دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

چگونه کالای خود را در اینترنت بفروشید؟


در این مقاله می خواهیم به معرفی روش های مختلف فروش کالا از طریق اینترنت بپردازیم.





مجله پنجره خلاقیت - رضا شیرازی مفرد: در این مقاله می خواهم به معرفی روش های مختلف فروش کالا از طریق اینترنت بپردازم. شاید اولین موضوعی که به ذهن شما برای فروش کالا در اینترنت خطور کند، راه اندازی سایت اینترنتی ست، اما گرچه با راه اندازی یک سایت اینترنتی می توانید کالاهای خود را بفروشید اما روش های بسیار زیاد دیگری نیز برای این کار وجود دارند. به خصوص اگر تازه کار هستید و تجربه زیادی در تجارت الکترونیک ندارید، در مرحله اول راه اندازی سایت را به شما پیشنهاد نمی کنم، بلکه بهتر است ابتدا با روش های مختلف فروش کالا از طریق اینترنت و بازاریابی اینترنتی آشنا شوید و سپس اقدام به راه اندازی سایت کنید.

چگونه کالای خود را در اینترنت بفروشید؟

فروش کالا از طریق اینترنت دو مزیت فوق العاده دارد: مزیت اول این که هزینه راه اندازی اولیه در فروشگاه اینترنت بسیار پایین است و بعضا می تواند صفر باشد و دومین مزیت این است که می توانید با استفاده از روش های بازاریابی اینترنتی مستقیم به مخاطب هدف و افرادی که دنبال خرید محصولات شما هستند دسترسی پیدا کنید و فروشی بیشتر از فروشگاه های حقیقی داشته باشید.

درواقع هدف اصلی این است که مشتریان بالقوه کالاهای خود را شناسایی و کالای خود را به آن ها معرفی کنید و سپس با ایجاد اطمینان و اعتماد در آن ها بتوانید کالاهای خود را بفروشید. انتخاب رسانه مناسب برای تبلیغات و معرفی کالا، با توجه به مخاطبان آن رسانه و نوع کالای شما مشخص می شود. در ادامه چند روش فروش کالا در اینترنت را بدون این که نیازی به راه اندازی سایت از طرف شما باشد بررسی خواهیم کرد.

فروش کالاهای دست دوم

در صورتی که کالای دست دوم دارید یا در منزل وسایل اضافه دارید و نیازی به آن ها ندارید می توانید به راحتی آن ها را از طریق اینترنت بفروشید. معروف ترین سایت فروش اجتناس دست دوم در دنیا سایت ebay.com است که مالک آن (پیر امیدیار) اصلیتی ایرانی دارد. طبق آماری که سایت الکسا ارائه می دهد، سایت ebay هجدهمین سایت پربازدید دنیا محسوب می شود.

سایت هایی با کارکرد ebay در ایران نیز وجود دارند که از طریق آن ها می توانید اقدام به فروش کالاهای دست دوم خود بکنید، جالب است بدانید که این گونه سایت ها برای افراد زیادی در ایران و دنیا اشتغال ایجاد کرده اند. خرید و فروش از طریق این سایت ها باعث می شود واسطه ها از بین بروند و فروشنده در زمان بسیار کوتاهی بتواند کالاهای خود را به فروش برساند و از طرف دیگر، خریدار نیز کالاها را با قیمتی بسیار مناسب بخرد.

از نمونه سایت هایی که در ایران برای این کار مناسب هستند می توان به سایت هایی مثل sheypoor.com، divar.ir و esam.ir اشاره کرد. برای معرفی کالای خود در سایت های فروش اجناس دست دوم لازم نیست هزینه بپردازید، مگر این که خودتان بخواهید آگهی های شما به صورت ویژه نمایش داده شود. البته سایت هایی هستند درصدی از مبلغ فروش را به صورت کارمزد از حساب شما کسر  خواهند کرد.

چگونه کالای خود را در اینترنت بفروشید؟

فروش و معرفی کالا در سایت های نیازمندی

کارکرد سایت های نیازمندی دقیقا مشابه صفحات نیازمندی روزنامه همشهری ست. با این تفاوت که جستجوی آگهی ها و دسترسی به آگهی های محلی در این گونه سایت ها بسیار ساده تر است. طبق یک تخمین ساده می توان برآورد کرد که بیش از 3000 سایت نیازمندی در ایران وجود دارد. البته همه این سایت ها موفق نیستند و بازدید مناسبی ندارند، اما تقریبا همه آن ها به شما این امکان را می دهند که به صورت رایگان آگهی خود را ثبت کنید.

از معروف ترین سایت های نیازمندی در ایران می توان به سایت هایی مثل: Istgah.com, iran-tejarat.com و niazerooz.com اشاره کرد. برای پیدا کردن سایت های نیازمندی کافی ست عباراتی مثل درج آگهی رایگان، سایت نیازمندی، سایت تبلیغاتی و... را در گوگل جست و جو کنید تا بتوانید با سایت های بیشتری در این زمینه آشنا شوید و در آن ها آگهی فروش کالای خود را درج کنید.

فروش کالا در سایت های B2B و B2C

سایت های B2B وب سایت هایی هستند که امکان ایجاد ارتباط بین تجارت های مختلف را مهیا می کنند. معروف ترین سایت B2B در دنیا وب سایت alibaba.com است. جالب است بدانید که این سایت به تنهایی درصد قابل توجهی از صادرات کشور چین را به خود اختصاص داده. سایت علی بابا پنجاه و نهمین سایت پربازدید دنیا و بیست و سومین سایت پربازدید در ایران است.

نمونه سایت های ایرانی زیادی در این زمینه فعال هستند، برخی از این سایت ها مختص یک صنعت خاص هستند، به عنوان مثال وب سایت pishehvar برای معرفی کالاهای تولیدکنندگان و توزیع کنندگان قطعات خودرو فعالیت می کند. سایت foodyar.com یک سایت B2B در زمینه صنایع غذایی است و سایت هایی مانند St.ir و namayeshgah.com به صورت عمومی فعالیت می کنند.

چگونه کالای خود را در اینترنت بفروشید؟

شما با عضویت در این سایت ها می توانید یک صفحه شخصی برای خود ایجاد کنید و ضمن معرفی شرکت خود، محصولات و اخبار مرتبط با فعالیتی را که دارید، در این سات ها معرفی کنید. معمولا عضویت در این سایت ها رایگان است و در صورتی که بخواهید محصولات شما به صورت ویژه نمایش داده شوند مبلغی را به صورت عضویت سالانه پرداخت می کنید.

همچنین وب سایت های B2B با هدف فروش مستقیم به خریدار به وجود آمده اند. برخی از این وب سایت ها امکان تعریف کالا و مشخصات آن را به شما می دهند مانند سایت mozando.com و برخی دیگر کالاهای از قبل تعریف شده دارند و شما برای فروش کالا تنها باید قیمت و شرایط فروش مانند نحوه ارسال و ارائه گارانتی و... را مشخص کنید مانند سایت itbazar.com یا digionlin.com، معمولا وب سایت هایی که در نوع دوم قرار می گیرند وب سایت های تخصصی هستند و برای یک صنعت خاص فعالیت می کنند.

شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی مانند اینستاگرام، لینکداین و نمونه های داخلی آن مانند سایت کلوب، آپارات و... می توانند جای بسیار مناسبی برای معرفی کالاهایی که دارید و ایجاد ارتباط مناسب با مخاطب باشند. با توجه به نوع کالایی که دارید، می توانید بهترین شکل شبکه های اجتماعی برای تبلیغ کالای خود را پیدا کنید و اقدام به فروش آن کنید. به عنوان مثال اینستاگرام برای محصولاتی که مخاطب عام دارند و مخاطب آن ها خانم ها هستند بسیار مناسب است.

روش های دیگری نیز برای معرفی کالا از طریق اینترنت وجود دارد، مانند عضویت در فروشگاه سازها، ایجاد وبلاگ رایگان و معرفی محصولات و استفاده از سیستم های همکاری در فروش. در صورتی که کالای مناسبی برای فروش دارد، پیشنهاد می کنم حتما روش هایی را که در این مقاله معرفی شد، امتحان کنید و نتیجه آن را ببینید. فراموش نکنید که استفاده از این سایت ها رایگان است و به این نکته دقت کنید که ایجاد اعتماد و ارائه سرویس مناسب به مشتری می تواند تاثیر بسیار بالایی در فروش شما داشته باشد.


ویدیو مرتبط :
معرفی وبینار بدون فروختن بفروشید!

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

ارزانترین اینترنت در ژاپن



 

 

ارزانترین اینترنت

 

 

اینترنت بنیاد فناوری اطلاعات و نوآوری‌ها در حالی کاربران ژاپن را دارای ارزان‌ترین نرخ دسترسی به اینترنت در سراسر جهان اعلام کرد که دو سال پیش، شهروندان این کشور با ضریب نفوذی حدود 21 درصد تنها یک هزارم متوسط حقوق ماهیانه را برای اینترنت پرداخت می‌کردند، در عین حال دانمارک که اکنون مقام شانزدهم را با ضریب نفوذ بالای 85 درصد دارا است پیش از این با ضریب نفوذ حدود 34 درصد رتبه اول را در قبال درآمد سرانه جمعیت و کیفیت دسترسی به اینترنت داشت.

 

 

به گزارش عصر ارتباط ، بنیاد فناوری اطلاعات و نوآوری‌هاي (itif) اعلام کرد:مصرف‌کنندگان اینترنت در ژاپن ارزان‌ترین بهای دسترسی به اینترنت را در مقابل بالاترین سرعت متوسط پرداخت می‌کنند. ژاپنی‌ها که سرعت دسترسی آنها به اینترنت به‌طور متوسط 67 مگابیت در ثانیه است ماهانه تنها 27/0 دلار پرداخت می‌کنند و این در حالی است که ضریب نفوذ اینترنت در این کشور به 75 درصد می‌رسد. پس از ژاپن، کره جنوبی با سرعت 46 مگابیت در ثانیه بیشترین سرعت را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد و پس از آن هم کشورهای فنلاند با سرعت متوسط 22 مگابیت در ثانیه، سوئد با سرعت 2/18 مگابیت در ثانیه و فرانسه با سرعت 6/17 مگابیت در ثانیه مقام‌های سوم تا پنجم را در اختیار دارند. فرانسوی‌ها نیز دو سال پیش به عنوان دومین کشور بودند که نسبت به حقوق ماهیانه خود بهای اندکی را پرداخت می‌کردند تا جایی‌که هزینه یک ماه بهای اینترنت در این کشور یک قسمت از 762 قسمت حقوق ماهانه را تشکیل می‌دهد. ضریب نفوذ اینترنت در تمام این کشورها بالای 70 درصد گزارش شده است ضمن این‌که این رتبه‌بندی با توجه به نرخ دسترسی به اینترنت به عنوان یکی از عوامل دسترسی به شبکه جهانی انجام شده و نشان می‌دهد در کره جنوبی نرخ دسترسی به اینترنت با سرعت متوسط 46 مگابیت در ثانیه به‌طور ماهانه کم‌تر از 45/0 دلار است و در فنلاند اگرچه این هزینه به 77/2 دلار می‌رسد اما با توجه به درآمد سرانه جمعیت این کشور بهای قابل قبولی است. سوئدی‌ها نیز تنها 66/0 دلار پرداخت می‌کنند و در فرانسه به عنوان پنجمین کشور مطلوب از نظر دسترسی به اینترنت در قبال کیفیت و قیمت تنها 64/1دلار، هزینه ماهانه دسترسی به اینترنت است.

 

 

پس از این کشورها هلند، پرتغال، کانادا، لهستان و نروژ قرار دارند که کیفیت دسترسی به شبکه جهانی در این کشورها به ترتیب 9، 8، 6/7، 5/7 و 7 مگابیت در ثانیه است و در میان آن‌ها بیشترین قیمت را کشور لهستان برای ارایه سرویس‌های اینترنت انتخاب کرده است که کاربران به‌طور ماهانه باید برای دسترسی به سرعت 5/7 مگابیت در ثانیه معادل 13 دلار هزینه کنند. در این رتبه‌بندی ایران دیده نمی‌شود با این حال در میان 30 کشور که برترين کیفیت و بهای دسترسی به اینترنت در آن‌ها مورد بررسی قرار گرفته کشور یونان بیشترین بها را در مقابل پایین‌ترین سرعت دریافت می‌کند و قبل از آن نیز مکزیک و اسپانیا هستند. در این رتبه‌بندی ایالات متحده آمریکا رتبه پانزدهم را به خود اختصاص داده و کاربران آمریکایی در قبال دسترسی به سرعت متوسط 8/4 مگابیت در ثانیه در حدود 33/3 دلار پرداخت می‌کنند که از کشورهایی مثل استرالیا، آلمان، بلژیک و ایسلند بیشتر است. به‌طور متوسط درآمد آمریکایی‌ها در طول دو سال گذشته بیشتر شده اما در سال 2007 آن‌ها در حدود یک قسمت از 343 قسمت حقوق خود را برای دسترسی به اینترنت پرداخت می‌کردند. در این رده‌بندی کشورهایی که بالاتر از 20دلار در ماه برای دسترسی به اینترنت باید در آن‌ها پرداخت شود در محدوده قرمز قرار گرفته‌اند که از میان آن‌ها می‌توان به ترکیه اشاره کرد؛ هرچند این هزینه‌ برای استفاده از خدمات شبکه جهانی اینترنت با کیفیت باند پهن و سرعت‌های بالای یک مگابیت در ثانیه به عنوان حداقل شاخص لازم کیفیت در نظر گرفته شده است.

 

 

لوح

 

 

دفتر مطالعات ارتباطات و فناوری‌های نوین مرکز پژوهش‌هاي مجلس در گزارشی که در شهریور امسال تحت عنوان "قیمت پهنای باند و آثار آن بر بازار خدمات فناوری اطلاعات در ایران" منتشر کرد، شروع ارایه خدمات اینترنت پرسرعت را از سال 1383 و توسط بخش خصوصی اعلام کرد که از طریق فناوری ADSL و روی شبکه خطوط سیم تلفن به متقاضیان ارایه شد. در این گزارش آمده است قیمت متوسط یک مگابیت در ثانیه پهنای باند در ایران در طول یک ماه بیش از 10 برابر ترکیه و 330 برابر ژاپن است و این شاخص نشان می‌دهد هزینه تولید، ارایه و دسترسی به خدمات الکترونیکی در ایران بسیار بالاتر از سایر کشورها است و قیمت یک مگابیت در ثانیه پهنای باند معادل حقوق یک ماه هر شهروند ایرانی است. در حالی‌که درآمد هر شهروند ترکیه‌ای 11 برابر قیمت یک مگابیت در ثانیه و در ژاپن 894 برابر است. در ادامه این گزارش آمده است بین شاخص‌های توسعه اقتصادی نظیر تولید ناخالص ملی و درآمد سرانه با ضریب نفوذ اینترنت باند پهن، یک رابطه علت و معلولی دوسویه وجود دارد.