دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

7 روش پنهان كردن هویت در اینترنت



فیس‌بوك,اطلاعات شخصی‌ در اینترنت  

 

آیا به این فكر كرده‌اید هویت شما در اینترنت چگونه است؟ یا این كه اطلاعات شخصی‌تان كه در سایت‌های مختلف ثبت شده دقیق بوده یا تنها اطلاعاتی درهم و بدون اساس است؟ اهمیت این سوال‌ها به این دلیل است كه اگر اطلاعات‌تان به صورت كامل در اختیار افراد سودجو قرار گیرد، ممكن است عواقب بسیار سختی برایتان به همراه داشته باشد. به همین دلیل و به منظور جلوگیری از این اتفاقات لازم است شما هویت حقیقی‌تان را در فضای اینترنت پنهان كنید.در همین خصوص در اینجا به روش‌های پنهان كردن اطلاعات دقیق‌تان می‌پردازیم.

 

1. پاك كردن اطلاعات شخصی در سایت‌ها: هیچ راهی برای پاك كردن اطلاعات عمومی موجود در اینترنت وجود ندارد. برای نمونه محتویات دفتر تلفن‌های عمومی كه شامل اطلاعات مربوط به كاربران است، همگی در اینترنت موجود است. بااین حال اگر از عضویت در سایت‌هایی چون facebook، Twitter، MySpace و Linkedln خسته شده‌اید، می‌توانید با كمك Suicide Mashin Web2/0 وارد هر یك از این سایت‌ها شده و تمام اطلاعات شخصی‌تان را به طور كامل پاك كنید.

 

2. بستن راه‌های ردیابی اطلاعات: همه ما با قابلیت‌هایی به نام بلاك كردن آشنا هستیم. كمپانی Abine دارای نرم‌افزاری است كه تمام افرادی را كه شما در اینترنت ردیابی می‌كنند، شناسایی كرده و هنگامی كه این افراد می‌خواهند اطلاعات موجود در رایانه‌تان را بدزدند، راه آنها را مسدود می‌كند. البته این راه حل نمی‌تواند برای اطلاعاتی كه در حال حاضر در فضای اینترنت وجود دارد، امنیتی ایجاد كند، فقط جلوی انتشار بقیه اطلاعات خصوصی‌تان را می‌گیرد.

 

3. استفاده از سرویس پاكسازی اطلاعات: اگر هدف اصلی شما پاكسازی تمام اطلاعاتی است كه درباره شما بوده و در اینترنت قرار می‌گیرد، كمپانی Abine دارای سرویس دیگری به نام DeleteMe است. برای استفاده از این سرویس ابتدا لازم است شما در این سایت عضو شده تا كمپانی به طور خودكار تمام اطلاعات شخصی شما را كه سایت‌های جمع‌آوری اطلاعات از طریق اینترنت گردآوری كرده‌اند، پاك كند.

البته توجه داشته باشید كه این سرویس توانایی پاكسازی اطلاعات شخصی شما را به طور كامل ندارد و تنها می‌تواند سایت‌هایی را كه در فهرست مربوط به سایت‌های گردآورنده اطلاعات شخصی قرار دارند شناسایی كند. همین موضوع باعث می‌شود شما با احتیاط بیشتری در مواجهه با دیگر سایت‌ها عمل كنید تا به هیچ عنوان اطلاعات‌تان در اختیار سایت‌های اینچنینی قرار نگیرد. برای این كه این سرویس بتواند به شما خدمات ارائه كند لازم است شما مشخص كنید علاقه دارید كدام یك از آدرس‌هایتان پاك شود؛ چرا كه شما نمی‌توانید تمام آدرس‌های مربوط به خودتان را به طور كامل پاك كنید.

 

4. پنهان كردن IP آدرس‌هایتان: در حقیقت برنامه‌هایی طراحی شده است كه می‌تواند IP آدرس‌ها را به طور كامل تغییر دهد؛ به طور مثال برنامه‌ای چون Virtual World Computing's Cocoon هویت حقیقی شما را استتار كرده و آدرس شما را به عنوان یك Cocoon نمایش می‌دهد. Cocoon به شكل یك فیلترشكن هوشمند عمل می‌كند، یعنی اگر شما از طریق این برنامه به اینترنت متصل شوید، تنها آدرس‌هایی كه Cocoon بخواهد نمایش داده می‌شود و آدرس‌های حقیقی شما به طور كامل پوشانده خواهد شد.

علاوه بر اینها نرم‌افزار فوق تمام cookie‌ها را در صورت تمایل در فهرست مربوط به Cocoon account شما قرار می‌دهد. براساس ادعای یكی از طراحان این برنامه، Cocoon امكان هرگونه دزدی هویت شما هنگام استفاده از شبكه‌های WiFi را از بین می‌برد. البته این نرم افزار این كار را با كمك رمزگذاری تمام اطلاعات مربوط به شما در مواقع جا به جایی انجام می‌دهد.

 

5. چشم بسته با terms of service موافقت نكنید: آنچه دلالان اطلاعات در اینترنت به دست می‌آورند باید از طریق منبعی تامین شود. در خیلی موارد كاربران اینترنت با میل خود این اطلاعات را در اختیار این كمپانی‌ها قرار می‌دهند.

یكی از روش‌هایی كه شما با خواست خودتان اطلاعات را در دسترس دیگران قرار می‌دهید، موافقت با terms of service موجود در سایت‌های مختلف است. با این كار در حقیقت اطلاعات مربوط به شما به افراد دیگری فروخته می‌شود. در عمل اگر شما زمان بگذارید و پیش از توافق با terms of service آنها را بخوانید، مسلما به هیچ عنوان با چنین درخواست‌هایی موافقت نخواهید كرد.

برای نمونه نرم‌افزاری در سایت Facebook طراحی شده كه دارای امكان sync كردن فهرست تلفن‌های موجود در گوشی تلفن همراه‌تان با اسامی دوستان شما در فضای اینترنت است. چنانچه شما از این قابلیت استفاده كنید، فهرست اسامی و شماره تلفن دوستان‌تان را در اختیار اینترنت قرار خواهید داد كه این كار به خودی خود می‌تواند نتایج بسیار خطرناكی را به همراه داشته باشد.

 

6. ایجاد هویت‌های متفاوت: اگر شما نمی‌توانید تمام اطلاعات مربوط به خودتان را از روی اینترنت پاكسازی كنید، بهتر است از راه حل دیگری استفاده كنید. در این روش شما چند هویت متفاوت از خودتان را در اینترنت ایجاد می‌كنید. بهتر است این هویت‌ها تا حد امكان از یكدیگر متفاوت باشد تا به هیچ عنوان كسی نتواند حقیقت اطلاعات مربوط به شما را تشخیص دهد.

برای نمونه چند account مختلف در فیس‌بوك ایجاد كنید یا به تمام سایت‌هایی كه فرم‌های مربوط به اطلاعات شخصی‌تان را پر كرده‌اید سر بزنید و برخی اطلاعات شخصی‌تان را تغییر دهید.

 

7. چیزی را پاك نكنید، بلكه دوباره بنویسید: هیچ وقت سعی نكنید اطلاعات وارد شده‌تان را پاك كنید. بهتر است مواردی را از اطلاعات قبلی‌تان كم یا به آن اضافه كنید. تمام اطلاعات مربوط به شما به صورت دیجیتال وارد اینترنت می‌شود و توسط یكسری از برنامه‌های كدگذاری كه به طور دائم به دنبال اطلاعات جدید هستند، كنترل می‌شود.

این برنامه‌ها به صورتی برنامه‌نویسی شده است كه تمام برنامه‌های پاك شده را ذخیره می‌كند، ولی فایل‌های تدوین شده یا فایل‌هایی را كه اسامی مشابهی دارد روی فایل‌های پیشین ذخیره می‌كند. شكل‌های قبلی فایل‌های تدوین شده برای مدت زمان چند ماه نگهداری می‌شود، ولی در نهایت فایل‌های قبلی به طور كامل پاكسازی خواهد شد.

منبع:infoworld.com


ویدیو مرتبط :
روش های کشیدن انواع دندان عقل پیدا، نیمه پنهان و پنهان

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بررسی طرح جدیدی برای فیلترینگ/ احراز هویت کاربران قبل از ورود به اینترنت



طرح جدید فیلترینگ,کاربران اینترنت,دسترسی به اینترنت
بررسی طرح جدیدی برای فیلترینگ/ احراز هویت کاربران قبل از ورود به اینترنت

وی با ذکر مثالی ادامه داد: برای مثال سطح دسترسی به اینترنت برای یک پژوهشگر و یک بازرگان باید با یک نوجوان و دانش آموز متفاوت باشد در این راستا ابعاد اجرایی این پیشنهاد در مرکز ملی فضای مجازی در دست بررسی است.

دبیر شورایعالی فضای مجازی از بررسی طرحی خبر داد که در راستای تغییر نظام پالایش و فیلترینگ فعلی اینترنت، کاربران قبل از ورود به اینترنت و استفاده از آن احراز هویت شوند تا امکان تفکیک فیلترینگ برای گروههای مختلف مردم وجود داشته باشند.

به گزارش مهر، مهدی اخوان بهابادی در نشست خبری با اشاره به برنامه های مدنظر برای هوشمندسازی فیلترینگ سایتهای اینترنتی اظهار داشت: یکی از برنامه ها بررسی پیشنهادی برای اعمال متفاوت فیلترینگ برای گروههای مختلف مردم از لحاظ سن و شغل است که در این راستا باید کاربر قبل از استفاده از اینترنت، احراز هویت شود تا امکان تفکیک خدمات فیلترینگ برای کاربران وجود داشته باشد.

وی با ذکر مثالی ادامه داد: برای مثال سطح دسترسی به اینترنت برای یک پژوهشگر و یک بازرگان باید با یک نوجوان و دانش آموز متفاوت باشد در این راستا ابعاد اجرایی این پیشنهاد در مرکز ملی فضای مجازی در دست بررسی است.

اخوان با تاکید براینکه در انتخاب الفاظ در حوزه فضای مجازی باید دقت بیشتری صورت گیرد، گفت: طرح هایی مانند اینترنت پاک و گوگل ارث اسلامی تاکنون در شورایعالی فضای مجازی مورد بررسی قرار نگرفته است؛ موضوع گوگل ارث اسلامی توسط وزیر ارتباطات مطرح شده اما تا این لحظه طرحی برای تحقق این پروژه به صورت رسمی به شورا ارسال نشده و طبیعتا زمانی می توان در این گونه مباحث اظهار نظر کرد که مکاتبات رسمی باید انجام شود.

دبیر شورایعالی فضای مجازی یکی از مشکلات فعلی در حوزه فیلترینگ را عدم هوشمندسازی عنوان و تصریح کرد: این وظیفه حاکمیت است و زمانی که حاکمیت از وظایف تصدی گری اش جدا شود روی این حوزه متمرکز خواهد شد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه وضعیت اینترنت کشور اصلا مطلوب نیست، دلیل این وضعیت را خروجی طرز فکرهای وزرای قبلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست.

وی با اشاره به مشکل سرعت و قیمت اینترنت در کشور تاکید کرد: اختلاف قیمت خدمات اینترنت در داخل کشور با خارج کشور فاصله زیادی دارد و تا زمانی که مشکل قیمت و تصدی گری حاکمیت در این بخش حل نشود این وضعیت همچنان باقی است.

اخوان با تاکید براینکه باید اجازه ورود بخش خصوصی به خرید و فروش پهنای باند اینترنت داده شود گفت: در حوزه فناوری اطلاعات نباید مسیری متفاوت از تجربه جهانی درنظر بگیریم و از صفر شروع کردن در این بخش اصلا به صلاح نیست؛ اینکه ایران را تبدیل به یک کشور ایزوله در این بخش کنیم قطعا مردود است.

وی در مورد آخرین وضعیت اپراتور تولید محتوا در کشور – CDN – نیز گفت: خدماتی مانند آی پی تی ویی و آی پی مدیا بدون استفاده از اپراتورهای CDN امکان پذیر نیست؛ براین اساس صدور مجوز اپراتور محتوا در کشور در دستور کار قرار گرفت و اصول حاکم بر پروانه این اپراتور نیز تصویب و ابلاغ شد؛ هم اکنون نیز فاز آزمایشی این طرح در یکی از شهرهای کشور در حال اجرا است.

دبیر شورایعالی فضای مجازی از ارائه اولین مجوز اپراتور سلامت مجازی نیز خبر داد و گفت: به مرور مجوزهایی در این حوزه صادر خواهد شد./مهر