نبرد خواهند کرد. در این بین اما نامزد شدن علی بن ال حسین یکی از خطرات برای بلاتر حساب می شود. شاهزادی اردنی می تواند با حمایت هایی که در آسیا به عنوان یکی از پر عضوترین قاره ها جلب می کند شانس خوبی برای ریاست باشد. در این بین ، فیگو و فن پراگ عملا شانسی برای کسب رای درآسیا نخواهند داشت و جبهه مقابل شاهزاده اردنی ، جبهه بلاتر خواهد بود.

با این همه بلاتر باید ترتیبی بیاندیشد که در همه قاره ها آرا را به نفع خود داشته باشد. چون ممکن است از دست دادن رای هر کدام ازقاره ها ضرر جبران ناپذیری برایش داشته باشد. بلاتر شاید اروپا را با اختلاف چند رای به رقبایش واگذار کند اما در قاره هایی مانند آسیا و البته آفریقا به دنبال جبران مافات خواهد بود.

رییس سوییسی فیفا پیش از این نماینده خود در مذاکرات آسیا را انتخاب کرده است. هرچند گفته می شود که علی کفاشیان برای کسب نایب رییسی کنفدراسیون فوتبال آسیا با اعضای آسیایی فیفا مذاکره کرده است اما این طور که مشخص شده مذاکرات رییس فدراسیون فوتبال ایران با روسای آسیایی شامل موضوعی بسیار مهمتر از نایب رییسی خودش بوده است.

علی کفاشیان در شرایطی مذاکرات با کشورهای شرق آسیا از جمله ، کره جنوبی و ژاپن را آغاز کرده که در محل برگزاری مسابقات جام ملت های آسیا هم مذاکرات گسترده ای داشته . این مذاکرات کفاشیان را تبدیل به نماینده بلاتر برای انتخابات چندماه آینده کرده است. انتخاباتی که تکلیف رییس فیفا رابرای 4 سال آینده مشخص خواهد کرد.

در این مسیر به نظر می رسد که علی بن ال حسین بالقوه ترین رای ها را در آسیا داشته باشد . او که اردنی است روی حمایت فدراسیون فوتبال کشورهای عربی حساب ویژه ای باز کرده و همین ماجرا از او رقیبی جدی برای بلاتر می سازد. کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان یکی از پرعضوترین قاره ها در فیفا همیشه نقش ویژه ای در انتخابات داشته و پیش بینی می شود که این بار هم نقشی حساس را بازی کند.

کاف ( آفریقا) 56 عضو ،یوفا (اروپا) 54 عضو ، ای اف سی( آسیا) 47عضو ، کنکاکاف ( آمریکا شمالی و مرکزی) 41 عضو، او اف سی ( اقیانوسیه ) 14 عضو و سی اس اف (آمریکای جنوبی) 10 عضو دارند . هرکدام از نامزدهای حاضر در انتخابات باید با برنامه ویژه ای برای رای گرفتن از اعضا جلو بروند و به نظر می رسد بلاتر برنامه ویژه ای در آسیا را براساس فدراسیون فوتبال ایران و لابی هایش چیده باشد.


ویدیو مرتبط :
رئیس FIFA سپ بلاتر استعفا داد !

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بازتاب گسترده انتخابات ایران در مطبوعات جهان



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

بازتاب گسترده انتخابات ایران در مطبوعات جهان

از روز گذشته و همزمان با آغاز رأی گیری انتخابات ریاست جمهوری در ایران، توجه تقریباً همه مطبوعات و رسانه های انگلیسی زبان جهان به ایران معطوف شده و انتشار گزارش هایی درباره انتخابات ایران، در دستور کار همگی آن ها قرار گرفته است. در این میان، به ویژه حضور گسترده مردم در پای صندوق های رأی، مورد اشاره این مطبوعات و رسانه ها قرار گرفته است.

بازتاب گسترده انتخابات ایران در مطبوعات جهان از روز گذشته و همزمان با آغاز رأی گیری انتخابات ریاست جمهوری در ایران، توجه تقریباً همه مطبوعات و رسانه های انگلیسی زبان جهان به ایران معطوف شده و انتشار گزارش هایی درباره انتخابات ایران، در دستور کار همگی آن ها قرار گرفته است. در این میان، به ویژه حضور گسترده مردم در پای صندوق های رأی، مورد اشاره این مطبوعات و رسانه ها قرار گرفته است.

روزنامه انگلیسی «گاردین» از جمله مطبوعاتی است که توجه ویژه به انتخابات ایران نشان داده و گزارش هایی را از روز رأی گیری منتشر کرده است. این روزنامه می نویسد در پی شور و حرارت با تأخیری که در انتخابات ایران به وجود آمد، انتظار می رود این انتخابات به دور دوم کشیده شود. گاردین اشاره می کند که انتخابات ایران، میلیون ها نفر را به پای صندوق های رأی کشانده و این افراد، تا آخرین ساعات شب در صف های رأی گیری حضور داشتند.

این روزنامه معتقد است حمایت یکپارچه اصلاح طلبان از نامزد میانه رو (روحانی) در آخرین روزهای رقابت های انتخاباتی، از جمله مهمترین دلایلی بوده که با ایجاد شور و انگیزش در میان مردم، آن ها را به پای صندوق های رأی کشانده است. در این مطلب همچنین اشاره شده که همه نامزدها از طرفداران خود خواسته اند ضمن رعایت قانون، به نتایج اعلامی احترام بگذارند.

سایت روزنامه «نیویورک تایمز»، بخش ویژه ای را به انتخابات ایران اختصاص داده و خبرنگاران این روزنامه، گزارش هایی را به صورت لحظه به لحظه از انتخابات ایران در این بخش منتشر می کنند. این روزنامه اشاره می کند که به دلیل حضور گسترده مردم و استقبال از انتخابات، زمان رأی گیری چند بار تمدید شده که این تمدید در تهران و برخی دیگر از استان ها بیش از بقیه بوده است.

نیویورک تایمز اشاره می کند که بر اساس برخی گزارش ها، میزان مشارکت در انتخابات حدود 75 درصد بوده که از نظر جمعیتی برابر با 37.5 میلیون نفر است. از جمله دیگر مطالبی که در این مجموعه گزارش ها مورد توجه نیویورک تایمز قرار گرفته، شرکت برخی چهره ها و شخصیت ها در انتخابات است؛ از مقامات نظام جمهوری اسلامی گرفته تا شماری از چهره های زندانی و حتی برخی خوانندگان موسیقی زیرزمینی!

سایت شبکه خبری «ان بی سی» نیز تیتر «جمعیت پرشمار رأی دهندگان در انتخابات ایران» را برای مطلب خود انتخاب کرده و می نویسد ایرانیان روز جمعه با حضور در صف های رأی گیری، آرای خود را برای انتخاب جانشین محمود احمدی نژاد به صندوق ها انداختند.

در گزارشی که خبرنگار این سایت از تهران تهیه کرده آمده هرچند رأی گیری انتخابات در ایران، در ساعات اولیه صبح آغاز آهسته ای داشت، اما به مرور زمان، افراد بیشتری برای رأی دادن به حوزه های اخذ آرا سرازیر شدند. این خبرنگار همچنین مشاهدات خود را از روز انتخابات در ایران و اقبال بخش های مختلف شهر به هر یک از نامزدها گزارش کرده است. 

اما در میان مطبوعات منطقه که به موضوع انتخابات ایران پرداخته اند، می توان به «گالف نیوز» اشاره کرد که از حضور «قدرتمند» مردم در انتخابات ایران سخن به میان آورده است. این روزنامه می نویسد ایرانیان روز جمعه برای انتخاب رئیس جمهور جدید خود پای صندوق های رأی گرد آمدند و اغلب آن ها اظهار امیدواری می کنند رئیس جمهور بعدی بتواند مسائل اقتصادی را حل و فصل کرده و روابط با جهان را بهبود ببخشد.

گالف نیوز اشاره می کند که حضور رأی دهندگان، فراتر از حد انتظار بوده و صف های تشکیل شده در حوزه های اخذ رأی در تهران، تا آستانه خیابان ها کشیده شده بود. این روزنامه نیز با اشاره به تخمین ها و تحلیل های موجود، از احتمال کشیده شدن انتخابات به دور دوم سخن گفته است.

حضور گسترده مردم، توجه روزنامه «پاکستان تودی» را نیز به خود جلب کرده و این روزنامه می نویسد شور و حرارت به وجود آمده در انتخابات ایران در روزهای پایانی، به حضور شمار گسترده ای از مردم پای صندوق های رأی منجر شد. پاکستان تودی، حضور گسترده مردم پای صندوق های رأی را یک پیروزی برای رهبری نظام جمهوری اسلامی می داند که از مردم درخواست کرده بود به طور گسترده در انتخابات شرکت کنند.

علاوه بر اینف به اعتقاد این روزنامه، حضور مردم به منزله رد ادعاهای کسانی است که در غرب و به ویژه آمریکا، انتخابات ایران را ساختگی و نمایشی می خواندند. در این مطلب، رقابت اصلی در انتخابات ایران، رقابت میان «اصلاح طلبان و محافظه کاران» دانسته شده است. 

اما بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری، پس از حضور ایشان در پای صندوق رأی، از جمله دیگر اخبار انتخاباتی است که در برخی مطبوعات، از جمله «کریستین ساینس مانیتور» بازتاب یافته است. این روزنامه می نویسد آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران، نخستین فردی بود که رأی خود را در انتخابات حساس ریاست جمهوری به صندوق انداخت و ضمن درخواست از ایرانیان برای حضور در انتخابات و نشان دادن مشروعیت نظام جمهوری اسلامی، از آمریکا به سبب زیر سوال بردن این انتخابات انتقاد کرد.

مانیتور اشاره می کند که رهبر انقلاب پس از به صندوق انداختن رأی خود گفته اند ایران بر تلاش های دشمن برای گسترش ناامیدی و بدبینی غلبه می کند و اگر ملت ایران می خواست منتظر تأیید یا عدم تأیید آمریکایی ها باشد، بازنده شده بود.

در نهایت، «دیلی استار» لبنان نیز از درخواست تمامی نامزدها از هوادارانشان برای حفظ آرامش خبر داده است. این روزنامه می نویسد شش رقیب انتخابات ریاست جمهوری ایران، با انتشار بیانیه مشترکی خواستار حفظ آرامش از سوی هواداران خود شده اند. دیلی استار اشاره می کند از آنجا که حضور مردم پای صندوق های رأی بسیار گسترده بود، زمان رأی گیری حدود چهار ساعت بیش از زمان از پیش اعلام شده به طول انجامید. این روزنامه در ادامه به بیان آمارهایی از میزان واجدین شرایط شرکت در انتخابات و میزان تخمینی مشارکت در انتخابات روز گذشته اشاره کرده است./تابناک