دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

ویندوز فون هفت به روایت اعداد و ارقام


اکنون تقریبا یک سال از زمان معرفی ویندوز فون7 توسط مایکروسافت می گذرد و زمان مناسبی برای ارائه گزارش این شرکت درباره سیستم عامل موبایل اش است. خب، مایکروسافت هم بیکار ننشسته و این آمار را در قالب اعداد و ارقام ارائه کرده است.

اکنون تقریبا یک سال از زمان معرفی ویندوز فون7 توسط مایکروسافت می گذرد و زمان مناسبی برای ارائه گزارش این شرکت درباره سیستم عامل موبایل اش است. خب، مایکروسافت هم بیکار ننشسته و این آمار را در قالب اعداد و ارقام ارائه کرده است:
اولین مورد که معمولا همه به دنبال آن هستند، تعداد اپلیکیشن ها است. مایکروسافت می گوید که هم اکنون بیش از ۱۱۵۰۰ اپلیکیشن برای ویندوز فون ۷ موجود است، و البته تاکید می کند که نخواسته با قرار دادن کتگوری wallpaper ها در این لیست و یا اضافه کردن امکان استفاده از برنامه های سیستم عامل های رقیب! آمار متورم و ساختگی تولید کند. از این تعداد، ۷۵۰۰ اپلیکیشن غیر رایگان هستند.



همچمنین ابزار توسعه ویندوز فون تا کنون بیش از ۱.۵ میلیون بار دانلود شده است. البته مایکروسافت در کنار این عدد، صادقانه تعداد اعضای انجمن AppHub را هم ۳۶۰۰۰ نفر اعلام کرده، که آمار تقریبا دقیق توسعه دهندگان این پلتفرم است. کاربران ویندوز فون هم به طور متوسط ماهی ۱۲ برنامه دانلود کرده اند و به طور متوسط، هفته ای ۱۲۰۰ توسعه دهنده جدید به لیست علاقه مندان این پلتفرم اضافه می شود.
یکی از نکات مهم برای توسعه دهنده اپلیکیشن، مدت زمانی است که باید منتظر تایید و قرار گرفتن برنامه اش در فروشگاه باشد. طی یک سال گذشته این مدت زمان برای برنامه های ویندوز فون7 به طور میانگین تنها ۱.۸ روز بوده است و ۶۲ درصد اپلیکیشن های نوشته شده موفق به دریافت این تاییدیه شده اند.
به نظر می رسد که نوکیا با انتخاب ویندوز فون ۷ بعنوان جایگزین سیمبیان ، بی گدار به آب نزده و حسابی حواس اش جمع بوده!

منبع : Narenji.ir


ویدیو مرتبط :
آنباکس HTC One M8 نسخه ویندوز فون-ویندوز فون سنتر

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

وقتی بین آمار دولتی ها و مرکز آمار یک ملیون و 200 هزار تا اختلاف است! بیکاری با اعداد ارقام ریشه کن نمی شود



وقتی بین آمار دولتی ها و مرکز آمار یک ملیون و 200 هزار تا اختلاف است!

بیکاری با اعداد ارقام ریشه کن نمی شود

همه به یاد داریم که محمود احمدی نژاد در صحبت های خود در فروردین ماه خبری "خوشحال‌کننده" از تایید قطعی یک میلیون و 600 هزار شغل جدید در سال 90 داد.اما جدیدترین آمار مرکز آمار ایران تنها از ایجاد 400 هزار شغل جدید خبر می دهد و کسی خبر نداد یک ملیون و هزار 200 شغل باقی مانده چه می شود؟

 

شفاف :اشتغال همیشه یکی از بزرگترین دغدغه های جوانان و خانواده ها است ،موضوعی مهم و حیاتی که در اگرچه گره در زندگی افراد و جامعه ما دارد اما جز وعده و عید از سوی مسئولان در رفع آن حرکت دیگری نمی بینیم.

 

همه به یاد داریم که محمود احمدی نژاد در صحبت های خود در فروردین ماه خبری "خوشحال‌کننده" از تایید قطعی یک میلیون و 600 هزار شغل جدید در سال 90 داد.اما جدیدترین آمار مرکز آمار ایران تنها از ایجاد 400 هزار شغل جدید خبر می دهد و کسی خبر ندارد یک ملیون و  200 هزار شغل باقی مانده چه می شود؟

 

اگرچه شاید احمدی نژاد در صحبت های فروردین ماه سال جاری در جمع مردم بندرعباس خبر از تحقق ایجاد قطعی یک میلیون و 600 هزار شغل جدید در سال 90 داد و این آمار را خوشحال‌کننده دانست اما این خوشحالی هیچ گاه بر روی لبان مردم جامعه ننشست.

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

 

بررسی وضعیت نرخ بیکاری شهرها و روستاهای کشور در 15 سال گذشته نشان می دهد که همواره جمعیت بیشتر بیکاران در شهرها متمرکز شده اند.عدم ایجاد زیرساخت های لازم در روستاها و همچنین ادامه گرایش مردم به ویژه جوانان متقاضی کار در شهرها باعث شده است تا همواره وضعیت بیکاری در شهرها بدتر از روستاها باشد که بخش قابل توجهی از این موضوع مربوط به خالی شدن روستاها از جوانان جویای کار و شهرنشینی آنان است.

روند گسترش شهرها در 15 سال گذشته همواره رو به افزایش بوده است و حتی نرخ بیکاری در شهرها طی سال های گذشته دوباره بالا رفته است. طبق آمارهای موجود نرخ بیکاری در شهرها طی سال 88 معادل 13.5 درصد، سال 89 به میزان 15.3 درصد و سال گذشته نیز 13.7 درصد بوده است.

در عین حال با وجود ادعای دولت در خصوص ریشه‌كن كردن بیكاری و وعده‌ ایجاد 2 میلیون و 500 هزار نفر شغل جدید آمار بانك مركزی از فقدان حتی یك فرصت شغلی برای 22.4 درصد از خانوارها حكایت دارد.

بر اساس گزارش بانک مرکزی ، در سال 89 در ایران 22.5 درصد خانوارها «بدون فرد شاغل»، 55.4 درصد دارای «یک نفر شاغل»، 17.2 درصد دارای «دونفر شاغل» و 4.9 درصد دارای «سه نفر شاغل و بیشتر» بوده‌اند.

 

به گزارش فارس، نتایج بررسی‌های بانک مرکزی از وضعیت اشتغال در کشور در سال 89 گویای آن است که در بین افراد شش ساله و بیشتر خانوارها، 30.5 درصد «شاغل»، 4.0 درصد «بیکار»، 9.7 درصد « با درآمد بدون کار»، 24.3 درصد «محصل»، 26.5 درصد «خانه‌دار» و 5.0 درصد متعلق به سایر گروه‌ها بوده‌اند.

طبق یافته‌های فوق سهم افراد محصل و افرادی که در سایر گروه‌ها طبقه‌بندی شده‌اند در مقایسه با سال قبل کاهش و سهم افراد شاغل، بیکار، با درآمد بدون کار و خانه‌دار افزایش داشته است.

شکور اکبرنژاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار شفاف در این خصوص گفت:آنچه در تحقیقات میدانی و یک پرس و جوی ساده از کارنخانجات و کارگاه های تولیدی به دست می آید، افزایش نرخ بیکاری  است.

 

نماینده مردم تیریز در ادامه با کنایه بر ایجاد شبه بر همین 400 هزار شغل ایجاد شده اضاف کرد:در آمار ارائه شده از سوی دولت قرار دادهای 3 ماهه شغل به حساب می آید در صورتی که این قرارداد ها به هیچ وجه جز آمار به حساب نمی آیند چرا که اصلا شغل محسوب نمی شوند.ما همه در طی 8 ساله اخیر می دانیم دیگر قول ها و وعده های احمدی نژاد چگونه است و نمی توان روی آن حساب کرد.

در نهایت انچه به نظر می رسد نبود تلاش و فعالیت های بنیادین برای حل چنین مشکل بزرگ و اساسی است که قشر وسیعی از جامعه ما را مبتلا کرده است و حل ان نیاز به کار کارشناسی شده دارد نه اعلام آمار و ارقامی که صحت و سقم آن را کسی نمی داند؟/شفاف