دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

گوش كودک را حتما به پزشک نشان دهید



 

 

 

نماینده فروش خاویار ایران در اسپانیا ورشكسته شد

 

یك متخصص شنوایی شناسی عوامل ژنتیك را عامل ۵۰ درصد ناشنوایی در افراد عنوان كرد و گفت: این عارضه درمان قطعی ندارد و تنها با استفاده از سمعك یا كاشت حلزون میزان شنوایی تا حدودی بهبود می یابد.

دكترسعید فراهانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران، عوامل ژنتیك، ابتلا به عفونت های گوش، كاركردن در محیط های پر سر و صدا و تصادفات را از مهم ترین علل بروز ناشنوایی عنوان كرد و به ایسنا گفت: گوش دادن به صدای بلند و استفاده طولانی مدت از وسایل صوتی خطر افت شنوایی را در پی دارد.

فراهانی توضیح داد: ابتلا به بیماری هایی مانند اوریون، سرخك و سرخجه، ضربه به جمجمه در كودكی و انفجارهای ناشی از جنگ ها نیز از عوامل خطر بروز ناشنوایی و افت شنوایی در دوران بزرگسالی است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران عوامل اكتسابی را از دیگر علل ناشنوایی دانست و گفت: برخی از عوامل جنبه اكتسابی و محیطی داشته و پس از تولد بروز می كنند.

بنابراین توجه به ملاحظات دوران بارداری و حین زایمان برای تولد نوزاد سالم ضروری است.

وی، عفونت ها و ویروس های گوش میانی و داخلی را شایع ترین عفونت های گوش در دوران كودكی عنوان كرد و گفت: این ویروس ها در سیستم حلقی ایجاد شده و پس از انتقال به گوش باعث عفونت می شوند.

در مجموع عفونت ها و ویروس ها درجات مختلفی دارند كه پرده گوش را در سطوح مختلفی درگیر می كند و در صورتی كه در دوران كودكی درمان نشود، در بزرگسالی منجر به بروز ناشنوایی خواهد شد.

وی افزود: تشخیص بموقع افت شنوایی در كودكی بسیار مهم و تاثیرگذار است و در این راستا چند ساعت بعد از تولد نوزادان، غربالگری روی آنها انجام می شود.

با توجه به اختلال در گفتار و زبان كه از عوارض جانبی افت ناشنوایی است، بلافاصله پس از آزمایش های غربالگری، خدمات درمانی ، پزشكی و توانبخشی انجام می شود تا عوارض جانبی به حداقل برسد...../تحلیل:ایرنا


ویدیو مرتبط :
اهنگ اصیل مازندرانی حتما گوش دهید ونظر دهید

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برای جوان ماندن به صدای پوستتان گوش دهید!



 

 

 

پوست خشک, نیاز پوست, نوع پوست

 

آیا پوست خشک و بدون رطوبت آینۀ روح آدمی است؟ در هر سنی که باشیم، پوست مان، نوع تغذیه و گاهی اوقات شیوۀ مراقبت از خودمان را آشکار می‌سازد.

 

یاد بگیرید که آنچه مورد نیاز پوست است، در اختیارش بگذارید.

 

ممکن است نوع پوست تغییر کند

 

یک توصیۀ مهم: آنچه را که تا به حال شنیده اید، رها کنید! اغلب نوع پوست با افزایش سن، تغییر می‌کند. به همین خاطر است که مثلاً شما در شانزده سالگی پوست چربی داشته اید اما امروز ممکن است پوست تان بدون رطوبت یا مختلط باشد.

 

علاوه بر این، پوست با تغییر فصل، شرایط آب و هوایی و... نیز تغییر می‌کند. برای جلوگیری از بروز مشکلات، از پوست تان مراقبت کنید و به طور مرتب "اصول بهداشتی زیبایی" را رعایت نمایید.

 

آیا پوست شما خشک است؟

 

پوست های خشک، آن طورها هم که تصور می‌شود، بدشانس نیستند. پوست های خشک در عین حساس بودن، زیبا هستند، منافذ ظریف و به هم چسبیده شان، تقریباً غیرقابل دیدن است. در عوض این نوع از پوست ها، اغلب ناراحتی هایی دارند، مثلاٌ این پوست ها گرایش زیادی به کش آمدن و پوسته پوسته شدن دارند. چین و چروک های ریز، خیلی سریع روی آنها جا خوش می‌کند. مشکل این نوع پوست ها چیست؟ پوست خشک دچار کمبود لیپیدها، یا چربی است: بنابراین باید توسط بافت های غنی، تغذیه شود.

 

صبح و شب، پوست صورت تان را با شیر پاک کن، پاک کنید بعد از آن هم از یک تونیک مرطوب کننده، بهره ببرید. در طول روز، کرم مرطوب کننده به پوست تان بمالید، اگر این کرم دارای فیلتر UV که جلوی بروز چروک را می‌گیرد، باشد، ایده آل می‌شود. در رابطه با کرم های شب، نظرات متفاوتی وجود دارد. برخی فکر می‌کنند که بهتر است بگذاریم، پوست در طول شب "تنفس کند"، برخی دیگر توصیه می‌کنند که شب ها هم محصولات مرطوب کننده روی پوست تان بمالید. برای رفع این دوگانگی، می‌توانید به تناوب این کار را انجام دهید، یعنی: مثلاً در طی زمستان از کرم شب استفاده کنید اما در تابستان نه، یا یک کرم درمانی را به مدت سه هفته به پوست تان بمالید.

 

به صدای پوست تان گوش دهید، خودش می‌گوید که به چه چیزی نیاز دارد!

 

برای باسازی لایۀ نازک لیپیدی، پوست های خشک هم نیاز به یک محرک دارند، بنابراین دو تا سه بار در هفته پوست تان را با یک محصول ملایم پاک کنید. امگا 3 (امگا 3 به مقدار زیاد در ماهی های چرب و همچنین مکمل های غذایی یافت می‌شود) نیز می‌تواند کیفیت پوست های خشک را به میزان قابل توجهی بهبود ببخشد.

 

آیا پوست تان بدون رطوبت است؟

 

بر خلاف پوست های خشک، پوست های بدون رطوبت، دچار کمبود آب هستند، نه لیپید. سطح شان تمایل به ناهموار بودن دارد، در نتیجه پوست دیگر خوب نمی‌تواند نور را منعکس کند و درخشندگی خود را از دست می‌دهد.

 

برای پاک کردن صورتی که پوستش بدون رطوبت است، استفادۀ همزمان از شیر پاک کن و تونیک مرطوب کننده، گزینۀ بسیار خوبی است.

 

برای تعطیلات یا روزهای خیلی گرم، آب میسلار را فراموش نکنید. سپس یک کرم مرطوب کننده به پوست بمالید زیرا تا زمانی که پوست تان را سیراب نکرده اید، هیچ مادۀ فعالی، نمی‌تواند اثرگذار باشد.

 

قبل از استفاده از کرم، می‌توانید یک سرم هم بمالید، این سرم می‌تواند رطوبت پوست تان را افزایش دهد. از دست دادن رطوبت، بر خلاف خشک بودن پوست، پدیده ای گذرا و موقت است. بدون رطوبت شدن، جزء طبیعت پوست نیست و اغلب بر اثر استرس، شیوۀ تغذیه ای نامتعادل، از دست دادن رطوبت "از داخل" و عوامل دیگر روی می‌دهد.

 

بنابراین اولین اقدام برای بازگرداندن رطوبت پوست نوشیدن آب و آرامش پیدا کردن، است.

 منبع: سیمرغ