دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

۲۵ نکـتـه برای ایمنی شما و لـپ تاپـتـان



 

 

۲۵ نکـتـه برای ایمنی شما و لـپ تاپـتـان

 


۱) دفترچه راهنمای لپ تاپتان را به دقت مطالعه و موارد آن را رعایت کنید.

 

۲) لپ تاپ را هنگام استفاده روی پای خود قرار ندهید.

 

۳) دستگاه را روی سطوح پرزدار مانند فرش و موکت قرار ندهید و آن را از گرد و غبار و رطوبت دور نگه دارید.

 

۴) دستگاه را روی سطح صاف، خشک و بدون لرزش قرار دهید.

 

۵) از آنجا که دستگاه هنگام کار بسیار گرم می شود بنابراین سطوحی که نسبت به حرارت آسیب پذیر هستند، ممکن است آسیب ببینند.

 

۶) در صورت عدم استفاده از لپ تاپ حتما باید آن را خاموش کنید چرا که این امر از افزایش بی رویه دمای سیستم جلوگیری می کند و موجب استراحت سیستم نیز می شود.

 

۷) قرار دادن لپ تاپ در کیف یا کوله پشتی، بهترین شیوه حمل آسان آن است که به قدر کافی مانع از برخورد مستقیم سیستم با سطوح سفت و مواجه با شوک های فیزیکی می شود. کیف لپ تاپ خود را باید طوری انتخاب کنید که هنگام جابه جایی سیستم اصلا تکان نخورد. بنابراین در انتخاب اندازه کیف یا کوله خود دقت کنید.

 

۸) یادآور می شویم که قبل از قرار دادن لپ تاپ در کیف، تمامی چراغ هایLED دستگاه باید کاملا خاموش شود و دستگاه های جانبی متصل به سیستم از قبیل موس، کابل برق، Key USB و ... را جدا کنید. توصیه می کنیم هنگامی که موس، هاب USB، انتقال دهنده های الکتریکی، کابل ها و... به لپ تاپ وصل اند، آن را جابه جا نکنید.

 

۹) لپ تاپ خود را در صندوق عقب اتومبیل قرار ندهید. تغییرات شدید دما، هوای سرد زمستان و آفتاب داغ تابستان بر سیستم اثر منفی می گذارد. در واقع صندوق عقب اتومبیل بدترین جای نگهداری سیستم به شمار می رود.

 

۱۰) هنگام روشن بودن دستگاه آن را جابجا نکنید.

 

۱۱) میز و صندلی مناسبی انتخاب و ارتفاع آنها را متناسب با حالت خود حین کار تنظیم کنید.

 

۱۲) محیط کار شما باید دارای نور مناسب باشد.

 

۱۳) هنگام نشستن روی صندلی، پشتی صندلی (در صورت وجود) را تنظیم کنید تا راحتی کمر شما تامین شود.

 

۱۴) پاهای خود را به صورت صاف و طبیعی روی زمین بگذارید به گونه ای که زانوها و آرنج هنگام کار موقعیت مناسبی داشته باشند (تقریبا ۹۰ درجه) دست های خود را به صورت طبیعی روی میز قرار دهید تا مچ دستانتان روی میز قرار بگیرد.

 

۱۵) برای داشتن بهترین حالت مشاهده، زاویه LCD را تنظیم کنید.

 

۱۶) از لپ تاپ در جایی که راحت نیستید (مانند تخت) استفاده نکنید.

 

۱۷) در صورت خراب شدن باتری لپ تاپ، تهیه یدکی آن بسیار مشکل است و قیمت بالایی دارد. پس باید در مراقبت از آن بسیار کوشا باشید.

 

۱۸) توصیه می شود که برای بار اول دستگاه را به صورت خاموش بیش از ۱۰ ساعت به برق متصل کنید تا باتری آن کاملا شارژ شود. توجه داشته باشید که در صورت شارژ کامل باتری، عمل شارژ به طور اتوماتیک متوقف خواهد شد.

 

۱۹) پس از شارژ اولیه می توانید هر زمان که خواستید، دستگاه را به برق متصل کنید تا عمل شارژ انجام شود. توجه داشته باشید که هرگز میزان شارژ باتری به زیر ۱۰درصد نرسد و قبل از رسیدن به این مرحله، حتما آن را شارژ کنید.

 

۲۰) ضربه زدن به لپ تاپ می تواند باعث بروز اشکال در دستگاه شود. مراقب باشید که به هیچ عنوان به دو طرف دستگاه و مخصوصا پشت LCD و زیر دستگاه ضربه ای وارد نشود.

 

۲۱) دستگاه به شدت در برابر ریختن مایعات مانند آب، چای، قهوه و... حساس و آسیب پذیر است.

 

۲۲) در درایو، بسیار آسیب پذیر است. توجه داشته باشید که پس از استفاده بلافاصله آن را ببندید.

 

۲۳) در زمان بستن در لپ تاپ دقت داشته باشید که هیچ گونه شیئی بین LCD و صفحه کلید یا روی لپ تاپ قرار نداشته باشد زیرا ممکن است باعث شکسته شدن LCD شود.

 

۲۴) برای تمیز کردن صفحه LCD از دستمال مرطوب با آب یا مایع تمیزکننده استفاده کنید و هرگز به طور مستقیم هیچ گونه مایعی را روی صفحه آن نپاشید.

 

۲۵) هرگز دستگاه را در برابر حرارت مستقیم یا تابش مستقیم نور خورشید قرار ندهید.


روزنامه سلامت


ویدیو مرتبط :


خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

فشار عصبی ایمنی بدن را می کاهد



دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که فشار عصبی طولا نی مدت به افزایش تولید موادی در بدن می پردازد که بر عملکرد سیستم ایمنی بدن موثرند.

 

فشارعصبی

 

یکی از این مواد که اینترلوکین ۶ نام دارد به صورت طبیعی با بالا رفتن سن در بدن افزایش می یابد و با بیماری قلبی، بیماری قند نوع دوم، پوکی استخوان و دیگر ناهنجاری های مرتبط با سالخوردگی ارتباطی دارد.

 

گروهی از پژوهشگران به سرپرستی رونالد کلیزر در دانشکده پزشکی دانشگاه ایالتی اوهایو آمریکا میزان این ماده را در یکصد و نوزده مرد و زن سالخورده اندازه گرفته است که همگی شان از همسری مراقبت می کنند که مبتلا به اختلا ل حواس است.

 

میزان ماده اینترلوکین ۶ در بدن این افراد ظرف شش سال گذشته چهار برابر تندتر از یکصد و شش فرد دیگر افزایش یافته است که از همسر مبتلا به اختلا ل حواس مراقبت نمی کنند. حتی پس از مرگ همسر مبتلا به اختلا ل حواس، میزان اینترلوکین ۶ در افرادی که مورد آزمایش قرار گرفته اند به مدت سه سال همچنان رو به افزایش بوده است.

 

فشارعصبی

 

پژوهش های قبلی نشان داده بود که مراقبت کنندگان از همسر مبتلا به اختلا ل حواس عموما ناخوش احوالترند و واکنش سیستم ایمنی بدنشان به بیماری آنفلوآنزا ضعیف تر از دیگران است. فشار خون این افراد نیز از افراد عادی بیشتر است و زخم هایشان دیرتر بهبود می یابد. پژوهشگران با انتشار نتایج تحقیقات خود در این زمینه در نشریه انجمن ملی علوم اعلا م کرده اند که قرار داشتن در معرض فشار عصبی مداوم به بالا رفتن احتمال بیماری های مرتبط با سالخوردگی می انجامد.

 

استیون بلوم استاد امپریال کالج لندن در گفت وگو با بی بی سی گفته است که بچه هایی که در معرض فشار عصبی باشند نیز رشدشان تقریبا به صورت کامل متوقف می شود.