ورزشی


2 دقیقه پیش

پیرترین و جوان ترین بازیکن یورو 2016

سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ترین، کوتاه ترین و بلندترین بازیکن‌های یورو ۲۰۱۶ پرداخته است. خبرگزاری ایسنا: سایت یوفا در گزارشی به معرفی پیرترین، جوان ...
2 دقیقه پیش

عکس: ارزش تیم های حاضر در یورو 2016

در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ها هستند. وب سایت مشرق: در جمع 24 تیم حاضر در یورو 2016، آلمان گران ترین و مجارستان ارزان ترین تیم ...

آیا با وجود ورم مفاصل میتوان ورزش کرد؟





درد مفاصل


پرسش:62 سال دارم و سالهاست با این بیماری دست و پنجه نرم می کنم. بیشتر مفاصلم التهاب دارند و چندین دیسک بد در پشت کمر خود دارم. دلم می خواهد ورزش کنم اما می ترسم. چه باید کرد؟ به نظر می رسد که همه ورزش ها برای افراد جوان و سالم است.

 

پاسخ: حتی اگر سالهاست ورزش نکرده اید، هرگز دیر نیست.

در تحقیقی مشخص شد که افراد بزرگسالی که فعالانه ورزش می کردند یا تحرک بدنی داشتند احتمال عمر بیشتر را در خود افزایش دادند. ورزش سلامتی مغز را تقویت می کند و در مجموع کیفیت زندگی را بهبود می بخشد.

 

بر خلاف عقیده عام، متابولیسم سوئیچی نیست که بتوان آنرا خاموش و روشن کرد. چه ورم روماتیسم داشته باشید یا نوعی دیگر، فرقی نمی کند، می توانید ورزش کنید، و ماهیچه های خود را قوی سازید. در تحقیقی از 121 نفر که دچار ورم مفاصل بودند خواسته شد در تحقیق شرکت کنند. برای یک گروه داروهای NSAIDs تجویز کردند، از گروه دوم هم خواسته شد 8 هفته ورزش کنند. درد زانو در گروه دوم به همان نسبت گروه اول کاهش یافت.

 

درد در این گونه افراد موجب می شود فرد به راحتی نتواند فعالیت داشته باشد، و تنها مشکل همین است. و به نوبه خود فرد بی تحرک می شود و در نهایت ماهیچه ها ضعیف می گردند و فشار روی مفاصل آسیب پذیر بیشتر می شود. لذا، در این صورت به خاطر ورم، ورزش شرایط را بدتر می کند.

 

طبیعی است که دچار این ترس شوید که با ورزش ورم مفاصل بدتر می شود. اما تحقیقات عکس این قضیه را نشان می دهند. در ژورنال Physiology & Behavior گزارش شد که ورزش عملکرد ماهیچه را در بیماران روماتیسمی بهبود می بخشد و هرگز اوضاع را وخیم نمی سازد.

 

اگر چه کنار گذاشتن ورزش یا تغییر رویه، منطقی به نظر می رسد، اما برای بیماران با ورم مفاصل لازم است که حتی با وجود درد ماهیچه های خود را به کار اندازند. باید با پزشک خود مشورت نمایید، اگر امکان دارد با یک پزشک ارتوپد، تا توصیه لازم را به شما ارائه کند.

 

درد مفاصل

 

واقعا چه باید کرد؟

 

متخصصان توصیه می کند که این گونه افراد باید برخی ورزش های انعطاف پذیری را در برنامه خود بگنجانند تا میزان جنبش در مفاصل و انعطاف پذیری در ماهیچه ها ترفیع یابد. ورزش هایی همچون وزنه برداری یا قلبی عروقی توصیه می شوند. در این ورزش ها حرکات انعطافی و استحکامی وجود دارند و خیلی از آنها را می توان نشسته روی صندلی انجام داد. و نیز کلاسهای شنا و ایروبیک مناسب هستند.

 

تحقیقی مشخص ساخت که افراد ورم مفاصلی با شرکت در کلاسهای شنا یا دیگر ورزش های سنتی، درد زانوهای خود را کاهش داده بودند. خیلی از کلاسهای شنا برنامه های خاصی را دنبال می کنند.


ویدیو مرتبط :
درمان ورم مفاصل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برای درمان قوز چه ورزش هایی وجود دارد؟




 

مهره های پشتی به طور طبیعی دارای یک انحنا می باشد و قوز وقتی مطرح می شود که این انحنا بیش از حد طبیعی باشد . علل و بیماریهای مختلفی می تواند زمینه ساز آن باشد .گاه ممکن است بیماریهایی که باعث درگیری مهره ها می شود سبب تغییر درانحنای مهره ها شود . به همین دلیل لازم است معاینات لازم در مورد میزان این انحنا و نیز علل زمینه ای احتمالی توسط متخصص ارتوپدی انجام شود . درمان آن هم بستگی به نتیجه معاینات و بررسی ها خواهد داشت . برای معاینه و ارایه راهکارهای مناسب به متخصص ارتوپدی مراجعه نمایید .

تشخیص این موارد می بایست با معاینه دقیق و عکس برداری های متداول آن انجام گردد.

كمترین فشار با زمانی به ستون مهره ها وارد می شود كه وضعیت نشستن و ایستادن به حالت طبیعی نزدیك باشد.بنابراین بدون اینكه در نشستن فشار خاصی به ستون مهره ها وارد كنید سعی كنید در حالت طبیعی و با استفاده از صندلی مناسب یا مبلمان ستون مهره را در بهترین و راحت ترین حالت قرار دهید. راحتی پشت در این حالت مهم است.در صورت بر طرف نشدن ممكن است دچار انحراف ستون فقرات باشید در این حالت درمانهایی لازم است كه از آن جمله ورزشهای خاص است.در این مورد به یك متخصص ارتوپدی مراجعه كنید.

 

در این موارد بهترین روش، استفاده از ورزشهایی برای تقویت عضلات پشتی است:

دو استخوان كتف خود را از پشت به هم برسانید و 60 ثانیه نگه دارید و سپس رها كنید پس از رها كردن دوباره حركت را تكرار كنید.

این ورزش را روزی حداقل 15 تا 20 دقیقه انجام دهید.تغییر این وضعیت به چند ماه تمرین در انجام این ورزش دارد .

به پشت و بر روی فرش دراز بكشید ،زانو ها را خم كنید بطوری كه كف پا ها روی زمین بماند، ناحیه كمر خود را با قدرت بر روی زمین بفشارید، 30 ثانیه نگه دارید ، 30 تا 60 ثانیه استراحت كنید و دوباره این حركت را انجام دهید.این عمل را هر روز حداقل 15 دقیقه انجام دهید. پس از 1 تا 2 ماه بسته به شدت تمرین ،كاهش قوس محسوس خواهد بود. قوز كمر ناشی از نشستن نامناسب است بنابراین صحیح نشستن وتكیه زدن باید همیشه مد نظرفرد باشد .استفاده از قوز بند هم می تواند تا حدی موثر باشد .برای آشنایی با نرمش هایی برای كنترل قوز كمر با كارشناس تربیت بدنی مشاوره نمایید.