دانش و فناوری


2 دقیقه پیش

گرفتن ویزای انگلیس در ایران

از زمانی که اخذ وقت سفارت انگلیس در تهران ممکن شد، بسیاری از مشکلات متقاضیان این ویزا نیز به فراموشی سپرده شد. اگر چه هنوز هم بعضی از متقاضیان این ویزا، به جهت تسریع مراحل ...
2 دقیقه پیش

دوره مدیریت پروژه و کنترل پروژه با MSP

پروژه چیست؟ پروژه به مجموعه ای از فعالیتها اطلاق می شود که برای رسیدن به هدف خاصی مانند ساختن یک برج، تاسیس یک بزرگراه، تولید یک نرم افزار و … انجام می شود. در همه پروژه ...

موقع خرید موبایل دست دوم چه چیزهایی را تست کنیم؟


شاید خرید تلفن همراه دست دوم روش خوبی برای صرفه جویی در هزینه ها باشد اما موضوع وقتی پیچیده می شود که بدانیم بازار موبایل های دست دوم پر است از تلفن های دزدی و البته تلفن های خرابی که کارایی شان را از دست داده اند.





روزنامه هفت صبح: شاید خرید تلفن همراه دست دوم روش خوبی برای صرفه جویی در هزینه ها باشد اما موضوع وقتی پیچیده می شود که بدانیم بازار موبایل های دست دوم پر است از تلفن های دزدی و البته تلفن های خرابی که کارایی شان را از دست داده اند.

چه وقتی اجازه دارم موبایل دست دوم بخرم؟

تنها ویژگی خرید یک تلفن همراه کار کرده، قیمت مناسب آن است. در عین حال برای بهره بردن از یک قیمت مناسب باید احتمال وجود ریسک هایی را در نظر گرفت چرا که موبایل دست دوم معمولا از گارانتی خارج شده است، بنابراین مسئولیت هر مشکلی، با خریدار است.

سایت lifehacker، به افرادی که تصمیم دارند یک موبایل دست دوم خریداری کنند، توصیه هایی کرده است که از آن جمله می توان به «قفل نبودن» تلفن همراه اشاره کرد.

آنها می نویسند پیش از خرید موبایل کار کرده بهتر است مطمئن شوید که موبایل قفل نباشد و تمام پسوردهای مورد نیاز برای استفاده از آن به خصوص در تلفن های اپل را از فروشنده یا صاحب قبلی تلفن دریافت کنید. از سوی دیگر لازم است قیمت تلفن دست دوم را با قیمت موبایل های نو موجود در بازار که ممکن است ویژگی های مشابهی داشته باشند، مقایسه کنید تا در صورت امکان باهمان بودجه، یک موبایل نو با ضمانتنامه بخرید.

موقع خرید موبایل دست دوم چه چیزهایی را تست کنیم؟

چه چیزهایی را تست کنم؟


اولین کاری که باید انجام دهید چک کردن ظاهر تلفن همراه است. باید بدنه موبایل، صفحه نمایش و لنز دوربین را به خوبی بررسی و از نبود خش یا خوردگی در هر کدام از قسمت ها مطمئن شوید. همچنین بازید اطمینان حاصل کرد که تلفن همراه آب خوردگی ندارد. بهتر است در صورت امکان نگاهی به باتری موبایل انداخت. خجالت را کنار بگذارید و هر قسمتی از موبایل که قابل باز شدن است را جلوی چشم فروشنده باز کنید تا از سلامت آن مطمئن شوید. خاطر جمع باشید که اگر خودتان فروشنده بودید، همین برخورد را با شما انجام می دادند.

درادامه تمام پورت ها را بررسی کنید. سیم هندزفری خودتان را به موبایل وصل کنید و به یکی از فایل های موسیقی تان گوش دهید. کابل شارژ را به پریز متصل کنید تا از سلامت آن، باتری وص حت عملیات شارژ مطمئن شوید. حالا زمان آن رسیده تا سیمکارت خود را داخل گوشی بگذارید. با تلفنی که قرار است بخرید، تماس تلفنی برقرار کنید. بد نیست که یک پیامک هم بفرستید. اگر امکان داشت حتا با استفاده از wifi به اینترنت متصل شوید. خرابی گیرنده wifi یک ایراد شایع در تلفن های همراه است. خوشبختانه این خرابی خیلی زود خودش را نشان می دهد.

اکنون زمان آن است که چهره یک حرفه ای را از خودتان بروز دهید؛ کد تست موبایل را وارد کنید. هر موبایلی یک کد سرویس دارد که با وارد کردن آن می توانید به فهرستی برای چک کردن بخش های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری تلفن دسترسی پیدا کنید. برای پیدا کردن این کد کافی است مدل تلفن مورد نظر خود را در گوگل جستجو کنید.

برای مثال به محض وارد کردن کد #x0#x در شماره گیر Samsung Galaxy S3 تلفن شروع به چک کردن بخش های مختلف از جمله صفحه نمایش، صفحه لمسی، اسپیکر، دوربین، ویبره و سنسور می کند.

اما موضوع اصلی قیمت گوشی است. معمولا با سر زدن به سایت های مخصوص خرید و فروش موبایل می توانید به یک قیمت منطقی دست پیدا کنید. این نکته را در نظر بگیرید که مردم عادی وقتی می خواهند گوشی خود را بفروشند، معمولا قیمت بالاتری روی آن می گذارند. شاید به این خاطر که جدا شدن از گوشی برایشان سخت است.


ویدیو مرتبط :
چیزهایی که دست کم میگیرید...

خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میکنیم :

7 اشتباه که نباید موقع خرید موبایل مرتکب شوید


انتخاب گوشی تلفن همراه واقعا کار خیلی سختی نیست به خصوص اگر یک خانم باشید. با خواندن این نوشته می توانید یک حرفه ای باشید و بدون کمک دیگران خودتان بهترین گوشی را انتخاب کنید. حتی می توانید بقیه دوستانتان را راهنمایی کنید.

هفت صبح: انتخاب گوشی تلفن همراه واقعا کار خیلی سختی نیست به خصوص اگر یک خانم باشید. با خواندن این نوشته می توانید یک حرفه ای باشید و بدون کمک دیگران خودتان بهترین گوشی را انتخاب کنید. حتی می توانید بقیه دوستانتان را راهنمایی کنید.

7 اشتباه که نباید موقع خرید موبایل مرتکب شوید

1- هرگز نگویید «اون»: وقتی به بازار می روید و یک گوشی پشت ویترین چشم هایتان را می گیرید، هرگز آن را با دست نشان ندهید و به فروشنده نگویید «اون گوشی رو می خوام». این آماتورگونه ترین رفتاری است که می تواند از شما سر بزند.

در بازار گوشی تلفن همراه هیچ «اون»ی وجود ندارد. سعی کنید قبل از رفتن به بازار سطح اطلاعاتتان را افزایش دهید. با اسم بردن از مدل درست گوشی به فروشنده بفهمانید به سادگی سرتان کلاه نمی رود.

2- هر «صورتی» خوب نیست:
نگذارید ظاهر دستگاه گولتان بزند. هر گوشی که رنگ صورتی دلفریبی دارد الزاما بهترین نیست. همه ما می دانیم که خانم ها چقدر در انتخاب لوازمشان دقیق هستند و همیشه سعی می کنند روی بهترین ها دست بگذارند. این یک ویژگی تحسین برانگیز است اما از همین امروز برای فهمیدن تفاوت های یک وسیله دیجیتال خوب و وسیله ای که تنها رنگ صورتی دارد، تلاش کنید.

7 اشتباه که نباید موقع خرید موبایل مرتکب شوید
3- از «QWERTY» نترسید: گوشی هایی در بازار موجودند که با این اسم معروفی می شوند. آنها صفحه کلید کامل دارند و به همین دلیل شاید در نگاه اول کمی ترسناک به نظر برسند. از آنها نترسید. برخلاف ظاهر ترسناکشان اتفاقا خیلی به دردبخور هستند. اگر زیاد SMS می زنید و دائم انگشت هایتان روی سر و گردن گوشی کار می کند QWERTY بهترین انتخاب است. می توانید خودتان امتحان کنید.

4- به طول عمر باتری دقت کنید:
بیایید با خودمان روراست باشیم و همین حالا فهرست اولویت هایتان را اصلاح کنیم. برای یک خانم موقع انتخاب گوشی طول عمر باتری ویژگی کلیدی است. این مسئله را روی سایت شرکت سازنده چک کنید. چون بعضی فروشنده ها اطلاعاتشان کامل نیست. گوشی مناسب است که باتری جان سختی داشته باشد و هر روز محتاج شارژ مجدد نشود.

7 اشتباه که نباید موقع خرید موبایل مرتکب شوید

5- گول بازی های بازار را نخورید: تولیدکنده ها چم و خم کار را یاد گرفته اند. آنها هر روز یک مدل جدید روانه ویترین مغازه ها می کنند و با صرف کلی هزینه تبلیغاتی در تلاشند تا به من و شما بگویند از قافله عقب مانده ایم. آندروید، iOS و بقیه این حرف ها فقط یک بازی تجاری است برای فروش بیشتر. اگر تلفن همراه برای شما فقط به زنگ زدن و SMS فرستادن خلاصه می شود، سراغ آنها نروید.

6-
تلفن های هوشمند قبلا وسایلی شیک، جذاب و تجملاتی بودند اما حالا در عین حال که گوشی تلفن هستند، می توانند همزمان ضبط صوت، دوربین هدیجیتال، دفترچه یادداشت، تقویم، ماشین حساب، یادآور، کیف پول، نقشه، مسیریاب، پخش کننده موسیقی، ویرایشگر عکس و متن، اداره هواشناسی، مترجم و دیکشنری همراه و کنسول بازی تان باشند. تعارف و رودربایستی را کنار بگذارید و بدون آنها قدم از قدم برندارید.

7 اشتباه که نباید موقع خرید موبایل مرتکب شوید

7- گوشی دو سیم کارته بخرید: بعضی از مردم به خاطر شغل و حرفه شان مجبورند دو سیم کارت داشته باشند. حمل دو گوشی واقعا آزاردهنده است. اگر شما یکی از این افراد هستید به سراغ گوشی های دو سیم کارته بروید. تولیدکننده های معتبری چون نوکیا، سامسونگ، ال جی و موتورولا چند گوشی خوب دو سیم کارته ساخته اند.

تلفن های هوشمند می توانند به طور همزمان ضبط صوت، دوربین دیجیتال، دفترچه یادداشت، تقویم، ماشین حساب، یادآور، کیف پول، نقشه، مسیریاب، پخش کننده موسیقی، ویرایشگر عکس و متن، اداره هواشناسی، مترجم و دیکشنری همراه و کنسول بازی تان باشند. بدون آنها قدم از قدم برندارید.