دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

IE9 همه چیز را نگه می‌دارد



وب‌سایت, ترفندهای اینترنتی

 

از زمانی كه امكان گشودن Tabهای مختلف در یك‌ پنجره IE فراهم شده، بسیاری از كاربران تمامی وب‌سایت‌های مورد نیازشان را در یك پنجره باز می‌كنند.

حال اگر این پنجره ناخواسته یا به اشتباه بسته شود، ممكن است نتیجه چند ساعت وب‌گردی و جستجو در وب‌سایت‌های اینترنتی به یكباره از بین برود.

 

همان‌طور كه در گذشته در قالب مباحث دیگر عنوان شد، چند راهكار برای ثبت نشانی وب‌سایت‌هایی كه به آنها مراجعه می‌شود، وجود دارد كه شاید سخت‌ترین آنها ذخیره (Save)‌كردن آن باشد! Pin‌كردن وب‌سایت‌هایی كه بسیار با آنها سروكار دارید در نوار ابزار و منوی استارت راهكار دیگری است كه فقط می‌توانید از طریق IE9 و در ویندوز 7 یا نسخه R2 ویندوز 2008 سرور به آن دسترسی داشته باشید. اما برای حفظ نشانی وب‌سایت‌هایی كه به آنها مراجعه می‌كنید، راه‌حل‌های بهتری هم وجود دارد.

 

برای ثبت نشانی یك وب‌سایت، پس از این‌كه آن را باز كردید، كلید تركیبی Ctrl+D را بفشارید. در كادر

Add to Favorites نام وب‌سایت درج شده كه می‌توانید به دلخواه آن‌را تغییر دهید.

در قسمت Create in نیز می‌توانید قسمت یا پوشه‌ای را كه می‌خواهید وب‌سایت به آن اضافه شود، انتخاب كنید.

 

برای این‌كه آیكون وب‌سایت مورد نظر در نوارFavorite‌ها مشاهده شود، ‌باید در قسمت Create in، Favorites bar را به عنوان محل ذخیره‌سازی برگزینید.

همچنین می‌توانید با كلیك روی دكمه New folder، پوشه‌ای در قسمت Favorites ایجاد كرده و وب‌سایت‌هایی با موضوع یكسان را در آن قرار دهید.

فراموش نكنید كه به صورت پیشفرض نوار Favoriteها در IE9 غیرفعال است. برای فعال‌كردن آن می‌توانید با كلیك راست در قسمتی از فضای خالی بالای پنجره IE9 گزینه Favorites bar را در حالت انتخاب قرار دهید.

 

برای مشاهده وب‌سایت‌های اضافه شده به قسمت Favorites دو راه وجود دارد؛ اول آن‌كه كلید Alt كیبورد را بفشارید تا نوار ابزار در بالای پنجره IE9 ظاهر شود. پس از آن می‌توانید از منوی كشویی Favorites فهرست تمامی وب‌سایت‌های Add شده و پوشه‌هایی را كه ایجاد كرده‌اید مشاهده كنید.

 

راه‌حل بهتر و ساده‌تر استفاده از پنل Favorites است. روی آیكون ستاره در سمت راست و بالای پنجره IE9 كلیك كنید تا پنل مربوط باز شود. برگه Favorites حاوی فهرست تمامی وب‌سایت‌ها و فولدرهایی است كه به سایت‌های موردعلاقه‌تان افزوده‌اید.

اگر روی فلشی كه در كنار دكمه Add to favorites قرار دارد كلیك كنید، چند گزینه در اختیارتان قرار می‌گیرد.

 

فرض كنید در یك پنجره IE9 تعداد زیادی تب باز كرده‌اید و می‌خواهید موقتا پنجره را ببندید؛ برای اضافه‌كردن تمامی تب ‌های جاری به قسمت Favorites كافی است گزینه Add currents tabs to favorites را انتخاب و نام و محل ذخیره‌سازی را تعیین كنید تا یك پوشه حاوی نشانی تمامی وب‌سایت‌های جاری برایتان ایجاد شود.

 

گزینه دیگر Import and Export ‌است كه توضیح آن در شماره‌های گذشته ارائه شده ‌است. از طریق این گزینه و Wizard مربوط به آن می‌توانید از فهرست وب‌سایت‌های موردعلاقه‌تان نسخه خروجی بگیرید و روی سیستم دیگر Import كنید.

اگر قصد دسته‌بندی وب‌سایت‌های مورد علاقه‌تان را دارید، گزینه Organize farovites را انتخاب كنید. در پنجره‌ای كه باز می‌شود، می‌توانید پوشه اضافه یا حذف كرده و وب‌سایت‌های موجود در فهرست را دسته‌بندی كنید.

 

وب‌سایت, ترفندهای اینترنتی


IE9 همه چیز را نگه می‌دارد

ابزار دیگری كه شاید همیشه آن را نادیده یا دست‌‌كم گرفته‌ باشید، History اینترنت‌اكسپلورر است. همان طور كه پیش از این عنوان شد، برای تعیین‌كردن مدت زمان نگهداری تاریخچه IE باید از پنجره Internet Options و برگه Generals روی دكمه Settings در قسمت Browsing history كلیك كرده و مقدار موردنظرتان را در مقابل Days to keep pages in history وارد كنید.

این مقدار كه به صورت پیشفرض ۲۰ درنظر گرفته‌شده، بر حسب روز تعیین می‌شود و حداكثر می‌تواند 999 باشد! پس از آن، نشانی تمامی وب‌سایت‌هایی كه به آنها مراجعه می‌كنید، در History اینترنت‌اكسپلورر باقی می‌ماند.

 

برای مشاهده فهرست سایت‌های مشاهده‌شده، روی آیكون ستاره در سمت راست و بالای IE9 كلیك كنید و برگه History را برگزینید.

به صورت پیشفرض‌، دسته‌بندی نشانی وب‌سایت‌ها به صورت روزانه، هفتگی و... است و تمامی وب‌سایت‌هایی كه در روز جاری با آنها سروكار داشته‌اید، در قسمت Today فهرست شده‌اند.

 

اما می‌توانید به طرق دیگری نیز آنها را دسته‌بندی كنید.

اگر زمانی را كه به وب‌سایت مورد نظرتان سر زده‌اید به خاطر ندارید، از منوی كشویی بالای این برگه گزینه View by site را انتخاب كنید تا تمامی وب‌سایت‌های مشاهده شده به ترتیب حروف الفبا برایتان فهرست شود.

همچنین می‌توانید با انتخاب گزینه Search history، در میان فهرست وب‌سایت‌ها به دنبال گزینه مورد نظرتان بگردید یا با انتخاب گزینه View by order visited today فهرست موجود را براساس ترتیب زمان مشاهده وب‌سایت‌ها مرتب كنید.

كاربردی‌ترین گزینه‌، View by most visited است.

در این صورت در قسمت History سایت‌هایی كه اغلب با آنها سروكار دارید برایتان فهرست می‌شود كه به صورت خودكار و برحسب نوع عملكرد شما به روز خواهد شد.

 

وب‌سایت, ترفندهای اینترنتی

 

از آخرین تغییرات یك وب‌سایت مطلع شوید

برای اطلاع از محتوای جدید اضافه‌شده به یك وب‌سایت ـ مثلا یك وب‌سایت خبری ـ چه كار می‌كنید؟ هر بار به آن سر می‌زنید؟ راه‌حل ساده‌تر Feed‌كردن آن وب‌سایت در IE9 است.

البته به این شرط كه وب‌سایت موردنظر RSS داشته باشد.

 

وب‌سایت را باز كنید و به دنبال آیكون RSS بگردید، پس از كلیك روی آن، صفحه مربوط به RSS باز می‌شود كه در كادر بالای آن عبارت Subscribe to this feed قابل مشاهده است.

 

با كلیك روی این عبارت پنجره‌ای به همین نام باز می‌شود كه در آن از شما یك نام و محل ذخیره Feed خواسته می‌شود كه به صورت پیشفرض پوشه Feeds است.

شما می‌توانید با ایجاد پوشه‌های مختلف، Feedهای خود را دسته‌بندی كنید. اگر گزینه Add to favorites bar را در حالت انتخاب قرار دهید، Feed موردنظرتان در نوار Favoriteها در بالای IE9 نیز قابل مشاهده خواهد بود البته به شرط آن‌كه نوار مذكور را پیش از این فعال كرده ‌باشید.

 

وب‌سایت, ترفندهای اینترنتی

 

برای مشاهده پنل Feeds، كافی است روی آیكون ستاره در سمت راست و بالای IE9 كلیك كنید و به برگه‌ای با همین نام بروید.

در این قسمت نام تمامی Feedها قابل مشاهده است.

اگر ماوس را روی هریك از نام‌ها نگه دارید، آیكون Refresh مقابل آن ظاهر می‌شود كه می‌توانید از آن برای به‌روزرسانی Feed موردنظر استفاده كنید.

منبع: windows.microsoft.com


ویدیو مرتبط :
ماموستا کریکار شعر (زه نگه زه نگه ) کوردستان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

چگونه ویندوزخودراهمیشه سالم نگه داریم



 

 

 

حتما تا به حال اتفاق افتاده است که بعد از نصب يک نرم افزار به هر دليل سيستم عامل و برنامه هاي کاربردي شما آسيب ديده است حتي ممکن ويروسي شدن سيستم و يا پاک شدن چند فايل سيستمي علت بالا نيامدن ويندوز باشد.در اين گونه شرايط معمولا گزينه اي جز عوض کردن ويندوز و تمام برنامه هاي آن پيش روي کاربران نمي باشد .

 

براي جلو گيري از وقوع اين حالت استفاده از (GO BACK)بسيار مفيد خواهد بود .همان طور که از نام اين برنامه برمي آيد اين نرم افزار هميشه تنظيمات صحيح ويندوز را به خاطر مي سپارد و در صورت نياز کاربر وارد عمل مي شود با استفاده از اين برنامه ديگر هرگز به فکر عوض کردن ويندوز نباشيد .

 

همچنين اين برنامه مي تواند تمامي فايلهاي پاک شده از سيستم را دوباره بازيابي کند براي استفاده کافيست در زمان بالا آمدن ويندوز کليد Space Bar را فشار دهيد با ظاهر شدن صفحه(GO BACK) شما قادر خواهيد بود سيستم را به حالتي صحيح در گذشته هدايت کنيد.

 

قابليتهاي برنامه و نکات کليدي در استفاده از آن بدين صورت مي باشد :


1)اين برنامه به طور معمول مقدار ده درصد از کل ظرفيت هارد ديسک را براي انجام فعاليتهاي خود اشغال مي کند.

 

2)اين برنامه داراي خاصيت( Auto-Revert ) مي باشد اين قابليت قادر به بازگرداني اطلاعات به صورت خود کار است .

 

3)قابليت بازگرداني کل هارد ديسک ( Revert Drive ) اين قابليت امکان بازيابي کل اطلاعات درايو را فراهم مي کند.

 

4)بوت شدن از فلاپي ديسک اين قابليت سبب بوت شدن کامپيوتر از روي فلاپي مي شود.

 

5)اين برنامه به صورت خود کار از تمامي درايوهاي سيستم محافظت مي کند و نمي توان در حالت عادي محافظت از سيستم را محدود به درايو خاصي از هارد ديسک کرد .

 

در اين جا به موارد و نکات اصلي در مورد نرم افزار اشاره گرديد لازم به ذکر است اين برنامه داراي جزييات فراواني است که کاربران حتما در زمان استفاده به وجود آن پي خواهند برد .