دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

چند شوخی جدید در موتور جستجوی «گوگل»



 

 

چند شوخی جدید در موتور جستجوی «گوگل»

شرکت «گوگل» یکی از شرکت‌هایی است که به گنجاندن شوخی‌های مختلف در میان سرویس‌های خود معروف است.  هم اکنون قصد داریم به معرفی چند شوخی جدید دیگر در موتور جستجوی «گوگل» بپردازیم.

با فرا رسیدن فصل زمستان، «گوگل» یک شوخی زمستانی در نظر گرفته است! عبارت «let it snow» را در «گوگل» جستجو کنید تا شاهد بارش برف بر روی صفحه جستجو باشید! هنگامی که صفحه پر از برف شد هم می‌توانید با استفاده از ماوس بر روی صفحه نقاشی کنید. کلیک بر روی دکمه Defrost نیز بارش برف را از ابتدا آغار خواهد کرد.

 

برای مشاهده شوخی دیگر «گوگل»، عبارت «do a barrel roll» را جستجو کنید. این بار شاهده چرخش 360 درجه‌ای صفحه نتایج جستجو خواهید بود!

 

جستجوی عبارت «tilt» یا «askew» نیز کج شدن صفحه‌ی جستجو را به همراه خواهد داشت!

 

یکی از دلایلی که «گوگل» این شوخی‌ها را ارائه کرده است، نشان دادن قدرت تکنولوژی «CSS3» بر روی مرورگرهای جدید است.

 

از شوخی‌های دیگر «گوگل» می‌توان به جستجوی عبارت «ascii art» اشاره کرد. با جستجوی این عبارت، لوگوی «گوگل» به حالت کدهای «اَسکی» تبدیل خواهد شد.

 

جستجوی عبارت «recursion» به معنای «بازگشت» باعث می‌شود تا گوگل مجدد همین لغت را برای جستجو به شما پیشنهاد بدهد! با کلیک بر روی این لغت، این چرخه همچنان ادامه پیدا می‌کند.

 

جستجو نمودن عبارت «anagram» نیز یک شوخی دیگر گوگل را به همراه خواهد داشت. با جستجوی این عبارت، گوگل یک عبارت جدید به نام «nag a ram» را به شما پیشنهاد می‌کند. این موضوع زمانی جالب می‌شود که بدانید «Anagram» یک نوع بازی با کلمات محسوب می‌شود که در آن با به هم ریختن یک عبارت، بایستی یک عبارت جدید معنی‌دار ایجاد کنید. هر چند nag a ram در زبان انگلیسی یک عبارت معنی‌دار نیست!

منبع:tarfandstan.com


ویدیو مرتبط :
به روز 149 نکته و ترفند موتور جستجوی گوگل

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

از موتور جستجوی گوگل به عنوان تایمر هشدار استفاده کنید


آیا شما می دانستید که از موتور جستجوی گوگل می توانید برای مقاصد کاربردی دیگری مثل تنظیم کردن یک تایمر هم استفاده بکنید؟ این قابلیت در گذشته فعال بود؛ ولیکن از سال گذشته ناپدید شد و اکنون مجدد به لیست قابلیت‌های این موتور جستجو بازگشته است.

زومیت: استفاده از موتور جستجوی گوگل به عنوان یک تایمر ویژگی جدیدی نیست. اما این ویژگی از حدود یک سال قبل و بدون بیان توضیح و دلیل خاصی از لیست قابلیت‌های این موتور جستجو حذف شد و زمانی هم برای بازگشت احتمالی آن اعلام نشد. اما چند روزی است که این قابلیت مجدداً فعال شده و شما می توانید از آن برای زمان‌بندی امور روزانه خود بهره ببرید.



استفاده از این قابلیت آسان است. کافی است عبارت timer را در موتور جستجوی گوگل وارد نمایید تا به عنوان اولین نتیجه، تایمری را مشابه آنچه در عکس این مطلب می‌بینید، مشاهده کنید. زمان پیش‌فرض این تایمر 5 دقیقه می‌باشد که شما می‌توانید با کلیک بر روی آن، زمان دقیق مورد نظر خود را وارد وارد کرده و کلید enter را فشار دهید تا تایمر شروع به کار کند. نوار آبی رنگ پایین تایمر نیز همانند یک ساعت شنی، شروع به حرکت کرده و نزدیک‌شدن به پایان زمان مقرر را با سرعتی متناسب با مدت زمان باقی‌مانده، نشان می‌دهد. دکمه‌های Reset و Start نیز شروع و یا تنظیم مجدد تایمر را ممکن می‌سازند. در نهایت علامت بلندگو در سمت راست باکس تایمر نیز فعال یا غیرفعال بودن هشدار صوتی را به دلخواه شما مشخص خواهد کرد. البته ناگفته پیداست که برای ادامه عملکرد آن، شما می‌بایست صفحه مرورگری که تایمر در آن فعال است را به حال خود رها کرده و باز نگه دارید.

با این قابلیت می‌توان بدون داشتن برنامه و یا اپلیکیشن خاصی و فقط با استفاده از مرورگر، رخدادها و یا برنامه‌های خاص را زمان‌بندی کرده و از فراموش‌ شدن آن‌ها جلوگیری کنید.

دو نکته


نکته اول اینکه در منابع خارجی از دستوری با فرمول "set timer X minutes" برای تنظیم مستقیم این تایمر استفاده شده بود که ما هر چه تلاش کردیم، گوگل منظور مستقیم ما را از این دستور درک نکرد! پس به وارد‌کردن همان عبارت timer یا google timer بسنده کردیم.

نکته دوم هم اینکه به نظر این ویژگی، یعنی timer، بر روی گوگل فارسی عمل نمی‌کند! منتها در گوگل انگلیسی این عبارت نتیجه مورد انتظار را به شما نمایش خواهد داد.