دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

7 نکته درباره افزایش قیمت بسته اینترنت همراه


از اول دی ماه دو اپراتور مخابراتی کشور جلوی قانون سر تسلیم فرودآوردند و تعرفه مصرف آزاد اینترنت همراه خود را به نیم ریال در سیمکارت های دائمی و 75 صدم ریال در سیمکارت های اعتباری تغییر دادند. ایرانسل فردای همان روز اعلام کرد قیمت بعضی بسته های خود را افزایش داده است.




روزنامه هفت صبح:

1- از اول دی ماه دو اپراتور مخابراتی کشور جلوی قانون سر تسلیم فرودآوردند و تعرفه مصرف آزاد اینترنت همراه خود را به نیم ریال در سیمکارت های دائمی و 75 صدم ریال در سیمکارت های اعتباری تغییر دادند. ایرانسل فردای همان روز اعلام کرد قیمت بعضی بسته های خود را افزایش داده است.

2- اینترنت موبایل تقریبا در تمام جهان هزینه زیادی دارد. این تکنولوژی از سرعت بالایی برخوردار است و بعد از اختراع چرخ و کشف آهن، در فهرست مفیدترین ابزارهای بشر قرار می گیرد.
هفت نکته درباره افزایش قیمت بسته اینترنت همراه
به خاطر قیمت زیاد، طبیعی است که همه مشترکان نتوانند از آن استفاده کنند و اپراتورهای بزرگ و محترم، برای جذب آنها و کسب درآمد بیشتر، اینترنت موبایل را به صورت بسته عرضه می کنند. روی بد سکه وقتی است که شما بدون خرید بسته دیتای موبایل خود را فعال کنید.

3- در حالی که رایتل اینترنت نسل سه عرضه می کرد، بقیه اپراتورها با همان EDGE از مشترکان خود استقبال می کردند. با راه اندازی رومینگ ملی، طبیعی بود که حساب و کتاب مشترکان کمی پیچیده شود. به همین دلیل مسئولان تصمیم گرفتند نرخ تعرفه را برای نسل های مختلف یکسان کنند. این اتفاق از اول دی ماه رخ نداد.

4- کاهش تعرفه مصرف آزاد با تبلیغ زیاد انجام شد اما صدای افزایش قیمت بسته ها، وقتی بلند شد که مشترکان متوجه قضیه شدند.

حجم اعتراضات روی صفحه وزیر و در اکانت اینستاگرام اپراتور زیاد بود. همه آنها می خواستند بدانند چرا این اتفاق افتاده است اما آیا ایرانسل کار خلاف مقرراتی انجام داده است؟

محمود واعظی وزیر ارتباطات می گوید: «تخلفی صورت نگرفته است.» از نظر او «اپراتورهای مخابراتی برای حفظ رقابت مجازند بسته های مختلفی ارائه کنند. ارائه هر بسته به سیاست اقتصادی هر اپراتور وابسته است و مشترک به عنوان بهره بردار حق انتخاب سرویس های مختلف را دارد.»

هفت نکته درباره افزایش قیمت بسته اینترنت همراه

5- حالا بیایید با هم یک حساب و کتاب ساده کنیم. اگر در گذشته بدون خرید بسته، برای دانلود یک فیلم اقدام می کردید، هزینه شما حدودا 250 هزار تومان می شد. با کاهش تعرفه آزاد، حالا می توانید همان فیلم را با قیمت 50 هزار تومان دانلود کنید. راه حل ساده این است که اصلا فیلم دانلود نکنید. چند نفر را سراغ دارید که با اینترنت همراه شان فیلم دانلود کنند؟

راه حل بعدی این است که بسته بخرید. قبل از رسیدن دی ماه قیمت یک بسته دو گیگابایتی در تمام اپراتورهای موبایل حدود 10 هزار تومان بود که فقط ایرانسل در تصمیمی ناگهانی حاضر شد خطر کند و قیمت را به 20 هزار تومان در هر ماه افزایش دهد. آنها پای لرزش نشسته اند و اعتراض ها را در صفحه وزیر و اکانت رسمی اینستاگرام خود به جان می خرند.

6- قیمت دو گیگابایت اینترنت در سیمکارت اعتباری به صورت آزاد تقریبا 150 هزار تومان می شود. قبلا بسته ای با این حجم را 10 هزار تومان می خریدید ولی حالا مجبورید برای آن ماهی 20 هزار تومان کنار بگذارید. ظاهرا استفاده از بسته ها هنوز برای مشترکان صرفه اقتصادی بیشتری دارد.

7- وزیر ارتباطات می گوید کار ایرانسل غیرقانونی نیست. او در عین حال به رقابتی بودن فضا اشاره می کند. دو اپراتور رقیب یعنی رایتل و همراه اول هنوز بسته خود را گران نکرده اند. همراه اول هم می گوید فعلا قصدی برای گران کردن اینترنت همراه خود ندارد. شاید آنها می خواهند از رقابتی بودن فضا استفاده کنند. اگر دل کندن از شماره تلفن تان امکحانپذیر است می توانید سیمکارت پنج هزار تومانی خودتان را با سیمکارت دیگر اپراتورها عوض کنید؛ یک عکس العمل منطقی در برابر گرانی قانونی!


ویدیو مرتبط :
کاهش یا افزایش قیمت تعرفه اینترنت همراه؟!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

افزایش قیمت اینترنت و کاهش سرعت/وقتی «شاتل» و «مبین نت» HTTPS را بسته و «گوگل» را مسدود می کنند!




 اخبار اجتماعی - به رغم ادعای وزارت ارتباطات؛
افزایش قیمت اینترنت و کاهش سرعت/وقتی «شاتل» و «مبین نت» HTTPS را بسته و «گوگل» را مسدود می کنند!

شرکت مبین نت گوی سبقت را در کاهش سرعت اینترنت از باقی رقبا ربوده و گهگاه سرعت آن به حدی کاهش پیدا می کند که با «دایال آپ» سابق تفاوتی ندارد.

اخبار,اخبار اجتماعی,سرویس دهندگان اینترنت

باوجود اعلام مکرر کاهش قیمت اینترنت و افزایش سرعت آن توسط وزارت ارتباطات، هیچ یک از این موارد محقق نشده است.

به گزارش تیک ، سرعت اینترنت که بارها وزیر ارتباطات وعده ی افزایش آن را داده، هرگز در چندین ماه اخیر تغییری نکرده و چه بسا در برخی موارد کاهش نیز یافته است.

از سوی دیگر، تعرفه های سرویس دهندگان اینترنت نه تنها کاهش نیافته بلکه روند صعودی پیدا کرده است.

در این بین، شرکت مبین نت گوی سبقت را در کاهش سرعت اینترنت از باقی رقبا ربوده و گهگاه سرعت آن به حدی کاهش پیدا می کند که با «دایال آپ» سابق تفاوتی ندارد.

یکی از کارشناسان شاغل در سرویس دهندگان اینترنت می گوید: کاهش تعرفه ها دست ما نیست، چراکه شرکت زیر ساخت باید در ابتدا خدماتی که به شرکت ها ارائه می دهد را به قیمت پایین تری عرضه کند.

در چنین شرایطی که نه سرعت اینترنت افزایش پیدا کرده و نه قیمت آن کاهش، برخی از مشکلات، کاربران را به شدت آزار می دهد که از آن جمله مسدود کردن گوگل است.

یکی از کاربران «تیک» با ارسال متنی آورده است:

« الان نزدیک یک هفته میشه که اینترنت شرکت شاتل و مبین نت پروتکل https بسته و بعضیی مواقع صبح باز است ولی الان چند وقتی است که توی گوگل و توی ایمیل نمیتونیم بریم زنگ که میزنی میگه اختلال سرتاسری است خواهش میکنم .لطفا به این مشکل رسیدگی کنید و مطلبی در این مورد بنویسید که بابا مسولین بدونند چه خبر یک ایمیل نمیتونیم چک کنیم بنده به خاظر درسم در حال مکاتبه هستم با استاد ها و ...چک کردن ایمیل برای بنده خیلی ها شده کابوس..لطفا رسیدگی کنید.....»

یکی دیگر از کاربران «تیک» با ارسال متنی در این رابطه آورده است:

«تورو خدا بیكیری كنید اینترنت سرعتش كه خیلی كم شده من با مبین نت داشتم سرعتش بسیار بایین بود، بعد با شركت بیشكامان داده افزار كرفتم سرعت ٢مك به قیمت ٤٣ هزار تومن با حجم دانلود ٣كیك ، با این قیمت بسیار بالا اما كیفیت فوق العاده بد هست كه شركت میگه مشكل سراسریه!!!»

اخبار اجتماعی - تیک