دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

کشف یکی از عجیب‌ترین گونه‌های دایناسور



اخبار,اخبار علمی ,کشف دایناسوری گیاهخوار

دانشمندان پس از بررسی طولانی‌مدت روی استخوان‌های یافت‌شده در بوینس‌ آیرس‌، گونه جدید و عجیبی از دایناسورها را کشف کردند.

 باستان‌شناسان موفق به کشف دایناسوری گیاهخوار شده‌اند که از خویشان «تی.رکس» یکی از درنده‌ترین دایناسورهای گوشتخوار است. آناتومی عجیب این موجود، دانشمندان را سردرگم کرده است.

سال 2004 بود که پسرکی هفت‌ساله به همراه پدر و مادر جغرافی‌دان خود در کوهستان‌های «آند» موفق به کشف فسیل استخوان‌های این حیوان شد. دانشمندان ابتدا تصور می‌کردند این استخوان‌ها متعلق به سه دایناسور مختلف است اما وقتی پروژه کامل شد‌، مشخص شد همه‌شان از آنِ گونه جدیدی از این موجودات است که «چیله‌ساروس» نام گرفته است.

«تیرانوساروس رکس» به عنوان یکی از دهشتناک‌ترین موجودات گوشتخوار شناخته می‌شود. به گفته دانشمندان، این فسیل‌ها به گونه‌ای از دایناسورهای گیاهخوار تعلق دارد که از خویشاوندان «تی.رکس» است. این موجود سری کوچک‌، گردنی بلند‌، انگشتانی تیز‌، دندان‌هایی برگ‌مانند و نوکی همچون نوک پرندگان داشته و از گیاهان تغذیه می‌کرده است. استخوان‌های پای او همچون گونه‌ دایناسورهای تروپاد است که روی دو پای عقب خود می‌ایستادند.

به گزارش آرکیالوژی‌، تروپادها همچون «تی.رکس» گردنی کوتاه،‌ سری بزرگ و قوی‌ و پاهایی عضلانی که بسیار بزرگ‌تر از دستان‌شان بوده داشتند. دندان‌های تیز‌، پنجه‌هایی تیز و فکی قوی از دیگر خصوصیات این‌گونه موجودات بودند.

«چیله‌ساروس» کشف‌شده اما با وجود خویشاوندی با این دایناسورها، ویژگی‌هایی متفاوت دارد و این نشان می‌دهد این‌ گونه از دایناسورها به اندازه دیگر خویشان خود خطرناک نبوده‌اند. طبق نتایجی که از پژوهش‌های چندساله دانشمندان به دست آمده، «چیله سائووس‌»ها اواخر دوره ژوراسیک یعنی حدود 145 میلیون سال پیش و مدت‌ها پیش از «تی.رکس‌»ها زندگی می‌کرده‌اند. 

 

اخبار علمی - ایسنا

 


ویدیو مرتبط :
کشف یک گونه ماهی عجیب و ناشناخته در اقیانوس‬‎ ...!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

(تصویر) کشف فسیل گونه جدید از دایناسور



اخبار علمی - (تصویر) کشف فسیل گونه جدید از دایناسور

دانشمندان گونه‌ای جدید از تیرانوسور معروف به تی‌رکس را کشف کرده‌اند.

به گزارش فارس، دانشمندان اعلام کردند فسیل گونه‌ای جدید از «تیرانوسور» معروف به تی رکس در ماه مه 2014 در حیانگشی – چین توسط کارگرانی که در یک ساخت و ساز مشغول کار بودند کشف شده است؛ این جانور دارای قدی به طول 9 متر است که 3 متر از تی رکس کوتاه‌تر است.

این گونه جدید به دلیل پوزه بلند و باریک و دندان‌های تیز به نام «پینوچیو» شناخته شده است که در 766 میلیون سال پیش زندگی می‌کرده است.

 

اخبار,اخبار علمی ,دایناسور

 اخبار علمی - فارس