دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

هورمون درمانی خطر بروز سرطان تخمدان را افزایش می دهد



 

 

 

هورمون درمانی خطر بروز سرطان تخمدان را افزایش می دهد

 

محققان دانشگاه آکسفورد در تحقیقات صورت گرفته دریافتند که هورمون درمانی در دوران یائسگی می تواندخطر ابتلا به سرطان تخمدان را در زنان افزایش دهد.

 

به نقل از Science Daily ، پژوهشگران در پژوهش های خود روی زنان یائسه به این نتیجه رسیدند زنانی که برای کاهش علائم یائسگی همچون گرگرفتگی به درمان های هورمونی رو می آورند بیشتر در معرض ابتلا به سرطان تخمدان قرار دارند.

 

محققان با بررسی ۱۲۶۹۲۰ زن در طول ۹ سال که ۴۲۴ نفر از آن ها در این مدت به سرطان تخمدان مبتلا شده بودند، دریافتند که هورمون درمانی به منظور کاهش علائم یائسگی تنها باید در کوتاه مدت انجام گیرد و استفاده از هورمون ها در طولانی مدت باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان تخمدان می شود.

 

مطالعات پیشین ارتباطی را میان هورمون درمانی و افزایش خطر سرطان تخمدان نشان نداده بود ولی تحقیقات اخیر حاکی از آن است که استفاده از هورمون درمانی در دوران یائسگی ۲۹ درصد خطر بروز سرطان تخمدان را افزایش می دهد./خبرگزاری ایسکانیوز


ویدیو مرتبط :
‫پنیرهایی که خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهند‬‎

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

برداشتن تخمدان خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می دهد



اخبارپزشکی,خبرهای پزشکی,سرطان

طبق یافته های یک مطالعه گسترده، زنانی که تخمدان های شان برداشته می شود، بیش از میانگین در معرض خطر ابتلا به سرطان روده قرار دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان انجمن سرطان آمریکا دریافته اند در بین حدود ۱۹۶ هزار زن سوئدی که تخمدان شان برداشته شده بود، ریسک ابتلا به سرطان روده در مقایسه با زنان هم سن و سال شان، ۳۰ درصد بیش از حالت معمول بود.

دکتر جوزفین سگلمن با اذعان به اینکه این مطالعه از محدودیت هایی روبرو بوده است عنوان می کند: «از لحاظ بیولوژیکی این احتمال وجود دارد که برداشتن تخمدان بر ریسک بروز سرطان روده تاثیر داشته باشد.»

وی در ادامه توضیح می دهد: «مطالعه ای دیگر نشان داده است که هورمون های جنسی بر ابتلا به سرطان روده تاثیر می گذارند. برخی مطالعات هورمون درمانی بعد از یائسگی و مصرف قرص های ضدبارداری را با کاهش ریسک ابتلا به سرطان روده مرتبط می دانند.»

به گفته وی، در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که استروژن مانع از رشد سلول های سرطان روده می شوند.

یافته های این مطالعه نشان داد زنانی که هر دو تخمدان شان را برداشته بودند ۲.۳ برابر بیشتر از زنانی که فقط یک تخمدان شان را برداشته بودند در معرض ابتلا به سرطان روده قرار داشتند.