دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

کشف سیاره جدید شبیه زمین



اخبار,اخبار علمی ,سیاره جدید شبیه زمین

 

اخبار علمی - کشف سیاره جدید شبیه زمین

دانشمندان آمریکایی سیاره‌ای را کشف کردند که شبیه زمین بوده و قابل سکونت است.

به گزارش فارس، دانشمندان دانشگاه هاروارد سیاره‌ای شبیه زمین که در صورت فلکی شلیاق در مسافت حدود 470 سال نوری قرار دارد را کشف کرده‌اند؛ همانطور که می‌دانید شلیاق نام یکی از صورت‌های فلکی است.

ستاره شناسان در مرکز «هاروارد ـ اسمیتسونین» مربوطه به علوم اخترفیزیک (CFA) در جلسه انجمن نجوم آمریکا در سیاتل این خبر را اعلام کردند.

سیاره کشف شده «کپلر 438b» کمی بزرگتر از زمین است و در مدار یک ستاره کوتوله نارنجی قرار گرفته است که حدود 40 درصد نسبت به خورشید بیشتر به سیاره ما گرما می دهد.
با توجه به اندازه کپلر احتمالاً این سیاره یک جهان سنگی است و به دلیل درجه حرارتی که اجازه می‌دهد آب در حالت مایع بماند، قابل سکونت است.

جریان آب و سطح صخره‌ای، از عوامل اصلی ارزیابی دانشمندان برای قابل سکونت بودن یک سیاره محسوب می‌شود.

دانشمندان اعلام کردند که آنها هفت سیاره دیگر که قابل سکونت باشد را کشف کرده‌اند.
اخبار علمی - فارس

 


ویدیو مرتبط :
کشف سیاره جدید بسیار شبیه به سیاره زمین

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

کشف شبیه‌ترین سیاره زمین تاکنون



اخبار,اخبارجدید,اخبار جالب

کشف شبیه‌ترین سیاره زمین تاکنون

دانشمندان ناسا مدعی کشف شبیه‌ترین سیاره به زمین و بهترین نامزد میزبانی حیات، توسط تلسکوپ فضایی کپلر شدند.

از فوریه سال 2012 میلادی تاکنون، تلسکوپ فضایی کپلر ناسا موفق به کشف 461 سیاره بیگانه با میزبانی احتمالی حیات شده است که تعداد این سیارات را به دو هزار و 740 سیاره در مدار دو هزار و 36 ستاره رسانده است.

در نشست اخیر انجمن نجوم آمریکا (AAS)‌ در لانگ بیچ کالیفرنیا، خبر کشف 17 میلیارد سیاره بیگانه در ابعاد زمین، همچنین شناسایی سیاره شبه زمین KOI 172.2 توسط تلسکوپ فضایی کپلر منتشر شد.

سیاره شبه زمین KOI 172.2 با قطری 1.5 برابر زمین در منطقه قابل سکونت ستاره میزبان در حال چرخش است که به معنای احتمال وجود آب بشکل مایع و داشتن گرانشی شبیه زمین است.

طول یکسال در این سیاره 242 روز است و همه این ویژگی ها، سیاره KOI 172.2 یا دوقلوی جدید زمین را بعنوان بهترین کاندید میزبانی حیات معرفی می کند.

«ناتالی باتالا» از اخترشناسان ناسا تأکید می کند: این کشف بسیار حیرت انگیز است، چراکه سیاره ای شبه زمین در منطقه قابل سکونت ستاره میزبان با شباهت به خورشید منظومه شمسی شناسایی کرده ایم.

با کمک داده های جدید تلسکوپ های پرقدرتی مانند تلسکوپ کپلر، کشف سیارات بیگانه در ابعاد زمین 43 درصد و سیارات ابر زمین 21 درصد افزایش یافته است؛ این داده ها نشان می دهد که 100 میلیارد ستاره کهکشان راه شیری دست کم میزبان یک سیاره بیگانه هستند./ایسنا