دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ابتکار انقلابی یک هکر 18 ساله


یک هکر ۱۸ ساله طرحی ارائه کرده که در صورت تایید متخصصان٬ مکانیسم احراز هویت آنلاین را از اساس دگرگون خواهد کرد. او می‌خواهد کاربران به جای پسورد عکسی انتخاب کنند که به پسوردی پیچیده و ۵۱۲ کاراکتری تبدیل می‌شود.

 
 
 

صبح بخیر: یک هکر ۱۸ ساله طرحی ارائه کرده که در صورت تایید متخصصان٬ مکانیسم احراز هویت آنلاین را از اساس دگرگون خواهد کرد. او می‌خواهد کاربران به جای پسورد عکسی انتخاب کنند که به پسوردی پیچیده و ۵۱۲ کاراکتری تبدیل می‌شود.

با همه تغییرات پرشتابی که در دنیای تکنولوژی‌های آنلاین رخ می‌دهد٬ پسوردهایی متشکل از چند کاراکتر همچنان تنها راه تشخیص هویت و ورود ما به همه سایت‌ها و سرویس‌هایی‌اند که در زندگی آنلاین‌مان به آنها مراجعه می‌کنیم.

رمزهای عبور راهی آسیب‌پذیر و تکامل‌نیافته برای تامین امنیت زندگی مجازی ما است و هر روز بسیاری از کاربران در سراسر جهان از طریق کشف همین پسوردها قربانی حملات هکرها می‌شوند.

شاید بمب خبری روزهای گذشته را خوانده یا شنیده‌اید که هکرهای روس این بار در بزرگ‌ترین سرقت سایبری تاریخ بیش از 1.2 میلیارد شناسه کاربری و رمز عبور کاربران در نقاط گوناگون دنیا را دزدیده‌اند.

ابتکار انقلابی یک هکر 18 ساله استرالیایی

حالا یک هکر ۱۸ ساله استرالیایی راهکاری در کنفرانس امنیت سایبری (PasswordsCon) در لاس‌وگاس ارائه کرده که بر اساس آن یک عکس موجود در موبایل٬ تبلت یا کامپیوتر کاربر می‌تواند جای‌گزین همه پسوردهای او شود؛ راهکاری خلاقانه که اگر به تایید متخصصان امنیت برسد و فراگیر شود٬ زمینه‌ساز گذاری تاریخی و انقلابی بزرگ در دنیای امنیت آنلاین خواهد شد.

سم کراوتر٬ هکر استرالیایی نام یوسیگ (uSig) را برای ابتکار خود برگزیده که صورت کوتاه‌شده عبارت Unique Signature  به معنی «امضای انحصاری» است.

انتخاب عکس به جای پسورد دسترسی هکر به مرز عبور کاربران را بسیار پیچیده می‌کند.

اساس این ابتکار این است که شما به جای انتخاب رشته‌ای از کاراکترها که عموما توصیه می‌شود پیچیده باشند تا حدس زدن و شکستن آن برای هکرها دشوارتر شود٬ فقط یک عکس را به عنوان کلید ورود به سایت‌ها و سرویس‌ها انتخاب می‌کنید.

یوسیگ این عکس را به پسوردی به غایت پیچیده متشکل از ۵۱۲ کاراکتر تبدیل می‌کند و با وارد کردن اتوماتیک آن٬ امنیت آنلاین شما را به طور شگفت‌آور و بی‌سابقه‌ای ارتقا می‌دهد.

ابتکار انقلابی یک هکر 18 ساله استرالیایی

یک عکس و یک دنیا رمز

واقعیت این است که اکثر کاربران در سراسر جهان به توصیه‌های متخصصان امنیت بی‌توجه‌اند و از پسوردهای بسیار ساده‌ای برای اکانت‌های خود استفاده می‌کنند٬ چون به خاطر آوردن‌شان ساده‌تر است.

حتی گاه بسیاری از کاربران برای سرویس‌های گوناگون از پسورد مشابه استفاده می‌کنند تا کارشان ساده‌تر شود٬ در حالی که با این کار آشکارا زندگی آنلاین خود را به شدت آسیب‌پذیر می‌کنند. هنوز کسر بزرگی از حملات سایبری دنیا با تکیه بر پسوردهای ضعیف و دست‌یافتنی کاربران انجام می‌شود.

انتخاب عکس به جای پسورد کار را به الگوریتم‌های «یوسیگ» می‌سپارد و معضل به یاد آوردن پسورد را هم از میان برمی‌دارد. برای ورود به فیس‌بوک٬ توییتر یا ایمیل‌تان٬ عکسی را که از پیش تعیین کرده‌اید انتخاب می‌کنید و وارد حساب‌تان می‌شوید.

ابتکار انقلابی یک هکر 18 ساله استرالیایی

بقیه کارها بر دوش ابتکار سم کراوتر است که از آن عکس٬ کلیدی «یونیورسال» و جامع برای ورود به همه سرویس‌های مورد نیاز شما می‌سازد. راه‌اندازی یوسیگ آن‌طور که گفته می‌شود تنها نیازمند پنج کلیک است که آن را تبدیل به یکی از آسان‌ترین ابزارهای تامین امنیت می‌کند.

«یوسیگ» در عین سادگی٬ با پیچیده کردن پسوردها کار را برای هکرها تریلیون‌ها برابر دشوارتر می‌کند. گذشته از این٬ امکان هک شدن از طریق کی‌لاگر‌ها هم از بین می‌رود٬ چون کی‌لاگرها از طریق ثبت و ضبط کلیدها رمز را می‌یابند و با «یوسیگ» دیگر کلیدی فشرده نخواهد شد که ثبت شود.

سم کراوتر در مقایسه‌ای تامل‌برانگیز می‌گوید اگر همه حالت‌های کنار هم قرار گرفتن حروف٬ اعداد و نشانه‌ها در یک پسورد رایج ۸ کاراکتری را برابر با یک دانه شن ساحل در نظر بگیریم٬ پسورد ۵۱۲ کاراکتری‌ای که «یوسیگ» با تجزیه کد عکس می‌سازد برابر با همه دانه‌های شن همه سواحل دنیاست و به همین اندازه هم شکستن‌اش دشوارتر خواهد بود.

عکسی که انتخاب می‌کنید می‌تواند هر عکسی باشد. آنچه در تصویر می‌بینید اهمیتی برای این سرویس ندارد چون یوسیگ عکس‌ها را از طریق تجزیه کد و با بیت‌های پنهان پشت‌شان می‌شناسد.

سم کراوتر٬ هکر ۱۸ ساله٬ شعار «یک عکس و یک دنیا رمز» را با الهام از مثل معروف «یک عکس و یک دنیا حرف» برای ابتکار نابش انتخاب کرده است.


ویدیو مرتبط :
زن زندگی آزادی با ارزش‌های انقلابی ما همخوانی دارد | معصومه ابتکار

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

اخاذی هکر 18 ساله از دختران جوان



هکر 18 ساله که با فریب دختران و سرقت عکس‌های آنها قصد اخاذی داشت، دستگیر شد.

به گزارش جام‌جم ، روز‌های پایانی هفته گذشته دختر 17 ساله‌ای با حضور در پلیس فتای استان خراسان رضوی از دوست خود به اتهام سرقت گوشی تلفن همراهش و انتشار عکس‌هایش شکایت کرد.

وی در اظهاراتش گفت: قصد فروش گوشی تلفن همراهم را داشتم که چند روز پیش دوستم به نام نرگس از طریق تلگرام به من پیام داد یکی از دوستانش قصد خرید گوشی را دارد و از من خواست گوشی را در یکی از محله‌های شهر مشهد به برادرش تحویل دهم تا آن را به خریدار نشان بدهد. اگر مشتری گوشی را پسندید پول آن را به حسابم کارت به کارت می‌کند و در غیر این صورت گوشی را برمی‌گرداند.

وی اضافه کرد: بعد از چند روز با نرگس تماس گرفتم، اما او با اظهار بی‌اطلاعی از ماجرای گوشی تلفن همراه، مدعی شد برایم پیامی در تلگرام ارسال نکرده است. بعد از این تماس از خط نرگس پیام تهدیدآمیزی دریافت کردم که اگر شکایت کنم عکس‌های خصوصی مرا منتشر می‌کند و چند عکس هم از حضور من در جشن تولد دوستم برایم فرستاد.

پس از این شکایت، نرگس احضار شد و ادعا کرد، نمی‌داند چه کسی این پیام‌ها را با تلگرام او فرستاده و گوشی تلفن همراه دوستش را سرقت کرده است. بررسی‌های پلیسی نشان داد، حرف‌های این دختر صحت دارد و فردی تلگرام او را هک کرده است.

جست‌وجوی پلیس برای دستگیری هکر ادامه داشت تا این‌که ماموران ردپای پسر 18 ساله‌ای را در این پرونده کشف و او را در مشهد دستگیر کردند. گوشی سرقتی شاکی نیز در بازرسی از خانه متهم کشف شد.

متهم با انتقال به پلیس فتا در بازجویی به سرقت گوشی شاکی و هک کردن اطلاعات و عکس‌های وی و دوستش اعتراف کرد و گفت: من با دختر 17 ساله‌ای به نام نرگس در تلگرام آشنا شدم و خودم را مهندس و از خانواده‌ای پولدار معرفی کردم. ارتباط تلگرامی‌مان ادامه داشت تا این‌که تلگرام او را هک کرده و به اطلاعات تلفن همراه و نیز عکس‌هایش دست یافتم. بعد از آن به جای او با دوستش تلگرامی حرف می‌زدم و پیام می‌فرستادم.

وی تصریح کرد: شاکی به تصور این‌که با نرگس چت می‌کند، عکس‌های جشن تولد دوست مشترکشان را برایم فرستاد.

در مرحله بعدی برای این‌که بتوانم از آنها اخاذی کنم، گوشی شاکی را به بهانه این که برایش مشتری پیدا کرده‌ام از او تحویل گرفتم و بعد اطلاعات و عکس‌های آن را سرقت کردم و تعدادی از عکس‌های او را در جشن تولد دوستشان در تلگرام منتشر کردم تا با این ترفند از هر دوی آنها اخاذی کنم.

سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای استان خراسان رضوی در این باره گفت: با اعتراف هکر سارق، برای او قرار قانونی صادر شد.

وی به مردم بویژه دختران نوجوان و جوان هشدار داد فریب افراد را در تلگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی نخورند و براحتی به آنها اعتماد نکرده و عکس‌ها و اطلاعات خود را برای دیگران ارسال نکنند. همچنین مراقب باشند تا تلگرامشان هک نشود و مورد سوءاستفاده افراد اخاذ قرار نگیرد.

 

 اخبارحوادث  -  جام جم