دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

کشف فرایند کیمیاگری/ حشره‌‌ای که تخم طلا می‌گذارد



کشف فرایند کیمیاگری

آشنایی با حشره‌‌ای که تخم طلا می‌گذارد

درمیان ارگانیسمهای عجیب و غریبی که در زمین ما زندگی می کنند یک نوع باکتری وجود دارد که می‌تواند طلای حل شده در آب را به تکه‌های میکروسکوپی طلای جامد تبدیل کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علت وجود باکتری گرم منفی Delftia acidovorans روی سطح تکه های طلا همواره شیمیدانها را متعحب کرده بود، اما وجود آن عاملی شد تا دانشمندان درباره تولید ذرات طلای حل شده در آب به بررسی بپردازند.

 

اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

اما معمای اصلی این است که چگونه Delftia acidovorans این ترفند را انجام می دهد، چراکه طلای حل شده در آب سمی است.

محققان کانادایی اظهار داشتند که پاسخ به این سوال در مولکولی وجود دارد که این باکتری آن را دفع می کند. این مولکول هم از ارگانیسم زنده درمقابل سم حفاظت کرده و هم یونهای سمی را به ذرات تبدیل می کند.

در مقاله ای که توسط این محققان در مجله زیست شناسی شیمی منتشر شده آمده است که این اولین بار است که مشخص شده یک متابولیک پنهان می تواند در مقابل طلای سمی خود را حفظ کرده و می تواند به زیست کانی سازی (فرآیندی که اورگانیسمهای زنده از طریق آن مواد کانی تولید می کنند) طلا منتهی شود.

این ملکول می تواند در شرایط pH خنثی و در دمای اتاق چنین کار برجسته ای انجام دهند و طلای محلول در آب را به تکه های جامد تبدیل کند.

ناتان مکاروی از دانشگاه مک مستر اونتاریو به عنوان یکی از نویسندگان این تحقیق اظهار داشت که این تحقیق با هدف تولید طلا از آب در آزمایشگاه انجام نشده است اما به نظر می رسد که این فرآیند میسر باشد.

تحقیقات پیشین نیز نشان داده بود که یک باکتری دیگر با عنوان Ischiadicus metalliduran با سمی بودن طلا به واسطه ذخیر کردن یونهای آن داخل سلولهای خود مقابله می کند. این باکتری برای رشد به برخی از فلزات چون آهن نیاز دارد و سایر فلزات چون نقره آنها را از بین می برد.

طلال محلول در آب به طول نامرئی در اقیانوسها، آبهای زیرزمینی و سایر منابع آبی طبیعی وجود دارد. طلای جامد عمدتا در فرآیندهای زمین شناختی تشکیل می شود./مهر

 


ویدیو مرتبط :
حشره تازه کشف شده

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

بلندترین حشره دنیا کشف ‌شد



 

بلندترین حشره دنیا کشف ‌شد

 

 

بلندترین حشره جهان با طولی برابر نیم متر در میان درختان جنگل های مالایا و در کنار دیگر گونه های جانوری جدید کشف شد.

 


حشره ای عجیب با طولی برابر ۵۵.۸۸ سانتیمتر طول که بر بالای بلندترین درختان جنگل های قلب جزیره ای در مالایا کشف شده است به عنوان بلندترین حشره جهان معرفی شد.

 


تنها سه گونه دیگر از این حشره با نام علمی Phobaeticus Chani در جهان یافته شده است. ظاهر بلندترین حشره جهان را به هیچ وجه نمی توان از مقداری چوب خشک به هم چسبیده تشخیص داد، ظاهری که به منظور استتار در این حشره عجیب به وجود آمده است.

 


در میان دیگر کشف های جدیدی که در میان گونه های زیستی جدید انجام گرفته است می توان به قورباغه ای که با کمک پوست بدنش تنفس می کند، ماری به رنگ شعله های آتش، ۲۹ دوزیست، ۱۷ ماهی، ۳۷ گونه جدید از گیاه ارکیده و گونه ای جدید از پرندگانی که به Flowerpecker شهرت دارند اشاره کرد.... /  جام‌جم آنلاین