دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

کسکادا حاصل اشتراک جدید اوپل و بیوک


دو بازوی آلمانی و آمریکایی جنرال موتورز، یعنی اوپل و بیوک، در یک مشارکت جدید باعث تولد خودرویی کانورتیبل شده‌اند.

پدال: دو بازوی آلمانی و آمریکایی جنرال موتورز، یعنی اوپل و بیوک، در یک مشارکت جدید باعث تولد خودرویی کانورتیبل شده‌اند. خودرویی که از روی پلتفرم جمع‌وجور اوپل آسترا ساخته شده و پس از 15 سال تبدیل به تنها خودروی روباز حال حاضر بیوک می‌شود. بیوک کسکادا خودروی جدید محسوب نمی شود و در نگاه نخست و بدون توجه به نشان آن، با اوپل کسکادا مو نمی‌زند و ممکن است حتی اشتباه گرفته شود.

درحالی‌که ویژگی‌های اوپل کسکادا در نسخه بیوک آن تقریباً دست‌نخورده باقی مانده‌اند، خروجی موتور برای تطابق با نیازهای بازار آمریکا کمی افزایش را نشان می‌دهد. در سینه این خودرو یک پیشرانه 1.6 لیتری چهار سیلندر توربو انجام وظیفه می‌کند که 200 اسب بخار قدرت و 280 نیوتن متر (در حالت اوربوست تا 300 نیوتن متر) گشتاور، خروجی آن است.

در حال حاضر این موتور ویژه تنها در نسخه بیوک کسکادا استفاده می‌شود. این خودروی دیفرانسیل جلو با گیربکس شش سرعته اتوماتیک ارائه می‌شود. سیستم تعلیق هایپر استروت جنرال موتورز در محور جلو برای مقابله با گشتاور بالای خودرو بکار گرفته شده است. چرخهای 20 اینچی آلومینیومی این خودرو نیز برای جلب توجه کافی هستند.

کسکادا و سدان ورانو از یک پلتفرم استفاده می‌کنند. در حالی که هیچ نقطه اشتراکی در ظاهر ندارند. کسکادا البته کمی کشیده‌تر و عریض‌تر است. چهار صندلی برای چهار سرنشین تعبیه شده اما در مقایسه با کرایسلر 200 کانورتیبل، صندلی‌های عقب برای بزرگسالان فضای کمتری دارند.

سقف نرم پارچه ای کسکادا را می‌توان در 17 ثانیه باز کرد. حتی در زمان حرکت خودرو تا سرعت 50 کیلومتر بر ساعت نیز، مکانیزم بازشونده الکتریکی سقف، عمل می‌کند اما در سرعتهای بیش از آن برای جلوگیری از آسیب ساختار سقف، این مکانیزم از کار می‌افتد.

فضای داخلی بیوک اندکی لوکس‌تر و مرغوب‌تر از نسخه اوپل آن می‌باشد. تغییر جزئی در چراغ‌ها و استفاده از LED در لامپهای روزتاب آن‌ها نیز صورت گرفته است.

سیستم تهویه ویژه و صندلی و فرمان گرم شونده، اجازه می‌دهند تا در فصول سرد سال هم بتوان سقف خودرو را باز نمود. یک سیستم ایمنی در هنگام واژگونی نیز در این خودرو وجود دارد که هر زمان زاویه جانبی خودرو بیش از حد استاندارد رسید، دو ستون به‌صورت فوری در قسمت عقب خود از جای خود خارج شده و از برخورد سر سرنشینان با زمین جلوگیری می‌کنند.

فروش بیوک پس از دوره ای طولانی از رکود، در سال گذشته با 14 درصد رشد همراه بود و انتظار می‌رود در سال 2015 با ورود مدل‌های هیجان‌انگیزی نظیر کسکادا، یک شروع دوباره در انتظار این برند پیر باشد.

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک


کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک

کسکادا حاصل اشتراک جدید اپل و بیوک


ویدیو مرتبط :
بیوک کسکادا، خواهر آمریکایی اوپل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

نمایشگاه مروری بر آثار بیوک احمری برگزار می شود



 

 اسکارلت یوهانسون باهمسرش بدرفتاری می کند!

یک نقاشی قهوه خانه ای ۳۲ متری با عنوان "اسلام از ابتدا تا انتها" که خلق آن سال ۱۳۵۲ شروع شده بود، به همراه نمایشگاه مروری بر آثار بیوک احمری در نگارخانه ۶۶ رونمایی می شود.

صادق تبریزی، نقاش و مدیر نگارخانه ۶۶ در مورد رونمایی از این نقاشی قهوه خانه ای ۳۲ متری به خبرنگار مهر گفت: این پرده نقاشی که ۳۲ متر است، "داستان اسلام از ابتدا تا انتها" نام دارد. طرح آن از عباس بلوکی فر و ساخت و اجرایش از بیوک احمری است.

وی با بیان اینکه از سال ۵۲ خلق این تابلو آغاز شده بود، افزود: این هنرمندان حدود هشت سال روی تابلوها کار کردند اما با انقلاب مواجه شدیم و برای همین تولید اثر متوقف شد. با این حال بعد از انقلاب دوباره کشیدن نقاشی ها آغاز شد که شش سال دیگر طول کشید.

تبریزی با بیان اینکه قرار است برای اولین بار و بعد از گذشت بیش از ۳۰ سال این پرده نقاشی قهوه خانه ای رونمایی شود، از برپایی نمایشگاهی با موضوع مروری بر آثار بیوک احمری خبر داد: ۵۰ اثر از دوره های مختلف کارهای احمری شامل خط، خوشنویسی، آبرنگ، نگارگری و ... که برگرفته از مجموعه شخصی خودم هستند، در بخش دیگری از نمایشگاه به مناسبت بررسی فعالیت های این هنرمند به نمایش گذاشته می شود.

وی همچنین به نمایش تعداد دیگری از آثار نقاشی قهوه خانه ای اشاره کرد: تعدادی از شاهکارهای نقاشی قهوه خانه ای از پیشکسوتان این رشته همچون احمد بلوکی فر، حسین قوللر آقاسی، محمد مدبر و ... که در حدود ۶۰ اثر هستند به همراه شمایل های شیشه ای در کنار آثار دیگر به معرض دید عموم گذاشته می شوند. این آثار تنها یک بار در سال ۵۳ نشان داده شده اند.

رونمایی از پرده نقاشی قهوه خانه ای و نمایشگاه بیوک احمری جمعه، اول بهمن در نگارخانه ۶۶ واقع در خیابان سمیه، بین مفتح و فرصت، شماره ۱۴۲ برگزار می شود و یک ماه ادامه خواهد داشت.

بیوک احمری متولد ۲۱ فروردین ۱۲۹۹ در مسجد کبود تبریز است. از دوران کودکی خوشنویسی را فرا گرفت و از سال ۱۳۲۱ در تهران ساکن شد. در همان سال نخستین آتلیه خود را در چهار راه عزیزخان تاسیس کرد. همچنین به استخدام وزارت کشاورزی در آمد و حشرات و آفات را برای آموزش نقاشی کرد.

همزمان با اوج گیری فعالیت های سیاسی جریان های ملی و باز شدن فضای سیاسی در عرصه مطبوعات در فاصله سال های ۱۳۲۸ تا ۱۳۳۲، کاریکاتورهای احمری در روزنامه ها و نشریات آن دوره با امضای "فرزین شیوا" منتشر شد.

وی در همان سال ها آتلیه دیگری به نام مارسی تاسیس کرد که به گرافیک تبلیغاتی، طراحی کاریکاتور و نقاشی می پرداخت و تا ۱۳۳۳ فعالیت می کرد. پس از آن آتلیه جدیدش را با نام " آرم" و با همکاری علی اصغر معصومی و رضاقلی به راه انداخت که در ۱۳۴۲ آیدین آغداشلو هم به آنها پیوست.

عمده فعالیت احمری تا پیش از انقلاب در حوزه تبلیغات و طراحی جلد کتاب و مجلات بود. پس از انقلاب به همراه جهانگیر نظام العلماء به تعلیم نقاشی و مرمت آثار پرداخت. وی در سال های اخیر به فعالیت در زمینه نقاشی پشت شیشه مشغول است.... / خبرگزارى مه

ر