دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

چگونگی معرفی سایت به گوگل



 

معرفی سایت به گوگل

 

چگونگی معرفی سایت به گوگل

حتما تا کنون به اهمیت پیدا شدن سایتتان در موتورهای جستجو پی برده اید. آمار موتورهای جستجو نشان می دهد که  بیشتر سایت های اینترنتی از طریق موتورهای جستجو پیدا شده و به کاربران معرفی می شوند . در این میان آمار و ارقام سایت ها و فعالان بهینه سازی در موتورهای جستجو بیانگر این است که موتور جستجوی گوگل به عنوان محبوبترین و کارآمد ترین موتور جستجو از لحاظ امکانات و از لحاظ فنی ، در میان کاربران اینترنت شناخته شده است.

بدیهی است که این امر صاحبان سایت ها و وبلاگ ها را بر آن می دارد تا سایت خود را به شیوه های مختلف به موتور جستجوی گوگل معرفی کنند .

 

برای معرفی سایت به گوگل راههای بسیاری پیشنهاد می شود و هر سال کنفراسنهای بسیاری با محوریت " بهینه سازی در موتور جستجوی گوگل " در کشورهای مختلف جهان و محافل فناوری اطلاعات برگزار می شود.از این رو دانستن نکاتی چند از این پروسه برای هر وب مستری اجتناب ناپذیر است :

 

1- افزودن نشانی سایت (URL) به صورت مستقیم به موتور جستجوی گوگل :

در این روش با استفاده از امکاناتی که سایت گوگل در اختیار کاربران قرار داده ، می توان فقط آدرس سایت را به موتور جستجوی گوگل پیشنهاد کرد ، و اینکه چه وقتی این آدرس توسط گوگل فهرست می شود بستگی به تعداد آدرسهایی که از قبل ثبت شده و سیاستهای فنی گوگل دارد که این روش در مدت زمان کوتاه موثر نیست و نیاز به زمان نسبتا زیادی دارد .

برای افزودن سایت خود با استفاده از این روش به آدرس زیر مراجعه کرد و اطلاعات سایت خود را وارد کنید :

http://www.google.com/addurl

 

2-روش دوم و موثر تر از روش اول ، استفاده از امکانات وب مسترهای گوگل است که مستقیما توسط سایت گوگل در اختیار وبمستر ها قرار گرفته است.

 

1-ابتدا وارد آکانت گوگل خود شوید .

2- به آدرس http://www.google.com/webmasters مراجعه کنید .

3-روی گزینه Sign in to Webmaster Tool کلیک کنید.

4-درون محل وارد کردن متن ، آدرس سایت خود را وارد کنید . سپس روی گزینه Add Site کلیک کنید .

5-سپس روی گزینه Verify your site کلیک کنید .

6-در صفحه حاضر از قسمت Choose Verification method یکی از گزینه ها را انتخاب کنید .

7- گزینه Add a meta tag :

برای کسانی که امکان آپلود فایل روی سایت یا وبلاگ خود را ندارند ، این روش پیشنهاد می شود .

بعد از انتخاب این گزینه ابر برچسب مخصوصی در اختیار شما قرار داده می شود که در تصویر با مستطیل قرمز مشخص شده است. بایستی این برچسب را کپی کرده و در فایل اصلی سایت خود مابین کدهای <head> و <head/> قرار دهید.و فایل html را ذخیره کنید و سپس روی کلید verify کلیک کنید و در صورت صحیح بودن تمامی مراحل سایت شما و وب مستر بودن شما تایید می شود.

 

8- گزینه Upload an HTML file :

این گزینه و گزینه قبلی هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند و عمل یکسانی را انجام می دهند ، ولی همانطور که در گزینه قبلی گفته شد گزینه Add a Meta tag جهت کسانی که امکان آپلود روی سایت خود را ندارند مناسب است ، اما کسانی که امکان آپلود کردن نیز داشته باشند می توانند از گزینه اول استفاده کنند.

 

در این گزینه بعد از انتخاب یک متن خاص که نام فایلی با پسوند html خواهد بود در اختیار شما قرار می گیرد،که بایستی فایلی با این نام و با پسوند html ایجاد شده و در شاخه اصلی سایت آپلود شود، که محل متن مورد نظر در تصویر مشخص شده است.بعد از ایجاد فایل و آپلود آن در شاخه اصلی روی کلید Verify کلیک کنید تا سایت شما مورد تایید قرار گیرد.

تا اینجا سایت شما و وب مستر بودن شما مورد تایید گوگل قرار گرفته است که پس از تایید سایت شما به شکل زیر نشان داده می شود .

 

3-حال نوبت آن رسیده که نقشه سایت خود را ایجاد کرده و آن را به گوگل معرفی کنیم تا روبات جستجوگر گوگل به راحتی بتواند لیستی از فایلهایی را که توسط این نقشه معرفی کردیم دانلود کرده و در فهرست جستجوی خود قرار دهد .

 

1-برای این کار ابتدا به سایت http://www.xml-sitemaps.com مراجعه کنید .

 

2-در قسمت Starting url آدرس سایت خود را وارد کنید .

 

3-در قسمت Change Frequency نوع به روز شدن سایت خود را انتخاب کنید ، که برای به روز شدن روزانه Daily ، ساعتی Hourly و ... را انتخاب کنید .

 

4- در قسمت Last Modification تاریخ آخرین به روز رسانی سایت را وارد کنید و اگر مطمئن نبودید گزینه Use Server Response را انتخاب کنید . سپس روی گزینه Start کلیک کنید . بعد از کلیک کردن روی Start ، برنامه شروع به لیست نمودن سایت شما خواهد نمود که بنا به تعداد و حجم صفحات سایت شما مدت زمان متغیری طول خواهد کشید .

 

5-پس از این عملیات تصویر زیر برای شما به نمایش در می آید و دو فایل Sitemap.xml و Sitemap.xml.gz برای دانلود در اختیار شما قرار می گیرد که sitemap.xml.gz نسخه فشرده شده sitemap.xml می باشد .

 

6- فایل sitemap.xml را دانلود کرده و در شاخه اصلی سایت خود آپلود نمایید .

 

7- به آدرس https://www.google.com/webmasters/tools/sitemaps رفته و از منوی سمت چپ سایت روی گزینه Add Sitemap کلیک کنید .

 

8- از قسمت Choose Type ، روی گزینه Add general web sitemap کلیک کنید . و در قسمت My Sitemap URL نام نقشه سایت را که همان sitemap.xml است در قسمت مشخص شده در تصویر وارد کنید .

 

9- روی کلید Add general web sitemap کلیک کنید .

10-در صورت انجام صحیح تمامی مراحل تصویری شبیه به تصویری زیر را ملاحظه خواهید کرد.

11-حال باید منتظر باشید که فایل نقشه سایت شما توسط گوگل دانلود شده و آدرس های درون آن به مرور زمان در فهرست گوگل و در نتایج جستجوها نمایش داده شود .

12- در صورتی که مراحل را کامل انجام دهید ، سایت شما به زودی در گوگل فهرست می شود .

منبع:smartidea.ir


ویدیو مرتبط :
چگونه سایت خود را به گوگل معرفی کنیم؟

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

عوامل موثر در افزایش رنكینگ سایت در گوگل



موتورهای جستجو, بهینه سازی سایت, رتبه سایت

 

اكثرعواملی كه در الگوریتم گوگل برای تعیین رنكینگ و رتبه سایتها بكار میرود و میزان اهمیت آنها از بعد سئو را میتوان به اختصار اینگونه بیان کرد.

 

استفاده از كلمات كلیدی در برچسب Title صفحه

می توان گفت كه یكی از مهمترین عوامل درون صفحه ای كه در بهینه سازی صفحات برای موتورهای جستجوگر نقش كلیدیی را بازی می كند، انتخاب عنوان مناسب برای صفحه است. قرار دادن كلمه كلیدی مورد نظر درون برچسب Title صفحات وب نه تنها باعث افزایش رتبه شما برای آن واژه شده، بلكه میزان CTR را افزایش می دهد. (كلمات كلیدی موجود در Title، در صفحه نتایج جستجوی گوگل بصورت Bold نمایش داده می شود و این باعث افزایش CTR می شود و تعداد كلیكها بر روی صفحه وب شما افزایش پیدا می كند) بهینه سازی عنوان صفحات وب كمترین كاری است كه شما می توانید برای بهبود وضعیت سئو سایت خود انجام دهید. در برخی موارد جابجایی كلمات در Title تاثیر بسیار زیادی در افزایش رنكینگ صفحه برای كلمه كلیدی مورد خواهد داشت.

 

استفاده از واژه های كلیدی در متن صفحه وب

قرار دادن عبارات كلیدی درون محتوای صفحه وب و استفاده از كلمات كلیدی مرتبط با واژه اصلی نقش مهمی در افزایش رنكینگ برای آن كلمه كلیدی ایفا می كند. البته تكرار كلمات كلیدی، انباشته كردن محتویات صفحه با كلمه كلیدی مورد هدف، توصیه نمی شود و این كار ممكن است كه از دید موتور جستجو، تقلب محسوب شود. سعی شود بطور طبیعی هنگامی كه محتویات صفحه وب خود را می نویسید از واژه های كلیدی مورد نظر در سرتاسر مقاله استفاده كنید و هرگز زیاده روی نكیند

 

میزان ارتباط و نزدیكی محتویات صفحه به كلمات كلیدی مورد هدف – Topic Analysis

استفاده از كلمات كلیدی مترادف با واژه اصلی مورد هدف درون محتویات صفحه وب نه تنها یكی از عوامل موثر درتعیین رنكینگ صفحه وب برای كلمه كلیدی اصلی محسوب می شود، بلكه به افزایش رنك صفحه وب برای عبارات كلیدی چند كلمه ای مرتبط با واژه اصلی نیز كمك میكند. بنابراین همانطور كه گفته شد، در نوشتن محتوای صفحه وب سعی كنید از واژه های كلیدی مترادف و مرتبط با واژه كلیدی اصلی نیز استفاده كنید ومحتویات صفحه را فقط برای یك واژه كلیدی بهینه نكنید.

 

استفاده از كلمات كلیدی در برچسب H1 صفحه

می توان گفت كه استفاده از واژه های كلیدی مرتبط با واژه اصلی درون برچسب H1 دومین عامل مهم درون صفحه ای است كه در تعیین رنكینگ صفحه وب برای واژه كلیدی اصلی بكار می رود. سعی كنید كه عنوان صفحه با عبارت موجود در برچسب H1 متفاوت باشد. از عباراتی استفاده كنید كه از لحاظ معنایی با كلمات كلیدی مورد نظر تناسب داشته باشد. استفاده از یك عبارت یكسان در عنوان صفحه و در برچسب H1 و Meta Description می تواند مشكل ساز باشد.

 

استفاده از كلمات كلیدی در اسم Domain – Keyword.Com

قرارگرفتن كلمات كلیدی در اسم دومین، تنها زمانی مفید خواهند بود كه توسط علامت – از همدیگر جدا شده باشند. افزایش تعداد – در نام دامنه، باعث كاهش اعتبار دومین شده و بنابراین از بكار بردن دومینهای بیش از ۳ كلمه خودداری كنید (Keyword1-Keyword2-Keyword3.com).

وجود كلمات كلیدی در نام دامنه، باعث می شود كه بطور خودكار هنگامی كه شما از سایتهای دیگر Back Link می گیرید، متن این BL ها حاوی كلمه كلیدی مورد نظر شما خواهند بود كه این امر از بعد سئو بسیار حائز اهمیت است.

 

استفاده از كلمات كلیدی در URL صفحه

قرار دادن كلمات كلیدی در URL صفحه می تواند باعث افزایش CTR شود ولی تاثیر چندانی در افزایش رنكینگ صفحه نخواهد داشت. واژه هایی كه در URL صفحه قرار می گیرند، در صفحه تنایج جستحو گوگل با فونت درشت نمایش داده می شوند كه این امر به افزایش تعداد كلیك و CTR كمك خواهد كرد. اگر URL بصورت متن Back Link بكار رود ممكن است در افزایش رنك نیز تاثیر داشته باشد.

 

استفاده از كلمات كلیدی در برچسبهای H2, H3, H(x)

قرار دادن كلمات كلیدی در برچسبهای H2, H3, … اگر بدرستی انجام نشود، نه تنها بهبودی در رنك صفحه وب ایجاد نخواهد كرد بلكه ممكن است باعث كاهش رنكینگ صفحه نیز بشود. قرار دادن كلمه كلیدی یكسان در برچسبهای Title, H1, H2, Meta Description ممكن است از دید موتور جستجو خوشایند نباشد. بهترین كار اینست كه از كلمات كلیدی مختلف ولی مرتبط با كلمه كلیدی اصلی درون برچسبهای فوق استفاده شود.

 

استفاده از كلمات كلیدی درون ALT و Title تصاویر

برخی از موتور های جستجو نظیر گوگل امكان جستجو در بین تصاویر را برای كاربران فراهم می آورند. استفاده از واژه های كلیدی درون برچسبهای ALT و Title تصاویر صفحه وب، می تواند رنك صفحه را برای آن واژه در موتورهای جستجوگر تصویر، افزایش دهد. اگر تصاویر بصورت لینك بكار برده شوند، متن موجود در ALT و Title، تاثیر خوبی در رنك صفحه خواهند داشت.

 

بكار بردن كلمات درون برچسبهای Strong و Bold

استفاده از كلمات كلیدی درون برچسبهای Bold و یا Strong باعث می شود كه آنها از بقیه متن صفحه متمایز گردند و اصطلاحآ تاكید و وزن بیشتری برای آنها محسوب شود و این امر ممكن است در تعیین رنكینگ صفحه موثر باشد ولی میزان تاثیر آن اندك است. بهتر است از برچسب strong بجای bold استفاده شود. سعی كنید كلمات كلیدی مترادف را نیز درون این برچسب استفاده كنید و فقط به درشتنمایی واژه كلیدی اصلی نپردازید (زیاده روی نكنید!)

 

استفاده از كلمات كلیدی درون برچسب Meta Description

قرار دادن كلمات كلیدی درون Meta Description ممكن است CTR را افزایش دهد. همچنین نوشتن یك متن خوب باعث جلب توجه كاربر شده و تعداد كلیك ها را افزایش می دهد. سعی كنید از متنهای جذاب و جالب استفاده كنید و برای هرصفحه Meta Description مجزا تعریف كنید.

 

استفاده از واژه های كلیدی درون برچسب Meta Keywords

تاثیری در رنكینگ ندارد! اگر هم داشته باشد بسیار اندك است. می توان درون این برچسب كلمات كلیدیی كه غلط املائی دارند را قرار داد. ممكن است در یاهو كاربرد داشته باشد.

منبع:nikgraphic.com